کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حیف این سهم بازیگر خوبی نداره
واگرنه قیمتش این نبود
سهم در سقف برج 2 ک شاخص 3200 بوده قیمت 1800 داشته
الان با شاخص 3800 رو 1500 مونده
صبر میخواد این سهم
گزارش سالیانه 1404: حقوق صاحبان سهام ≈ 600 همت سود تلفیقی ≈ 184 همت (به ازای هر سهم 3072تومان) سود اصلی به ازای هر سهم≈ 700 تومان سود انباشته≈ 88 همت قیمت سهم ≈ 1680 تومان ارزش بازار≈ 100 همت
درود من هیچ وقت پا توی کفش فاندامنتال کارها نمیکنم چون صلاحیتش را در خودم نمیبینم. ولی گزارش اخیر غول مپنا باعث شد چند خطی در موردش بنویسم. اگر جایی از برداشت من اشتباهه ، خوشحال میشم دوستان اصلاح کنند. با توجه به اعداد گزارش اخیر و و رشد 122 درصدی سود تلفیقی، سهم در حال حاضر با P/E تلفیقی حدود 0.55 معامله میشه که از منظر ارزشگذاری عدد بسیار پایینی محسوب میشه. خوب همه میدونیم که سهم مطالبات زیادی هم داره. اینطور سهام باپتانسیل بالا در بازار پر ریسک و وقتی اوضاع اقتصادی و حال دولت خوب نیست نمیتونن پتانسیل خودشون را آزاد کنند ولی با چشم انداز پیش رو و برداشت تحریم ها و بهبود وضعیت مالی دولت، احتمال تسریع در وصول مطالبات و آزاد شدن بخشی از ظرفیتهای نهفته شرکت بالا میره. نهایتا با توجه به اعدادی که در بالا بصورت خلاصه اورده شده، سهم با همین گزارش و سود کسب شده در شرایط تحریم و رکود اقتصادی، بدون لحاظ کردن سود تلفیقی و فقط در نظر گرفتن سود اصلی سهم در 1404 حداقل قیمت برای این سهم 3500 تومان هست و در صورت رفع تحریم ها و سرمایه گذاری های خارجی با پی به ای آینده نگر قیمت هر سهم حداقل 5000 تومان خواهد بود. ولی از اونجا که بخش مهمی از فعالیتها و سودآوری مپنا در شرکتهای زیرمجموعه و صورتهای مالی تلفیقی منعکس میشه، به نظر میرسه برای ارزشگذاری این گروه نمیشه صرفاً به سود شرکت اصلی اکتفا کرد. قیمت سهم بر اساس سود تلفیقی بدون رفع تحریم بیش از 6000 تومان میتونه باشه و با رفع تحریم ها و افزایش پروژه ها و درامد شرکت و فرض وصول بخش عمده مطالبات، قیمت سهم میتونه تا بالای 10000تومان هم برسه. هدف از این نوشته ارائه تارگت قطعی یا ایجاد هیجان نیست. گذشته نوشته های من کاملا موید این هست که همواره از ارائه اعداد غیرواقعی و تارگتهای فضایی خودداری کردم. صرفاً با توجه به اعداد فعلی گزارش و شرایط موجود، به نظر میرسه مپنا یکی از نمادهایی باشه که در صورت بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و رفع بخشی از ریسکهای فعلی، میتونه از ظرفیت رشد قابل توجهی برخوردار باشه و بتونه در آینده شگفتی ساز بازار باشه این صرفاً برداشت شخصی من از گزارش شرکت هست و طبیعتاً نمیتونه مبنای خرید یا فروش باشه.
نظر