شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کاشان2
    عضو فعال
    • Dec 2020
    • 1770

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط alvand پست شده است View Post
    سلام امروز فقط به فاسمین میشه وارد شد که صف نیست ولی روی مقاومته بنظرتون خرید صلاحه با تشکر فراوان
    روی مقاومت خطرناکه

نظر

• kamian
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 59

جناب شفاف سازی سلام و عرض ارادت
      در صورت امکان نظرتون رو در خصوص کزغال و فپنتا می فرمایید و اینکه کدوم ارجحیت داره
      ممنون از راهنمایی های همیشگیتون

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

سلام امروز فقط به فاسمین میشه وارد شد که صف نیست ولی روی مقاومته بنظرتون خرید صلاحه با تشکر فراوان
        درود

من سعی می کنم بعد از چند مثبت سهم نخرم
        کروی رو زیر ۲۰۰۰ تومان چقدر گفتیم
        در اصل توسط kamian پست شده است View Post
        جناب شفاف سازی سلام و عرض ارادت
        در صورت امکان نظرتون رو در خصوص کزغال و فپنتا می فرمایید و اینکه کدوم ارجحیت داره
        ممنون از راهنمایی های همیشگیتون
        درود

باید ببینیم کجای بازار قرار داریم هفت هشت ماه پیش پی به ای

اکثر سهم بالای ۷و ۸ بود خوب می گفتیم مثلا فپنتا بخریم

ولی الان سهم با پی به ۳ و ۴ داریم خوب اونا رو می خریم

مثلا وسپه زیر ۶۵۰ تومان عالی بود

تاصیکو رو گفتیم و یا واحیا

خوب سهم خوب زیاد بود مثلا کروی زیر ۲۰۰۰ تومان و...

علی ایحال با بالا رفتن سایر سهم ها کزغال هم برای خرید خوب

خواهد بود بخصوص کزغالح

اما واحیا ۶ ماهه به سود تلفیقی عالی ۴۰۴ تومان دست یافت

خوب سود تلفیقی ۷۰۰ -800 تومان و قیمت ۱۴۰۰ تومان

پی به ای زیر ۲:D

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

با سلام و درود

اوه اوه

فاسمین و کروی چی شد؟

منفجر شدند نیم ساعت پیش که خبری نبود

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            با سلام و درود

اوه اوه

فاسمین و کروی چی شد؟

منفجر شدند نیم ساعت پیش که خبری نبود

خوب بازارهای جهانی منفجر شد

نظر

• rasam
              ستاره دار(1)
              • May 2012
              • 481

سلام شفاف گرامی
              در مورد واحیا این تحلیل به نظر شما چقدر درسته و تا کجا به نظرت رشد میکند
              ممنون
              واحیا تلفیق شش ماهه عالی بود. شرکت در شش ماهه تلفیق به سود ۱۵۰۰ میلیارد تومانی رسیده است که با توجه به سهام خزانه شرکت یعنی سهمی ۴۰۴ تومان. دقت داشته باشیم که شرکت معدنی احیا در شش ماهه کلا ۲۲۰۰ میلیارد تومان فروش داشت. در نیمه دوم(پنج ماهه) تا الان ۲۷۰۰ میلیارد فروش داشته است و با روند فعلی بیش از ۳۳۰۰ میلیارد در تیمه دوم سال فروش خواهد داشت. سود حدود ۱۰۰۰ تومانی تلفیق واحیا دور از دسترس نیست. امروز قیمت ۱۴۵۰ بود یعنی پی بر ای تافیق کمتر از ۱.۵!

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                سلام شفاف گرامی
                در مورد واحیا این تحلیل به نظر شما چقدر درسته و تا کجا به نظرت رشد میکند
                ممنون
                واحیا تلفیق شش ماهه عالی بود. شرکت در شش ماهه تلفیق به سود ۱۵۰۰ میلیارد تومانی رسیده است که با توجه به سهام خزانه شرکت یعنی سهمی ۴۰۴ تومان. دقت داشته باشیم که شرکت معدنی احیا در شش ماهه کلا ۲۲۰۰ میلیارد تومان فروش داشت. در نیمه دوم(پنج ماهه) تا الان ۲۷۰۰ میلیارد فروش داشته است و با روند فعلی بیش از ۳۳۰۰ میلیارد در تیمه دوم سال فروش خواهد داشت. سود حدود ۱۰۰۰ تومانی تلفیق واحیا دور از دسترس نیست. امروز قیمت ۱۴۵۰ بود یعنی پی بر ای تافیق کمتر از ۱.۵!
                در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                درود

واحیا ۶ ماهه به سود تلفیقی عالی ۴۰۴ تومان دست یافت

خوب سود تلفیقی ۷۰۰ -800 تومان و قیمت ۱۴۰۰ تومان

پی به ای زیر ۲:D

درود

تحلیل های زیادی در صفحات قبل ارایه شده -

حتی یک صفحه قبل روی قیمت 1400 تومان گفتم واحیا با پی به ای زیر 2 :D

نظر

• baran
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 703

جناب شفاف سازی سلام ممنون که اطلاعاتتان را به اشتراک میگذارید جسارتا میشه کمی در خصوص سود تلفیقی و احیا بیشتر توضیح دهید امروز با توجه به جو روانی و پر عرضه بازار حجم خوبی از سهم دست به دست شد و غالب افراد حقیقی و حقوقی ترجیح دادن سودشان را سبو کنند و فرصت خوبی هم ایجاد شد برای کسانی که قصد ورود به سهم را داشتن ....آیا pe تلفیفی زیر ۳ سهم باعث رشد قیمت سهم خواهد شد و تفاوتpe سهم با pe تلفیقی را کمی برایمان بیشتر توضیح دهید با تشکر

نظر

• rahgozar_eng
                    عضو فعال
                    • May 2020
                    • 553

با سلام. جناب شفاف سازی سود وسپه رو چقدر ارزیابی کردید برای سال جدید؟ سهم رو از قبل دارم و مجمع رفتم و برا امسال سود رو حوالی 180 تا 200 تومان بدست آوردم.
                    bene qui latuit bene vixit

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط baran پست شده است View Post
                      جناب شفاف سازی سلام ممنون که اطلاعاتتان را به اشتراک میگذارید جسارتا میشه کمی در خصوص سود تلفیقی و احیا بیشتر توضیح دهید امروز با توجه به جو روانی و پر عرضه بازار حجم خوبی از سهم دست به دست شد و غالب افراد حقیقی و حقوقی ترجیح دادن سودشان را سبو کنند و فرصت خوبی هم ایجاد شد برای کسانی که قصد ورود به سهم را داشتن ....آیا pe تلفیفی زیر ۳ سهم باعث رشد قیمت سهم خواهد شد و تفاوتpe سهم با pe تلفیقی را کمی برایمان بیشتر توضیح دهید با تشکر
                      سلام و درود

سود تلفیقی واحیا یه خورده پیچیده است به همین خاطر با مثال توضیح می دم

حالت اول : فرض می کنیم واحیا مالک 100 درصد دو شرکت A و B می باشد

شرکت A در سال 1399 مبلغ 1000 میلیارد و شرکت B مبلغ 3000 میلیارد سود کرده اند

هر دو شرکت A و B در سال 99 پنجاه در صد سود خود را تقسیم کرده اند

مطلوب است محاسبه EPS شرکت اصلی و تلفیقی ؟ تعداد سهام واحیا 8 میلیارد

EPS تلفیقی می شه 4000 میلیارد تقسیم بر 8 میلیارد سهم = 500 تومان به ازای هر سهم

EPS اصلی می شه 2000 میلیارد تقسیم بر 8 میلیارد سهم = 250 تومان به ازای هر سهم

حالت دوم : فرض می کنیم واحیا مالک 100 درصد سه شرکت Aو B و C می باشد شرکت C مالک 50% واحیا

شرکت A در سال 1399 مبلغ 1000 میلیارد و شرکت B مبلغ 3000 میلیارد سود کرده اند

هر دو شرکت A و B در سال 100 در صد سود خود را تقسیم کرده اند

EPS تلفیقی می شه 4000 میلیارد تقسیم بر 4 میلیارد سهم = 1000تومان

EPS اصلی می شه 4000 میلیارد تقسیم بر 8 میلیارد سهم = 500 تومان

حالت سوم :
                      مفروضات همان حالت دوم هستش ولی دو شرکت A و B پنجاه در صد سود خود را تقسیم می کنند

EPS تلفیقی می شه 4000 میلیارد تقسیم بر 4 میلیارد سهم = 1000تومان

EPS اصلی می شه 2000 میلیارد تقسیم بر 8 میلیارد سهم = 250 تومان

نکات مهم :

وضعیت کنونی واحیا بیشتر شبیه حالت سوم هست

با توجه به اینکه واحیا ( از طریق شرکت قایم سپاهان ) مالک 50% سهام خودش هست لذا در تلفیقی تعداد سهام نصف می شه

سود تلفیقی سود واقعی شرکت هستش و چون این سود با توجه به نکات گفته شده فعلا بین سهامداران تقسیم نمی شه

و در شرکت های زیر مجموعه مجدد سرمایه گذاری می شه در آینده سهامداران از این سود بیشتر منتفع خواهند شد

ملاک تقسیم سود در مجمع واحیا سود شرکت اصلی هستش نه سود تلفیقی

در اصل توسط rahgozar_eng پست شده است View Post
                      با سلام. جناب شفاف سازی سود وسپه رو چقدر ارزیابی کردید برای سال جدید؟ سهم رو از قبل دارم و مجمع رفتم و برا امسال سود رو حوالی 180 تا 200 تومان بدست آوردم.
                      با سلام و درود

سود امسال واحیا بیشتر تحت تاثیر درصد تقسیم سود فملی - کچاد - کگل - فولاد - وامید و شپدیس و... هستش

شاید کف سود امسال 140 تومان باشه علی ایحال هر چه قدر درصد تقسیم سود شرکت های نامبرده بیشتر باشه

سود وسپه نیز بیشتر خواهد بود

نظر

• rahgozar_eng
                        عضو فعال
                        • May 2020
                        • 553

فباهنر رو بررسی نداشتید؟
                        امسال 550 حدودا ساخته که اواخر بهار مجمعش هست و همش تقسیم میکنه. قیمت فعلی 2400 و سود سال بعد بالای 620
                        bene qui latuit bene vixit

نظر

• alvand
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 170

سلام
                          پیشاپیش عیدتان مبارک
                          لطفا سر فرصت درخصوص خرید عمده واحیا که منجر به بسته شدن نوع الف شده و بنظر نمی رسد امروز بازشود بررسی و پیش بینی تان را اعلام فرمایید
                          مزید تشکرات

نظر

• alvand
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 170

سلام
                            پیشاپیش عیدتان مبارک
                            لطفا سر فرصت درخصوص خرید عمده واحیا که منجر به بسته شدن نوع الف شده و بنظر نمی رسد امروز بازشود بررسی و پیش بینی تان را اعلام فرمایید
                            مزید تشکرات
                            با سلاموو ارزوی سلامتی و موفقیت در سال نو برای همگی
                            جناب شفاف سازی با عنایت به اینکه قاعدتا باید فردا و احیا باز شود در صورت امکان یه بررسی و اعلام مضننه ارزش خرید و فروش هم موجب قدردانی است

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

با سلاموو ارزوی سلامتی و موفقیت در سال نو برای همگی
                              جناب شفاف سازی با عنایت به اینکه قاعدتا باید فردا و احیا باز شود در صورت امکان یه بررسی و اعلام مضننه ارزش خرید و فروش هم موجب قدردانی است
                              با عرض سلام و درود

و عرض تبریک سال نو و قرن نو

و اینکه ایام عید به همه دوستان خوش گذشته باشد

وآرزوی سلامتی تندرستی و ایام خوش برای همه دوستان و خانواده های گرامیتان در سال جدید دارم

دوستان عزیز یک مطلب کوچک در همین اول سال خدمت دوستان عرض کنم

و اون اینکه در این تایپیک تحلیل های شخصی و گاها خرید و فروش های شخصی را در یک فضای عمومی اعلام می کنیم

و به نطر من گاهاً مطالب خوب و ارزنده ای ارایه شده است که نمونه آن زیاد است

من همین چقدر به خرید کروی زیر 2000 تومان و واحیا زیر 1500 تومان تاکید داشتم

یا یادم می یاد چقدر سهام های حبابی بادکرده مثل هپکو 400 تومانی و فلوله 3500 تومانی و.... اینجا مطلب نوشتیم و به مزاق خیلی ها خوش نیامد

ولی زمان ثابت کرد کی درست می گفته کی سود کرد و کی ضرر

خلاصه نوشته ها و مطالب من در همین اندازه است و بیش از این واقعا شرمنده عزیزان هستم

به عنوان مثال من گفتم واحیا 1400 تومان خریدم یکی سوال می کنه اقا مثلاً بین واحیا و سهم x کدام رو بخرم

واقعا جای تعجب داره من واحیا بخرم و برای کسی دیگه نسخه دیگری بدم ؟؟؟؟!!!!

یا بعضی از دوستان سوال های خیلی خصوصی تر می کنند بین سهم های a - b و c کدامیک رو بخرم در چه قیمتی بخرم

چقدر ارزش داره تارگتش چنده پرتفوی من کدام سهم ها خوب هستند کدام ها بد و.......... آدم فکر می کنه تحلیل گر شخصی ایشون هستم

اینجور سوال کردن ها رک بگم باعث می شه دیگه مطلب ننویسم

چون جواب سوال ایشون خیلی وقت و خیلی انرژی می خواد

اصلا برای ایشون وقت گذاشتم تحلیل شخصی انجام دادم بقیه عزیزان چی ؟

بعد جالبه جواب ندیم راحت می شن ( مگر من وجهی از دوستان گرفتم و یا تعهدی دارم)

با سوال های فنی و تحلیلی و آموزشی مشکل ندارم

ولی اینکه چی بخرم روی چه قیمتی بخرم تا کجا بالا می ره از بین این 5 تا سهم کدوم یک رو بخرم و ...

باعث می شه ما هم فراری بشیم

روز خوش ایام بکام

نظر

• arad700
                                ستاره دار (1)
                                • Jul 2013
                                • 3237

با عرض سلام و تبریک سال جدید
                                پیشنهاد بررسی فولاد کاوه
                                به نظرم بعد از افت خیلی زیادی که تجربه کرد و با این نرخ شمش ، حرفهای زیادی برای گفتن داره
                                Honesty is the best policy

نظر

در حال کار...
                                X