ریتم ، الکو های هارمونیک ، موج شماری در بازار سرمایه

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arminfar
    عضو فعال
    • Mar 2014
    • 479

پاسخ : ریتم ، الکو های هارمونیک ، موج شماری در بازار سرمایه

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
    با تشکر از شما جناب فروهر اگر ممکن است در کنار هر نمودار وچارت یک توضیح مختصری هم بفرمایید تا برای همه قابل درک باشد واختلاف نظر کمتر بوجود آید .در مورد قشکر تعدادزیادی من در پرتفوی دارم با توجه به احتمال افزایش قیمت بعداز ماه رمضان نظر شما در مورد نگهداری ویا فروش آن چیست برخی معتقد بودند تا زمانی که بالای 190 معامله میشود کم ریسک است .با تشکر.
    یک موضوع رو هم دلم نمیاد نگم
    مدتی که تو بازار سرمایه هستم ، تنها کسی که دید من رو به بازار عوض کرد استاد عزیزم (نیمای بزرگوار) بود .
    نمیخوام تبلیغات کنم ، ولی کاش فرصتی بود و تمام دوستان در دوره های ایشان شرکت میکردند ، نوع برخورد ایشان با روند ، قدرت خریدار و فروشنده ، الگوها ، واگراییها (که به تازگی کتاب سوم ایشان در همین رابطه به چاپ رسیده) و مخصوصا تحلیل زمانی ، که به جرأت میتوانم بگویم تنها کسی هستند که در ایران به این موضوع مفهومی پرداخته اند ، ایشان را منحصر به فرد ساخته .
    امیدوارم که همه دوستان بتوانند از این فرصت استفاده کنند .
    آرزوی این حقیر شاگردی مادام العمر بودن ایشان است .
    در هر صورت امیدوارم که بتوانم در این تاپیک تا آنجا که میتوانم به دوستانم خدمت کنم
    ارادتمند
    آرمین فروهر
    ایرانیان به توانمندی انسان که بر اثر تلاش و تعلیم بدست آمده باشد ، فره میگفتند

نظر

• arminfar
      عضو فعال
      • Mar 2014
      • 479

در اصل توسط nima2012 پست شده است View Post
      سلام قربان
      اگه صلاح میدونید لطفا تحلیلی از ولغدر-ولساپا داشته باشید
      والبر من دارم مشکل حجم مبنا داره و فروشنده خیلی کمه تو این سهم...
      ممنونم
      درود دوست عزیز
      ولغدر از نظر این حقیر 5 موجی حرکتی را به پایان رسانیده و بر اساس واگرایی بین موج 3 و 5 اصلاح این نماد آغاز شده است .
      ولساپا نیز در موج 3 از 5 میباشد که معمولا در این موج خیلی باید مراقب بود ، چراکه پایان موج پنجم مساوی است با نزول که غالبا حرفه ای ها از این موج صرفنظر میکنند .
      ارادتمند
      آرمین فروهر

نظر

• ابوذر
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 614

در اصل توسط arminfar پست شده است View Post
        یک موضوع رو هم دلم نمیاد نگم
        مدتی که تو بازار سرمایه هستم ، تنها کسی که دید من رو به بازار عوض کرد استاد عزیزم (نیمای بزرگوار) بود .
        نمیخوام تبلیغات کنم ، ولی کاش فرصتی بود و تمام دوستان در دوره های ایشان شرکت میکردند ، نوع برخورد ایشان با روند ، قدرت خریدار و فروشنده ، الگوها ، واگراییها (که به تازگی کتاب سوم ایشان در همین رابطه به چاپ رسیده) و مخصوصا تحلیل زمانی ، که به جرأت میتوانم بگویم تنها کسی هستند که در ایران به این موضوع مفهومی پرداخته اند ، ایشان را منحصر به فرد ساخته .
        امیدوارم که همه دوستان بتوانند از این فرصت استفاده کنند .
        آرزوی این حقیر شاگردی مادام العمر بودن ایشان است .
        در هر صورت امیدوارم که بتوانم در این تاپیک تا آنجا که میتوانم به دوستانم خدمت کنم
        ارادتمند
        آرمین فروهر
        من خودم بسیار دوست دارم درکلاسهای ایشان شرکت کنم ولی با توجه به اینکه دیگر درتهران زندگی نمیکنم بخاطر آلودگی هوا و..اگر شما مطالب ایشان ویا ویدیو وهر گونه مطلب آموزنده دیگری از ایشان دارید ممنون میشوم لینک آنرا را در اختیار بنده قرار دهید ویا کتاب هست معرفی فرمایید .چون بخاطر این نمودار زمانی وبازه زمانی بخصوص زیاد صدمه خورده ام که یا زود ویا بسیار دیر از سهمی خارج شده ام . وچون بیشتر با روانشناسی بازار کار میکنم ولی دیدم اگر با این مثال هم کار میکردم بسیار موفق میشدم در خروج و ورود های به موقع .باز هم تشکر از زحماتی که میکشید بابت فرهنگ سهامداری

نظر

• arminfar
          عضو فعال
          • Mar 2014
          • 479

در اصل توسط ابوذر پست شده است View Post
          من خودم بسیار دوست دارم درکلاسهای ایشان شرکت کنم ولی با توجه به اینکه دیگر درتهران زندگی نمیکنم بخاطر آلودگی هوا و..اگر شما مطالب ایشان ویا ویدیو وهر گونه مطلب آموزنده دیگری از ایشان دارید ممنون میشوم لینک آنرا را در اختیار بنده قرار دهید ویا کتاب هست معرفی فرمایید .چون بخاطر این نمودار زمانی وبازه زمانی بخصوص زیاد صدمه خورده ام که یا زود ویا بسیار دیر از سهمی خارج شده ام . وچون بیشتر با روانشناسی بازار کار میکنم ولی دیدم اگر با این مثال هم کار میکردم بسیار موفق میشدم در خروج و ورود های به موقع .باز هم تشکر از زحماتی که میکشید بابت فرهنگ سهامداری
          ابوذر جان درود مجدد
          سویمن کتاب ایشان از سری 10 جلدی نگاهی نو به بازار (که قول چاپ آنها را داده اند) از یکشنبه وارد بازار شد عنوان کتاب واگرایی هاست ، انتشارات دانش پژوهان جوان .
          کتاب اول ، دوئل با روند و کتاب دوم هم رکن سوم بازار
          دوست عزیزم ، نوام چامسکی ، که خدمت ایشان ارادت خاص دارم ، مطالب آموزشی زیادی در تاپیک دانلود ویدیوهای آموزشی رایگان قرار داده اند ، که بسیار مفید است . کتاب های ایشان نیز که منحصر به فرد میباشند . ولی با این حال ، حضور در دوره های ایشان لطفی دیگر دارد ،درست نیست اینجا اینگونه بگویم ولی واقعا قابل قیاس با سایر اساتید نیستند . باید شرکت کنید تا موضوع را درک کنید . من چون نزد اساتید دیگر نیز رسیده‌ام ، این را میگویم . تفاوت بسیار است ، چون شب و روز .
          امیدوارم ، این فرصت را پیدا کنید .
          ارادتمند
          آرمین فروهر

نظر

• ali30
            عضو فعال
            • Aug 2013
            • 1940

سمگا تایم ویکلی..........................بنظر در حال اتمام موج5 میباشد..........صف نشینی بنظر بنده کاملا اشتباه است.........سیکل 93/5/7 را نشان میدهد..بحر حال حوالی 900 بنظرم بهترین زمان برای خروج
            تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

بلوله..................حوالی450................احت مالا کارش تمام بشه................دو مقاومت قرمز رنگ

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

تکنوتار......مونتلی-جای دقت دقیق داره بنیادی سهم.................به جهت رد کردن سقف قبلی یا انتهای موج3

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

ویکلی تکنوتار

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

کطبس .........سهمی که من در موج3 بزرگ میبینم.........................خودم تک سهم هستم در این شرکت.........................الگوی کلاسیک سروشانه خط آبی روشن- اولین نشانه حجم عالی شانه راست.....................وخط مشکی دوشانه را به هم در یک قیمت نشان میدهد..........که دومین نشانه صحت الگو است...................موج شماری هم موج سه را تایید میکند.........................خبرهای بنیادی شرکت مبنی بر افزایش نرخ ذغال -ازاد سازی این محصول................در جریان است خود به عنوان سومین نشانه محکم بر موج3 بزرگ الیوت

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

کطبس ویکلی.......................شکست خط آبی روشن در قیمت حوالی600 تومان الگو را تکمیل میکند.

نظر

• arminfar
                        عضو فعال
                        • Mar 2014
                        • 479

الگوی شارک در مداران

در نمودار RD - در انتهای گام حرکت ، گواه نزول در این نماد میباشد
                        نمودارهای ارائه شده مشق شخصی میباشد و به منزله سیگنال خرید و یا فروش نمی باشد

ارادتمند
                        آرمین فروهر

نظر

• arminfar
                          عضو فعال
                          • Mar 2014
                          • 479

گارتلی ـــــــ کهمدا

ارادتمند
                          آرمین فروهر
                          آخرین ویرایش توسط arminfar؛ 2014/07/23, 23:14.

نظر

• sohrab67
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 552

فوق العاده.بسیار عالیس.

نظر

• arminfar
                              عضو فعال
                              • Mar 2014
                              • 479

گارتلی ـــــــ واتی

ارادتمند
                              آرمین فروهر

نظر

• arminfar
                                عضو فعال
                                • Mar 2014
                                • 479

گارتلی ـــــــ وانصار

ارادتمند
                                آرمین فروهر

نظر

در حال کار...
                                X