گروه مپنا ( رمپنا )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • دشتي
    عضو عادی
    • May 2011
    • 57

    #1621
    عباس علی آبادی
    مدیرعامل مپنا مطرح کرد
    آینده تقاضای برق انحصارگرایی فناوری را به دنبال دارد/رشد ۴ برابری مصرف برق تا سال ۲۰۳۰
    خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل مپنا گفت‌: چشم انداز صنعت برق در آینده موجب شده تا فناوری های هایتک صنعت برق در ۲ یا ۳ کشور محصور شود و تمام تلاششان را به کار برند تا این فناوری ها در دیگر کشورها توسعه نیابد.
    printنسخه قابل چاپ

    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، عباس علی آبادی امروز در مراسم افتتاح مرکز تست بنچ توربین 25 مگاواتی اظهار داشت: توربین های گازی نقش زیادی در تولید انرژی نوع اول مثل نفت و نوع دوم همچون برق دارد و امروز با افتتاح مرکز تست بنچ توربین 25 مگاواتی می توانیم از این پس کلیه توربین های ساخت داخل و تعمیراتی 25 مگاوت را در داخل کشور مورد آزمایش قرار دهیم.

    وی افزود: سه فاکتور اصلی امنیت انرژی، تأثیرات زیست محیطی و اقتصاد انرژی نشان از اهمیت تولید برق در جهان دارد و پیش بینی‌های آینده نشان می دهد تا سال 2030 مصرف جهانی برق 4 برابر خواهد شد در صورتی که مصرف انرژی های نوع اول همچون سوخت فسیلی نسبت به مصرف امروز رشدی 2 برابری خواهد داشت.

    علی آبادی تصریح کرد: در این صورت متنوع کردن سبد انرژی و افزایش راندمان و ارتقای تکنولوژی می تواند در سهم‌گیری از بازار جهانی در سالهای آتی نقشی تعیین کننده داشته باشد.

    مدیرعامل مپنا چشم انداز صنعت برق در آینده را برای انحصار‌گرایی کشورهای توسعه یافته جذاب خواند و گفت: این مسئله موجب شده تا فناوری های هایتک صنعت برق در 2 یا 3 کشور محصور شود و تمام تلاششان را به کار برند تا این فناوری ها در دیگر کشورها توسعه نیابد.

    این فعال بخش خصوصی صنعت برق با اشاره به اینکه علی رغم تفاهم نامه های مپنا و زیمنس در عمل 4 سال از سوی زیمنس در تحریم دانش هستیم و هیچ انتقال دانشی به ایران نداشته اند، گفت: با روش های تحقیق و توسعه توانستیم به جایگاهی برسیم که امروز مپنا یکی از برترین سازندگان تجهیزات نیروگاهی است و افتتاح مرکز تست بنچ توربین 25 مگاواتی گامی دیگر در این راستاست.

    نظر

    • دشتي
      عضو عادی
      • May 2011
      • 57

      #1622

      راه حل فوری مپنا برای بحران انرژی پاکستان ؛ آمادگی مپنا برای ارسال 10000 مگا وات برق به پاکستان با قیمت مناسب






      High 34 oC - Low 24 oC





      Monday, 28 Oct 2013 10:26 pm


      Headlines
      City
      National
      Foreign
      Business
      Entertainment
      Sports
      Comment
      E-Paper
      Paperazzi







      Target killer among three held in Karachi 1:44 PM



      MAPNA offers solution to Pakistan’s energy crisis




      News Comments (2)
      ONLINE Saturday, 1 Jun 2013 12:32 am | Comments (2)

      An Iran-based global company has offered immediate solution to the Pakistan’s prevalent power crisis which has pulled the economy down and crippled general life. Iran Power Plant Projects Management Company (MAPNA), the sixth largest power company in the world says it can bridge the gap between demand and supply of electricity within months. A delegation headed by Muhammad Hussain Baqri, head of international communications MAPNA said this while talking to Pakistan Economy Watch (PEW) President Dr Murtaza Mughal. He said Iran’s installed capacity is 70,000 MW out of which MAPNA is providing 67,000 MW and can easily provide up to 10,000 MW to Pakistan on very economical rates compared to any other neighbouring country. Pakistan’s current electricity shortfall stands at 7,000 MW. Baqri said MAPNA, having 39 subsidiaries, has its own gas fields and power plants construction facilities. It has been operating in 18 countries and it can also build power plants having international standards within 15 months with 20 percent discounted rates. He said the EUR 30 billion company also has interests in oil and gas, wind power and railways and it is willing that Pakistan improve its railways. The delegation also expressed interest in setting up power plants with 1,000 MW capacities and to supply and install 25 MW small power plants on ground as well as on barges to help Pakistan in overcoming the energy crisis on an urgent basis.
      =================================
      این خبر مربوط به امروز 28 اکتبر 2013 نشریه پاکستان تو دی ( PAKISTAN TO DAY )میباشد

      نظر

      • majid664
        ستاره‌دار (۴)
        • Oct 2011
        • 1052

        #1623
        نمی‌خواهیم صنعت برق مانند خودرو شود
        ایسنا- وزیر نیرو اظهار کرد: در صورتی که صنعت برق انتظار حمایت یکسره از دولت و بستن چشم از رقابت‌پذیری داشته باشد، این صنعت، صنعت خودروی دوم کشور می‌شود که نمی‌خواهیم این اتفاق بیفتد. حمید چیت‌چیان در حاشیه مراسم افتتاح مرکز تست پنچ توربین ‌25مگاواتی خطاب به دست‌اندرکاران صنعت برق گفت:‌ توربین‌های تولیدی در دنیا از لحاظ راندمان بسیار بالا هستند و در ایران نیز صنعت برق دراین راستا گام برداشته، اما این گام‌ها باید بلندتر و حساب‌شده‌تر باشند تا از نظر راندمان توربین‌ها در سطح دنیا قرار گیرند. وی همچنین افزود: در صورتی که صنعت برق انتظار حمایت یکسره دولت و بستن چشم از رقابت‌پذیری داشته باشد ممکن است صنعت برق مانند صنعت خودرو شود، بنابراین آنچه رقابت‌پذیری را حفظ می‌کند افزایش کیفیت و کاهش هزینه است. وزیر نیرو با تاکید بر اینکه باید به بازارهای جدید توجه کرد، گفت: DG و CHP جزو محورهای اصلی وزارت نیرو هستند و نباید به تولید توربین‌های 25 مگاواتی اکتفا کرد، چون بازار توربین‌های کوچک‌تر به مراتب بزرگتر است. وی با تاکید بر اینکه هزینه تولید برق در کشور از هزینه تولید در کشورهای دیگر دنیا کمتر است، گفت: به طور قاطع می‌گویم که کشور ما از این جهت بسیار خوب عمل می‌کند و می‌تواند بهتر عمل کند، چرا که راه ارتقا هرگز بسته نیست اما تصور گران تولید کردن برق درست نیست. وزیر نیرو با اشاره به اینکه نرخ تولید برق بدون در نظر گرفتن هزینه سوخت 68 تومان است، گفت: درآمد 30 تومانی نشان‌‌دهنده این است که صنعت برق زمین می‌خورد.
        آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
        وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

        نظر

        • "heydar"
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 7493

          #1624
          مپنا 22 میل صف

          نظر

          • majid664
            ستاره‌دار (۴)
            • Oct 2011
            • 1052

            #1625
            یکی بیاد صف رمپنا رو جمع کنه شد 25 میلیون. این یعنی سهامداراش از امروز میتونن برن تعطیلات آخر هفته!:.thumbsupsmileyanim
            آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
            وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

            نظر

            • کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

              #1626
              در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              مپنا هم فردا حرکت صعودي را شروع خواهد کرد.
              خدايا شکرت.
              کارشناسان شرکت مپنا اعتقاد دارند قيمت مپنا بايد 1دلار باشه.

              نظر

              • والیخان
                عضو فعال
                • Oct 2013
                • 413

                #1627
                سهم گلیه امیدوارم همه دوستان توسبدشون داشته باشن/:.Heart.:/

                نظر

                • majid664
                  ستاره‌دار (۴)
                  • Oct 2011
                  • 1052

                  #1628
                  پیشنهاد جدید تهران به بیشکک
                  دور جدید مذاکرات آب و برقی ایران و قرقیزستان در تهران آغاز شد و در این مذاکرات ایران پیشنهادی مبنی بر بازسازي 38 نيروگاه برقآبی را به مقامات بیششک ارائه کرد.

                  به گزارش مهر، یکی از سیاست های وزارت نیرو از چند سال گذشته تاکنون صادرات خدمات فنی و مهندسی صنعت آب و برق به کشورهای مختلف جهان و به ویژه کشورهای منطقه آسیای میانه، مرکزی و حوزه قفقاز بوده است.

                  گزارش‌های رسمی حاکی از آن است که در حال حاضر ایران در کشورهای آذربایجان، اتیوپی، ارمنستان، ازبکستان، آفریقای جنوبی، افغانستان، الجزایر، امارات، بنگلادش، پاکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، سریلانکا، سوریه، عراق، عمان، کنیا، لبنان و نیجریه پروژه‌هایی در دست اجرا دارد.

                  ارزش 59 پروژه آب و برق در دست اجرای ایران در کشورهای مختلف جهان معادل 3.2 میلیارد دلار برآورد می‌شود در این بین تاکنون 13 طرح آب و برقی به ارزش 1.4 میلیارد دلار به پایان رسیده است.

                  پروژه احداث سد و نیروگاه اوما اویا در سریلانکا، سد و نیروگاه سنگ توده 2 تاجیکستان، تونل انزاب تاجیکستان، نیروگاه صدر عراق و نیروگاه جندر سوریه و احداث سد و نیروگاه مگری ارمنستان از مهمترین طرح های در دست اجرای صنعت آب و برق ایران در کشورهای مختلف است.

                  همزمان با اجرای این طرح‌های آبی و برقی، دور جدید مذاکرات آب و برقی ایران و قرقیزستان در تهران آغاز شد و در این مذاکرات ایران پیشنهادی مبنی بر بازسازي 38 نيروگاه برقآبی را به مقامات بیششک ارائه کرد.

                  حمید چیت‌چیان وزير نيروایران در نشست با گروه دوستي پارلماني قرقيزستان با اشاره به آمادگی ایران به منظور بازسازي و احداث نيروگاه برقآبی در این کشور حوزه آسیای میانه، گفت: همچنین كارشناسان ايراني براي بازسازي 38 نيروگاه برقآبی قرقيزستان آمادگي دارند.

                  این عضو کابینه دولت تدبیر و امید با اعلام اینکه صنعت برق ايران در زمينه احداث نيروگاه‌هاي حرارتي از توان فنی و تخصصی بالایی برخوردار است، تصریح کرد: هم اکنون ایران از بیش از 70 هزار مگاوات ظرفيت نصب شده نيروگاه هاي برق برخوردار است.

                  این مقام مسئول با یادآوری اینکه از مجموع ظرفیت نصب شده تولید برق در ایران حدود 15 درصد معادل 10 هزار و 226 مگاوات نيروگاه‌هاي برقابي ساخت، نصب و راه‌اندازی شده است، اظهار داشت: تمام اين نيروگاه‌ها با استفاده از توانمندي‌هاي داخل ايران احداث شده و با توجه به ظرفيت‌هاي آبي خوب قرقیزستان، اطمينان داریم بتوانيم همكاري خوبي در موضوع انرژي آبي با هم داشته باشيم.

                  چیت‌چیان با بيان اينكه زمينه همكاري دو كشور تنها در بخش برقابي نيست، تاکید کرد: ايران آمادگي دارد در تمام زمينه‌هاي توليد، انتقال، توزيع، شبكه‌هاي برقي و آموزش به قرقيزستان كمک كند.


                  دوستان روزهاي طلايي رمپنا نزديك است.
                  آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                  وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

                  نظر

                  • "heydar"
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 7493

                    #1629
                    صفش 200میلیون را هم رد کرد >:D<

                    نظر

                    • majid664
                      ستاره‌دار (۴)
                      • Oct 2011
                      • 1052

                      #1630
                      در اصل توسط majid664 پست شده است View Post
                      پیشنهاد جدید تهران به بیشکک
                      دور جدید مذاکرات آب و برقی ایران و قرقیزستان در تهران آغاز شد و در این مذاکرات ایران پیشنهادی مبنی بر بازسازي 38 نيروگاه برقآبی را به مقامات بیششک ارائه کرد.

                      به گزارش مهر، یکی از سیاست های وزارت نیرو از چند سال گذشته تاکنون صادرات خدمات فنی و مهندسی صنعت آب و برق به کشورهای مختلف جهان و به ویژه کشورهای منطقه آسیای میانه، مرکزی و حوزه قفقاز بوده است.

                      گزارش‌های رسمی حاکی از آن است که در حال حاضر ایران در کشورهای آذربایجان، اتیوپی، ارمنستان، ازبکستان، آفریقای جنوبی، افغانستان، الجزایر، امارات، بنگلادش، پاکستان، تاجیکستان، ترکمنستان، سریلانکا، سوریه، عراق، عمان، کنیا، لبنان و نیجریه پروژه‌هایی در دست اجرا دارد.

                      ارزش 59 پروژه آب و برق در دست اجرای ایران در کشورهای مختلف جهان معادل 3.2 میلیارد دلار برآورد می‌شود در این بین تاکنون 13 طرح آب و برقی به ارزش 1.4 میلیارد دلار به پایان رسیده است.

                      پروژه احداث سد و نیروگاه اوما اویا در سریلانکا، سد و نیروگاه سنگ توده 2 تاجیکستان، تونل انزاب تاجیکستان، نیروگاه صدر عراق و نیروگاه جندر سوریه و احداث سد و نیروگاه مگری ارمنستان از مهمترین طرح های در دست اجرای صنعت آب و برق ایران در کشورهای مختلف است.

                      همزمان با اجرای این طرح‌های آبی و برقی، دور جدید مذاکرات آب و برقی ایران و قرقیزستان در تهران آغاز شد و در این مذاکرات ایران پیشنهادی مبنی بر بازسازي 38 نيروگاه برقآبی را به مقامات بیششک ارائه کرد.

                      حمید چیت‌چیان وزير نيروایران در نشست با گروه دوستي پارلماني قرقيزستان با اشاره به آمادگی ایران به منظور بازسازي و احداث نيروگاه برقآبی در این کشور حوزه آسیای میانه، گفت: همچنین كارشناسان ايراني براي بازسازي 38 نيروگاه برقآبی قرقيزستان آمادگي دارند.

                      این عضو کابینه دولت تدبیر و امید با اعلام اینکه صنعت برق ايران در زمينه احداث نيروگاه‌هاي حرارتي از توان فنی و تخصصی بالایی برخوردار است، تصریح کرد: هم اکنون ایران از بیش از 70 هزار مگاوات ظرفيت نصب شده نيروگاه هاي برق برخوردار است.

                      این مقام مسئول با یادآوری اینکه از مجموع ظرفیت نصب شده تولید برق در ایران حدود 15 درصد معادل 10 هزار و 226 مگاوات نيروگاه‌هاي برقابي ساخت، نصب و راه‌اندازی شده است، اظهار داشت: تمام اين نيروگاه‌ها با استفاده از توانمندي‌هاي داخل ايران احداث شده و با توجه به ظرفيت‌هاي آبي خوب قرقیزستان، اطمينان داریم بتوانيم همكاري خوبي در موضوع انرژي آبي با هم داشته باشيم.

                      چیت‌چیان با بيان اينكه زمينه همكاري دو كشور تنها در بخش برقابي نيست، تاکید کرد: ايران آمادگي دارد در تمام زمينه‌هاي توليد، انتقال، توزيع، شبكه‌هاي برقي و آموزش به قرقيزستان كمک كند.


                      دوستان روزهاي طلايي رمپنا نزديك است.
                      یکی بیاد صف خرید رو جمع کنه.ساعت 8:30 بیش از 270 میل صف شد. الان 112 میییییییییییییل!:D
                      گفتیم نزدیک است ولی نه دیگه اینقدر!!!!!!!!!!!!!!/:.yead.:/
                      آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                      وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

                      نظر

                      • arak_bourse
                        کاربر فعال
                        • Nov 2010
                        • 3802

                        #1631
                        من يه كمي ميزارم براي فروش
                        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

                        نظر

                        • کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

                          #1632
                          امروز به مقاومت مهمی میخوره که فکر میکنم خالی کنند روش و سهم بکشه پایین.

                          اگر رد کرد یعنی شاهکار کرده ولی بعید میدونم ردش کنه...
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

                          نظر

                          • soroush
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 561

                            #1633
                            دوستان تا 830 مقاومت مهمی نداره به نظر
                            احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

                            نظر

                            • ایرج اکبری
                              عضو فعال
                              • Dec 2011
                              • 10934

                              #1634
                              قائم مقام وزیر نیرو به ایسنا خبر داد
                              تغییر تعرفه آب و برق در بودجه 93/ کمبود منابع مالی گریبانگیر وزارت نیرو است


                              » سرویس: اقتصادي - انرژي کد خبر: 92080805053
                              چهارشنبه ۸ آبان ۱۳۹۲ - ۱۲:۴۶
                              قائم مقام وزیر نیرو در مورد اصلاح تعرفه آب و برق گفت: هدفمندی‌ یارانه‌ها وضعیت قیمت آب و برق را روشن کرده اما همه مسائل در گرو آن چیزی است که تحت عنوان قانون در سال 93 از مجلس بیرون می‌آید.

                              ستار محمودی در گفت‌وگو با خبرنگار انرژی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در مورد پیشنهاد وزارت نیرو برای افزایش قیمت آب و برق گفت: اصلاح تعرفه طبق قانون هدفمندی‌ یارانه‌ها باید در سه سال صورت گیرد و نرخ‌ها به قیمت تمام شده برسند.

                              وی افزود: هنوز برنامه‌ای بودجه‌ای از وزارتخانه به سازمان مدیریت برنامه ریزی ارسال نشده است و صحبت‌ها ادامه دارد.

                              قائم مقام وزیر نیرو تاکید کرد: در حال حاضر صحبت خاصی مطرح نیست و برای تعرفه آب و برق هنوز پیشنهادی داده نشده است.

                              وزارت نیرو با محدودیت اعتباری دست و پنجه نرم می کند

                              محمودی با اشاره به این‌که وزارت نیرو و شرکت‌های تابعه با محدودیت منابع مالی روبرو هستند گفت: با این وجود به لحاظ مدیریتی و اجرایی کارها را در دست گرفته‌ایم و همچنان ادامه می‌دهیم.

                              وی با اشاره به برگزاری دومین مانور بزرگ مدیریت بحران و پدافند غیر عامل آب و فاضلاب که در هفته پدافند غیر عامل (هفته جاری) به مدت چهار روز برگزار شد، تصریح کرد: باید از قبل در مورد شبکه و شرایط در حالت اضطرار مطالعه صورت گیرد که این کار در شهرهای بزرگ انجام شده، نقاط آسیب پذیر و محل‌های ذخیره‌ای شناسایی شدند.

                              محمودی با تاکید بر این‌که‌ نتیجه مطالعات با اجرای مانور تمرین می‌شود، گفت: برگزاری مانور آب و فاضلاب نیز در همین راستا بود و استان‌های معین و جانشین شرکت با اعتبارات خود در این زمینه هزینه می کنند و می‌دانند که برگشت پذیر است چرا که نقاط قوت و ضعف شناسایی می‌شوند.

                              وی ادامه داد: نقاط ضعف شناسایی می شوند و برنامه لازم برای جبران آن‌ها پیش بینی شده و خواهد شد.
                              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

                              نظر

                              • کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

                                #1635
                                واگذاري نيروگاههاي مپنا در دستور کار دولت
                                .................................................. ........
                                تا دو ماه ديگه هم طلبش را وصول خواهد کرد.
                                .................................................. ......
                                شاخص گروه تجهيزات و مهندسي هم شنبه کاملا شکسته خواهد شد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X