شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

با سلام
    جناب شفاف سازی عزیز ممکنه خواهش کنم راجع به غپونه نظرتون را بیان فرمایید؟
    Honesty is the best policy

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3237

با سلام
      به نظر من افزایش قیمت نفت می تونه باعث کاهش سود پتروشیمی هایی مانند شاراک نوری بشه چون اینها خوراک مایع هستند
      بنابراین در روزهای گذشته به صورت پله ای از نوری خارج شدم و امروز آخرین مرحله خروج که البته مقدار کمی هست را هم خارج میشیم
      تشکر از جناب شفاف سازی به خاطر معرفی نوری
      واقعا در روزهای منفی بازار یکی از بهترین سهام بود

نظر

• amirparsamosavi
        عضو فعال
        • Oct 2020
        • 606

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
        با سلام
        به نظر من افزایش قیمت نفت می تونه باعث کاهش سود پتروشیمی هایی مانند شاراک نوری بشه چون اینها خوراک مایع هستند
        بنابراین در روزهای گذشته به صورت پله ای از نوری خارج شدم و امروز آخرین مرحله خروج که البته مقدار کمی هست را هم خارج میشیم
        تشکر از جناب شفاف سازی به خاطر معرفی نوری
        واقعا در روزهای منفی بازار یکی از بهترین سهام بود
        با سلام

با گران شدن خوراک مایع ، شرکتهای پتروشیمی همانند نوری و شاراک نیز ، قیمت خوراک را در صورتهای مالی خود افزایش می دهند و به سبب آن محصولات خود را گران خواهند کرد و اینطوری نیست که وقتی نرخ خوراک گران بشود ، سود پتروشیمی کم شود ! خب وقتی هزینه خوراک را بیشتر پرداخت می کند ، از آن طرف ، افزایش نرخ می گیرد و محصولاتش را گرانتر خواهد فروخت .

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

با سلام و درود

دوستان عزیز

از چه چیزی دیگه باید ترس داشته باشیم

تاپیکو 2600 تومانی شده 1260 تومان

ومعادن 2100 تومان شده 1170 تومان

ومهان

فجر

وسپه

فاسمین

کچاد

شپدیس

شفن

زاگرس

و ده ها سهم افت کرده دیگر

خیلی از اینا همان سهم هایی هستند که چند ماه قبل دو برابر و جتی 3 برابر قیمت فعلی برای خریدش دست و پا می شکستند

سهام شاخص ساز ممکنه از لحاظ زمانی بازهم کار داشته باشه ولی از لحاظ قیمتی خیلی دارن چشمک می زنند

دو سه ماه هم بالا و پایین بشوند مهم اینه که الان سهمی می خرم که چند ماه قبل دو برابر قیمت فعلی گیرم نمی آمد

من این ریسک رو می کنم ..... پایین تر هم بدهند چه بهتر

در منفی می خریم و وارد صف خرید نمی شویم

نظر

• aminian
            كاربر فعال
            • Oct 2012
            • 663

در اصل توسط amirparsamosavi پست شده است View Post
            با سلام

با گران شدن خوراک مایع ، شرکتهای پتروشیمی همانند نوری و شاراک نیز ، قیمت خوراک را در صورتهای مالی خود افزایش می دهند و به سبب آن محصولات خود را گران خواهند کرد و اینطوری نیست که وقتی نرخ خوراک گران بشود ، سود پتروشیمی کم شود ! خب وقتی هزینه خوراک را بیشتر پرداخت می کند ، از آن طرف ، افزایش نرخ می گیرد و محصولاتش را گرانتر خواهد فروخت .
            محصول این مدل شرکتها ، با خوراک گازی یکسان است
            پس لزوما افزایش قیمت نخواهند داد

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
              با سلام خسته نباشید خدمت شما
              این مدت از محضر شما استفاده کردیم
              اگه امکانش هست آدرس کانال رو بزارید
              همچنان مشتاق دیدن مطالب شما هستیم

یه سری هم به گزارشات شکبیر داخل کدال بزنید که سرشار از پتانسیله
              درود

یک گروه واتساب با نفرات محدود هستش برای اینکه خیلی شلوغ نشه حتی خیلی از نزدیکان هم عضو نکردیم

با سلام

درود

لزوماً اینطور نیست

قیمت خوراک و قیمت فروش محصولات با نرخ های جهانی انجام می گیره

و نرخ فروش ارتباطی به افزایش نرخ گرفتن ندارند ...... نرخ جهانی محصولات بالا بره اینا هم بالا می فروشند

لذا با افزایش نرخ خوراک باید ببینیم نرخ جهانی محصولات هم به همان میزان افزایش می یابد یا خیر

مثل پالایشگاه ها که گاهی اوقات کرک اسپرد منفی می شه و این شرکت ها زیان می کنند

نظر

• رستا
                عضو فعال
                • Jan 2018
                • 481

سلام جناب شفاف سازی.
                هنوز با کلر هستین؟تا کجا باهاش بمونیم؟/:.smilingsmiley.:/

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

نقل قول نوشته اصلی توسط م-ع نمایش پست ها

با سلام و احترام
                  هدف قیمتی کلر را چند میدونید؟
                  تاریخ 9-9-99

درود

من زیاد دنبال تارگت دادن و از اینجور چیزها نیستم

وقتی می گوییم به امید خدا سهم وارد موج 3صعودی میان مدت ( شاید هم موج 3 نباشد و من اشتباه می کنم )می شود اینگونه نیست که کار تمام است

بلکه همین موج 3 صعودی خود می تواند از ریز موج های بزرگ و کوچک صعودی و اصلاحی تشکیل بشه

لذا کلر در این مسیر به مقاومت های 7200-7600 -8000- 9600 و 11000 تومان خواهد رسید

و احتمال اینکه از هرکدام از این مقاومت ها عبور کنه و یا اصلاح کنه وجود داره

تاریخ پست : 24-9-99
                  نقل قول نوشته اصلی توسط شفاف سازی نمایش پست ها

درود

کلر لامصب همانطوریکه از قبل گفته شده بود به مقاومت 8000 تومان برخورد و بعدش اصلاح

سناریو احتمالی : کلر فردا و یا پس فردا می تونه برگرده و اینبار برای گذر از مقاومت 8000 تومان

تاریخ : 2-10-99

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

با سلام و درود

کلر مو به مو داره با نقشه پیش می ره ..... انشالله این بار از مقاومت 8000 تومان به راحتی عبور کنه

یه سر و شانه معکوس هم در نمودار مشاهده می شود
                  در اصل توسط رستا پست شده است View Post
                  سلام جناب شفاف سازی.
                  هنوز با کلر هستین؟تا کجا باهاش بمونیم؟/:.smilingsmiley.:/

درود

بله هنوز کلر رو دارم ..... من تصمیم اینه که زودتر بخشی از کلر رو بفروشم در اولین فرصت که صف خرید عرضه بشه

خدا برکت بده به کلر در اوج شاخص سهام هایی که فروخته بودم رو بخشی رو تبدیل به کلر 9000 تا 10.000 تومان کردم

الان کلر 20-30 درصد از قیمت خرید رفته بالاتر ...... اون سهام های فروخته شده هم 50% - 60% ریزش داشتند
                  آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2021/01/10, 18:56.

نظر

• amirardalan
                    عضو عادی
                    • Aug 2011
                    • 130

سلام جناب شفاف سازی چارت بپیوند خیلی خوب است ایا فاند ان مورد تایید شما میباشد?

نظر

• رستا
                      عضو فعال
                      • Jan 2018
                      • 481

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                      تاریخ 9-9-99

تاریخ پست : 24-9-99

تاریخ : 2-10-99

درود

بله هنوز کلر رو دارم ..... من تصمیم اینه که زودتر بخشی از کلر رو بفروشم در اولین فرصت که صف خرید عرضه بشه

خدا برکت بده به کلر در اوج شاخص سهام هایی که فروخته بودم رو بخشی رو تبدیل به کلر 9000 تا 10.000 تومان کردم

الان کلر 20-30 درصد از قیمت خرید رفته بالاتر ...... اون سهام های فروخته شده هم 50% - 60% ریزش داشتند
                      ممنونم از وقتی که گذاشتین یه مدت کمتر به سایت و تاپیک سر زدم میگفتین صفحات قبل در مورد سهم گفتین مطالعه میکردم تا به زحمت نیافتین.
                      ممنون از شما بابت معرفی سهم و راهنمایی تون.
                      سلامت و پر سود باشین

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

با سلام
                        سهام سنگ آهن و فولادی
                        حدود ۶۰ درصد واردات سنگ آهن چین از استرالیا تامین میشه
                        به دلیل جنگ تجاری بین استرالیا و چین ، استرالیا حدود ۷ درصد از حجم صادرات سنگ آهن به چین را کاهش داده نتیجه این موضوع افزایش شدید بهای سنگ آهن و در نتیجه افزایش شدید فولاد و زغال سنگ و حتی تا حدودی اوره متانول شده . حتی متانول هم از افزایش بهای زغال سنگ افزایش قیمت می گیره چون حدود ۳۰ درصد متانول جهان از زغال تهیه میشه.
                        کشور چین به دنبال منبع جایگزین برای تهیه زغال سنگ هست و به همین دلیل در کشور گینه سرمایه گذاری خواهد کرد ولی طبق نظر کارشناسان حداقل ۵ سال زمان نیاز داره تا بتونه از گینه سنگ آهن استخراج کنه
                        بنابراین سهام سنگ آهن و فولاد و زنجیره فولاد در بورس پتانسیل بسیار خوبی خواهند داشت
                        همین الان بیلت با نرخ ۶۰۰ دلار در حال معامله هست. ورق گرم حدود ۸۰۰ دلار
                        مصوبه کذایی وزیر بی سواد صمت که کلا منتفی خواهد شد
                        به نظرم سنگ آهنی ها یک مزیت دیگه هم دارند . احتمال افزایش ضریب فرمول قیمت گذاری کنسانتره و گندله هم وجود داره بنابراین به نظر من در انتخاب سهام از گروه فولاد و سنگ آهن، اولویت اول با سرمایه گذاری در سنگ آهنی ها هست.

نظر

• rezasatari
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 551

سلام جناب اراد تو سنگ اهني ها كدومشون بنيادي تر و چابكتر هستن لطفا ميشه بر حسب الويت نام ببريد ممنون ميشم

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

با سلام و درود

خیلی جالبه اغلب سهام زیانده و درب و داغون مثبت هستند و به بیش از 10 برابر ارزش واقعی شون معامله می شوند

سدبیر 7200

غدام 54000 تومان

سکارون 25000 تومان

فمراد 21400 تومان

و خیلی سهم های دیگر

اینا رو الان بازیگران دارن بالا می برند

اما در روزی که سهام بنیادی مثبت بشوند آن زمان وقت فروش باد کرده ها به ملت خواهد بود

اصلا نباید ناراحت این ملت مال باخته شد

در جایی که فاسمین با سود 250 تومان و حداقل 200 تومان سود موجودی شمش روی یک هفته صف فروشه

در جایی که کچاد با سود بالای 300 تومان می فروشند

فجر با سود 1000 تومان 5900 تومان می فروشند

شرانل و شپدیس و شغدیر و زاگرس و شفن و کلی سهام بنیادی دیگر تاپیکو ومعادن ومهان وصندوق حفاری

و .... رو بی محابا ملت می فروشند بعدا دلمان به حال فروشندگان در این قیمت ها و خریداران در سهام درپیت در

قیمت های حبابی نخواهد سوخت

حتی یک دونه یهم بنیادی خودم از روی لج هم که شده نخواهم فروخت

سود مجمع رو خدا تومان می گیریم ولی باج به اینا نمی دیم

اگر همه یاد می گرفتند که به اینا باج ندهند اینا حساب کار یادشون می امد

با پول فروش بخشی از کلر ..... فاسمین شپدیس فجر شغدیر کچاد و معادن و...می خریم و هر روز 5% ضرر می کنیم ولی باج نمی دیم

بزارید شرانل بیاد 3000 تومان

نظر

• amirparsamosavi
                              عضو فعال
                              • Oct 2020
                              • 606

با سلام جناب شفافسازی

خسته نباشید

با اینکه می دونم سرتان خیلی شلوغه ولی اگر فرصت کردید و صلاح دانستید ، می خواستم نظر شخصی خودتان را در خصوص قیمت دلار بدونم

بالاخره قیمت دلار در قیمت خیلی از سهام دلاری تاثیر بسزایی داره

به نظر شما وضعیت قیمتی دلار در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 ( ۲۸ خرداد ۱۴۰۰) چگونه خواهد بود ؟

اگر نموداری هم در این خصوص قرار بدهید که خیلی خیلی بهتر

سپاس

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

با سلام جناب شفافسازی

خسته نباشید

با اینکه می دونم سرتان خیلی شلوغه ولی اگر فرصت کردید و صلاح دانستید ، می خواستم نظر شخصی خودتان را در خصوص قیمت دلار بدونم

بالاخره قیمت دلار در قیمت خیلی از سهام دلاری تاثیر بسزایی داره

به نظر شما وضعیت قیمتی دلار در زمان انتخابات ریاست جمهوری سال 1400 ( ۲۸ خرداد ۱۴۰۰) چگونه خواهد بود ؟

اگر نموداری هم در این خصوص قرار بدهید که خیلی خیلی بهتر

سپاس
                                درود

باور کنید مغزمان هنگ کرده ..... هر اتفاقی می تونه بیافته

ممکنه برای انتخابات هم که شده دلار رو بیارن زیر 20.000 تومان شایدهم نیارن

اگر پایین هم بیاد چاره چیه ؟؟ .... نمی تونیم سهام حبابی بخریم

بعضی سهام بنیادی هم الان پی به ای شان بالای 10-20 هستش

دیگه سهام دلاری نهایتا پی به ای شون اصلاح بشوند ..... از 5 بره بشه 10

نظر

در حال کار...
                                X