کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
شنیده ها در خصوص مدیریت پروژه های نیروگاهی(رمپنا) حکایت از قرار دادی به ارزش 2800 میلیارد تومان با فملی و کگل دارد و در حال انعقاد قرار داد با آنها می باشد.
بهنام جان چند وقتیه از مپنا نمی نویسی اما من مطالبت رو از زمانی که مپنا رو 220 تومن داشت دل دل می کرد می خونم...
کم هستند آدمهایی که تحلیل کنن و 100 البته انقد به تحلیلشون ایمان داشته باشن که تمام هم و غمشون رو همون سهم بزارن...
ممنون از راهنمایی های خردمندانتون...تحلیل هاتون ... دلگرمی هاتون ....
هر جا هستین همیشه لبتون شاد و زندگیتون بر وفق مراد باد
درود بر شهرام عزیز
با سپاس از لطف شما
راستش شروع تحلیل من روی مپنا برمیگره به پاییز پارسال و زمانی که حدود 170 تومن بود
امروز و با توجه به سود نقدی 30 تومنی مجمع،این سهم به حدود 690 تومن رسیده
یعنی بیش از 4 برابر
خب اون زمان می طلبید که من در این تاپیک فعال باشم و پستهای بسیاری هم نوشتم و وقت زیادی صرف آنالیز معاملاتی این سهم نمودم
این کار رو برای این مهم انجام دادم که دوستان سهم با ارزش خودشون رو مفت نفروشن
به ویژه برای دوستانی که سرمایه بالایی داشتند،گفتم که این سهم مناسب با سرمایه شماست
حالا هم اگه حتی یک نفر با حرف بنده این سهم رو خریده باشه و سود برده باشه،برام کافیه
بگذریم از اینکه روی قیمتهای 260-250 تومن یه سری تحلیل ما رو ناقص دیدن
گرچه من اهمیتی به هر حرفی و هر کسی نمیدم
خیلیها هستن که یک سهم رو میخرن و وقتی کلی رشد کرد با هزار منت به بقیه هم معرفی میکنن
ولی خب اخلاق من این جوری نیست و سهم رو در کف معرفی میکنم
حسادت،رفتار بسیار ناپسندیست که متاسفانه در بورس شاهدش هستیم
بعضیها فکر میکنن که اگر از سهمی خوب بگن،اون سهم دیگه تموم میشه و قحطی میاد
در پایان باید عرض کنم که مپنا در بلند مدت اهدافش بالای 1000 تومن خواهد بود
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
معاون تحقیقات وزارت نیرو از پژوهشگاه نیرو بازدید به عمل آورده و گزارشی آماده کرده است. وی ادامه داد: بحث قبلی واگذاری پژوهشگاه نیرو مدتی دنبال شد و با توجه به وضعیت دولت یازدهم که به تازگی بر سر کار آمده است، احتمالاً سیاستها تغییر کند. محمدزاده خاطرنشان کرد: البته نگاه وزیر پیشنهادی نیرو (چیتچیان) احتمالاً این باشد که پژوهشگاه نیرو حفظ شود، بنابر این اینکه پژوهشگاه نیرو حفظ و یا واگذار شود، چون در حوزه اختیارات بنده نیست نمیتوانم با صراحت در مورد آن اظهار نظر کنم. وی افزود: بحثهای زیادی در مورد واگذاری پژوهشگاه نیرو صورت گرفت و یک بار قرار بر این شد که به جای بدهی به مپنا و یک بار هم قرار شد به وزارت علوم واگذار کنند، منتهی هنوز سندی را به طور مکتوب در این خصوص ندیدهام. به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس،شورای عالی اداری مصوب کرده که وزارت نیرو برای پرداخت بدهی های خود ساختمان پژوهشگاه نیرو را به فروش برساند، اما از آنجا که مپنا بارها اعلام کرده بابت طلب خود از وزارت نیرو پول نقد می خواهد، آن چنان هم از گرفتن ساختمان پژوهشگاه نیرو بی علاقه نیست.
معاونت مالی و اداری شرکت گروه مپنا عنوان کرد: دلایل توقف نماد "رمپنا"
از مواردی که به نظر می رسد در توقف نماد دخیل بوده بررسی آثار مربوط به اصلاح استاندارد 16 حسابداری بر سودآوری شرکت بوده؛ حال آنکه تحلیل برخی افراد نسبت به آثار مثبت این امر بر سودآوری مپنا به نظر نادرست می آید.
نماد معاملاتی شرکت مپنا در حالی امروز به منظور بررسی بیشتر اطلاعات متوقف شد که طی روزهای گذشته قیمت این سهم رشد مناسبی را تجربه کرد.
معاونت مالی و اداری شرکت گروه مپنا در خصوص این رخداد به خبرنگار بورس نیوز گفت: طی روزهای گذشته قیمت سهم رشد قابل توجهی داشته که به نظر بی دلیل بوده است.
میرزایی افزود: از این رو برای بررسی های بیشتر، ناظر بازار امروز اقدام به توقف نماد معاملاتی سهام کرده است.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مواردی که به نظر می رسد در توقف نماد دخیل بوده، بررسی آثار مربوط به اصلاح استاندارد 16 حسابداری بر سودآوری شرکت بوده؛ حال آنکه تحلیل برخی افراد نسبت به آثار مثبت این امر بر سودآوری مپنا به نظر نادرست می آید.
معاونت مالی و اقتصادی مپنا همچنین گفت: شرکت در حال بررسی آثار مربوط به اصلاح این استاندارد حسابداری است، اما به نظر می رسد این امر بر سودآوری شرکت چندان اثرگذار نیست.
وی در خاتمه سخنان خود با تأکید بر اینکه پیش بینی های قبلی "رمپنا" در خصوص میزان سود برآوردی سال مالی جاری همچنان به قوت خود باقی است، اظهار داشت: در اسرع وقت اطلاعات در دسترس شرکت جهت شفاف سازی به سازمان بورس ارایه می شود تا بزودی شاهد بازگشت نماد "رمپنا" به تابلوی معاملات باشیم. اما اطلاعات جدیدی که منجر به تغییر سودآوری شود، در شرکت وجود ندارد.
مارگیر عمرش رو به پایانه
خیلی سر کارش باشه تا بیست روز دیگس
بعد گورشو گم میکنه میره
پس غلطی نمیتونه انجام بده
الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی بازار سرمایه (سنا)، امیر حمزه مالمیر، مدیر نظارت بر ناشران اوراق بهادار سازمان بورس با بیان این مطلب، افزود: نمونه بارز این موضوع، تحلیلی است که توسط یکی از شرکتهای کارگزاری درخصوص اثرات اصلاح استاندارد 16 تهیه و در سطح وسیعی منتشر شده است که با توجه به بررسیهای انجام شده، بخش عمدهای از مفروضات اطلاعات تهیه شده در گزارش نهایی درج نشده است و خصوصاً در اثرات برآوردی، آثار انتزاعی مدنظرقرار گرفته است. وی خاطرنشان کرد: متأسفانه گزارش یادشده، فاقد تحلیل کارشناسی بوده و خصوصاً در ارتباط با شرکت مپنا دارای اشکالات اساسی است.
این مقام مسئول افزود: با توجه به توضیحات یاد شده، از سرمایهگذاران محترم درخواست میشود که تحلیلهای خود را براساس اطلاعات رسمی انجام داده و از تصمیمگیری مبتنیبر تحلیلهای غیرمعتبر جـدا خودداری کنند.
تا حالا دقت کردی با اینکه خدا میتونه مچتو بگیره ولی همش دستتو می گیره ...
رتکو هانطور که گفتم 500-520 مقاومت داره(سقف کانال)
که یا به احتمال زیاد با قدرت می شکنه وصعود خود را به صورت رالی ادامه میده و یا خیلی جزئی اصلاح می کنه (در حدیک 4 قرمز(فرصت خرید مجدد))
وسپس در هر 2 صورت به سمت هدف های بالاتر پیش میره
فروش سهم اصلا پیشنهاد نمی شود
پیش بینی می کنم رتکو در پاییز قیمت های 750-800 رو ببینه
و تا اخر سال 1000 تا 1200 رتکو از جمله سهمای بازار میباشد
که از بازار عقب مانده به زودی شاهد جذب سهامداران بیشتری در این سهم خواهیم بود
موضوع: عدم اطلاعرسانی شرکت در خصوص تاثیر اصلاح استاندارد حسابداری شماره 16 "آثار تغییر در نرخ ارز" بر وضعیت مالی شرکت
به اطلاع سرمایهگذاران محترم ميرساند پیرو انتشار گزارش تحلیلی توسط يكي از شركتهاي كارگزاري در خصوص اثرات اصلاح استاندارد حسابداری شماره ۱۶ بر تعدادی از شرکت های بورسی از جمله شرکت مدیریت پروژههای نیروگاهی ایران (سهامی عام) و اشاعه گزارش مزبور، این سازمان اقدام به ارسال نامهای در تاریخ 26/05/1392 به شرکت نمود (پیوست 1) و از شرکت درخواست شد که تاثیر اصلاح استاندارد فوقالذکر را بررسی و پاسخ نامه را جهت انتشار به عموم ارسال نماید. با توجه به پیگیریهای انجام شده و عدم پاسخ از سوی شرکت، قبل از شروع معاملات روز 27/05/1392، نماد معاملاتی شرکت متوقف و پیگیری جهت دریافت پاسخ ادامه یافت.
پس از پیگیریهای مکرر جهت دریافت پاسخ نامه از شرکت، مسئولین مالی شرکت طی اظهارات شفاهی عنوان نمودند اصلاح استاندارد حسابداری مذکور تاثیری بر وضعیت مالی شرکت ندارد، لکن پاسخ مکتوب به نامه سازمان ارائه نگردید. لذا مجددا در تاریخ 30/05/1392 (پیوست 2) از شرکت درخواست شد اطلاعات مورد نظر را حداکثر تا ساعت 12 روز پنچشنبه مورخ 31/05/1392 ارائه نمایند. با توجه به عدم پاسخگویی، نماد معاملاتی شرکت در روز شنبه مورخ 02/06/1392 بازگشایی خواهد شد. بدیهی است سرمایهگذاران محترم میبایست بر اساس اطلاعات و مدارک رسمی افشا شده از سوی شرکت و بررسی آنها و تحلیل خود در خصوص اثرات اصلاح استاندارد شماره 16 حسابداری تصمیمگیری نمایند.
.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر