گروه مپنا ( رمپنا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • لولی بربط زن
    عضو فعال
    • Nov 2013
    • 1862

پاسخ : گروه مپنا ( رمپنا )

در اصل توسط جعفرزاده پست شده است View Post
    به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، فاز یک نیروگاه 20مگاواتی بادی خصوصی امروز در حالی به بهره‌برداری رسید که گروه مپنا به عنوان پیمانکار و سرمایه‌گذار این نیروگاه به روش DOO فعالیت می‌کنند. با تولید 100 مگاوات انرژی بادی 315 میلیون و 360 هزار لیتر گازوئیل صرفه‌جویی خواهد شد.
    امروز وزیر با مدیران مپنا برای افتتاحش رفته بودن تاکستان ( مزرعه بادی کهک مپنا )
    ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• شبندر
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 3598

مپنا هزاران قرارداد بسته و هيچكدام نتونستند سود مناسبي براش رقم بزنندو هزينه هاي بسياري براش ايجاد شده نهايت بتونه تا دوسال آينده 50 تومان تقسيم كنه بنابراين مپنا در اين قيمتها فرصت فروشه
      دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• جعفرزاده
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 5833

خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل شرکت مپنا گفت: آماده‌ایم اجرای مزرعه‌های بادی را در مقایسه‌های بزرگ به صورت یک پیکج کامل مهندسی، تجهیز و احداث کنیم و ایران را در تجهیز نیرگاه‌های بادی توانمند می‌کنیم.

نظر

• daryadel120
          عضو فعال
          • Apr 2012
          • 578

پاسخ : شاخص ( شاخص کل و شاخص سایر گروهها .. )

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
          مپنا از دولت 7488ميليارد تومان طلب دارد بگيرد به ازاي هر سهم 748تومان تعديل مثبت سود خواهد داشت.
          بمپنا هم از دولت 2739ميليارد تومان طلب دارد بگيرد به ازاي هر سهم ...........تعديل مثبت سود خواهد داشت.
          اکنتور هم 750تومان تعديل مثبت سود خواهد داشت.
          ...................................
          وصول قسمتي از طلب بزودي اتفاق خواهد افتاد شايد کمتر از يکماه.
          انشالله
          کیانوش آقا! میشه یه توضیحی در مورد شباهت ها و تفاوت های "سود" و "مطالبات" بفرمایید ... خوشحال می شویم از علم شما بهره ببریم ... البته اگر ناظر اجازه بدهد /.:biggrinsmiley.:/
          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• حميد اسدي
            Banned
            • Aug 2011
            • 431

چهار خبــــر از بــــمپـنا

1- بمپنا در حدود 1340 تومان به ازای هر سهم از توانیر طلب دارد که از قیمت خود سهم در حال حاضر بیشتر می باشد که یکی از پتانسیل بالای این شرکت را نمایان ساخته است.

2- مدیران بمپنا به دنبال افزایش سرمایه 130 درصدی هستند که این افزایش سرمایه در حال پیگیری از طرف شرکت می باشد.

3- از نیرو گاه عسلویه(بمپنا) خبر میرسد که به زودی و طی هفته های آتی تصمیم به عرضه بلوکی 10 تا 15 درصدی سهام خود در قیمتهای بالا را دارد که این معامله بلوکی قطعاً تاثیر مثبتی بر روند سهم خواهد گذاشت.

4- مراحل آماده سازی سیکل ترکیبی در دست اقدام است که تاثیر به سزایی در افزایش سود عملیاتی شرکت خواهد گذاشت.

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

در اصل توسط daryadel120 پست شده است View Post
              کیانوش آقا! میشه یه توضیحی در مورد شباهت ها و تفاوت های "سود" و "مطالبات" بفرمایید ... خوشحال می شویم از علم شما بهره ببریم ... البته اگر ناظر اجازه بدهد /.:biggrinsmiley.:/
              شما خود استاديد.
              مطالبات همون سودهايي هست که سالهاي قبل شرکتها ساخته اند ولي بهشون داده نشده است و رو هم انباشته شده است و ممکنه هيچ وقت هم بهشون ندهند.مثلا مپنا سالها براي دولت کار انجام داده ولي طبق قرارداد دولت قادر نبوده مزدش را به مپنا بده و رو هم انباشته شده .
              مطالبات شرکتها پي به اي 1ميگيره چون ممکنه سالهاي اتي تکرار نشه.
              مثلا مپنا 750تومان
              بمپنا1300تومان
              اکنتور 750تومان
              و.........
              .................................................. .

نظر

• لولی بربط زن
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1862

مپنا توی اذر ماه 92 مبلغ 300 میلیون یورو از مطالباتش رو از سازمان برق دریافت کرد. همین طور توی مهر ماه 92 مبلغ 1200 میلیارد تومان از مطالباتش رو از سازمان گرفت. شما جایی دیدید که اطلاع رسانی کنند و تعدیل بدهند؟ اینها ختم روزگارند.
                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

مپنا از دولت 7488ميليارد تومان طلب دارد بگيرد به ازاي هر سهم 748تومان تعديل مثبت سود خواهد داشت.
                  بمپنا هم از دولت 2739ميليارد تومان طلب دارد بگيرد به ازاي هر سهم ...........تعديل مثبت سود خواهد داشت.
                  اکنتور هم 750تومان تعديل مثبت سود خواهد داشت.
                  ...................................
                  وصول قسمتي از طلب بزودي اتفاق خواهد افتاد شايد کمتر از يکماه.
                  انشالله
                  با سلام
                  گرفتن مطالبات باعث بهبود وضعیت نقدینگی و اوضاع شرکت میشه و نه اینکه هرقدر طلب گرفت بشه تعدیل!!

مطلب چه مثبت و چه منفی اگر درست بیان نشه باعث گمراهی و ضرر دیگران میشه
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• کيانوش
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 6613

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                    با سلام
                    گرفتن مطالبات باعث بهبود وضعیت نقدینگی و اوضاع شرکت میشه و نه اینکه هرقدر طلب گرفت بشه تعدیل!!

مطلب چه مثبت و چه منفی اگر درست بیان نشه باعث گمراهی و ضرر دیگران میشه
                    هر شرکتي که مطالبات را بگيره ميتونه باهاش کارهاي مختلف بکنه.
                    ميتونه تعديل مثبت سود بده و تو مجمع کلش را بين سهامداران تقسيم کنه.
                    ميتونه اون سود مطالبه شده را بابت بدهي به ديگران بده يا وامهايي را که گرفته صاف کنه
                    ميتونه باهاش افزايش سرمايه بده
                    ميتونه باهاش ساختمان و يا ...بخره
                    ميتونه اون را سپرده کنه و سالانه 22درصد سودش را بگيره و به سود سالانه اضافه کنه و يا......
                    انشالله که بگيره و شفاف سازي کنه و اعلام کنه از بابت مطالبات سالهاي قبل انقدر به سود امسالم اضافه شد و بعدا تصميم بگيره که يکي از کارهاي بالا را انجام بده.
                    به هر حال اين مطالبات يکي از پتانسيلهاي نهفته در سهم مپنا هست که ميتونه تقاضا ايحاد کنه.
                    .................................................. .........................
                    موضوع مطالبات را ميشه از زاويه هاي مختلف بهش نگاه کرد.من از زاويه بسيار مثبت اون بهش نگاه کردم چون ادم خوش بيني هستم.
                    کمتر ديده شده من در مورد يک سهم نکات منفي ان را بگم.چون در بازار سهام من از همه گروهها سهم دارم.
                    .................................................. ....................
                    آخرین ویرایش توسط کيانوش؛ 2014/08/11, 16:42.

نظر

• naruto
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 1879

شما خود استاديد.
                      مطالبات همون سودهايي هست که سالهاي قبل شرکتها ساخته اند ولي بهشون داده نشده است و رو هم انباشته شده است و ممکنه هيچ وقت هم بهشون ندهند.مثلا مپنا سالها براي دولت کار انجام داده ولي طبق قرارداد دولت قادر نبوده مزدش را به مپنا بده و رو هم انباشته شده .
                      مطالبات شرکتها پي به اي 1ميگيره چون ممکنه سالهاي اتي تکرار نشه.
                      مثلا مپنا 750تومان
                      بمپنا1300تومان
                      اکنتور 750تومان
                      و.........
                      .................................................. .
                      مطالبات سود نیست.بلکه هزینه تمام شده منهای سود بدست آمده هست که قبلا در صورتهای مالی شناسایی شده.و به مرور به خاطر عدم پرداخت از سوی کارفرما انباشته شده.
                      مثلا اگر همین الان کل مطالبات مپنا هم بهش پرداخت بشه 1 ریال هم تاثیر مستقیم روی سود شرکت نمیزاره(اگر مطالبات ریالی بوده باشه).
                      ولی همین پول پس از وصول و در میانمدت باعث کاهش هزینه های بانکی ناشی از تامین مالی پروژه های شرکت و رشد سود هر سهم شرکت میشه.
                      مطالبات شرکتها هم پی بر ای بهشون تعلق نمیگیره.هر قدر هم مطالبات شرکتی بیشتر باشه (یا در حال رشد) نشون دهنده وضعیت مالی بد اون شرکت هست که توان وصول مطالباتشو نداره و مجبوره منابع مالیش رو از سیستم بانکی با بهره های سنگین تامین کنه که سود شرکت رو بشدت پایین بیاره.کاهش مداوم ارزش مطالباتش در برابر تورم هم ضرر دیگه ای هست که شرکت متحمل میشه.مثلا 4 هزار میلیارد مپنا در سال 91 حدودا 3 میلیارد دلار ارزشش بود ولی در حال حاضر همون مبلغ حدود1/5 میلیارد دلار ارزش داره.(اگر مطالبات ریالی بوده باشه)
                      تنها در صورتی که مطالبات شرکتی به صورت ارزی بوده باشه میتونه باعث تعدیل مثبت آنی و افزایش سود بشه
                      حالا باید دید مطالبات سالهای گذشته مپنا از دولت ریالی بوده یا ارزی.اگه ارزی باشه قضیه کلا فرق خواهد کرد به نفع شرکت و سهامداراش

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

هر شرکتي که مطالبات را بگيره ميتونه باهاش کارهاي مختلف بکنه.
                        ميتونه تعديل مثبت سود بده و تو مجمع کلش را بين سهامداران تقسيم کنه.
                        ميتونه اون سود مطالبه شده را بابت بدهي به ديگران بده يا وامهايي را که گرفته صاف کنه
                        ميتونه باهاش افزايش سرمايه بده
                        ميتونه باهاش ساختمان و يا ...بخره
                        ميتونه اون را سپرده کنه و سالانه 22درصد سودش را بگيره و به سود سالانه اضافه کنه و يا......
                        انشالله که بگيره و شفاف سازي کنه و اعلام کنه از بابت مطالبات سالهاي قبل انقدر به سود امسالم اضافه شد و بعدا تصميم بگيره که يکي از کارهاي بالا را انجام بده.
                        به هر حال اين مطالبات يکي از پتانسيلهاي نهفته در سهم مپنا هست که ميتونه تقاضا ايحاد کنه.
                        .................................................. .........................
                        موضوع مطالبات را ميشه از زاويه هاي مختلف بهش نگاه کرد.من از زاويه بسيار مثبت اون بهش نگاه کردم چون ادم خوش بيني هستم.
                        کمتر ديده شده من در مورد يک سهم نکات منفي ان را بگم.چون در بازار سهام من از همه گروهها سهم دارم.
                        .................................................. ....................
                        بله میتونه خیلی کارها بکنه ولی مطمئینا اینگونه نیست که بیاد مبلغ گرفته شده رو کلا به عنوان سود اعلام کنه و تاکنون هم ندیدم حداقل این شرکت با وجود اینکه بارها مطالبات گرفته اینکارو کرده باشه ولی قطعا در اوضاع شرکت تاثیر مثبت دارد.
                        از نظر علم حسابداری هم که من اطلاعات کمی در این مورد دارم فکر نمیکنم بتونه به عنوان تعدیل مستقیم اعلام بشه کل طلب رو ولی از جهت غیر مستقیم تاثیر دارد.
                        دوستانی که اطلاعات مالی بهتری دارند میتونن اظهار نظر بهتری داشته باشند. شاید من اشتباه میکنم
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• mohsen ho
                          ستاره دار(1)
                          • Feb 2013
                          • 11251

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
                          در مورد مپنا این روزها زیاد صحبت میشه
                          یکی از بهترین سهم هایی که وقتی بازار منفی میشه راحت میشه با2-3میلیون خرید حقوقی صف خریدش کرد!!
                          از منظر تکنیکال هم وضعیت جالب داره
                          سهم اگر بتونه بالای750تثبیت شود موج 4را به پایان رسانده ووارد موج 5بزرگ خواهد شد!!
                          .................................................. ...............
                          مپنا ندارم ولیکن ان هایی که دارند با حدضرر715میتوانند سهامداری کنند

بدرود
                          خارج از بحث مطالبات وتعدیل مثبت وسودسازی
                          بازار منتظر یک سیگنال قدرتمند برای ورود به سهم می باشد
                          775 مقاومت بسیار مهمی برای سهم می باشد واگر بتونه از این سطج باقدرت عبور کنه موج5اغاز خواهد شد
                          فعلا چند روزی است بالای750تثبیت شده واگر این سطح شکسته نشود میشه به صعود این سهم امیدوار بود

یک سهم مپنا در سبد ندارم
                          بدرود

نظر

• لولی بربط زن
                            عضو فعال
                            • Nov 2013
                            • 1862

بغیر از پول مطالبات فروش برق به توانیر که مبلغش ریالیه مابقی مطالبات مپنا از محل پروژه ها ارزی هست ( اکثر قراردادهای مپنا از 4 سال پیش به اینطرف ارزی هست اما با نرخ تسعیر و مبادلاتی دریافت میکرده. چون الان بیشتر مطالبات مپنا از محل فروش برقه پس ریالیه نه ارزی یا مبلغ ارزی خیلی کمه.

نظر

• linux_linda
                              عضو فعال
                              • Jun 2014
                              • 3356

امروز مپنا را منفی کردن چون احتمالا برای فردا لازمش دارن

نظر

• ایرانی
                                ستاره دار(1)
                                • Jun 2011
                                • 2579

فردا معاملات بهتری از سهم خواهیم داشت.

گویا خبر افزایش قیمت برق هم بطور ضمنی اعلام شده و چند خبرگزاری در این مورد خبری منتشر کردن.

یکی از دلایل افزایش قیمت برق ، افزایش پیک مصرف برق در فصل تابستان است که وزارت نیرو و دولت با راهکار افزایش قیمت برق درصدد هستند که مردم در استفاده از برق صرفه جویی داشته باشند.

نظر

در حال کار...
                                X