در اصل توسط mehdi 1000 پست شده است
View Post
گروه مپنا ( رمپنا )
Collapse
X
-
-
بازگشايي نماد معاملاتي رمپنا(با مكانيزم حراج)
به اطلاع مي رساند نماد معاملاتي شركت مديريت پروژه هاي نيروگاهي ايران (مپنا)پس از تشكيل جلسه هيات مديره مبني بر تصويب افزايش سرمايه ،( بدون محدوديت نوسان قيمت ) با استفاده از مكانيزم (Auction) آماده انجام معامله مي باشد. مديريت بازار_________________
[SIZE=5]این عکس:اوج فناوری شیاطین سه گانه:[COLOR="#FF0000"]امریکاه درحال نابودی[/COLOR] [COLOR="#FF8C00"]صهیونیست درحال محو شدن[/COLOR][COLOR="#FFA07A"]؛انگلیس درحال فروپاشی هست[/COLOR].که توسط سربازان امام خامنه ای به زیر کشیده شده است [/SIZE]
نظر
-
-
ما كه مانده حسابمونو تبديل به مپنا كرديم
. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
به نظره بنده فکر می کنم تا 355 الی 360 افت خواهد کرد .(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
-
در اصل توسط مارال صفا پست شده است View Postمن از چارت مپنا خوشم میاد
اولا گپ محدوده 420 تا 450 را باید پر کنه
افت اخیر سهم در کف چنگال قرار گرفته حرکت بالینگر باند قابل توجه است
سوالی که مطرح میشود ایا مپنا ارزان است خودتان قضاوت کنید
نظر
-
بچه ها کسی از امور سهام مپنا شماره نداره؟؟؟
من هرچی با این شماره تماس میگیرم جوابی نمیدن 02181981001وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
سلام دوستان مي تونيد كمكم كنيد من حق مپنام آمده ميخواستم بدونم واسه سهام جايزه كاري بايد انجام بدم و چجوري به حسابم ميآيد با تشكر
نظر
نظر