گروه مپنا ( رمپنا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آریو
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 4834

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
    خب حالا با اين شرايط يعني مپنا هفته ي آينده قراره چه بلايي سرش بياد؟ مفست معامله بشه يا منفي؟؟
    300 بسته میشه 15 سود تقسیم میکنه 285 باز میشه ....این همش یه سناریو ...چون تو نمودار های تکنیکی یادمه یه 285 به عنوان سطح حمایتی دیده بودم !
    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• Mousavi
      عضو عادی
      • May 2011
      • 196

چرا صفه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط Mousavi پست شده است View Post
        چرا صفه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
        چون همه انتظار تعدیل زیاد داشتن ولی محقق نشد.مجمعش هم 15 تومن بیشتر تقسیم نمیکنه
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• mahshid
          عضو عادی
          • May 2011
          • 40

جناب آقاي مالمير
          رياست محترم اداره نظارت بر ناشران بورسي سازمان بورس و اوراق بهادار
          موضوع : عرضه بخشي از سهام شركت سرمايه گذاري كاركنان گروه مپنا
          با سلام و احترام
          در راستاي رعايت دستورالعمل اجرائي افشاي اطلاعات شركتهاي ثبت شده نزد سازمان بورس اطلاعات زير
          جهت اطلاعات آن سازمان و سهامداران ارسال مي گردد:
          34 درصد از سهام شركت سرمايه گذاري كاركنان گروه مپنا به صورت بلوكي و جمعاً به تعداد / مراتب عرضه 48
          14 درصد و شركتهاي فرعي مپنا به ميزان / 438 ر 793 ر 440 سهم ، متعلق به شركت مپنا به ميزان 58
          19/9 درصد و با قيمت پايه 120 ر 3 ريال براي هر سهم و از طريق بازار سوم فرا بورس با توجه به تصويب هيأت
          مديره مپنا در آينده نزديك اعلام مي گردد .
          شايان ذكر است انجام معامله مذكور داراي تأثير مثبت در سود پيش بيني شده سال 90 براي شركت اصلي و
          تلفيقي گروه مي باشد كه آثار آن پس از انجام معامله قطعي به بازار سرمايه اعلام خواهد شد .
          عباس علي آبادي
          رئيس هيات مديره و مدير عامل
          رونوشت : سرپرست محترم معاونت اقتصادي مالي .

نظر

• amir3236
            عضو عادی
            • Feb 2011
            • 266

مپنا موج4 احتمالا به پایان رسیده وبزودی وارد موج 5 بزرگ میشیم .موج4 در61.8 درصد موج3 وانتهای موج 1 قرارداره .

نظر

• بابک پناهی
              عضو فعال
              • Dec 2010
              • 3208

در اصل توسط amir3236 پست شده است View Post
              مپنا موج4 احتمالا به پایان رسیده وبزودی وارد موج 5 بزرگ میشیم .موج4 در61.8 درصد موج3 وانتهای موج 1 قرارداره .

قربان شما افزایش سرمایه رو تو موج شماری که از ضروریاته اعمال نمیکنید؟؟؟؟

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

مبارکه <:-p

نظر

• مسلم
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 1100

تکنیکالشم خورده به مدلاین چنگال که میتونه پایان موج Y باشه

نظر

• مسلم
                    عضو فعال
                    • Feb 2011
                    • 1100

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                    قربان شما افزایش سرمایه رو تو موج شماری که از ضروریاته اعمال نمیکنید؟؟؟؟
                    من به جای امیر جواب میدم:

1-وقتی میگیم همه چیز در قیمت و به عبارتی عرضه وتقاضا خلاصه شده است یعنی قیمت از همه چیز جداست. خواه افزایش سرمایه و یا سود نقدی!

2-وقتی میگیم تمام اتفاق های فاندامنتال خود به خود تاثیرش را روی چارت میگذارد که از جمله افزایش سرمایه هست که میتونه به دلیل طرح توسعه یا پرداخت بدهی شرکت و... باشه یعنی ما با اعمال یا به عبارت صحیح تر جبرانش داریم این اتفاق مهم فاندیو از چارت فیلتر میکنیم.

در واقع افزايش سرمايه (و تقسيم سود و ...) يك اتفاق است و با اعمال آن در نمودار از آن چشم پوشي كرده ايم.
                    اتفاقي كه مثلا در خصوص افزايش سرمايه (احتمالا جهت طرح توسعه يا پرداخت بدهي يا ...) عموما باعث ميشود شركت در اين مقطع هزينه هاي خاصي داشته باشد که قاعدتا این هزینه ها در آینده شرکت تاثیر گذار هست.

در نتیجه: همه چیز در قیمت واقعی (بدون اعمال افزایش سرمایه و سود و...) نهفته است!

نظر

• بابک پناهی
                      عضو فعال
                      • Dec 2010
                      • 3208

در اصل توسط مسلم پست شده است View Post
                      من به جای امیر جواب میدم:

1-وقتی میگیم همه چیز در قیمت و به عبارتی عرضه وتقاضا خلاصه شده است یعنی قیمت از همه چیز جداست. خواه افزایش سرمایه و یا سود نقدی!

2-وقتی میگیم تمام اتفاق های فاندامنتال خود به خود تاثیرش را روی چارت میگذارد که از جمله افزایش سرمایه هست که میتونه به دلیل طرح توسعه یا پرداخت بدهی شرکت و... باشه یعنی ما با اعمال یا به عبارت صحیح تر جبرانش داریم این اتفاق مهم فاندیو از چارت فیلتر میکنیم.

در واقع افزايش سرمايه (و تقسيم سود و ...) يك اتفاق است و با اعمال آن در نمودار از آن چشم پوشي كرده ايم.
                      اتفاقي كه مثلا در خصوص افزايش سرمايه (احتمالا جهت طرح توسعه يا پرداخت بدهي يا ...) عموما باعث ميشود شركت در اين مقطع هزينه هاي خاصي داشته باشد که قاعدتا این هزینه ها در آینده شرکت تاثیر گذار هست.

در نتیجه: همه چیز در قیمت واقعی (بدون اعمال افزایش سرمایه و سود و...) نهفته است!
                      خوب مسلم جان پس حرف شما اینه که در موج شماری الیوت افزایش سرمایه رو اعمال نخواهیم کرد.درسته؟

نظر

• محمود شریعت
                        عضو فعال
                        • Oct 2011
                        • 1358

از ته دلم گفتي مسلم جان
                        آخه قيمت خودشو به مرور زمان تعديل ميكنه
                        حالا من موندم ما چرا بايد دستي اين كارو بكنيم!!!!!!!! در حالي كه اين كار يعني دستكاري قيمت و گذشته ي سهم؟ مگه تكنيكال اين نيست كه تاريخ تكرار ميشود و يا اينكه همه چيز در قيمت نهفته است و يا اينكه مگه ما از روي گذشته سهم. سهمو تحليل نميكنيم؟ پس چرا بايد صفر مختصات نمودارمونو تغيير بديم؟ و يه چارت من درآوردي بسازيم؟؟؟؟
                        . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                        [/RIGHT]
                        [/B][/SIZE]

نظر

• بابک پناهی
                          عضو فعال
                          • Dec 2010
                          • 3208

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                          از ته دلم گفتي مسلم جان
                          آخه قيمت خودشو به مرور زمان تعديل ميكنه
                          حالا من موندم ما چرا بايد دستي اين كارو بكنيم!!!!!!!! در حالي كه اين كار يعني دستكاري قيمت و گذشته ي سهم؟ مگه تكنيكال اين نيست كه تاريخ تكرار ميشود و يا اينكه همه چيز در قيمت نهفته است و يا اينكه مگه ما از روي گذشته سهم. سهمو تحليل نميكنيم؟ پس چرا بايد صفر مختصات نمودارمونو تغيير بديم؟
                          این بحثش کاملا جداست که فکر میکنم این تاپیک بحث نکنیم بهتره

نظر

• بهروز نعیمی
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 68

سلام

من هم با نظر عزیزان مسلم و محمود شریعت موافقم.

در سایت تالار بورس هم گفتم که مخالف تعدیل قیمت هستم و به نظرم کسانی که قیمت را تعدیل می کنند یکی از اصول تکنیکال را نادیده می گیرند : همه چیز در قیمت خلاصه می شود و قیمت نشان دهنده همه اتفاقات است . کسانی که معتقدند باید تعدیل قیمت صورت گیرد دارند اساسی ترین اصل تکنیکال را زیر پا می گذارند .
                            [SIZE=4][COLOR=red]
                            [/COLOR][/SIZE]

نظر

• بابک پناهی
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 3208

در اصل توسط بهروز نعیمی پست شده است View Post
                              سلام

من هم با نظر عزیزان مسلم و محمود شریعت موافقم.

در سایت تالار بورس هم گفتم که مخالف تعدیل قیمت هستم و به نظرم کسانی که قیمت را تعدیل می کنند یکی از اصول تکنیکال را نادیده می گیرند : همه چیز در قیمت خلاصه می شود و قیمت نشان دهنده همه اتفاقات است . کسانی که معتقدند باید تعدیل قیمت صورت گیرد دارند اساسی ترین اصل تکنیکال را زیر پا می گذارند .
                              بی زحمت شکل زیر رو موح شماری کنید!!!!!!

جناب نعیمی عزیز من از سال 2-81 دارم رو تکنیکال کار میکنم تا الانش که در خدمتتونم و تمامی روشهارو هم امتحان کردم.من و امثال بنده به روش خودمون تحلیل میکنیم شما هم به روش خودتون تحلیل بفرمائید.دیگه این بحثو برای همیشه اینجا تموم میکنم

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
                                خوب مسلم جان پس حرف شما اینه که در موج شماری الیوت افزایش سرمایه رو اعمال نخواهیم کرد.درسته؟
                                درسته!

نظر

در حال کار...
                                X