شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • baran
    عضو فعال
    • May 2011
    • 704

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

جناب شفاف سازی سود شرانل را برای امسال چه عددی برآورد میکنید ؟ و برای سال ۱۴۰۰ چه عددی و آیا در این قیمتها ارزش خرید دارد با تشکر از این که اطلاعاتتان را به اشتراک میگذارید

نظر

• توپ4گوش
      ستاره دار (1)
      • Nov 2020
      • 2505

جناب استاد شفاف سازی قیمت گاز مصرفی ذوب اگر از 25تومان بشود 700تومان با این کوره های قدیمیش دیگه میتواند سود بسازد؟؟
      بقیه صنایع نیز کمسیون تلفیق گفته قیمت برق مصرفی به قیمت تمام شده دولت!!!
      پتروشیمیها نیز تغییر دادند قیمت خوراکشان

بودجه هنوز به صحن علنی نرفته شاید باز هم دستکاری کنند

بازار بنظرم برای همین ریخته
      تا تصویب نهایی بودجه انجام نشود بازار نمیتواند صعود کند

در صورت تصویب نهایی بنظرم اکثر شرکتها را باید یکبار دیگه تحلیل بنیادی و براورد سود سازی کرد!!!

البته من همچنان در بازار سهامدارم اما نه با این صنایع!!
      اما بنظر رو کلیت بازار تاثیر گذار هست چگونگی تصویب بودجه
      شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post
        جناب استاد شفاف سازی قیمت گاز مصرفی ذوب اگر از 25تومان بشود 700تومان با این کوره های قدیمیش دیگه میتواند سود بسازد؟؟

در صورت تصویب نهایی بنظرم اکثر شرکتها را باید یکبار دیگه تحلیل بنیادی و براورد سود سازی کرد!!!

درود

متاسفانه کسانی که دارند تصمیم می گیرند یک طرف قضیه رو می بینند طرف دیگر رو نه

همین الان شما نرخ خوراک پتروشیمی ها از جمله زاگرس و شفن رو در سه ماهه پاییز نگاه کنید ببنید چکار کردند

متاسفانه دولت داره نرخ خوراک رو با قیمت روز و با نرخ ارز نیمایی می فروشه

در حالیکه پتروشیمی نمی توانند به نرخ روز محصولات شونو صادر کنند

شرایط تحریمی باعث شده شرکت های صادر کننده تخفیفات و هزینه های زیادی رو متحمل بشوند

در حالیکه قانون گذاران متاسفانه این بحث تحریم کلا یادشون رفته

این بحث ازاد سازی گاز مصرفی و برق زمانی منطقی به نظر می رسه که این شرکت ها بتوانند به راحتی و به قیمت روز صادرات انجام بدهند

به نظر من دولت و مجلس باید از این شرکت ها حمایت کنه که در این شرایط دارند صادرات انجام می دهند

خود دولت هم از این موضوع منتفع است هر چقدر این شرکت ها پتروها پالایشی ها بیشتر بفروشند بیشتر صادرات بکنند دولت خوراک و نفت بیشتری با قیمت روز به این ها می فروشه

من نمی دانم چرا دارن تمام روزنه های داخلی برای فروش نفت و گاز و خوراک را داریم سرکوب می کنیم

در خصوص ذوب با مفروضات قبل هم بررسی نداشتم و الان هم نمی دانم با این شرایط جدید چه بلایی سرش میاد

با این شرایط دیگه هیچ تحلیلی در این بازار جوابگو نیست

همه شرکت ها و همه سهامدارها کار بکنند برای جیب دولت

نظر

• سهم دوست
          ستاره دار (1)
          • Nov 2011
          • 161

در اصل توسط mohammad137 پست شده است View Post

مگر ذوب آهن سیستم احیا مستقیم است که شما نگران گاز کوره هستید؟ چرا یک سوال را در چند تاپیک می پرسید؟
          [COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

اگر گذاشتند ما یه شب راحت بخوابیم :D:D:D:D

در خبرها بود نرخ گاز مصرفی برای فولادی ها می خواهد از 260 تومان به 700 تومان با 50% تخفیف لحاظ بشه

اما در پتروشیمی ها : این اطلاعات مربوط به بهای تمام زاگرس است

ترخ خوراک از 6.294 ریال به از ای هر متر مکعب در فصل بهار به 23.551 ریال در فصل پاییز افزایش یافته

کاملا مشخصه که با نرخ روز داره حساب می شه شاید با 10% تخفیف

اما گاز مصرفی نرخش ثابت بوده به ازای هر متر مکعب 680 تومان

تقریبا همین نرخی که می خواهند برای فولادی ها تصویب بکنند

مصرف برق مصرفی زاگرس هم خیلی ناچیز هستش

لذا به امید خدا برای پتروشیمی ها شاید کمترین تاثیر رو داشته باشند

شب رو راحت بخوابید

نظر

• aminian
              كاربر فعال
              • Oct 2012
              • 663

آخر شبه و استاد خوابش میاد
              این گاز مصرفی ، گاز اکسیژنه نه گاز سوخت

در ضمن دوستان دقت کنن گاز خوراک و سوخت نرخش متفاوته

بنظر من
              منتفع از این تصمیم سیمانیها هستن که دنبال بهانه برا افزایش نرخها هستن

همچنین یوتیلیتیها و بخصوص بفجر
              دیگه اون فرمول شورای رقابت باید باطل شه

نظر

• MNB1984
                عضو فعال
                • Jan 2020
                • 376

در اصل توسط aminian پست شده است View Post
                آخر شبه و استاد خوابش میاد
                این گاز مصرفی ، گاز اکسیژنه نه گاز سوخت

در ضمن دوستان دقت کنن گاز خوراک و سوخت نرخش متفاوته

بنظر من
                منتفع از این تصمیم سیمانیها هستن که دنبال بهانه برا افزایش نرخها هستن

همچنین یوتیلیتیها و بخصوص بفجر
                دیگه اون فرمول شورای رقابت باید باطل شه
                محاسبات درست بوده نرخ خوراک از اول ابان افزایش پیدا کرده به همراه ۸۹ ریال هزینه حمل و طبق دلار نیمایی محاسبه شده...عمل نادرست عدم گزارش افزایش نرخ خوراک در کدال بوده...
                بنظرم بایست کمی در خرید دست نگه داشت بازار احتمالا پایین میاد

نظر

• بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

پیش‌فروش محصولات پتروشیمی به خریداران خارجی تا سه ماه آینده

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: باوجود تحریم‌ها بسیاری از محصولات پتروشیمی برای سه ماه آینده به خریداران خارجی پیش‌فروش شده است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی، دکتر احمد مهدوی، دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی در حاشیه بازدید از بیست‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی صنعت نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی گفت: تحریم‌ها نه تنها مانع فعالیت صنعت پتروشیمی کشور نشده بلکه با تلاش فعالان این حوزه تولیدات محصولات پتروشیمی‌ افزایش قابل توجهی داشته است.

وی ادامه داد: خوشبختانه صادرات صنایع پتروشیمی در سال جاری با ارزآوری بسیار خوبی همراه بود و به اقتصاد ملی کشور در شرایط کنونی کمک شایانی کرد.

دکتر مهدوی با تاکید بر اینکه باید به همه مدیران، کارکنان و کارگران صنعت پتروشیمی خسته نباشید و آفرین گفت، افزود: در این شراط تحریم ما بسیاری از محصولات پتروشیمی را برای سه ماه آینده به خریداران خارجی پیش‌فروش کرده‌ایم و این در تاریخ کشور ثبت خواهد شد.

دبیرکل انجمن صنفی کارفرمایی صنعت پتروشیمی گفت: امسال در حوزه پتروشیمی طرح‌های بسیاری افتتاح‌ شد که شاهکار آن پالایشگاه گاز بیدبلند خلیج‌فارس بود که با تامین خوراک پتروشیمی‌ها، به افزایش ظرفیت تولید کمک قابل توجهی خواهد کرد.

دکتر مهدوی با اشاره به اینکه تمام پتروشیمی‌های کشور چه خصوصی و چه دولتی عضو انجمن هستند، تاکید کرد: انجمن صنفی کارفرکایی صنعت پتروشیمی برای حل مشکلات و موانع پتروشیمی‌ها در هر سه قوه مجریه، مقننه و قضاییه، پیگیری و تلاش می‌کند تا به تسهیل فعالیت آن‌ها کمک کند.
                  The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• arad700
                    ستاره دار (1)
                    • Jul 2013
                    • 3238

جناب شفاف سازی با سلام
                    ممکنه خواهش کنم راجع به بیمه نوین توضیحات بیشتر بیان فرمایید؟
                    مشخصا عرض کنم که بین خرید کگاز یا بیمه دی یا بیمه نوین تردید دارم
                    کگاز با طرح های توسعه ۴ برابر که تا ۳ سال دیگه داره واقعا وسوسه انگیزه قطعا تا زمان افتتاح طرح ها ، شرکت قیمت را پیش خور می کنه .
                    از طرفی پی به ای بیمه ای هایی که عرض کردم‌ هم خیلی پایینه
                    ممنون میشم راهنمایی فرمایید
                    آخرین ویرایش توسط arad700؛ 2021/01/25, 22:09.
                    Honesty is the best policy

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                      جناب شفاف سازی سود شرانل را برای امسال چه عددی برآورد میکنید ؟ و برای سال ۱۴۰۰ چه عددی و آیا در این قیمتها ارزش خرید دارد با تشکر از این که اطلاعاتتان را به اشتراک میگذارید
                      با سلام

با روند خوب فروش که شرانل داره رسیدن به سود 800 تومانی امسال دور از ذهن نخواهد بود

شرانل در دی ماه مبلغ ۵,۶۴۴,۰۳۸ میلیون ریال فروش زده هرچند 18% از فروش اذر کمتر بوده ولی 50% از

متوسط فروش 9 ماهه اخیر بالاتر بوده

برای پیش بینی سود 1400 شرایط متاسفانه آنقدر سخت شده که آدم فردا رو هم نمی تونه پیش بینی کنه

تغییرات و نوسانات قیمت دلار

تغییرات و نوسانات قیمت جهانی محصولات

عدم ثبات و تصمیمات یک شبه دولت ، مجلس ، وزیر و ... در فروش و بهای تمام شده شرکت ها در خصوص قیمت گذاری

حامل های انرژی - خوراک - حقوق دولتی ،قیمت گذاری دستوری محصولات و...

باعث شده تحلیل و پیش بینی سود شرکت ها عملا غیر ممکن و بی فایده باشه

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                      جناب شفاف سازی با سلام
                      ممکنه خواهش کنم راجع به بیمه نوین توضیحات بیشتر بیان فرمایید؟
                      مشخصا عرض کنم که بین خرید کگاز یا بیمه دی یا بیمه نوین تردید دارم
                      کگاز با طرح های توسعه ۴ برابر که تا ۳ سال دیگه داره واقعا وسوسه انگیزه قطعا تا زمان افتتاح طرح ها ، شرکت قیمت را پیش خور می کنه .
                      از طرفی پی به ای بیمه ای هایی که عرض کردم‌ هم خیلی پایینه
                      ممنون میشم راهنمایی فرمایید
                      در خصوص بیمه ای ها اطلاعاتی بنیادی ندارم یعنی از صورت های مالی اونا زیاد سر در نمیارم

از کگاز هم از قبل کلی نوشتیم
                      آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2021/01/26, 20:59.

نظر

• توپ4گوش
                        ستاره دار (1)
                        • Nov 2020
                        • 2505

در اصل توسط سهم دوست پست شده است View Post
                        مگر ذوب آهن سیستم احیا مستقیم است که شما نگران گاز کوره هستید؟ چرا یک سوال را در چند تاپیک می پرسید؟
                        حالا متوجه شدید چرا یک سوال را در دو تاپیک پرسیدم؟؟؟
                        شد ! شد ! نشد بشین تا برات چای بریزم!!

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          با سلام

با روند خوب فروش که شرانل داره رسیدن به سود 800 تومانی امسال دور از ذهن نخواهد بود

شرانل در دی ماه مبلغ ۵,۶۴۴,۰۳۸ میلیون ریال فروش زده هرچند 18% از فروش اذر کمتر بوده ولی 50% از

متوسط فروش 9 ماهه اخیر بالاتر بوده

برای پیش بینی سود 1400 شرایط متاسفانه آنقدر سخت شده که آدم فردا رو هم نمی تونه پیش بینی کنه

تغییرات و نوسانات قیمت دلار

تغییرات و نوسانات قیمت جهانی محصولات

عدم ثبات و تصمیمات یک شبه دولت ، مجلس ، وزیر و ... در فروش و بهای تمام شده شرکت ها در خصوص قیمت گذاری

حامل های انرژی - خوراک - حقوق دولتی ،قیمت گذاری دستوری محصولات و...

باعث شده تحلیل و پیش بینی سود شرکت ها عملا غیر ممکن و بی فایده باشه

در خصوص بیمه ای ها اطلاعاتی بنیادی ندارم یعنی از صورت های مالی اونا زیاد سر در نمیارم

از کگاز هم از قبل کلی نوشتیم
                          با سلام و درود

دوستان عزیز در پست قبلی سود امسال 600 تومان برآورد می شه که اشتباها 800 تومان نوشتم

همچنین اگر روند فروش و همچنین صادرات شرکت به همن روال سه ماهه گذشته باشد سود سال 1400

به ازای هر سهم 800 تومان برآورد می شود مگر اینگه اتفاق با اهمیت کاهشی در نرخ دلار و یا افزایشی در نرخ خوراک و... بیافته

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

با سلام و درود

دوستان عزیز در پست قبلی سود امسال 600 تومان برآورد می شه که اشتباها 800 تومان نوشتم

همچنین اگر روند فروش و همچنین صادرات شرکت به همن روال سه ماهه گذشته باشد سود سال 1400

به ازای هر سهم 800 تومان برآورد می شود مگر اینگه اتفاق با اهمیت کاهشی در نرخ دلار و یا افزایشی در نرخ خوراک و... بیافته
                            سلام و عرض ادب
                            جناب شفاف سازی به نظر شما اگر این طرح حذف یارانه انرژی فولادی ها و پترویی ها تایید بشه بیشترین تاثیر منفی روی کدام گروه و کدام سهام ها خواهد بود؟؟
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط تمام پست شده است View Post
                              سلام و عرض ادب
                              جناب شفاف سازی به نظر شما اگر این طرح حذف یارانه انرژی فولادی ها و پترویی ها تایید بشه بیشترین تاثیر منفی روی کدام گروه و کدام سهام ها خواهد بود؟؟
                              ارادت تمام عزیز

هزینه حامل های انرژی در بخش هزینه های سربار به بهای تمام شده منظور می شود

من چند تا شرکت فولادی و پتروشیمی رو بررسی کردم در شرایط کنونی و با این نرخ های فروش تاثیر با اهمیتی روی

سود زیان این شرکت ها نداره .... من این هزینه ها حتی 3 برابر هم کردم رقم بی اهمیت بود

تهدید این شرکت ها نرخ دلار و نرخ جهانی محصولات هستش

همانطوریکه از اول امسال نرخ دلار افزایش پیدا کرد و در کنار این افزایش نرخ جهانی محصولات فولادی - سنگ آهن و پتروشیمی هم افزایش

چشمگیری پیدا کرد

بازار های جهانی هم نشون داده همیشه افزاینده نبوده و در بسیاری از موارد مثل بورس ما کاهنده می شوند

لذا از یک طرف دلار کاهنده بشه و از طرف دیگر نرخ های جهانی هم کاهنده بشوند خطر بزرگی این شرکت ها رو تهدید خواهد

و اون زمان است که افزایش نرخ حامل های انرژی هم بیشتر خود نمایی خواهد نمود

نظر

• تمام
                                عضو فعال
                                • Jun 2011
                                • 14645

ارادت تمام عزیز

هزینه حامل های انرژی در بخش هزینه های سربار به بهای تمام شده منظور می شود

من چند تا شرکت فولادی و پتروشیمی رو بررسی کردم در شرایط کنونی و با این نرخ های فروش تاثیر با اهمیتی روی

سود زیان این شرکت ها نداره .... من این هزینه ها حتی 3 برابر هم کردم رقم بی اهمیت بود

تهدید این شرکت ها نرخ دلار و نرخ جهانی محصولات هستش

همانطوریکه از اول امسال نرخ دلار افزایش پیدا کرد و در کنار این افزایش نرخ جهانی محصولات فولادی - سنگ آهن و پتروشیمی هم افزایش

چشمگیری پیدا کرد

بازار های جهانی هم نشون داده همیشه افزاینده نبوده و در بسیاری از موارد مثل بورس ما کاهنده می شوند

لذا از یک طرف دلار کاهنده بشه و از طرف دیگر نرخ های جهانی هم کاهنده بشوند خطر بزرگی این شرکت ها رو تهدید خواهد

و اون زمان است که افزایش نرخ حامل های انرژی هم بیشتر خود نمایی خواهد نمود
                                پس با فرمایش شما باید تاثیر این مصوبه بیشتر روانی باشه
                                ممنونم از پاسخ شما
                                خدا خواست و ما توانستیم
                                تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

در حال کار...
                                X