شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
    شاید سرمایه گذاری در واحیا بهتر از فولاژ باشه.
    البته این نظر من هستش.
    با سلام
    بی شک واحیا مفت ترین سهام بازاره.... همین الان 200 تومان به ازای هر سهم انباشته داره
    طرح های کنستانتره سنگ آهن یکی پس از دیگری امسال به بهره برداری رسیده
    مالک کلی شرکت دیگر هم هست .... راه آهن اختصاصی داره
    در خصوص واحیا گفتنی ها قبلا گفته شده
    عیبی که واحیا داره اینه که اگر سنگ آهن رو خودش تولید و خودش هم می فروخت همین الان قیمتش بالای 2000 تومان بود
    واحیا یه شرکت سرمایه گذاریه و احیا مالک 100 درصد شرکت نگین و نگین مالک 100 درصد معادن سنگ آهن واحیاست

در اصل توسط mey پست شده است View Post

با تشکر..با توجه به گزارش 6 ماهه... پس احتمالا تمام ذخایر الکترود گرافیتی را مصرف کرده..و..از این به بعد باید شاهد اثر گزاری الکترود باشیم..بنظرم..اگر این اتفاق بیوفته..گزارش 9 ماهه شدیداکاهش حاشیه سود خواهیم داشت..و احتمالا در در عملکرد 3 ماهه سوم...زیان عملیاتی...یا حداقل کاهش شدید سود اوری خواهیم داشت...کل سود ناخالص 100 میلیارده.....اگر در 97 این سود به 200 میلیارد یا 2 برابر هم برسه..فقط پاسخگوی افزایش الکترود خواهد بود..و در 97 سهم زیان خواهد ساخت..
    با سلام
    کاملا درسته فولاژ در سال 2000 تن الکترو د گرافیکی لازم داره 500 تا از سال قبل داره احتمالا 500 تا هم سه ماهه اول با قیمت ارزان خریده
    پس به نظر می رسه کل موجودی ارزان رو در 6 ماهه اول مصرف کرده باشه
    و اینگونه به نظر می رسه که در ادامه کل افزایش قیمت فروش محصولات برای خرید الکترود دود میشه
    اما اینکه نظر مدیران شرکت و همچنین بازیگران سهم چی هستش بر ما معلوم نیست
    بسیار اتفاق افتاده سهم تعدیل منفی داده و خیلی ها خالی کردند ولی قیمت سهم توسط بازیگران دو برابر شده
    همین ارفع نیز مصرف کننده الکترود گرافیکی هستش قیمت از 200 رفت بالای 450 تومان
    من شخصا اگر فولاژ بازهم افت کنه بازهم اضافه می کنم اما بخشی از سبدم را فولاژ تشکیل خواهد داد نه تمام سبد

در اصل توسط ایرانی پست شده است View Post
    جناب شفاف سازی با سلام
    در مورد فولاد و الکترود گرافیتی صحبت کردید ، که البته این خبر زیر در مورد فولاد کاوه قابل توجه است. علاوه بر خبر زیر لازم به ذکر است اگر یه بررسی ساده در صورتهای مالی کاوکاوهه داشته باشید، تقریباً 150 میلیارد هزینه سربار بیشتر در نظر گرفتند که میتواند به راحتی این هزینه ها را پوشش دهند. ( در ضمن بنابر گفته مدیرعامل شرکت ، کاوه ذخیره بالا و خوبی از الکترود دارد )
    با سلام
    به نظر من هم کاوه جز بهترین فولادی هاست .... یه تعدادی در 190 خریدم اما خریدم نتونستم تکمیل کنم

با این اوصاف فکر می کنم منطقی ترین تصمیم خروج از سهام فولادی و یا اختصاص درصد کمتری از سبد به اینگونه سهام هستش.
    شاید با بررسی و تحقیق بیشتر و انتخاب سهام کم ریسک تر سود بیشتر و پایدارتری نصیب سهامداران شود.
    به نوعی میشه گفت که الان شرایط در حال تغیر هستش پس متناسب با شرایط جدید افکار و تحلیل های ما هم باید تغیر کنه.
    با سلام
    سهامی که افزایش قیمت فروش داشته اند ولی قیمت بهای تمام شده انها افزایش نیافته می توانند هدف اول باشه
    مثلا شفن یا زاگرس زمانی که متانول 200 دلار بود با الانی که متانول 400 دلار هستش قیمت تمام شده اونا افزایش نیافته
    واقعا شفن در 1030 تومان که معرفی کردم مفت ترین سهم بازار بود الان اگه متانول 400 دلار بمونه و دلار هم بالای 4100 تومان باشه
    شفن خودش بالای 800 سود می سازه همچنین با بهره برداری مرجان سود شفن می تونه به بالای 1000 در سال بعد پرتاب بشه

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      با سلام

خرید پله اول فولاژ در 164 تومانی

فولاژ 164 تومانی عین خرید شفن 1100 تومانی هستش

برای تولید هر تن فولاد به حداقل 5 کیلو الکترود گرافیتی نیاز است. طبق مصاحبه امروز یکی از مدیران فولاد آلیاژی با بورس 24، قیمت الکترود از 2 هزار دلار به 13 هزار دلار افزایش داشته و الان نرخ ها همین حدود 13 هزار دلار است. به نظر میرسد که غیر از فولاد مبارکه سایر فولادیها به زودی با اتمام موجودی الکترود مجبور به خرید با قیمت های جدید خواهند شد و احتمالا اولین اثرات رشد قیمت الکترود در 3 ماهه پایانی امسال نمایان شود. رشد 11 دلاری الکترود در هر کیلو، قیمت تمام شده هر تن فولاد را 55 دلار افزایش میدهد که با دلار 4 هزار تومانی در واقع باید 220 هزار تومان به ازای هر تن را به اضافه هزینه الکترود اختصاص داد. البته به نظر میرسد که بازار احتیاط کافی در این مورد را در قیمت سهام فولادی انجام داده و قیمت ها فعلی با لحاظ ریسک قیمت بالای الکترود است.
      با سلام

فولاژ با قدرت تمام به صف خرید رسید عرض کردم بازیگران سهم می توانند سهم رو با همین وضعیت بالا ببرند

وقتی ارفع 200 تومانی به 500 می رسه فولاژ هم می تواند به بالای 300 برسه
      اما در نماد تاپیکو زمانیکه حق تقدم معامله می شد برای اولین بار کل نقدینگی رو برای خرید حق تقدم دادم به نیت عدم
      پرداخت 100 تومان

اگر سهم به 150 برسه انوقت حق تقدم های استفاده نشده می تواند با 200 درصد بازدهی به فروش برسه شاید هم پیش بینی من اشتباه از آب دربیاد

نظر

• rasam
        ستاره دار(1)
        • May 2012
        • 481

سلام شفاف جون
        در مورد فایرا چه کنیم ؟بگیریم یا نه
        ممنون

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
          سلام شفاف جون
          در مورد فایرا چه کنیم ؟بگیریم یا نه
          ممنون
          با سلام

گفتنی ها در خصوص فایرا قبلا گفته شده
          فایرا سهم بسیار ارزشمندی هست
          ولی متاسفانه این شرکت توسط عده ای چپاول و غارت می شه
          هر مدیر عاملی میاد فقط شعار میده ولی در خفا کارهای دیگری انجام می گیره
          امسال 6 ماهه باید 20..30 تومان ای پی اس می ساخت ولی چی شد
          این شرکت با یه مدیر جابجا شدن درست نخواهد شد باید خونه تکونی اساسی انجام بشه
          ولی به نظر می رسه این کار هم به این آسونی نمی تونه انجام بگیره

بازی همچنان در این سهم ادامه خواهد داشت تا ببینیمدر نهایت چه خواهد شد

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

با سلام

فولاژ با قدرت تمام به صف خرید رسید عرض کردم بازیگران سهم می توانند سهم رو با همین وضعیت بالا ببرند

وقتی ارفع 200 تومانی به 500 می رسه فولاژ هم می تواند به بالای 300 برسه
            اما در نماد تاپیکو زمانیکه حق تقدم معامله می شد برای اولین بار کل نقدینگی رو برای خرید حق تقدم دادم به نیت عدم
            پرداخت 100 تومان

اگر سهم به 150 برسه انوقت حق تقدم های استفاده نشده می تواند با 200 درصد بازدهی به فروش برسه شاید هم پیش بینی من اشتباه از آب دربیاد
            با سلام

خیلی جالبه تاپیکو 5 درصد می خوره ولی حق تقدم اون باید به ازای 5 درصد تاپیکو 35 درصد رشد بکنه

مثلا هر سهم تاپیکو امروز 65 ریال رشد کرد حال اگر حق تقدم می خواست 65 ریال رشد کنه باید 38 درصد مثبت می خورد

یعنی از 170 ریال به 235 ریال

منتظر حق تقدم استفاده نشده می مانیم تا تکلیف روشن بشه البته یه خورده زمان می بره

نظر

• arad700
              ستاره دار (1)
              • Jul 2013
              • 3238

واحیا نشون داده روی حدود 700 تومن کف سازی کرده به نظرم در این محدوده با دید یک سال میتونه یک گین 100 درصد بده.
              Honesty is the best policy

نظر

• rasam
                ستاره دار(1)
                • May 2012
                • 481

شفاف جون فولاژ تا چه قیمتی ارزش خرید داره ؟ممنون
                در مورد معدنی ها نظری راهنمایی داری؟ممنون
                شب خوش

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

واحیا نشون داده روی حدود 700 تومن کف سازی کرده به نظرم در این محدوده با دید یک سال میتونه یک گین 100 درصد بده.
                  با سلام

واحیا به نظر من الان مفت ترین سهم بازاره ..... قبلا هم گفتم مشکل این شرکت اینه که یه شرکت سرمایه گذاری هستش

آمار تولید و فروش سنگ آهن رو الان کسی نمی تونه در گزارش 3 و 6 ماهه شرکت ببینه

آخر سال ممکنه ببنده و یه سود عالی اعلام کنه تازه اون هم اگر شرکت سنگ آهنی و شرکت نگین سود بالایی تقسیم کنند

شفاف جون فولاژ تا چه قیمتی ارزش خرید داره ؟ممنون
                  در مورد معدنی ها نظری راهنمایی داری؟ممنون
                  شب خوش
                  با سلام

سهم رو باید در منفی و در کف قیمت خرید

فولاژ می تونه هر قیمتی رو ببینه من نمی دونم

تقریبا تمام معدنی ها رو در کف قیمت معرفی کردیم وامید ... کنور .... کگل .... واحیا

فخوز .... فاسمین .... فزرین و....

الان نظر خاصی ندارم من شخصا اگر پول دستم بیاد الان فزرین و واحیا اضافه می کنم

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

با سلام

واحیا به نظر من الان مفت ترین سهم بازاره ..... قبلا هم گفتم مشکل این شرکت اینه که یه شرکت سرمایه گذاری هستش

آمار تولید و فروش سنگ آهن رو الان کسی نمی تونه در گزارش 3 و 6 ماهه شرکت ببینه

آخر سال ممکنه ببنده و یه سود عالی اعلام کنه تازه اون هم اگر شرکت سنگ آهنی و شرکت نگین سود بالایی تقسیم کنند
                    سهم رو باید در منفی و در کف قیمت خرید

فولاژ می تونه هر قیمتی رو ببینه من نمی دونم

تقریبا تمام معدنی ها رو در کف قیمت معرفی کردیم وامید ... کنور .... کگل .... واحیا

فخوز .... فاسمین .... فزرین و....

الان نظر خاصی ندارم من شخصا اگر پول دستم بیاد الان فزرین و واحیا اضافه می کنم
                    با سلام

بلاخره مفت ترین سهم بازار یعنی واحیا کار خودشو کرد صف خرید مثبت 10 در قیمت 929 تومان

سهم های معدنی کگل کنور واحیا وامید
                    سرب و روی مانند فزرین فاسمین کروی
                    پتروشیمی مانند شفن دارند تو بازار یکه تازی می کنند

نظر

• شهرقدس
                      عضو عادی
                      • Feb 2015
                      • 182

جناب شفاف سازی یکی دو تا سهم که بنیادی عالی دارند ولی رشدی نکرده اند را اگر معرفی کنید برای خرید ممنون می شوم شما تحلیل گر قابلی هستید انشائ الله خداوند به شما و خانواده ات سلامتی و طول عمر عطا فرماید

نظر

• rasam
                        ستاره دار(1)
                        • May 2012
                        • 481

شفاف جون در مورد قندی نظری نداری؟ممنون که فزرین رو گفنتی سلام/:.smilingsmiley.:/

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط شهرقدس پست شده است View Post
                          جناب شفاف سازی یکی دو تا سهم که بنیادی عالی دارند ولی رشدی نکرده اند را اگر معرفی کنید برای خرید ممنون می شوم شما تحلیل گر قابلی هستید انشائ الله خداوند به شما و خانواده ات سلامتی و طول عمر عطا فرماید
                          با سلام
                          اغلب سهام های با بنیاد عالی رشد کرده اند
                          گروه پالایشگاهی .... پتروشیمی .... فولادی ها .... سنگ آهنی ها ،،،، سرب و روی ها
                          جزء گروه هایی بودند که به واسطه افزایش قیمت های جهانی ..... شرایط زیست محیطی کشور چین
                          افزایش نرخ دلار رشد های 2و 3 برابری رو تجربه کردند

اغلب سهام موجود در این گروه ها در یکسال گذشته معرفی شدند

دیشب امدم بگم تک سهم هایی مانند تاپیکو و وامید رشد کمی رو تجربه کردند که متاسفانه کار برام پیش اومد و نتونستم جواب بدم
                          امروز تاپیکو تا درصد کامل مثبت رشد کرد من خود تعداد زیادی تاپیکو روی 130 و همچنین تعداد بسیار زیاد حق تقدم روی 165 ریال به قصد
                          اینکه 100 تومان رو واریز نکنم خرید کردم و همیشه دوست دارم بقیه دوستان هم در کف قیمت خرید کنند و سود خوبی نصیبشان بشه

تاپیکو می تواند با پالایشگاه منحصر به فرد خود حرف های زیادی در آینده داشته باشد
                          پالایشگاه ستاره خلیج فارس خودش اندازه سه چهارتا پالایشگاه هستش
                          سوخت این پالایشگاه از معیانات است که نسبت به خوراک سایر پالایشگاه ها دارای مزیت های بالایی هستش
                          کیفیت محصولات این پالایشگاه نیز بالاتره و بنزین یورو 5 تولید می کنه
                          اما مهمترین ایراد ممکنه هزینه استهلاک بالا و هزینه های مالی سنگین باشه

اما در سنگ آهنی وامید رشد کمتری رو داشته بر خلاف کگل کچاد ومعادن که رشد بیشتری داشتند
                          وامید در مجمع روبرو تا چند ماه دبگر 30 تومان سود تقسیم می کنه و سود سال آینده رو هم 42 تومان اعلام کرده و قابل افزایش می باشد
                          سنگ آهنی ها ب خلاف فولادی ها خطر الکترود گرافیکی رو نداره

فولاژ دیگر سهمی که معرفی شد لیکن به خاطر الکترود گرافیکی کل افزایش سود خورده شد
                          این شرکت طرح افزایش ظرفیت تولید تا 700 هزار تن رو در پیش رو داره
                          کل سود امسال بابت سود سهام فولاد غدیر ایرانیان خواهد بود
                          اگر الکترود گرافیکی نبود الان قیمت فولاژ 500 تومان بود
                          فولاژ دو برابر سایر فولادی ها به ازای هر تن الکترود مصرف می کنه و این برای این شرکت خیلی بده

شفاف جون در مورد قندی نظری نداری؟ممنون که فزرین رو گفنتی سلام/:.smilingsmiley.:/
                          با سلام
                          در خصوص قندی ها هیچ بررسی نداشتم
                          تمرکز من روی گروه های معرفی شده بالاست

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

با سلام

شفن :

این سهم قریب یکسال پیش در قیمت 1100 تومان معرفی شد در مجمع هم 275 تومان سود تقسیم کرد

الان قیمت سهم 2900 تومان

نرخ های فروش سه ماه پاییز نشون می ده که این سهم کل eps رو در 9 ماهه پوشش خواهد داد یعنی 445 تومان

و اگردر قیمت های جهانی اتفاق خاصی پیش نیاید شفن برای 95 بالای 600 تومان سود خواهد ساخت

و اگر همین روند باقی بمونه برای سال بعد بدون سود سرمایه گذاری 700 ...800 تومان ای پی اس خواهد داشت

کماکان در این سهم به دنبال راه اندازی پتروشیمی مرجان هستیم طبق آخرین افزایش سرمایه انجام شده در پترو مرجان

شفن مالک 1.360.000.000 سهم مرجان است

پترو مرجان ظرفیت تولید 1.650.000 تن متانول رو در پیش داره .... یک سهم متانولی در یک سهم متانولی دیگه سرمایه گذاری کرده

متانول الان در بین همه محصولات پتروشیمی حکم طلا رو داره

افزایش قیمت های جهانی و افزایش قیمت دلار باعث شده شفن و زاگرس پول چاپ کنند

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

با سلام

فاسمین 6166 ریال و صف خرید
                              فاسمین در 230 تومان تو همین جا معرفی شد آنهایی که در 230 خریدند و سهام داری کردند
                              این روز دارند کیف می کنند با سود مجمع بخواهیم حساب بکنیم نزدیک به 200 درصد بازدهی

فزرین 687 تومان
                              این سهم در چند نوبت معرفی شد آخرین بار در 490 تومان چند هفته پیش
                              در چند هفته بالای 30 درصد بازدهی

نظر

• rasam
                                ستاره دار(1)
                                • May 2012
                                • 481

سلام شفاف جون ممنون
                                با واحیا چه کنیم؟
                                نظری در مورد چدن داری؟

نظر

در حال کار...
                                X