گروه مپنا ( رمپنا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

قطعيت معامله عمده شرکت مديريت پروژه هاي نيروگاهي ايران-مپنا

قطعيت معامله عمده شرکت مديريت پروژه هاي نيروگاهي ايران-مپنا به شرح زير مي باشد .

بر اساس گزارش معاونت بازار، امروز يکشنبه مورخ 15 /02 /1392 - تعداد 872ر684ر552 سهم معادل54 /5 درصد از سهام شركت مديريت پروژه هاي نيروگاهي ايران-مپنا به ارزش 495ر1 ميليارد ريال که توسط سازمان خصوصي سازي به وكالت از شرکت سرمايه گذاري کارکنان مپنا به صورت يکجا و نقد و اقساط (طبق شرايط اعلامي) و به قيمت پايه هر سهم 706ر2ريال ، در تاريخ 04 /02 /1392 عرضه و انجام شده بود پس از احراز شرايط قطعي شد.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

خریدار بلوک به جمع سهامداران بالای 1% اضافه شد

شركت آينده نگرتوسعه خاورميانه-سهامي خاص

افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • May 2011
        • 9603

انتظار داشتم مپنا امروز از سطح 325-320 تومن برگرده که این طور نشد و البته بازار منفی هم مزید علت بود
        به هر جهت فردا دیگه باید سهم تغییر جهت بده
        حجم معاملات امروز هم افت محسوسی داشت که نشونه خوبیه
        حداقل قیمت فردا 3031 ریال خواهد بود که تقریبا نزدیک سطح روانی 300 تومن هست
        سهم هیچ مشکلی نداره
        در مورد صفهای خرید و فروش هیجانی به طور مفصل در تاپیک خودم توضیح دادم
        این هم مثال زنده اش
        امروز مپنا روی 3131 ریال حدود 7 میل صف فروش داشت
        دوستان صف فروش امروز یادشون باشه تا به وقتش
        متاسفانه بازار داره مپنا و شبندر رو با یک چوب میرونه

به قول معروف : هر گردويي گرده،اما هر گردي گردو نيست
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• mohsen68
          عضو فعال
          • Jun 2012
          • 1756

آخرین وضعیت صادرات گاز ایران از طریق سیم
          به گزارش بولتن نیوز به نقل از تسنیم، به منظور کاهش خام فروشی گاز طبیعی، پروژه منحصر به فردی در کشور کلید خورد تا با بهره برداری از آن، شاهد ارزش افزوده قابل توجهی در تجارت انرژی کشور باشیم.
          میدان فروز B که در مخزن آن در بررسی های اولیه حاوی بیش از 28 تریلیون فوت مکعب گاز شناسایی شده است، کاندیدای اجرای اولین پروژه صادرات گاز ایران از طریق سیم با تبدیل مستقیم گاز تولیدی به برق شد.
          در اسفندماه سال 90، قراردادی بین شرکت نفت فلات قاره ایران و شرکت مپنا به منظور توسعه میدان گازی فروز B و تبدیل گاز تولیدی این میدان به برق به امضا رسید.
          عملیات اجرایی این پروژه ملی که در ابتدای سال 91 آغاز شد تا پایان سال گذشته به تکمیل PRE MDP میدان فروز B و تکمیل لرزه نگاری 3 بعدی این میدان گازی رسید و از ابتدای سال جاری تهیه MDP این میدان با حفاری چاههای توصیفی در برنامه قرار گرفته است.
          عباس علی آبادی – مدیرعامل شرکت مپنا – در این خصوص به خبرنگار تسنیم گفت: به زودی حفاری چاههای توصیفی این میدان آغاز شده و با تکمیل مطالعات مخزن، تهیه MPD میدان فروز B انجام می گیرد.
          علی آبادی از سرمایه گذاری 6 میلیارد یورویی مپنا در این پروژه ملی خبر داد و اذعان داشت: در فاز اول که ساخت نیروگاه 6 هزار مگاواتی برق برنامه ریزی شده، حدود 4 میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز دارد.
          مدیرعامل مپنا در پاسخ به اینکه در چه زمانی حفاری چاههای تولیدی میدان فروز B آغاز می شود، تصریح کرد: تا پیش از پایان سال جاری تمامی کارهای مقدماتی پروژه شامل حفاری چاههای توصیفی، تهیه MDP و فراهم سازی مقدمات ساخت پالایشگاه تمام شده و در پایان سال، حفاری چاههای تولیدی این میدان گازی آغاز می شود.
          در زمان انعقاد قرارداد توسعه میدان فروز B، مدیرعامل مپنا از تکمیل MDP این میدان تا 18 ماه پس از امضای قرارداد که مقارن با شهریور 92 می شود، خبر داده بود اما به نظر می رسد مطالعات تکمیلی پروژه و تهیه MDP نهایی تا زمستان 92 به طول می انجامد.
          محمود زیرکچیان زاده – مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران – در پاسخ به اینکه آیا در جریان توسعه میدان فروز B تأخیراتی وجود دارد، به خبرنگار تسنیم گفت: این پروژه طبق برنامه زمان بندی در حال پیشرفت است.
          این مقام مسئول تصریح کرد: برنامهریزی شده تا ١٢ هزار مگاوات برق با استفاده از گاز تولیدی میدان گازی فروز B در خلیج فارس تولید شود که تولید مستقیم برق از گاز تولیدی در محل و صادرات این برق، ارزش افزوده قابل توجهی برای کشور به همراه خواهد داشت.
          زیرکچیان زاده از نظارت مستمر این شرکت بر فعالیت شرکت مپنا در این پروژه خبر داد و گفت: هم اکنون همزمان با برنامه ریزی برای آغاز حفاری چاههای توصیفی و مطالعاتی در میدان فروز B، تخصیص زمین در جزیره قشم، تسطیح زمین و فراهم سازی مقدمات کار ساخت پالایشگاه و نیروگاه در این جزیره در حال انجام است.

نظر

• mohsen68
            عضو فعال
            • Jun 2012
            • 1756

آخرین وضعیت صادرات گاز ایران از طریق سیم
            به گزارش بولتن نیوز به نقل از تسنیم، به منظور کاهش خام فروشی گاز طبیعی، پروژه منحصر به فردی در کشور کلید خورد تا با بهره برداری از آن، شاهد ارزش افزوده قابل توجهی در تجارت انرژی کشور باشیم.
            میدان فروز B که در مخزن آن در بررسی های اولیه حاوی بیش از 28 تریلیون فوت مکعب گاز شناسایی شده است، کاندیدای اجرای اولین پروژه صادرات گاز ایران از طریق سیم با تبدیل مستقیم گاز تولیدی به برق شد.
            در اسفندماه سال 90، قراردادی بین شرکت نفت فلات قاره ایران و شرکت مپنا به منظور توسعه میدان گازی فروز B و تبدیل گاز تولیدی این میدان به برق به امضا رسید.
            عملیات اجرایی این پروژه ملی که در ابتدای سال 91 آغاز شد تا پایان سال گذشته به تکمیل PRE MDP میدان فروز B و تکمیل لرزه نگاری 3 بعدی این میدان گازی رسید و از ابتدای سال جاری تهیه MDP این میدان با حفاری چاههای توصیفی در برنامه قرار گرفته است.
            عباس علی آبادی – مدیرعامل شرکت مپنا – در این خصوص به خبرنگار تسنیم گفت: به زودی حفاری چاههای توصیفی این میدان آغاز شده و با تکمیل مطالعات مخزن، تهیه MPD میدان فروز B انجام می گیرد.
            علی آبادی از سرمایه گذاری 6 میلیارد یورویی مپنا در این پروژه ملی خبر داد و اذعان داشت: در فاز اول که ساخت نیروگاه 6 هزار مگاواتی برق برنامه ریزی شده، حدود 4 میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز دارد.
            مدیرعامل مپنا در پاسخ به اینکه در چه زمانی حفاری چاههای تولیدی میدان فروز B آغاز می شود، تصریح کرد: تا پیش از پایان سال جاری تمامی کارهای مقدماتی پروژه شامل حفاری چاههای توصیفی، تهیه MDP و فراهم سازی مقدمات ساخت پالایشگاه تمام شده و در پایان سال، حفاری چاههای تولیدی این میدان گازی آغاز می شود.
            در زمان انعقاد قرارداد توسعه میدان فروز B، مدیرعامل مپنا از تکمیل MDP این میدان تا 18 ماه پس از امضای قرارداد که مقارن با شهریور 92 می شود، خبر داده بود اما به نظر می رسد مطالعات تکمیلی پروژه و تهیه MDP نهایی تا زمستان 92 به طول می انجامد.
            محمود زیرکچیان زاده – مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران – در پاسخ به اینکه آیا در جریان توسعه میدان فروز B تأخیراتی وجود دارد، به خبرنگار تسنیم گفت: این پروژه طبق برنامه زمان بندی در حال پیشرفت است.
            این مقام مسئول تصریح کرد: برنامهریزی شده تا ١٢ هزار مگاوات برق با استفاده از گاز تولیدی میدان گازی فروز B در خلیج فارس تولید شود که تولید مستقیم برق از گاز تولیدی در محل و صادرات این برق، ارزش افزوده قابل توجهی برای کشور به همراه خواهد داشت.
            زیرکچیان زاده از نظارت مستمر این شرکت بر فعالیت شرکت مپنا در این پروژه خبر داد و گفت: هم اکنون همزمان با برنامه ریزی برای آغاز حفاری چاههای توصیفی و مطالعاتی در میدان فروز B، تخصیص زمین در جزیره قشم، تسطیح زمین و فراهم سازی مقدمات کار ساخت پالایشگاه و نیروگاه در این جزیره در حال انجام است.

نظر

• محمدسعید
              عضو عادی
              • Apr 2013
              • 263

مواظب سهم خود باشید:
              پاسارگاد بدنبال بلوک وسهم بیشتر هست تا 17 درصد،تا بتونه تو هیات مدیره یه چای (tea)بهش بدن. برا همین ممکنه بیاد سهم سهامدار جز رو از بازار جمع کنه.
              یا علی
              دوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...

نظر

• تمام
                عضو فعال
                • Jun 2011
                • 14638

در صورتی که فردا عرضه ها رو خوب جمع کنن و حمایت خوبی از سهم بشه مپنا حسابی گردن کلفت میشه فردا به نظر من روز سرنوشت سازی خواهد بود برای رفت به 400 تومان یا زیر300 تومان
                خدا خواست و ما توانستیم
                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• امير سينا
                  عضو فعال
                  • Apr 2012
                  • 483

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                  در صورتی که فردا عرضه ها رو خوب جمع کنن و حمایت خوبی از سهم بشه مپنا حسابی گردن کلفت میشه فردا به نظر من روز سرنوشت سازی خواهد بود برای رفت به 400 تومان یا زیر300 تومان
                  امروز حجم مبنا رو هم ندادن ، حالا انتظار داری فردا منفی بخوره؟...مطمئن باش فردام با صف خرید بسته میشه...;)

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

من تو این فکر هستم که فردا حجم مبنای شرکت رو بدن و شما داری میگی از سهم حمایت کنن . واقعا خندیدم

نظر

• roohe-khashen
                      عضو فعال
                      • Apr 2011
                      • 2270

رفتار این سهم شاید بعد از این زیاد با تکنیکال جور در نیاید!!!خبرهایی در راه هست حودتان بعدا مت.چه میوید البته بنده مپناهای 303.1 زالی رو قعا بالای 340 خالی میکنم اما یه موقعی میشه که دوباره میشه 305 بعد کل زارو زندگیم رو مپنا میخرم اونوقت 600 خالی میکنم به زودی بعد از شاید دو نوسان;)

[
                      دستم بگرفت و پا به پا برد...

نظر

• تمام
                        عضو فعال
                        • Jun 2011
                        • 14638

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                        من تو این فکر هستم که فردا حجم مبنای شرکت رو بدن و شما داری میگی از سهم حمایت کنن . واقعا خندیدم
                        گاهی بهتره به نظرات هم احترام بزاریم
                        خدا خواست و ما توانستیم
                        تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• سلطان بورس
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 3373

گاهی بهتره به نظرات هم احترام بزاریم
                          اتفاق خاصی نیفتاده L-) که به نظرات دیگران بی احترامی یا احترام بزاریم
                          تحلیل شما راجب مپنا برای پیش بینی امروز کاملا اشتباه بوده
                          سهم امروز در شرایط قیمتی نبوده که اگر حمایت بشه بره برای 400

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14638

اتفاق خاصی نیفتاده L-) که به نظرات دیگران بی احترامی یا احترام بزاریم
                            تحلیل شما راجب مپنا برای پیش بینی امروز کاملا اشتباه بوده
                            سهم امروز در شرایط قیمتی نبوده که اگر حمایت بشه بره برای 400
                            شما راست میگی
                            خدا خواست و ما توانستیم

نظر

• سرداربورسی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 458

صف فروش امروز مپنا هیچ دلیلی نداشت به جز جو منفی بازار
                              سهم روی 300 تومن یه حمایت بسیار خوب داره که به این راحتی ها نمیشکنه
                              با برگشت بازار،مپنا خیلی سریع روندش عوضش میکنه و این صف فروش به صف خرید تبدیل میشه
                              یادمون نره که مپنا روز شنبه حتی حجم مبناش پر نشد
                              و خب حالا صف فروشه !!!!!!
                              ما آمده ایم زندگی کنیم تا قیمت پیدا کنیم
                              نه اینکه به هر قیمتی زندگی کنیم

نظر

• A-Mohammadi
                                کاربر فعال
                                • Feb 2013
                                • 341

حجم مبنا را دادن منتها تو صف فروش:D
                                در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

در حال کار...
                                X