شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

با سلام و درود

فروشندگان عزیز -5% سپاها سشرق - شفن - پارسان - هرمز - کچاد - فخوز -و.... کجا فرار کردند

تازه ما داشتیم سپرده لوتوس آزاد می کردیم:D:D:D

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

اگر سازمان بورس اجازه بده سهام های حبابی اصلاح بخورند عالیه

مثلا سدور سهم حبابی .... یک ماه گذشته 50% منفی خورده .... امروز هم روی 800 داره باز می شه نباید ابطال بشه

یا سخاش سبهان

اینا باید حبابشون بریزه .... وگرنه بازهم در صف فروش قفل می شوند

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

سیمان نی ریز 75% منفی

غشصفا 59% منفی

سفار 40% منفی

سخاش 36% منفی

سدور 30% منفی

ددام 30% منفی

سازمان بورس مرد باش یکبار شجاعت به خرج بده و معاملات رو باطل نکن تا قیمت های حبابی بترکه

.... تا باشه کسی دنبال سهام حبابی و اگهی تجدید ارزیابی و... نره

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

با سلام

در سهام کوچک و پی به ای بالا وضع خیلی خرابه و بعد از افت های 50-60 درصدی از همین قیمت های امروز بازهم افت های 30-40 درصدی به

نظر من در پیش دارند و شاخص هم وزن باید بره به سمت حوالی 330.000 واحد .... خدا خودش رحم کنه از دست اینا که کاری ساخته نیست

12-13 ماه پیش گفتم در طی چند سال اینایی که با این قیمت سهام می خرند پول شون به سمت صفر شدن خواهد رفت

چند سال نشد در همین یکسال داره این اتفاق می افته
          با بازگشایی سهام کوچک حبابی ..... شاخص هم وزن به سرعت به سمت 330.000 واحد

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

سیمان نی ریز 75% منفی

غشصفا 59% منفی

سفار 40% منفی

سخاش 36% منفی

سدور 30% منفی

ددام 30% منفی

سازمان بورس مرد باش یکبار شجاعت به خرج بده و معاملات رو باطل نکن تا قیمت های حبابی بترکه

سریال تکراری ............ سازمان بی عرضه داره معاملات رو ابطال می کنه

بعد از این همه منفی بازهم آدم دلش می لرزه منفی 40-50% بخره..... اما سازمان عقیده دیگری داره

خوب اگر سهم ارزنده است خود سازمان بورس اینا قیمت بالا بخره

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط mohsen ho پست شده است View Post
              درود وعرض ادب
              جناب شفاف سازی عزیز برآوردتون برا سال جاری سهم چه رنج سودی هست ؟
              حدودا با تقریب رنج های فروش فروردین و تلورانس5درصدی در مقدار فروش به جدود240- رسیدم ..نظرشما چی هست؟
              باتشکر
              یکی از دوستان در خصوص فولاد کویر پرسیده .... جواب رو عینا براتون می زارم

سلام راستی صحبت کردم گفت خودشداره سهم رو جمع نیکنه سود سال ۹۹ خیلی عالیه و گفت نفروش شاید سهم رو تا ۱۳۰۰ ببره و حمایت کنه ولی گفت نفروشه اصلا

نظر

• Mehrsana
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 1191

سیمان نی ریز 75% منفی

غشصفا 59% منفی

سفار 40% منفی

سخاش 36% منفی

سدور 30% منفی

ددام 30% منفی

دوست عزیز از دید تحلیلی به مسائل نگاه کنیم حرف شما درسته اما اون کسانیکه پارسال به دعوت رییس جمهور و نظام وارد شدند تحلیل بلد نبودند. هر کدام از این منفی ها، ممکنه یک زندگی رو متلاشی کنه. ممکنه پول بازنشستگی، پول خرید جهیزیه یا پس انداز عمر یک نفر رو در یک لحظه دود کنه بره هوا.... توان تحمل همه آدمها هم زیاد نیست....

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                  دوست عزیز از دید تحلیلی به مسائل نگاه کنیم حرف شما درسته اما اون کسانیکه پارسال به دعوت رییس جمهور و نظام وارد شدند تحلیل بلد نبودند. هر کدام از این منفی ها، ممکنه یک زندگی رو متلاشی کنه. ممکنه پول بازنشستگی، پول خرید جهیزیه یا پس انداز عمر یک نفر رو در یک لحظه دود کنه بره هوا.... توان تحمل همه آدمها هم زیاد نیست....
                  دوست عزیز

همه چیزهایی که شما الان می گویید یکسال پیش من به عنوان وظیفه اخلاقی اینجا مطلب گذاشتم

گفتم خیلی از این سهام ها حباب محض هستش

تو این قیمت ها نخرید تا بعدا گریه و زاری نکنید که پول خونه ام پول جهیزیه دخترم و یا پس اندازم دود شد رفت هوا

ان موقع مورد تمسخر خیلی ها بودیم .... پست ها رو پیدا کنم براتون می زارم

بگذریم

بازار بورس ایران بی رحم ترین بازاری است که من تابحال دیده ام

واقعا شما فکر می کنید بازار بورس و حامیان آن به اینجور افراد رحم خواهد کرد

تا قرون آخر منفی نخوره ول کن نخواهد بود

سدور منفی 30% شو خورد حباب ریخت ..... مجدد صف خرید شد با حجم معامله خوب

سپاها از 2000 تومان رفت تا 590 تومان .... در عرض 3-4 روز شد 670 تومان

و خیلی سهم های دیگه

اگر نزارند سهم اصلاح بشه ..... همچنان در صف فروش ماه ها قفل خواهد بود بدون معامله

و هیچکس نمی تونه یک دونه سهم هم بفروشه

و شاید چند ماه دیگه به جای 40% منفی 25% درصد منفی بخوره ...... ولی در عوض سهام بنیادی ان موقع 20% رفتند بالا

من بیشتر از شما ها دلسوز این مردم بودم بارها در اوج شاخص گفتم سهام حبابی نخرید سهم ها رو اسم بردم غگل تپکو خگستر

و بورس و.... با خیلی ها خودم رو بد کردم

و اگر خودم هم سهم غیر بنیادی ( البته تو کف نه در سقف ) خریدم زمان خروج و تبدیل به سهام بنیادی هم این جا اعلام کردم

ماندن در صف فروش و عدم اصلاح قیمتی فقط و فقط حساسیت روی سهم رو زیاد می کنه و تاثیر بسیار منفی داره

شاید یکی پول لازم باشه ..... 6 - 7 -8 و...ماه صف فروش

به نظر من که این راه حلش نیست

واقعا شما فکر می کنید بورس توان تحمل افراد رو می سنجه ..... اگر می سنجید که کویر در عرض دو ماه از 2600 تومان نمی شد1300 تومان

الان هم خریدار نداره

لپارس از 50 هزار تومان نمی شد 8000 تومان

اگر کسی فکر می کنه که در بورس ایران رحم و مروت هست ..... واقعا از این بازار بره

اینجا جنگ گرگ هاست

اینجا بی رحم ترین بازاره .....

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

با سلام

خرید -4% امروز بوعلی

افشا گروه الف بعداز ظهر:D:D

فروش اردیبهشت = ۱۹,۸۳۵,۲۴۰ میلیون ریال = عالی

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

توصیحاتی در خصوص پتروشیمی بوعلی سینا :

1 - بهبود نسبت ها :

در زمستان اگر زیان تسعیر ارز رو در محاسبات لحاظ نکینم بوعلی به ازای هر سهم 337 تومان سود ساخته = عالی

حاشیه سود خالص و ناخالص روند صعودی در سال 99 داشته در زمستان حاشیه سود ناخالص 32 درصد و خالص عملیاتی 21%

2- بوعلی مالک 11% شگویا می باشد
                      = 2.732.000.000 سهم

خوب یه سود سرمایه گذاری هم از این محل طلبکاره

3- بهره برداری پروژه شیرین سازی برش سبک

به گفته خود شرکت سود شرکت حدود 4 هزار میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.

4- پروژه بازسازي واحد ۸۰۰:

این پروژه خیلی مهمه.... واحد 800 در سال 95 دچار آتش سوزی جدی شده و به تبع آ ن واحدهای 700 ، 810 و 900 كارخانه

نيز از سرويس خارج شدند تولید محصولات اصلی این واحد ها شامل پارازايلين ( PX )و اورتوزايلين ( OX )

بطور كامل قطع و از تولیدبنزن ( BZ )نيزكاسته شده است.

طبق گزارش شرکت این پروژه دیماه 1400 به بهره برداری می رسه.... محصولات خیلی مهمی تو این واحد ها تولید می شود

بدون در نظر گرفتن پروژه بازسازی واحد 800 و بدون سود سرمایه گذاری و با فرض فروش ماهانه 1.900 میلیارد تومان ( به شرط عدم ریزش

با اهمیت در قیمت دلار و قیمت های جهانی محصولات ) و حاشیه سود خالص 21% ( زمستان ) سود هر سهم می تواند به 1350 تومان برسد

خوب اگر این مفروضات بوقوع بپیوندد

قیمت سهم تعدیل شده 3.820 تومان = 560 تومان سود 99 - 4380 قیمت سهم

پی به ای سهم با این محاسبات = 2.82 واحد

اصلا این محاسبات اشتباه باشه یا وقوع نپیونده و سود 1000 تومان باشه پی به ای = 3.82

سود 800 بشه پی به ای =4.78

در هر صورت این سهم ارزنده است
                      آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2021/05/27, 12:05.

نظر

• arad700
                        ستاره دار (1)
                        • Jul 2013
                        • 3237

توصیحاتی در خصوص پتروشیمی بوعلی سینا :

1 - بهبود نسبت ها :

در زمستان اگر زیان تسعیر ارز رو در محاسبات لحاظ نکینم بوعلی به ازای هر سهم 337 تومان سود ساخته = عالی

حاشیه سود خالص و ناخالص روند صعودی در سال 99 داشته در زمستان حاشیه سود ناخالص 32 درصد و خالص عملیاتی 21%

2- بوعلی مالک 11% شگویا می باشد
                        = 2.732.000.000 سهم

خوب یه سود سرمایه گذاری هم از این محل طلبکاره

3- بهره برداری پروژه شیرین سازی برش سبک

به گفته خود شرکت سود شرکت حدود 4 هزار میلیارد ریال افزایش خواهد یافت.

4- پروژه بازسازي واحد ۸۰۰:

این پروژه خیلی مهمه.... واحد 800 در سال 95 دچار آتش سوزی جدی شده و به تبع آ ن واحدهای 700 ، 810 و 900 كارخانه

نيز از سرويس خارج شدند تولید محصولات اصلی این واحد ها شامل پارازايلين ( PX )و اورتوزايلين ( OX )

بطور كامل قطع و از تولیدبنزن ( BZ )نيزكاسته شده است.

طبق گزارش شرکت این پروژه دیماه 1400 به بهره برداری می رسه.... محصولات خیلی مهمی تو این واحد ها تولید می شود

بدون در نظر گرفتن پروژه بازسازی واحد 800 و بدون سود سرمایه گذاری و با فرض فروش ماهانه 1.900 میلیارد تومان ( به شرط عدم ریزش

با اهمیت در قیمت دلار و قیمت های جهانی محصولات ) و حاشیه سود خالص 21% ( زمستان ) سود هر سهم می تواند به 1350 تومان برسد

خوب اگر این مفروضات بوقوع بپیوندد

قیمت سهم تعدیل شده 3.820 تومان = 560 تومان سود 99 - 4380 قیمت سهم

پی به ای سهم با این محاسبات = 2.82 واحد

اصلا این محاسبات اشتباه باشه یا وقوع نپیونده و سود 1000 تومان باشه پی به ای = 3.82

سود 800 بشه پی به ای =4.78

در هر صورت این سهم ارزنده است

با سلام و تشکر

شرکت یک هزینه سنگین فروش اداری و عمومی داره. در 12 ماه ، شرکت حدود 29665705 سود ناخالص ساخته که 15393120 آن بابت هزینه اداری و فروش کم شده.اگر این عدد را در نظر بگیریم، حاشیه سود شرکت کاهش خواهد داشت
                        Honesty is the best policy

نظر

• ordeal
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 608

سلام آقای شفاف سازی
                          مجبورم خونه ای نقلی در کرج را بفروشم و امکان خرید هم ندارم حتی با دریافت وام ندارم...
                          دوست داشتم سهامی با افق چند ساله بخرم خودم نوری انتخاب کردم نظرتون چیه ؟ ایا گزینه مناسبتری هست؟
                          سپاس از شما
                          اول دفتر به نام ایزد دانا
                          صانع پروردگار حی توانا

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post

با سلام و تشکر

شرکت یک هزینه سنگین فروش اداری و عمومی داره. در 12 ماه ، شرکت حدود 29665705 سود ناخالص ساخته که 15393120 آن بابت هزینه اداری و فروش کم شده.اگر این عدد را در نظر بگیریم، حاشیه سود شرکت کاهش خواهد داشت
                            درود

برادر شما هم محاسبات مربوط به حاشیه سود ناخالص و خالص برای چهار فصل 99 اینجا بزارید ببینیم کجا اختلاف داریم

در محاسبات من هزینه های اداری و عمومی هم لحاظ شده

همچنین سایر درآمدهای عملیاتی که مربوط به سود و زیان تسعیر ارز و همچنین برگشت ذخایر هستش از محاسبات خارج کردم

تا ببینم شرکت از لحاظ عملیاتی ( تولید و فروش ) دقیقا چکار کرده

برای من ملاک آخرین دوره ( زمستان ) 99 می باشد که شاهد نرخ های واقعی خرید و فروش به بهره برداری رسیدن پروژه شیرین سازی

برش سبک و بالطبع اون افزایش کیفیت محصولات و افزایش نرخ فروش می باشد هستش

وگرنه شرکت در سه ماهه اول دارای حاشیه سود ناخالص منفی می باشد و ملاک عمل ما نمی باشد

در اصل توسط ordeal پست شده است View Post
                            سلام آقای شفاف سازی
                            مجبورم خونه ای نقلی در کرج را بفروشم و امکان خرید هم ندارم حتی با دریافت وام ندارم...
                            دوست داشتم سهامی با افق چند ساله بخرم خودم نوری انتخاب کردم نظرتون چیه ؟ ایا گزینه مناسبتری هست؟
                            سپاس از شما
                            سلام

عزیزم شما یه زحمت بکش صفحات قبل رو مطالعه کن بطور یقین جواب سوالت را خواهی یافت

سهام معرفی شده همگی بنیادی و آینده دار حداقل نسبت به مابقی سهام بازار می باشند

من خود نوری دارم راضی هستم از این سهم .... سود سالانه اون برای ما کفایت می کند

من این سهم اصلا دنبال نمی کنم چون به فکر فروش آن نیستم

پارسال قبل از افزایش سرمایه 8000- 7000تومان خریدم ---- 1000 تومان سود نقدی گرفتم

با احتساب سود نقدی و 200% افزایش سرمایه داده هر سهم برای 2000-2300 تومان تمام شده

سال 99 هم به احتمال 800 تومان سود خواهد ساخت ... دیگه از یک سهم چی می خواهیم

اگر این مطالبی رو که برای بوعلی نوشتم به حقیقت بپیونده از جمله سهم های آینده دار خواهد بود

قبلا هم در خصوص سنگ آهنی - فولادی ها - پتروشیمی ها و هلدینگ ها و سیمانی هامطب زیاد نوشتم

فقط کافیه در خریدتون دقت کنید بالا نخرید که اگر اصلاح کرد به فکر فرو برید

چند نمونه هم از خرید ها رو در صفحات قبل گذاشتم بازار بازهم اصلاح کنه به نقطه خرید ما نمی رسه

موفق باشید
                            آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2021/05/27, 18:26.

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3237

با سلام مجدد

درآمد عملیاتی ١٣١,٣٢٩,۵٩٢

بهای تمام شده (١٠١,۶۶٣,٨٨٧)

سود ناخالص ٢٩,۶۶۵,٧٠۵

هزینه های فروش اداری و عمومی (١۵,٣٩٣,١٣٠)

سایر درآمدها
                              ۶,٩٩١,٧٨۵

سایر هزینه ها (١,٣٨٣,٢٢۵)

سود عملیاتی ١٩,٨٨١,١٣۵
                              .......
                              با این اعداد که عمده عایدی ها و هزینه ها را شامل میشه (از مابقی هزینه ها و درآمدها به دلیل اینکه نسبت به این اعداد قابل مقایسه نیستن صرفنظر کردم)
                              حالا اگر عدد سود که تقریبا 19881135 هست را بر کل درآمد که 131329521 تقسیم کنیم تقریبا به عدد 16 درصد می رسیم.
                              دلیل عمده کاهش حاشیه شود ، هزینه فروش اداری و عمومی است که حدود 15393130 هست.این عدد خیلی بزرگه چون در 12 ماه کل سود ناخالص
                              ٢٩,۶۶۵,٧٠۵ بوده و هزینه فروش و اداری تقریبا سود را نصف کرده

آخرین ویرایش توسط arad700؛ 2021/05/27, 20:53.
                              Honesty is the best policy

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

اطلاعات فروش فروردین و اردی بهشت 1400 از حیث نرخ های فروش به هیچ عنوان قابل مقایسه با فصول بهار -

تابستان و پاییز 1399 نیست و تغییرات جدی ایجاد شده فلذا استفاده از این اطلاعات سوخت شده گمراه کننده است.

لذا از صورت های مالی زمستان 99 که خیلی نزدیک به فروردین و اردیبهشت 1400 می باشد استفاده می کنیم

در زمستان همانطور که در پست های قبلی اشاره شد حاشیه سود ناخالص 32% و خالص 21% می باشد

در زمستان ۱۸,۱۴۸,۳۳۶ میلیون ریال سود ناخالص ایجاد شده در مقابل -۵,۵۷۸,۵۸۷ میلیون ریال هزینه های اداری و عمومی

همچنین زیان تسعیر ارز -۴,۶۶۱,۶۷۶ میلیون ریال چون امسال قابل تکرار نیست حذف گردیده است

نظر

در حال کار...
                                X