شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rahgozar_eng
    عضو فعال
    • May 2020
    • 553

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

فپنتا حجم کم سابقه ای زد.
    فروشنده حقوقی ممکنه سرمایه گذاری ملی باشه، شایدم سه کد زیر درصدی بودن. بهرحال بنظر میومد کد به کد بود و خریدار از قبل اماده بود. تشکر از جناب شفاف سازی بابت معرفی این سهم. واقعا طلاست.
    bene qui latuit bene vixit

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

با سلام و درود

دیروز یکی از دوستان خصوصی پیام داده فوری ...

آیا شرانل بفروشم تبدیل به فپنتا کنم ؟

در پاسخ گفتم :

من از این کارها بلد نیستم اگر بلد بودم خودم تبدیل می کردم اما به اصول خودم پایبندم

در مثبت ها سهم نمی خریم.... خرید فقط در منفی ها

فکر شو کنید دیروز منفی 2 شرانل می فروختید و مثبت 6 فپنتا می خریدید

خوب چی می شد امروز = الان شرانل مثبت 2 و فپنتا منفی 2 و با کارمزد و غیره 5-6% ضرر

تازه این اولشه و ممکنه در روزهای بعد ضرر بیشتر هم بشه

لذا صبر می کنیم و در موقعیت مناسب خرید انجام می دهیم

فپنتا در سه چهار روز کاری 12% رشد کرد می خرید و دوباره داستان شروع می شه

ممکنه سهمی در مثبت بفروشم و در منفی سهم دیگر مورد علاقه بخرم .... ولی عکس این موضوع رو انجام نمی دم فروش در منفی و خرید

در مثبت فعلا ممنوع

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      اما فسپا - فاسمین - فجر - شغدیر - شپدیس - شفن - زاگرس تو قیمت های منفی 5% و قیمت مناسب برای خرید گیرمون نیومد

گزینه های دیگر هنوز برای خرید در منفی هستند

واحیا ..... فپنتا .... کگاز

اما چرا فپنتا سهم 40.000 تومانی :

سری قبل روی 30.000 تومان گفتیم یه کله رفت تا 59.000 تومان ..... نزدیک به 100 بازدهی در کمتر از یکی دوماه

اونم تو این بازار گاوی منفی

الان هم رفته تو اصلاح

ارزش بازار فپنتا 2.000 میلیارد تومان هستش

فپنتا امسال می تونه تا 1.400 میلیارد تومان فروش بزنه با حاشیه سود مناسب

70درصد مارکت شرکت رو فروش می زنه با سوادها می فهمند من چی دارم می گم

حاشیه سود 6ماهه اول 30% بوده اما نیمه دوم بشه 40% عالی می شه

بقیه شو خودتون حساب کتاب کنید:D:D:D
      به این پست نگاه کنید روزی که دیگر سهام های معرفی شده صف خرید بودند گفتم دیگه از اونا خرید نمی کنیم

در همان روز واحیا 14000 کگاز 1700 و فپنتا 39000 تومان منفی بودند گفتم منفی اینا رو می خریم

لذا در مثبت ها سهم نمی خریم چه برسه به سهمی که دو سه روز پشت سرهم مثبت بوده
      آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2021/02/16, 11:16.

نظر

• sajad05
        عضو عادی
        • May 2020
        • 59

با سلام و درود

دیروز یکی از دوستان خصوصی پیام داده فوری ...

آیا شرانل بفروشم تبدیل به فپنتا کنم ؟

در پاسخ گفتم :

من از این کارها بلد نیستم اگر بلد بودم خودم تبدیل می کردم اما به اصول خودم پایبندم

در مثبت ها سهم نمی خریم.... خرید فقط در منفی ها

فکر شو کنید دیروز منفی 2 شرانل می فروختید و مثبت 6 فپنتا می خریدید

خوب چی می شد امروز = الان شرانل مثبت 2 و فپنتا منفی 2 و با کارمزد و غیره 5-6% ضرر

تازه این اولشه و ممکنه در روزهای بعد ضرر بیشتر هم بشه

لذا صبر می کنیم و در موقعیت مناسب خرید انجام می دهیم

فپنتا در سه چهار روز کاری 12% رشد کرد می خرید و دوباره داستان شروع می شه

ممکنه سهمی در مثبت بفروشم و در منفی سهم دیگر مورد علاقه بخرم .... ولی عکس این موضوع رو انجام نمی دم فروش در منفی و خرید

در مثبت فعلا ممنوع

به این پست نگاه کنید روزی که دیگر سهام های معرفی شده صف خرید بودند گفتم دیگه از اونا خرید نمی کنیم

در همان روز واحیا 14000 کگاز 1700 و فپنتا 39000 تومان منفی بودند گفتم منفی اینا رو می خریم

لذا در مثبت ها سهم نمی خریم چه برسه به سهمی که دو سه روز پشت سرهم مثبت بوده

با سلام خدمت جناب شفاف سازی

یک سوال داشتم خدمت حضرت عالی.در این پست فرمودید حاشیه سود فپنتا 30 درصد بوده و امیدواریم که در نیمه دوم به 40 درصد برسد.اما با بررسی هایی که بنده داشتم حاشیه سود سهم در 9ماهه حدود 1 تا 2 درصد و در 6 ماهه حدود 10 درصد بوده.

لذا بنده گمان میکنم شرکت به صورت زیادی دارای هزینه های عملیاتی می باشد و این خود باعث کاهش چشمگیر سود عملیاتی شده.

آیا اشتباهی در مطالعه اعداد از سمت بنده شکل گرفته است یا موضوع چیز دیگریست.

سپاس

نظر

• rahgozar_eng
          عضو فعال
          • May 2020
          • 553

در اصل توسط sajad05 پست شده است View Post
          با سلام خدمت جناب شفاف سازی

یک سوال داشتم خدمت حضرت عالی.در این پست فرمودید حاشیه سود فپنتا 30 درصد بوده و امیدواریم که در نیمه دوم به 40 درصد برسد.اما با بررسی هایی که بنده داشتم حاشیه سود سهم در 9ماهه حدود 1 تا 2 درصد و در 6 ماهه حدود 10 درصد بوده.

لذا بنده گمان میکنم شرکت به صورت زیادی دارای هزینه های عملیاتی می باشد و این خود باعث کاهش چشمگیر سود عملیاتی شده.

آیا اشتباهی در مطالعه اعداد از سمت بنده شکل گرفته است یا موضوع چیز دیگریست.

سپاس
          سود اصلی در فپنتا از محل زیرمجموعه ها میاد لذا گزارش تلفیقی رو بررسی کنید. اونجا حاشیه سود 6 ماهه حدودا 33 درصد بوده.
          خود شرکت اصلی سودسازی خاصی تا 6 ماهه نداشته و کلا حوالی 300 سود ساخته، اما در 9 ماهه حاشیه سود بهتر بوده و 600 ساخته و احتمالا تا آخر سال بالای 1000 میسازه. و البته بالای 1500 برای سال بعد.
          bene qui latuit bene vixit

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

با سلام و درود

این شرکتی که ما الان سهام شو خریدیم شرکت فپنتا و یا سپنتا یک شرکت سرمایه گذاری است

فپنتا عملا هیچگونه تولیدی نداره بلکه بخشی از محصولات تولیدی شرکت های زیر مجموعه رو می خره

و می فروشه به همین جهت حاشیه سود شرکت اصلی یا همان شرکت مادر 2-3 درصد بیشتر نیست

لذا جهت محاسبه حاشیه سود باید حاشیه سود در صورت سود و زیان تلفیقی بررسی بشه

نظر

• رضوان
              عضو عادی
              • Oct 2020
              • 31

با سلام و احترام خدمت جناب شفاف سازی عزیز
              تحلیل شرانل با فرض نفت 60 دلاری و دلار 24000 تومنی که توسط دوستان خوبم در بخش تحلیل یکی از کارگزاری ها تهیه شده رو خواستم خدمت شما و دنبال کننده های این تاپیک به اشتراک بزارم.
              در ضمن تو تاپیک مربوط به خود شرانل هم جدولی رو قرار دادم که سود شرانل به ازای نرخ های مختلف نفت و دلار مشخص شده،اون جدول هم از کانالی هست که تحلیل های بسیار خوبی ارائه میده،آدرسش هم قرار دادم که دوستانی که علاقه دارن مینونن اطلاعات کاملی از شرانل تو اون کانال پیدا کنن

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

در اصل توسط رضوان پست شده است View Post
                با سلام و احترام خدمت جناب شفاف سازی عزیز
                تحلیل شرانل با فرض نفت 60 دلاری و دلار 24000 تومنی که توسط دوستان خوبم در بخش تحلیل یکی از کارگزاری ها تهیه شده رو خواستم خدمت شما و دنبال کننده های این تاپیک به اشتراک بزارم.
                در ضمن تو تاپیک مربوط به خود شرانل هم جدولی رو قرار دادم که سود شرانل به ازای نرخ های مختلف نفت و دلار مشخص شده،اون جدول هم از کانالی هست که تحلیل های بسیار خوبی ارائه میده،آدرسش هم قرار دادم که دوستانی که علاقه دارن مینونن اطلاعات کاملی از شرانل تو اون کانال پیدا کنن
                با سلام و تشکر
                لطفا مفروضات تحلیل را هم به اشتراک بزارید چون با نرخ های این روزها در نفت، رسیدن به سود حدود760 تومن به نظرم مقداری دشوار خواهد بود.
                Honesty is the best policy

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

اما فسپا - فاسمین - فجر - شغدیر - شپدیس - شفن - زاگرس تو قیمت های منفی 5% و قیمت مناسب برای خرید گیرمون نیومد

گزینه های دیگر هنوز برای خرید در منفی هستند

واحیا ..... فپنتا .... کگاز
                  :D:D:D
                  با سلام و درود

این هم از صف خرید کگاز

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

با سلام

شفن این ماه از فروش اسید استیک دو تا رکورد در بورس کالا ثبت کرد :

1- رکورد بیشترین مبلغ فروش اسید استیک در بورس کالا تا بحال نزدیک به 500 میلیارد ریال

2- رکورد بیشترین نرخ فروش در بورس کالا تابحال به نرخ فروش 162.998.000 ریال به ازای هر تن

اسید استیک :

سنوات قبل تولید و فروش اسید استیک وزنه قابل توجهی در سبد فروش محصولات شفن نبود

در سال 98 شرکت 103.000 تن تولید کرده اما امسال رکورد تولید اسید استیک شکسته شد تولید 121.300 تن فقط در 10 ماهه

در سال 98 کل فروش شرکت از محل اسید 464 میلیارد تومان بوده در حالیکه در 10 ماهه امسال 777 میلیارد تومان

مسلما با نرخ های فروش جدید مبلغ حاصل از فروش اسید شفن عالی تر هم خواهد شد

به فرض با فروش سالانه 120.000 تن و نرخ فروش 13.000.000 تومان هر تن مبلغ فروش اسید حدود 1.600 میلیارد تومان خواهد

رسید که رقم بسیار قابل توجهی است

نظر

• رضوان
                      عضو عادی
                      • Oct 2020
                      • 31

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                      با سلام و تشکر
                      لطفا مفروضات تحلیل را هم به اشتراک بزارید چون با نرخ های این روزها در نفت، رسیدن به سود حدود760 تومن به نظرم مقداری دشوار خواهد بود.
                      سلام خدمت جناب آراد
                      در مورد سود سال آینده شرانل،نرخ دلار 24000 تومن و قیمت نفت هم 60 دلار و حاشیه سود ناخالص هم 23% درنظرگرفته شده این درحالی هست که حاشیه سود امسال شرانل بخاطر افزایش در صادرات به 30% رسیده
                      حالا اینکه چجوری مثلا با نفت 60 دلاری میتونه این سود بسازه
                      در قسمت مربوط به صادرات با افزایش قیمت نفت قیمت روغن پایه صادراتی(روانکار) هم متناسب با اون رشد میکنه پس در بخش صادرات مساله واضحه
                      اما در مورد بازار داخلی،قیمت لوبکات هرچی باشه قیمت روانکار یه عددی بین 1/5 تا 2 برابر اونه بگذریم که یه دوره ای این نسبت به 2/5 و 3 هم رسیده بود،سود 750 بر اساس نسبت 1/7 بدست اومده
                      بنابراین میشه گفت این سود حتی محافظه کارانه بدست اومده به این شکل که حاشیه سود ناخالص 30درصدی امسال برای سال بعد 23درصد درنظر گرفته شده و نسبت قیمت روغن به لوبکات که امسال حدود 2 بوده رو برای سال بعد 1/7 گرفتیم اگر این نسبت رو 2 میگرفتیم سود بالای 1000 تومنم میشد.

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

در اصل توسط رضوان پست شده است View Post
                        سلام خدمت جناب آراد
                        در مورد سود سال آینده شرانل،نرخ دلار 24000 تومن و قیمت نفت هم 60 دلار و حاشیه سود ناخالص هم 23% درنظرگرفته شده این درحالی هست که حاشیه سود امسال شرانل بخاطر افزایش در صادرات به 30% رسیده
                        حالا اینکه چجوری مثلا با نفت 60 دلاری میتونه این سود بسازه
                        در قسمت مربوط به صادرات با افزایش قیمت نفت قیمت روغن پایه صادراتی(روانکار) هم متناسب با اون رشد میکنه پس در بخش صادرات مساله واضحه
                        اما در مورد بازار داخلی،قیمت لوبکات هرچی باشه قیمت روانکار یه عددی بین 1/5 تا 2 برابر اونه بگذریم که یه دوره ای این نسبت به 2/5 و 3 هم رسیده بود،سود 750 بر اساس نسبت 1/7 بدست اومده
                        بنابراین میشه گفت این سود حتی محافظه کارانه بدست اومده به این شکل که حاشیه سود ناخالص 30درصدی امسال برای سال بعد 23درصد درنظر گرفته شده و نسبت قیمت روغن به لوبکات که امسال حدود 2 بوده رو برای سال بعد 1/7 گرفتیم اگر این نسبت رو 2 میگرفتیم سود بالای 1000 تومنم میشد.
                        با عرض سلام و تشکر
                        ببینید فرمایش شما درست است ولی یک ابهام وجود داره که آیا حجم صادرات در ماه های آینده می تونه تداوم داشته باشه؟
                        اگر قیمت نفت گران بشه لوب کات و روغن پایه هم گران میشه و در نتیجه اگر فرض کنیم ( این فقط یک فرض است و در عمل اتفاق نمی افته) شرانل ۱۰۰ درصد محصول را صادر می کنه ، افزایش بهای نفت به سود شرانل خواهد بود ولی اگر حجم صادرات چندانی نداشته باشه اونوقت چون قیمت فروش داخلی ممکنه متناسب با رشد قیمت نفت افزایش نداشته باشه سود شرکت دچار چالش خواهد شد
                        الان موضوع اینه که ما برای محاسبه سود سال ۱۴۰۰ چند درصد صادرات محصول را در نظر بگیریم؟

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3237

با سلام
                          بایدن قراره جمعه ساعت ۷ و نیم به وقت تهران در کنفرانس امنیتی مونیخ صحبت کنه
                          خیلی ها منتظر هستند که شاید بایدن بازگشت آمریکا به برجام را اعلام کنه .
                          اولا که ایکاش چنین چیزی در عمل اتفاق بیفته و سایه شوم برجام از سر ملت ایران برداشته بشه
                          ولی متاسفانه با توجه به جمیع شرایط و نشانه هایی که داره دیده میشه ، بازگشتی در کار نخواهد بود
                          در حال حاضر فقط پارامتر دلار برای بازار ممکنه مبهم باشه چون با این نرخ های جهانی نفت ۶۵ دلار مس ۸۵۰۰ دلار و ...‌ بازار در سهام کامودیتی باید یک رشد ۱۰۰ درصدی را تجربه کنه
                          به نظرم با برطرف شدن ابهام های سیاسی ، و تثبیت نرخ دلار ، رشد سهام کامودیتی حتمی خواهد بود.

نظر

• amir5151
                            ستاره‌دار (2)
                            • Dec 2011
                            • 166

سلام
                            جناب شفاف سازي ، پتروشيمي تندگويان اين هفته محصولاتش رو بطور ميانگين پنجاه درصد بالاتراز پايه فروخته
                            قيمتش هم كه افت خوبي داشته

البته خودم ندارم

نظر

• mehdyand2amir
                              عضو فعال
                              • May 2013
                              • 313

با سلام و درود

این هم از صف خرید کگاز
                              سلام
                              جناب شفاف سازی اهداف تکنیکال(روند قیمتی ) کگاز را برای یکی دو هفته آینده تا چه قیمت های می دانید .
                              سپاس فراوان

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط amir5151 پست شده است View Post
                                سلام
                                جناب شفاف سازي ، پتروشيمي تندگويان اين هفته محصولاتش رو بطور ميانگين پنجاه درصد بالاتراز پايه فروخته
                                قيمتش هم كه افت خوبي داشته

البته خودم ندارم
                                سلام

شگویا از لحاظ فروش شر ایط خیلی بهتری پیدا کرده در دو ماه قبل ماهی 1.000 میلیارد تومان فروش داشته

در مقابل این فروش ارزش بازار شرکت بسیار پایین هستش

در مقابل فروش بسیار عالی ، نرخ خرید مواد اولیه پارازايلين ، اسید استیک و منواتيلن گلايکول افزایش قابل توجهی داشتند

لذا حداقل یه نصف روز زمان می خواد بر اساس نرخ های جدید فروش محصولات و نرخ جدید خرید مواد اولیه سود و زیان شرکت

رو برآورد کرد

از لحاظ تکنیکالی افت خوبی هم تجربه کرده لذا با پایداری نرخ های فروش می تواند گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری باشد

مگر اینکه نرخ دلار و یا نرخ های جهانی محصولات کاهش با اهمیتی رو در آینده تجربه نمایند

در اصل توسط mehdyand2amir پست شده است View Post
                                سلام
                                جناب شفاف سازی اهداف تکنیکال(روند قیمتی ) کگاز را برای یکی دو هفته آینده تا چه قیمت های می دانید .
                                سپاس فراوان
                                سلام

همانگونه که قبلا گفته شد فعلا کگاز در یک کانال نزولی محصور می باشد و به خاطر عرضه حق تقدم های استفاده نشده

فعلا قیمت بالایی برای این سهم متصور نیستم شاید با برخورد به مقاومت خط مدیلاین سهم مجدد به سمت 1500 تومان حرکت

و همزمان حق تقدم ها عرضه بشود لذا در خرید در این قیمت ها احتیاط شود

شاید هم این برداشت من اشتباه باشه

نظر

در حال کار...
                                X