شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rasam
    ستاره دار(1)
    • May 2012
    • 481

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

ممنون شفاف جون
    جسارتا شما به حرف هر کسی خرید نمی کنین میشه عنایت کنی یه پیشینه از گفته دوستتون بگید در مورد خرید کسرا ممنون
    خالا که شغن بستس و مبارکت باشه که مطمن تا 3000 میره جایگزین سفن چیزی به نظرت می رسه ممنون خسته نباشی

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
      ممنون شفاف جون
      جسارتا شما به حرف هر کسی خرید نمی کنین میشه عنایت کنی یه پیشینه از گفته دوستتون بگید در مورد خرید کسرا ممنون
      خالا که شغن بستس و مبارکت باشه که مطمن تا 3000 میره جایگزین سفن چیزی به نظرت می رسه ممنون خسته نباشی
      با سلام
      کسرا رو قیمتش پایین اومد خریدم در خصوص دوستمون در بیشتر موارد هر چی من میگم می خره

شفن هنوز 3000 تومان نشده نزدیک های 1800 خودم خریدارم مگر اینکه در بازارهای جهانی اتفاق

خاصی بیفته

امروز هم پترول روی 107 خریدم روی قیمت های بالا خیلی تبلیغ میشد پتروشیمی ایلام با ظرفیت 300.000تن
      پلی اتیلن سنگین راه اندازی شده و در مدار سودآوری با قیمت های پاییز سود ایلام افزایشی خواهد بود.

در طرح توسعه پترول شرکت پتروشیمی گچساران با ظرفیت تولید 1 میلیون تن اتیلن در سال 97 قراره به بهره برداری برسه و این اتیلن خوراک 4 پتروشیمی دیگر ماه دشت .... ممسني .... بروجن و کازرون برای تولید 1 میلیون تن پلی اتیلن را فراهم خواهد کرد

هر چند تا زمان بهره برداری زمان زیادی طول خواهد کشید و کی دو سال هم امکان تاخیر خواهد داشت ولی قیمت های فعلی که در محدوده قیمت های اسمی قرار داره می تونه برای خرید جذاب باشه

نظر

• مبتدی2
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 973

ثقزوی رو هم لطفا بررسی کنید

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط مبتدی2 پست شده است View Post
          ثقزوی رو هم لطفا بررسی کنید
          با سلام

مبتدی جان خودت که استاد ثقزوی هستی ما اگه سوال داشتیم باید از شما بپرسیم و تحلیل این گروه با توجه به ابهامات در پیش بینی ساخت و ساز و زمان تکمیل

پروژه و بهای تمام شده اونا و هزینه های مالی و تامین مالی و دریافت تسهیلات و پیش بینی مبلغ فروش در زمان بهره برداری کار بسیار سختی است ولی در کل به خاطر سرمایه

اندک و قیمت پایین و داشتن یه پروژه نیروگاهی نظرم روی ثقزوی مثبته

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

مجموع زیان سهامداران گرفتار در تله ناگهانی بانک مرکزی به بیش از 5 هزار میلیارد رسید و قطعا این رقم خیلی بیشتر هم خواهد شد.

سرمایه گذاران بانکی در حال حاضر بهای امیدی را میدهند که به دولت بسته بودند به برجام و گشایشات پس از برجام، خیلی از اینها بعد از توافق لوزان سهامدار شدند و حالا به خاک نشسته اند.

کاش کمی مهربانتر با آنها رفتار میشد.

به نقل از آرمان

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

[QU OTE=شفاف سازی;701729]با سلام

شفن

امروز هم به 8...9 درصد بالاتر در 11200 این سهم رو خریدیم

اما چرا شفن :

سود شرکت 210 تومان اعلام شده فکر می کنم با متانول 250 دلاری و نرخ ارز 35000 ریالی

قیمت متانول در چند ماه اخیر به دنبال افزایش قیمت نفت صعودی شده بطوریکه از 210 دلار الان به 260 دلار رسیده

افزایش احتمالی قیمت متانول به 300 دلار می تونه سود شرکت رو تا مرز 300 تومان برسونه

در مورد تک نرخی شدن هم این مطلب رو بگویم که روی سود شرکت در سال های بعد می تونه 50 .... 60 تومان

اثر منفی بزاره

اما شفن در بخش سرمایه گذاری ها مالک 16 درصد و به عبارتی مالک 736 میلیون سهم پترو شیمی مرجان می باشد

پترو مرجان قراره قبل از پایان 95 به بهره برداری برسه ظرفیت تولید مرجان 1 میلیون و 650 تن متانول در سال می باشد

این راه اندازی تاثیری مثبتی بر ای پی اس شفن خواهد گذاشت

شفن مالک 40 میلیون سهم پترو مارون و مالک 43 درصد پترو فارابی نیز می باشد البته فارابی زیانده می باشد

شفن فکر می کنم برای سال های آینده طرح و توسعه فاز دو متانول را نیز در برنامه داشته باشد که با توجه به رفع

تحریم ها می تونه با سرعت بالا و با هزینه بسیار پایین تر نسبت به دوران تحریم اجرا بشه

بنابراین شفن از نظر من ارزش خرید و سرمایه گذاری داره .... همچنین فروشنده چندانی نداره

لازم به تذکر است دوستانی که شفن می خرند حواسشون به قیمت های جهانی نفت و متانول باشه

در صورت سقوط قیمت های جهانی .......
              [/QUOTE]

با سلام

این مطلب برای سه ماه قبله

پیش بینی سود 300 تومانی اون موقع به واقعیت پیوست

اما کم کم باید آماده اعلام پیش بینی سود 96 باشیم اگه شرکت زیاد جانب احتیاط رو نگیره با قیمت جهانی

متانول 330 دلار و نرخ دلار 3800 تومان شفن می تونه در قام اول 500 اعلام بکنه

همچنین زاگرس با همین فرضیات می تواند 600 سود اعلام بکنه

شاید شرکت ها جانب احتیاط را خواهند گرفت و امکان داره متانول رو زیر 300 در نظر بگیرند

با این فرضیات شفن در 1800 ارزش خرید رو داره 300 سود مجمع رو کم بکنیم قیمت تمام شده

میشه 1500 تومان و با سود تحلیلی 500 تومان 96 پی به میشه 3

نظر

• سرمایه گذار
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 1925

سلام و عرض ادب خدمت دوست گرامی جناب شفاف سازی نظر جنالعالی درباره وضعیت بنیادی وغدیر با توجه به کاهش سوددهی پارسان و سایر پرتفو آن را خاستم بدانم.درضمن ابین کاهش قیمت با ۱۶ درصد افزایش سرمایه را منطقی می دانید از پارسال همین موقع که۲۶۰ قیمت داشت تا الان نزدیک ۵۰ درصد افت داشته . با سپاس
                آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                  سلام و عرض ادب خدمت دوست گرامی جناب شفاف سازی نظر جنالعالی درباره وضعیت بنیادی وغدیر با توجه به کاهش سوددهی پارسان و سایر پرتفو آن را خاستم بدانم.درضمن ابین کاهش قیمت با ۱۶ درصد افزایش سرمایه را منطقی می دانید از پارسال همین موقع که۲۶۰ قیمت داشت تا الان نزدیک ۵۰ درصد افت داشته . با سپاس
                  با سلام

من از شرکت هایی که افزایش سرمایه های سنگین می دهند و سرمایه سنگین دارند خوشم نمی اید وغدیر با سرمایه فوق سنگین

72 هزار میلیاردی قدرت حرکت و قدرت جهش سودآوری چندانی ندارد

چند وقت پیش فرآور قیمتش 170 ...180 شد حالا با تغییرات عوامل بنیادی می تونه 170...180 سود درست کنه به اندازه قیمت
                  یکی دوسال پیش.... سهمی کوچک و چابک ... یا سهم هایی مانند کبافق و....

یا شفن قیمتش اومد نزدیک 1000 با افزایش قیمت متانول به بالای 400 دلار این سهم می تونه 1000 سود بسازه

پس در درجه اول خود پتروشیمی هایی که سرمایه کم دارند و چابک و عوامل سود آوری اونا در وضعیت مناسبی قرار داره در اولویت هستند بعدش سرمایه گذار مستقیم مثل پارسان

افزایش سود پتروشیمی ها تا بخواد روی غدیر اثر بگذاره طول می کشه و شما از قافله عقب می مونید

بعد از اون خود پتروشیمی ها 80 درصد تقسیم سود می کنه .... سرمایه گذار مستقیم مثل پارسان یا تاپیکو 80 درصد از سود دریافتی رو تقسیم می کنه

بعدش سود که دست غدیر می رسه 50 درصدش تقسیم می شه ملاحظه می کنید سود پتروشیمی ها توسط غدیر تا بیاد

دست شما برسه همینجوری آب می شه و چیز زیادی به دست شما نمی رسه و قسمت اعظم سود توسط شرکت های مادر خورده می شه

حالا شاید شرکت هایی مثل غدیر روزی رشد بکنند ولی تا اون موقع ما کلی در سهام های دیگه سود کردیم

یه روزی من به همکارمون می گفتم هر چی غدیر و پارسان داری بفروش و بیا تو سهم های دیگه خیلی مقاومت می کرد

بهش گفتم ماشالله شما فوق لیسانس حسابداری داری و کارشناس مالی و... هستی

از هر کی بپرسی سهم چی داری می گه غدیر دارم از کودک 10 ساله بگیر تا پیر مرد پیر زن 70 ..80 ساله و کلی آدم های دیگه

بهش گفتم تفاوت شما با خیلی از این افراد غیر حرفه ای چیه ؟ تو هر روز با صورت های مالی و بازارهای جهانی و داخلی سر کار داری همان

سهم رو داری که یک کودک 10 ساله یا پیر مرد و پیر زن که هیچگونه اطلاعاتی ندارند همان سهم رو دارند

همین باعث شد تا اون موقع غدیر رو بفروشه و کلی سهم های چابک دیگه بخره و الان بالای 100 درصد نسبت به اون روز جلوتره
                  آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2017/02/02, 12:59.

نظر

• rasam
                    ستاره دار(1)
                    • May 2012
                    • 481

سلام شفاف جون یانیستی با اگه هستی پر از انرژی ممنون از دقت نظرت حالا چه کنیم ؟ چی بگیریم ؟این قندی ها و غدیس ( از ارومیه کامل خبر دارم) نظری نداری؟
                    راستی تو این دو ماه کجا بودی ناقلا/:.yead.:/کسرا رو فروختی یا نه اگه میشه راهنمایی بفرمایین ممنون و تشکر بزرگوار

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                      سلام شفاف جون یانیستی با اگه هستی پر از انرژی ممنون از دقت نظرت حالا چه کنیم ؟ چی بگیریم ؟این قندی ها و غدیس ( از ارومیه کامل خبر دارم) نظری نداری؟
                      راستی تو این دو ماه کجا بودی ناقلا/:.yead.:/کسرا رو فروختی یا نه اگه میشه راهنمایی بفرمایین ممنون و تشکر بزرگوار
                      با سلام
                      rasam جان قبلا هم گفتم فشار کاری و همچنین امتحانات پایان ترم باعث شد در دو ماه قبل از بازار دور باشم

در حال حاضر اولویتم سهام های معدنی ... پتروشیمی و فلزات و.... که مرتبط با بازارهای جهانی هستند می باشد

این دو سه گروه برای پیش بینی سود 96 می توانند تعدیلات مثبت خوبی رو روانه بازار کنند

کسرا رو وقت نکردم بفروشم بعضی از سهم های پر ریسک هم سعی می کنم بخرم حتی اگه اطلاعات نداشته باشم

و نتوانم تحلیل کنم وسعی می کنم در قیمت های پایین خرید داشته باشم

در خصوص قندی ها دو سال می شه بررسی نداشتم

نظر

• نوام چامسکی
                        عضو فعال
                        • Apr 2014
                        • 3369

سلام

ایکاش یکم راجع به استراتزی که داری هم شفاف سازی کنی که تنها به ماهی نداده باشی

ماهی گیری هم توش باشه

سپاس

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                          سلام

ایکاش یکم راجع به استراتزی که داری هم شفاف سازی کنی که تنها به ماهی نداده باشی

ماهی گیری هم توش باشه

سپاس
                          با سلام

چامسکی عزیز من که استراتژی خودم رو بارها گفته ام استراتژی من خرید در کف قیمت ها و به دید بلند مدت

اما الان یه خورده انعطاف پذیر تر شدم وبا تغییر وضعیت بازار داخلی و خارجی استراتژی ما تغییر می کنه ولی تا آنجایی که

امکان داشته سهم رو برای نوسان گرفتن نخريدم

اما به پردازیم به فایرا

چقدر صحبت ها و جملات مدیر عامل جدید فایرا آشناست کاهش هزینه ها .... کاهش قیمت خرید مواد اولیه ....... حذف واسطه ها و...

اینا همان جملاتی است که جناب پور عطار مدیر. عامل قبلی هم در زمان حضورش در فایرا تاکید می کرد می خواست بدون واسطه مواد اولیه بخره

ولی به نظر من گند زد به همه چیز و رفت ...... و حالا این مدیر عامل جدید ..... این دیگه چه نقشه ای داره خدا می دونه

ولی شعار همان شعاره

امروز داشتم قیمت های فروش دی ماه رو مرور می کردم به ازای هر تن از 1 میلیون تا 1.5 میلیون تومان ...تاکید تومان نسبت به

متوسط نرخ 9 ماه قبل بالاتر فروخته

اگه همین قیمت های فروش پایدار بمونه در همین سطح 1830 دلار جهانی می دانید فایرا برای سال آینده چقدر Eps باید اعلام بکنه

Eps ای که باید اعلام بکنه چیزی در حدود 400 تومان هستش

ولی چه فایده مدیران عزیز فایرا ...... ای پی اس 400 تومانی رو ...... تبدیل به زیان 400 تومانی خواهند کرد .

خدا قوت پهلوان خسته نباشی دلاور

نظر

• نوام چامسکی
                            عضو فعال
                            • Apr 2014
                            • 3369

اخه //دیدم روی شناوری سهم حساس هستید و در سوال از گروه سیمانیها اشاره به سکرما کردید بخاطر شناوری بالا و سوده بودن سهم

این نگاه شما نشون میده ریسک رو میاد با این روش پوشش میدید که من خودم راستش خوشم اومد

نشان از تجربه خوب شما دار و دیدن بازارهای صف فروش

///////////////////////////

تلگرام باعث شده ما هیجان کمتری در زمان خبرهای منفی داشته باشیم و قیمت سهم زودتر هم در جهت مثبت هم منفی متعادل بشه

/:.Heart.:/

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط نوام چامسکی پست شده است View Post
                              http://asasarmaye.com/wp-content/upl...in-seminar.mp3

اخه //دیدم روی شناوری سهم حساس هستید و در سوال از گروه سیمانیها اشاره به سکرما کردید بخاطر شناوری بالا و سوده بودن سهم

این نگاه شما نشون میده ریسک رو میاد با این روش پوشش میدید که من خودم راستش خوشم اومد

نشان از تجربه خوب شما دار و دیدن بازارهای صف فروش

///////////////////////////

تلگرام باعث شده ما هیجان کمتری در زمان خبرهای منفی داشته باشیم و قیمت سهم زودتر هم در جهت مثبت هم منفی متعادل بشه

/:.Heart.:/
                              با سلام

حق با شماست جناب چامسکی عزیز

سعی می کنم استراتژی انعطاف پذیر داشته باشم اولویت اولم سهم ها با سرمایه کوچک با بنیاد قوی
                              در کف قیمت و.... است وقتی همین سهم کوچک خیلی سریع به اهداف خودشون رسیدند سعی می کنم
                              در سهام دیگر همان گروه که رشدی نکردند سیو سود بکنند

مثلا در گروه سیمان از بیشتر سهام این گروه استفاده کردم سیلام ....سصوفی .... سشمال ... سبهان
                              ساروم .... سهگمت و .... خدا با ما بود هر کدام خریدم خیلی سریع رشد کرد و من مجبور به فروش شدم

ودر آخر برای سیو سود سکرما 300 خریدم و این سهم توانست بیش از هر سهم دیگری در برابر بازار منفی
                              مقاومت نشان بده و همین مقاومت خودش کلی سود است و سهم های دیکته 10...20 درصد ریختند

لذا من در سکرما نیز به هدف خودم رسیدم و فروختم از این گروه هنوز سکارون ...سهگمت و ساروم را دارم که دوتا ی
                              اولی برای تعدیل مثبت سود بسته هستند

اما اکنون بعد از ریزش بعضی از سهم های بنیادی می توان به خرید فکر کرد
                              من امروز پله اول کنور .... پتروشیمی شیراز خریدم برای میان و بلند مدت
                              اگه رشد شارپ داشته باشند ممکنه بفروشم وگرنه برای یکسال دیگه خریدم

سهم های دیگه شفن فاسمین و... زیر ذربین قرار دارند

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

با سلام

قیمت گندله به مرز 100 دلار رسیده که با دلار 3800 تومانی هر تن میشه 380،000 تومان

این در حالیه که شرکت های سنگ آهنی آخرین فروش شون با فرمول تعیین شده نزدیک 270000 تومان بوده

که اختلاف وحشتناکی با بازار های جهانی داره و لزوم با زنگری در تعیین قیمت فروش گندله داخلی رو نشون می ده

با این اوصاف فروش کنستانتره به نرخ هر تن 80 دلار به صرفه تر از تبدیل اون به گندله هستش

کاری که الان کنور داره انجام می ده و کنستانتره با قیمتی 300.000 داره صادر می کنه

این در حالیکه در کشور مازاد کنستانتره و کمبود گندله رو شاهد هستیم

نظر

در حال کار...
                                X