گروه صنايع بهشهرايران ( وصنا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابای دارا
    عضو فعال
    • Dec 2010
    • 768

گروه صنايع بهشهرايران ( وصنا )

سلام با امید به مشارکت در این گفتگو و تحلیل آغاز می کنم.

وصنا_
    در پی تشکیل کانال قیمتی در 5/1388، قوانین کانال بخوبی در آن حاکم شده است. هم اکنون این سهم در غالب امواج الیوت پس از بسط موج سوم به پنج موج در حال تصحیح و تکمیل موج چهارم می باشد. در مسیر حرکت پس از شکستن حمایت های میانی کانال با برخورد به خط 170 تومان حمایتی بلند مدت، واکنش نشان داده و در راه حرکت به سمت کف کانال می باشد. در محدوده کف کانال مجاورت خط میانی چنگال اندروز با قیمت 159 تومان مشاهده می شود که تراکم حمایت تارخی قبلی را نیز در بر دارد. با توجه به سیگنال خرید در macd و نوسان غلط در rsi حرکت رو به رشد در راه ایجاد موج پنجم الیوت با هدف کلاسیک 259 تومان متصور است. مقاومت های مهم در راه رشد این سهم عبارتند از: 187 تومان، 198 تومان برای عبور از میانه کانال، 215 تومان برای شکستن خط چنگال اندروز و 100% فیبوناچی و تراکم مقاومتی 237 تومان.
    مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?
  • neyshaboori
    عضو جدید
    • Dec 2010
    • 10

در اصل توسط بابای دارا پست شده است View Post
    سلام با امید به مشارکت در این گفتگو و تحلیل آغاز می کنم.

وصنا_
    در پی تشکیل کانال قیمتی در 5/1388، قوانین کانال بخوبی در آن حاکم شده است. هم اکنون این سهم در غالب امواج الیوت پس از بسط موج سوم به پنج موج در حال تصحیح و تکمیل موج چهارم می باشد. در مسیر حرکت پس از شکستن حمایت های میانی کانال با برخورد به خط 170 تومان حمایتی بلند مدت، واکنش نشان داده و در راه حرکت به سمت کف کانال می باشد. در محدوده کف کانال مجاورت خط میانی چنگال اندروز با قیمت 159 تومان مشاهده می شود که تراکم حمایت تارخی قبلی را نیز در بر دارد. با توجه به سیگنال خرید در macd و نوسان غلط در rsi حرکت رو به رشد در راه ایجاد موج پنجم الیوت با هدف کلاسیک 259 تومان متصور است. مقاومت های مهم در راه رشد این سهم عبارتند از: 187 تومان، 198 تومان برای عبور از میانه کانال، 215 تومان برای شکستن خط چنگال اندروز و 100% فیبوناچی و تراکم مقاومتی 237 تومان.
    سلام نام کاربریتون تجدید خاطره شد واسه من مقاله کوتاهی خوندم در گذشته بابای دارا و بابای نادار و از اون مهمتر عزیزی که این مقاله رو به من هدیه داد تو اون زمان واقعا مطلبش معرکست اگه تونستین ا تیکه هاشو بزارین خیلی قشنگه خلاصه صبح جمعه ای باعث خیر شدید موفق باشید

نظر

• بابای دارا
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 768

... همواره به من و مایک یادآور می شد که دلیل نرسیدن به پیروزی، بسیار با احتیاط و مطمئن راه رفتن است. می گفت: "مردم آنچنان از باخت می ترسند که بدان می رسند".
      ... پیوسته برد در پی باخت می آید. پیش از آنی که در دوچرخه سواری ماهر شوم، بارها و بارها زمین خورده ام... دلیل وضع خراب مالی بسیاری از مردم این است که درد باختن در آنان، بسی بزرگتر از لذت ثروتمند شدن می باشد... یکی دیگر از ضرب المثل های تگزاسی چنین می گوید: " همه دوست دارند به بهشت بروند، ولی هیچکس دوست ندارد که بمیرد! بسیاری از مردم خواب ثروتمند شدن را می بینند ولی ترس از باختن پول را هم کنار نمی گذارند، اینان هیچگاه به درون بهشت پا نمی گذارند.
      برگرفته از کتاب بابای دارا بابای نادار - نوشته رابرت کیوساکی
      آخرین ویرایش توسط بابای دارا؛ 2010/12/17, 17:02.
      مشروعيت فاركس بر اساس فتاواي مراجع تقليد

- مطالعه کتاب کیش و مات رو پیشنهاد می کنم

-- می توانید آرزو کنید و یا امیدوار باشید که بازار باز خواهد گشت :-< و یا می توانید ضرر خود را قطع کرده و خود را برای فرصتهای بعدی آماده کنید :-?

نظر

• jazayeri
        عضو جدید
        • Oct 2010
        • 10

وصنا

سلام
        از وصنا کسی اطلاعاتی داره؟
        ممنون

نظر

• analyst
          عضو فعال
          • Sep 2025
          • 446

بنظر من حداقل از لحاظ تکنیکال الان سیگنال خرید نداره، هیستوگرام مک دی هم چیزی نمونده که منفی بشه.

نظر

• komiser
            عضو عادی
            • Mar 2012
            • 44

گروه صنایع بهشهر

اخبار و زمزمه هایی که از سوی شرکت سرمایه گذاری گروه صنایع بهشهر در بازار سرمایه به گوش می رسد حاکی از آنست که این شرکت از محل رشد شرکت های موجود در پورتفوی خود با احتمال تعدیل مثبت عایدی در سال مالی جاری همراه شده است

نظر

• behnam1480
              عضو فعال
              • Apr 2012
              • 432

بنا به اخبار رسیده از مطلعین با مقدار سودی که در مدت 3 ماه 38 تومن واقعی ساخته به احتمال زیاد یک تعدیل مثبت تا پایان شهریور ماه در راه خواهد بود...

نظر

• yousef
                عضو فعال
                • May 2011
                • 808

وصناهم اکنون درکف قیمت یک ونیم سال اخیرخودشه هم چنان که وبشهربود....باحرکت وبشهراحتمالاازفرداحرکت وصناهم شروع میشه واین دومعمولاباهم حرکت میکنن...

نظر

• yousef
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 808

امروزمجدداواردوصناشدم....باحرکت وبشهرمطابق معمول وصناهم راه میفته....ضمناوصنایعنی این تساوی:150=240؟!

نظر

• محسن مختاری
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 663

شمارش حرکت 8 سال اخیر سهم رو بدین شکل میدونم و انتظار دارم برای تکمیل موج (5) قیمت به سقف کانال برسه:

نظر

• مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post
                      شمارش حرکت 8 سال اخیر سهم رو بدین شکل میدونم و انتظار دارم برای تکمیل موج (5) قیمت به سقف کانال برسه:

انطباق و همزمانی نمودارهای ونوین و وصنا میتونه خیلی جالب باشه....
                      مخصوصا اینکه وبشهر هم در کف قیمتی قرار داره....!!!

مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

نظر

• نادری
                        عضو فعال
                        • Nov 2010
                        • 519

در اصل توسط محسن مختاری پست شده است View Post

ممنون از لطف شما.محسن خان آخرش وصنا را چند میبینی قیمتش را بر اساس الگو های تکنیکال
                        آخرین ویرایش توسط نادری؛ 2012/12/06, 20:22.

نظر

• آریو
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 4834

وصنا سهم بسیار ارزنده ایه و سهم مورد علاقه من
                          فکر میکنم امسال 35 تومن سود بسازه و سال بعد حدود 35 تا 40 تومن
                          احتمالا تو مجمع امسال 30 تومن تقسیم کنه !
                          یعنی با اتمام سال مالی در برج 9 و برگذاری مجمع در برج 11 سال 91
                          ان ای وی سهم حدود 280 تا 290 تومنه
                          یعنی الان باید با این سهم محدوده 200 تومن معامله بشه
                          اگه نتونه خودشو به 170 برسونه ...بعد از برگذاری مجمع و تقسیم سود از کانال میوفته پایین ...

حالا باید دوباره برسی بشه فکر کنم ...
                          شاید با سود تقسیمی سطح بالای کانال رو ببینه !

دقیق نمیدونم تکنیکالیا چطوری نگاه میکنن ...
                          ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

ممنون از توضیحات خوبتون محسن جان
                            خب تا اینجا متوجه شدم که تقسیم سود تاثیری در نمودار ها و کانال ها نداره ...چون نمودار تعدیل میشه :)

نکته جالب دیگه در مورد وصنا اینه که این سهم بعد از برگذاری مجمع دو ماهه سود رو واریز میکنه

از نکته های جالب وصنا اینه که شرکت 140 تومنی دم مجمع به ازای هر سهم خودش بیش از یک سهم ونوین 220 تومنی داره !
                            در کنار ونوین بسیاری دیگه سهم های ارزنده و خوب و سود ساز داره

استراتژی شخصی خودم
                            پ.ن :شنبه نصف بانک ملت خودمو با دید مجمع به وصنا 145 تومنی تبدیل میکنم <:-p
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• نادری
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 519

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                              ممنون از توضیحات خوبتون محسن جان
                              خب تا اینجا متوجه شدم که تقسیم سود تاثیری در نمودار ها و کانال ها نداره ...چون نمودار تعدیل میشه :)

نکته جالب دیگه در مورد وصنا اینه که این سهم بعد از برگذاری مجمع دو ماهه سود رو واریز میکنه

از نکته های جالب وصنا اینه که شرکت 140 تومنی دم مجمع به ازای هر سهم خودش بیش از یک سهم ونوین 220 تومنی داره !
                              در کنار ونوین بسیاری دیگه سهم های ارزنده و خوب و سود ساز داره

استراتژی شخصی خودم
                              پ.ن :شنبه نصف بانک ملت خودمو با دید مجمع به وصنا 145 تومنی تبدیل میکنم <:-p
                              دوستان کسی میدونه این حقوقی کیه که رنج منفی میکشه؟؟؟؟؟تو این چند وقت حدود 1200000سهم رنج منفی کشیده تا سهم میاد جمع و جور بشه رنج میکشه.دوستان اگر بدانند کدام حقوقی است ترتیبش را میدهم تا دیگه رنج منفی نکشه

نظر

در حال کار...
                              X