کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده
با سلام
به نظر من افزایش قیمت نفت می تونه باعث کاهش سود پتروشیمی هایی مانند شاراک نوری بشه چون اینها خوراک مایع هستند
بنابراین در روزهای گذشته به صورت پله ای از نوری خارج شدم و امروز آخرین مرحله خروج که البته مقدار کمی هست را هم خارج میشیم
تشکر از جناب شفاف سازی به خاطر معرفی نوری
واقعا در روزهای منفی بازار یکی از بهترین سهام بود
با سلام
به نظر من افزایش قیمت نفت می تونه باعث کاهش سود پتروشیمی هایی مانند شاراک نوری بشه چون اینها خوراک مایع هستند
بنابراین در روزهای گذشته به صورت پله ای از نوری خارج شدم و امروز آخرین مرحله خروج که البته مقدار کمی هست را هم خارج میشیم
تشکر از جناب شفاف سازی به خاطر معرفی نوری
واقعا در روزهای منفی بازار یکی از بهترین سهام بود
با سلام
با گران شدن خوراک مایع ، شرکتهای پتروشیمی همانند نوری و شاراک نیز ، قیمت خوراک را در صورتهای مالی خود افزایش می دهند و به سبب آن محصولات خود را گران خواهند کرد و اینطوری نیست که وقتی نرخ خوراک گران بشود ، سود پتروشیمی کم شود ! خب وقتی هزینه خوراک را بیشتر پرداخت می کند ، از آن طرف ، افزایش نرخ می گیرد و محصولاتش را گرانتر خواهد فروخت .
با گران شدن خوراک مایع ، شرکتهای پتروشیمی همانند نوری و شاراک نیز ، قیمت خوراک را در صورتهای مالی خود افزایش می دهند و به سبب آن محصولات خود را گران خواهند کرد و اینطوری نیست که وقتی نرخ خوراک گران بشود ، سود پتروشیمی کم شود ! خب وقتی هزینه خوراک را بیشتر پرداخت می کند ، از آن طرف ، افزایش نرخ می گیرد و محصولاتش را گرانتر خواهد فروخت .
محصول این مدل شرکتها ، با خوراک گازی یکسان است
پس لزوما افزایش قیمت نخواهند داد
درود
لزوماً اینطور نیست
قیمت خوراک و قیمت فروش محصولات با نرخ های جهانی انجام می گیره
و نرخ فروش ارتباطی به افزایش نرخ گرفتن ندارند ...... نرخ جهانی محصولات بالا بره اینا هم بالا می فروشند
لذا با افزایش نرخ خوراک باید ببینیم نرخ جهانی محصولات هم به همان میزان افزایش می یابد یا خیر
مثل پالایشگاه ها که گاهی اوقات کرک اسپرد منفی می شه و این شرکت ها زیان می کنند
بله هنوز کلر رو دارم ..... من تصمیم اینه که زودتر بخشی از کلر رو بفروشم در اولین فرصت که صف خرید عرضه بشه
خدا برکت بده به کلر در اوج شاخص سهام هایی که فروخته بودم رو بخشی رو تبدیل به کلر 9000 تا 10.000 تومان کردم
الان کلر 20-30 درصد از قیمت خرید رفته بالاتر ...... اون سهام های فروخته شده هم 50% - 60% ریزش داشتند
ممنونم از وقتی که گذاشتین یه مدت کمتر به سایت و تاپیک سر زدم میگفتین صفحات قبل در مورد سهم گفتین مطالعه میکردم تا به زحمت نیافتین.
ممنون از شما بابت معرفی سهم و راهنمایی تون.
سلامت و پر سود باشین
پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده
با سلام
سهام سنگ آهن و فولادی
حدود ۶۰ درصد واردات سنگ آهن چین از استرالیا تامین میشه
به دلیل جنگ تجاری بین استرالیا و چین ، استرالیا حدود ۷ درصد از حجم صادرات سنگ آهن به چین را کاهش داده نتیجه این موضوع افزایش شدید بهای سنگ آهن و در نتیجه افزایش شدید فولاد و زغال سنگ و حتی تا حدودی اوره متانول شده . حتی متانول هم از افزایش بهای زغال سنگ افزایش قیمت می گیره چون حدود ۳۰ درصد متانول جهان از زغال تهیه میشه.
کشور چین به دنبال منبع جایگزین برای تهیه زغال سنگ هست و به همین دلیل در کشور گینه سرمایه گذاری خواهد کرد ولی طبق نظر کارشناسان حداقل ۵ سال زمان نیاز داره تا بتونه از گینه سنگ آهن استخراج کنه
بنابراین سهام سنگ آهن و فولاد و زنجیره فولاد در بورس پتانسیل بسیار خوبی خواهند داشت
همین الان بیلت با نرخ ۶۰۰ دلار در حال معامله هست. ورق گرم حدود ۸۰۰ دلار
مصوبه کذایی وزیر بی سواد صمت که کلا منتفی خواهد شد
به نظرم سنگ آهنی ها یک مزیت دیگه هم دارند . احتمال افزایش ضریب فرمول قیمت گذاری کنسانتره و گندله هم وجود داره بنابراین به نظر من در انتخاب سهام از گروه فولاد و سنگ آهن، اولویت اول با سرمایه گذاری در سنگ آهنی ها هست.
نظر