گروه مپنا ( رمپنا )
Collapse
X
-
در اصل توسط نون و قلم پست شده است View Postاینقدر تعریف کردید که بلاخره خریدم
باشد که رستگار شوم
بنده اهل تبلیغ سهم نیستم
و البته مپنا هم نیازی به تبلیغ نداره
چیزی رو میگم که واقعیت سهمه
و البته بنده روی 170 تومن پیشنهاد به خرید دادم
و از از اون سطح قیمتی،چندین بار پیشنهاد به خرید دادم
در اصل توسط ساسان پست شده است View Postبهنام خان
رخصت
امروز در 2702 و 2720 اضافه شد
این سهم اهداف بسیار خوبی در میان مدت داره
پله اول برای بنده 400-380 تومن هست که سهم باید با قدرت این سطح رو بشکنه
تارگت سهم در گام اول همین سطح خواهد بود
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postدوست گرامی
بنده اهل تبلیغ سهم نیستم
و البته مپنا هم نیازی به تبلیغ نداره
چیزی رو میگم که واقعیت سهمه
و البته بنده روی 170 تومن پیشنهاد به خرید دادم
و از از اون سطح قیمتی،چندین بار پیشنهاد به خرید دادم
کار بسیار پسندیده ای انجام دادید
این سهم اهداف بسیار خوبی در میان مدت داره
پله اول برای بنده 400-380 تومن هست که سهم باید با قدرت این سطح رو بشکنه
تارگت سهم در گام اول همین سطح خواهد بود
سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postمن هم موافقم بهنام جان و از امروز روی سهم فعالیت بیشتری خواهم داشت با هدف 400و درصورت عبور تا 600جای رشد خواهد داشت و باید قیمت به درامد بالا بگیره چون افق درخشانی داره
سهمی مثل مپنا توی بازار خیلی کم پیدا میشه
بنده در ذهنم اهداف بسیار بالایی برای سهم دارم
ولی خب همیشه پله ای جلو میرم
به همین خاطر منتظر میمونم تا سطح 400-380 رو بشکنه
اونوقت میشه در مورد اعداد بالاتر صحبت کرد
آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/04/08, 21:33.افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
مپنا
مپنا یک شرکت استراتژیک محسوب میشود و با 29زیر مجموعه وتکنولوژی برتر و 9نیروگاه ارزش ذاتی خیلی بالایی دارد
ارزش نیروگاه ها تقریبا 14000 میلیارد تومان
تمامی پرسنل محترم مپنا از سطح دانش بالایی برخوردارند و اکثرا در کشور المان دوره دیده اند و با شرکت زیمنس همکاری های زیادی داشته اند .
فقط ارزش یک نیروگاه عسلویه
بهای تمام شده 73میلیارد تومان سود امسال بالای صد میلیارد تومان و باسود انباشته تقریبا 200میلیارد تومان
ارزش روز 3نیروگاه و تقریبا برابری ان با قیمت های فعلی شرکت اصلی
ارزش دفتری مپنا 420تومان
از سال 82 سود شرکت افزایشی بوده
از حالت پیمانکاری به تولید گرایش پیدا کرده
مطالبات ارزی و ریالی چشم گیری داره
مهمترین مقاومت مپنا از نطر بنده 420تومان است
جنس روند کاملا صعودیست .
نظر
-
-
در اصل توسط تمام پست شده است View Postفکر کنم سهم 244 رو ببینه
موقع اصلاح هست دوستان !!!!!. کسانی که می خواند بخرند میتونن تو قیمت پایینتری از قیمت الآن خرید کنند ....;)
البته اینها نظر من هستند ....;)"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
244 که بعیده امروز دقیقا دو ثانیه صف فروش شد و بعد دیدید که چی شد اکثر تجهیراتیها رفتن بالای 350 البته هر چند مپنا تجهیزاتی نیست اما خوب یه جورایی به اینا حرکتش مربوطه با روند حرکت کنید روند مپنا هم نشون میده که صعودی میباشد حالا هر اتفاقی هم که بیفته مپنا فعا صعودی میباشد من موندم اون 4 دیگه چیه؟!!!خوب رند کنید بگین 240 رو میبنه دیگه!!!;)البته فکر نکنم ببینه :Dدستم بگرفت و پا به پا برد...
نظر
-
در اصل توسط roohe-khashen پست شده است View Post244 که بعیده امروز دقیقا دو ثانیه صف فروش شد و بعد دیدید که چی شد اکثر تجهیراتیها رفتن بالای 350 البته هر چند مپنا تجهیزاتی نیست اما خوب یه جورایی به اینا حرکتش مربوطه با روند حرکت کنید روند مپنا هم نشون میده که صعودی میباشد حالا هر اتفاقی هم که بیفته مپنا فعا صعودی میباشد من موندم اون 4 دیگه چیه؟!!!خوب رند کنید بگین 240 رو میبنه دیگه!!!;)البته فکر نکنم ببینه :D
مپنا رفت برای تثبیت بالای سطح روانی 300 تومن
این سهم روندش به طور کامل صعودیه
کافیه یه نگاه به فاذر بندازی و حرکت سهم رو به مپنا تعمیم بدی
منتها در مقیاس خودشافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در اصل توسط behnam پست شده است View Postمهدی جان
مپنا رفت برای تثبیت بالای سطح روانی 300 تومن
این سهم روندش به طور کامل صعودیه
کافیه یه نگاه به فاذر بندازی و حرکت سهم رو به مپنا تعمیم بدی
منتها در مقیاس خودش
نظر
-
من روی 250 میخرم این سهم را ( البته نظر منه ....) ;)"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط 13661366 پست شده است View Postبهنام جان بنظرت یکبار دیگه بر نمیگرده به همین قیمت امروز و بعدش استارت اصلی زده بشه؟
بنده اهداف بسیار بالایی برای این سهم متصورم
تمام پیشنهادهایی هم که میدم با دید حداقل میان مدته
نوسانات کوتاه مدت برای بنده خیلی مهم نیست
چون حیفه به خاطر خرید در چند درصد پایین تر،مپنا رو از دست بدیم
البته اگر به اون قیمتها برسهافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
نظر