شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • seraj
    ستاره دار(2)
    • Feb 2012
    • 2064

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
    سلام و ممنون بابت وقتی که گذاشتید تو این ضیق وقتی که دارید

اما این مطالب هیچ کمکی به من نکرد و هنوز نمیدانم، چه رابطه ای بین افت قیمت و ارزندگی هست؟

بر عکس، یاد گرفته ام که همه چیز توی قیمت خلاصه میشه، پس دلیلی داره که سمگا رفته به عرش و ثاخت آمده به فرش (بطور کلی منظورمه)

بر خلاف شما من معتقدم که همه چیز منطقی است و اگر ما منطقش را درک نمیکنیم، دلیل بر بی منطق بودن آن نیست!

اما من هم یه قصه تعریف میکنم و منظورم هم از این قصه خیر نیست، بلکه فقط بیان یک تجربه است

سال 91 هرکی تو بازار بود، دست رو هر سهمی گذاشت برد کرد، و برعکسش تو سال 92

تنها کسانی برد کردند که فهمیدند سال 91 استثنایی است و همینطور سال 92

دوستی بود که سرمایه اش به قول خودش سال 91 ، 5 برابر شد... اما بعدها فهمیدم تو 92 40 درصد ضرر کرد

اما نکته ای که تو این اعداد مغفوله، اینه که ما نمیدونیم کسی که سرمایه اش 5 برابر شده، ابتدا به ساکن چقدر سرمایه داشته و به همین منوال، اگر کسی سرمایه اش 40 درصد افت کرده، چقدر سرمایه درگیر داشته و از کجا حساب میکنه؟

شخصی را میشناسم که 20 میلیونش شد 100 میلیون، اما غره از این که این خودش بوده که سود کرده و بازار کمکی بهش نکرده، رفت 100 میلیون هم قرض کرد و با دویست میلیون سال 92، تا الان 40 درصد تو ضرره (از نقطه پرتفوی جدید و خریدش)

پس ایشان الان بیش از 80 میلیون تو ضرره که اگر 100 میلیون رو ازش کم کنیم، داراییش میشه همون 20 میلیون سال 91.. پس سر جای اولشه؟ خیر .. 2 تا 25 درصد سود بانکی و تورم رو هم باید کم کنیم که میشه نزدیک 60 درصد تو ضرر (بهره مرکب)

سئوال بعدی اینجاست

شما اینهمه سهم نام بردید که تو همگی بالای 200 درصد سود کرده اید، پس دیگر چرا درگیر کار معمول 6 صبح 6 شب هستید؟ چرا تو همین بورس ادامه نمی دهید؟ چون با یه حساب سر انگشتی و اگر مرکب هم حساب نکنیم، سرمایه شما میبیایست با این تفاصیل، 10 برابر هم شده باشه و حال شما که همه را با علم خریده اید، برخلاف مثالی که ذکر کرده ام، امسال هم توی سود باشید و 1000 درصد افزایش سرمایه یعنی عاقبت به خیری و بی نیازی به دیگر مشاغل (البته معلوم نیست 1000 درصد چقدر، 1 میلیون؟ مثل اون دوست کذایی 20 میلیون یا بیشتر 100 میلیون؟)، چرا نرویم سیستم معاملاتی خود را بهینه کنیم آنهم با سود های مجانی که توی حسابمون میاد؟؟؟ علاوه بر افزایش قیمت های کذایی؟؟؟؟

پس نتیجه میگیریم که سیستم معاملاتی شما بیشتر به قمار شبیه است تا نخواهیم بگویی سفته بازی و سهامداری! چون سهامداری توی بسیاری سهم ها از سال گذشته یعنی نصف شدن سرمایه، مثل همین ساختمونی ها که کلهم نصف شدند و بقیه را هم که بهتر میدانید؟

بنابراین، سئوال ساده خود را جواب که نگرفتم، یعنی رابطه افت قیمت با مفت بودن،هیچ، سئوال دیگری هم اضافه شد که منطقی نیست، چرا با داشتن چنین تجربه موفق لا اقل ده برابر شدن سرمایه، اصولا کسی بخواد بره برای یک کار متعارف طاقت فرسا تلاش کنه و 1000 درصدش را 2000 درصد نکنه؟

یه جای کار شما میلنگه که به جای پاسخگویی مستقیم، از صحرای کربلا سخن میگویید!

نوشته های شما ساختار منطقی و عاقل پسند نداره و بیشتر شبیه قصه و ایده آل است! و به علت نا مشخص بودن ریسک به ریوارد، معلوم نیست اصولاً چقدر کارایی داره!

شخصی با ده درصد سود مطمئن، بسیار بیشتر از کسانی که 100 درصد سود اعلام میکنند، سود میکنه، زیرا 10 درصد 100 میلیون بعنوان مثال، بیشتر از 100 درصد 5 میلیون میشه!!!!!!! خیلی ها که مدعی سود سازی هستند، از این سنخ هستند، ماکزیمم پولی که ریسک میکنند بیشتر از یک میلیون تومان نیست، اما برخی ضررهای 10 میلیونی مثل آب خوردن میدهند، ککشون هم نمیگزه و دست آخر هم برنده اند! (تو بازار آهن سراغ دارم که اسکونت پول ماهی 5 درصده که سالش بدون بهره مرکب میشه 60 درصد و میلیاردی هم پول نزول میدهند)

من قصدم آزار شما یا انگ زدن نبود، فقط با خواندن مطالب شما دچار تناقض در درستی مطالب شدم که با این سئوال و جوابها متوجه شدم که حدسم درست بوده و این مطالب شما کاربردی نیست! چون اصولاً ربطی به شفاف سازی مدعای شما نداره!!!! اگر هم قراره تو این مملکت چیزی منطق نداشته باشه که میشه قمار که با این هم مخالفم و به نظرم بازار بورس ما منطقی است وقیمت ها از اصولی پیروی میکنند که فقط ما سر در نمیاوریم. همین

وقت خوش و موفق باشید
    با سلام و با اجازه از اساتید مخصوصا جناب شفاف سازی
    دوست عزیز پس از مطالعه مطالبتون یادآوری چند مورد فکر میکنم خالی از لطف نباشد :
    1- در ایران بورس را نمیتوان بعنوان شغل اول انتخاب کرد حتی اگه ده برابر سود کنی . دلیلش در مطالب خودتون مستتر است ( سال 91 و سال 92 )
    2 - روش کار جناب شفاف سازی خلاصه و شفاف کردن گزارشات مالی است که در واقع کار ما تریدرها را راحت میکنه . ضمن اینکه تنها منبع و قابل اتکا ترین و ارزانترین ( بقول وارن بافت ) مرجع اطلاعات همین گزارشات میباشد . اگه منبع دیگری باشد بنظر شما اسمش رانت نیست ؟!
    3 - شما در بورس صحبت از سود مطمئن میکنید ! شما حتی نمیتوانید بگید بانک هم سود مطمئن میدهد !
    4 - بازار بر اساس منطق است و قمار نیست . منطق آن چیست و بر چه اساس استوار است ؟
    5 - کمی از روش معاملاتی اتان در صورت امکان ( اگه راز نیست و بدون چشمداشتی مثل جناب شفاف سازی ) توضیح دهید چون تا کنون سعادت مطالعه مطالبتان را نداشته ام .
    با تشکر و عذرخواهی از تمام پیشکسوتان .
    نظرات شخصی است . ابدا مبنای خرید و فروش نیست .

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
      جناب شفاف سازی سلام
      منطق ترید هاتون مور د قبول چرا که حداقل اگه سود توش نباشه ضرر هم نداره
      در مورد سهام شرکتهای رویی که من هم مدتیست روی اونها با 50 درصد سرمایه ام فعالم بیشتر توضیح بدید و تارگت و زمان مد نظرتون رو بفرمایید ممنون از پاسختون (فاسمین کروی کاما)
      با سلام

من نمی دانم از چه زمانی سوار این گروه شدید ...........برای امسال ما که یک سود مجمع حداقل مانده

این گروه همچنان برای من یک گروه پر پتانسیل از لحاظ تعدیل سود محسوب می شه

در سه ماه گذشته نرخ جهانی روی به طور متوسط 200-300 دلار بالاتر از بودجه این شرکت ها بوده

بنابراین انتظار پوشش خوب سود در سه دوم سال بالاست .....................در ادامه راه برای ماه های اینده باید دید در بازارهای جهانی چه اتفاقی می افته ..................آیا رسیدن دوباره قیمت روی به 2150 دلار ...........و صعود مجدد به قیمت های بالای 2600 دلار از لحاظ تکنیکالی به وقوع خواهد پیوست یا نه

بنابراین همیشه باید مراقب عوامل مختلف تاثیر گذار بر شرکت ها بود تا خدای نکرده ضرر وزیانی به دوستان نرسه

نظر

• H.samimi
        عضو فعال
        • Jan 2014
        • 2092

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
        با سلام

من نمی دانم از چه زمانی سوار این گروه شدید ...........برای امسال ما که یک سود مجمع حداقل مانده

این گروه همچنان برای من یک گروه پر پتانسیل از لحاظ تعدیل سود محسوب می شه

در سه ماه گذشته نرخ جهانی روی به طور متوسط 200-300 دلار بالاتر از بودجه این شرکت ها بوده

بنابراین انتظار پوشش خوب سود در سه دوم سال بالاست .....................در ادامه راه برای ماه های اینده باید دید در بازارهای جهانی چه اتفاقی می افته ..................آیا رسیدن دوباره قیمت روی به 2150 دلار ...........و صعود مجدد به قیمت های بالای 2600 دلار از لحاظ تکنیکالی به وقوع خواهد پیوست یا نه

بنابراین همیشه باید مراقب عوامل مختلف تاثیر گذار بر شرکت ها بود تا خدای نکرده ضرر وزیانی به دوستان نرسه
        بعد از مجمع با میانگین قیمت 400 تومان
        با احتساب قیمت جهانی 2250 و فروش تولیدات شرکت در گزارشات 6 ماهه تعدیل مثبت شرکت چقدر خواهد بود
        در ضمن خبر اروز در مورد مالیات صفر درصد 9 قلم کالا که در این بین شمش و کنستانتره روی هم شامل میشود نیز بر روی سود آوری شرکت ها بطور حتم حایز اهمیت خواهد بود

نظر

• Nay
          Banned
          • Aug 2014
          • 641

در اصل توسط seraj پست شده است View Post
          با سلام و با اجازه از اساتید مخصوصا جناب شفاف سازی
          دوست عزیز پس از مطالعه مطالبتون یادآوری چند مورد فکر میکنم خالی از لطف نباشد :
          1- در ایران بورس را نمیتوان بعنوان شغل اول انتخاب کرد حتی اگه ده برابر سود کنی . دلیلش در مطالب خودتون مستتر است ( سال 91 و سال 92 )
          2 - روش کار جناب شفاف سازی خلاصه و شفاف کردن گزارشات مالی است که در واقع کار ما تریدرها را راحت میکنه . ضمن اینکه تنها منبع و قابل اتکا ترین و ارزانترین ( بقول وارن بافت ) مرجع اطلاعات همین گزارشات میباشد . اگه منبع دیگری باشد بنظر شما اسمش رانت نیست ؟!
          3 - شما در بورس صحبت از سود مطمئن میکنید ! شما حتی نمیتوانید بگید بانک هم سود مطمئن میدهد !
          4 - بازار بر اساس منطق است و قمار نیست . منطق آن چیست و بر چه اساس استوار است ؟
          5 - کمی از روش معاملاتی اتان در صورت امکان ( اگه راز نیست و بدون چشمداشتی مثل جناب شفاف سازی ) توضیح دهید چون تا کنون سعادت مطالعه مطالبتان را نداشته ام .
          با تشکر و عذرخواهی از تمام پیشکسوتان .
          با سلام خدمت شما

جواب شما و خیلی ها رو تو شعر مولوی داده ام ، کاملش گویای بسیار از رازهاست که باید گفت زندگی تو همین شعر خلاصه میشه

1- میشود، اما کارهای سودآور تر از بورس هم داریم که به آن میگویند خلاقیت، هر چند با کلیت حرف شما و محدودیت های ایران موافقم، اما باهوش اونیه که پا روی دم مافیا نذاره!
          2- من با روش کاری ایشون اصولاً کاری ندارم و همونطور که نوشته ام، روش ایشون را صحیح هم میدانم، ایراد من به قیاس مع الفارقی بود که روشن نشد و قبولش ندارم و دوستانه گوشزد کردم که چنین قیاسی، قماره
          3- من در بورس صحبت از سود مطمئن نکردم، بلکه مثالی از یک بازار اجاره پول دادم که مثلا در بازار آهن، پول نزول میدهند (به اخلاقی بودنش کاری ندارم که از نظر من همین سود بانکی شبهه ناکه) با ماهی 5 درصد که اونهم مطمئن نیست، چون ممکنه پول را کلا بالا بکشند، اما کسی که پول نزول میده، حساب سوخت پول را هم میکنه، اصولا تو این دنیا هیچ چیزی مطمئن و 100 درصد نیست که لازم به ذکر هم نیست
          4- منطق بازار در میزان دانش و تلاش شماست که صنعتی که درک میکنیم را انتخاب و بعد از آن بی وقفه همه چیزش را زیر نظر بگیریم، درست مثل رانندگی با سرعت بالا که یک لحظه غفلت، یه عمر پشیمانی (اگر عمری باقی ماند) منطق شمع غیر آتش پاره نیست، پس هر کسی و هر چیزی منطقی داره، ما در دنیای احتمالات زندگی میکنم، ولی بدون منطق خیر!
          5- روش کاری من هر چند راز نیست، ولی قابل آموزش هم نیست، من چارتیست، نیم نگاهی به اخبار و کدال و جو کلی و جریان وجوه نقد رو بررسی میکنم و سیاست کلان کشور را نیز مد نظر قرار میدم. اما هدف معقول برای خودم تعیین میکنم و کرده ام که تو هر بازاری قابل حصول باشه، مثلا توی امسال بازدهی من تا کنون منفی 5 درصد بوده که راضیم، دلیلش هم اینکه با توجه به نوپا بودن، پیش بینی هام از خیلی مدعیان بهتر بوده و این بازدهی منفی هم برمیگرده به یه سری پارامترهای شخصی که لازم نمیدونم اینجا بازگو کنم

همانطور که نوشته ام، بستگی داره شما چقدر سرمایه وارد بازار کرده اید. میزان وقتی که برای بازار میذاریم، ارزش نیروی انسانی و مهارتی خودمان هم توش باید لحاظ بشه، مثلا کسی که توی بازار آمده و فرضا بیرون بهش ماهی 2 میلیون تومان حقوق میدهند، باید توی بورس ماهی هر چقدر توانست+ 2 میلیون تومان درآمد داشته باشه. یعنی 2 میلیون تومان پایین تر، صرف نظر از میزان سرمایه ای که وارد کرده، زیان محسوب میشه. نه اینکه ماهی 500 تومان سود کنه(کار و منبع درامد دیگری نداره) و بگه با مثلاً 5 میلیون سرمایه کارم خیلی عالیه، چون ابتدا به ساکن برای ورود (پس از فراگیری کامل اصول، میبایست تمام عیار وارد کار زار شد) درست مثل دیگر حرف و صنایع. حتی بقالی کسی میخواد بزنه، نمیتونه بگه من چون پول کافی ندارم، با 1 میلیون شروع میکنم و فرضا همه اجناس را نمی آورم، بلکه باید تو رقابت با دیگران در محدوده خود، کم و کسر نذاره

حالا ما با فرضا 20 میلیون میاییم تو بازاری که طرف مقابلمون روزانه داره با یک میلیارد تومان نوسان 2 درصد خالص میگیره و ما هاج و واج که یعنی که چی طرف به 2 درصد قانعه، در حالیکه 2 درصد یک میلیارد، معادل کل پولی است که فرد مورد نظر ما آورده تو بازار... به این میگن بیخبری از مکانیسم بازار و تا بفهمه چه خبره، ...... بگذریم .... یا کار بز هست خرمن کوفتن یا ....

تو دنیای واقعی هم لزوماً همگی دکتر و مهندس نمیشوند و خوشبخت، یه مزرعه دار و یک بقال شاید حتی از یک پزشک برای جامعه مفید تر باشه و یا درآمد بیشتری داشته باشه، پس نوع نگرش به بازار از دیدگاههای متفاوت، لزوماً به معنای برتری و پست تری نیست و در شرایط گوناگون، استراتژی های مختلف وجود داره که لزوماً هم همیشه کاربردی نیست، برای همین نمیشه نسخه واحد برای کسی پیچید، زیرا پیش شرطها برای هر کس، علی الخصوص خصوصیات فردی و آستانه تحمل و انتظارت، فرق میکنه

یه بار دیگه میگم، من قصدم آزرده خاطر کردن ایشان نبود، اینجا کسی سر سرمایه با کسی شوخی نداره و بابت هر حرفی که میزنه یا مدعی میشه، باید پاسخگو باشه، حال یکی دوست نداره پاسخ بده، خود داند! (بعنوان مکانی عمومی و رایگان، لزوماً ما نمیتوانیم داستان سرایی کنیم بی آنکه کسی اظهار نظر مخالف نکنه)

شب شما خوش

پی نوشت

نوسان روزانه فقط یک درصد کامل ، یعنی ماهی 20 درصد و حتی نگیم مرکب، میشه سالی حداقل 200 درصد مطمئن که حرفه ای های بازار قادرند هر ساله این مهم را محقق کنند، هرگونه درامد زیر 100 درصد سرمایه اولیه و خرج در رفته، نه تنها در بورس که در هر شغل دیگه ای وقت تلف کردنه (این رو با تحقیقات میدانی سایر مشاغل حرف - منهای تولید و کارمندی - بدست آورده ام)

نظر

• Nay
            Banned
            • Aug 2014
            • 641

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
            من نمی دانم اعصاب شما از کجا خرابه؟؟؟

این رابطه بسیار ساده است که قیمت و ارزندگی سهم باه نسبت معکوس دارد

مثلا" : پارسان در 10,000 تومان اصلا" ارزنده نیست ولی در 100 تومان کاملا" ارزنده است

هر چه در شرایط پایدار بنیادی سهم قیمت بالا رود از ارزندگی سهم کاسته و بلعکس در همان شرایط پایدار هر چه قیمت سهم پایین بیاید بر ارزندگی سهم اضافه می شود

حال شما درک نمی کنید به کنار

نکته بعدی تحلیل های اعلب سهام هایی را که خریدم را در لب تابم دارم لازم نمی دانم برای شما هم بگوییم

هیچ لازم نمی دانم سوالات زندگی خصوصی و شغلی خودم برای شما توضیح بدم من کار بیرون دارم برای اینکه برای خودم هدف دارم
            بورس هم قرار بر این نیست که هر سال 1000 درصد بده .........میزان سرمایه هر کسی هم به خودش ربط داره
            اگر کسی حتی یک میلیون تومان سرمایه در بورس داشته باشه برای خودش بسیار ارزشمنده

هدف شما از زدن این پست ها نمی دانم ...........من جواب پست های شما از این به بعد نخواهم داد چون توهین و .... در نوشتار شما مشهوده
            سلام دوست خوب

من خیال کردم که شما نظریه جدیدی دارید، آمادگی داشتم تا با تبادل تجربیاتم، از تجربه شما استفاده کنم، زیرا من برای رضای خدا موش نمیگیرم و حق الزحمه مادی و معنوی همه افراد را با کمال میل پرداخته و خواهم پرداخت

اما وقتی میفرمایید که پارسال سوریه فلان ، امثال داعش بیسار و پرونده اتمی هم خیالی نیست، حجت بر من تمام شد!

شما مختارید به پست ها پاسخ دهید یا ندهید، در هر صورت کسیکه بدنبال فراگیری است، از جواب نگرفتن هم ، جواب میگیرد! این خود یک منطق است!

موفق باشید

نظر

• seraj
              ستاره دار(2)
              • Feb 2012
              • 2064

با سلام جناب نای
              با تشکر از اینکه زمان گذاشتید ولی یه مقدار جوابهایتان غیر متمرکز و پراکنده است و نتیجه گیری را مشکل میکند ولی برداشت های من از مطالبتون :
              ا - شما از خلاقیت بعنوان یک کار غیر بورسی نام بردید در صورتی که خلاقیت یک ویژگی فردی است که همه جا مخصوصا بورس بسیار موثر است . ضمنا اگه شما خلاقیت داشته باشید مافیا برایتان مهم نیست .
              2 - فرمودید صبحت از سود مطمئن نمیکنید ولی مجددا محاسبات سود مطمئن در پی نوشت شما یعنی چه ؟
              3 - منطق بازار ربطی به دانش ما ندارد . بازار قمار نیست بلکه ما با دانش خود باید به منطق آن واقف بشویم . هر چه دانش و آگاهی ما از جزئیات بازار بیشتر شود منطقش شفاف تر خواهد شد .
              4 - حد رضایت از بابت کسب سود ( با عنایت به نرخ تورم ) و با توجه به شغل اول یا دوم و میزان سرمایه درگیر شده در افراد متفاوت لزوما با هم نمیتواند یکسان باشد .
              با تشکر

نظر

• Nay
                Banned
                • Aug 2014
                • 641

با سلام جناب نای
                با تشکر از اینکه زمان گذاشتید ولی یه مقدار جوابهایتان غیر متمرکز و پراکنده است و نتیجه گیری را مشکل میکند ولی برداشت های من از مطالبتون :
                ا - شما از خلاقیت بعنوان یک کار غیر بورسی نام بردید در صورتی که خلاقیت یک ویژگی فردی است که همه جا مخصوصا بورس بسیار موثر است . ضمنا اگه شما خلاقیت داشته باشید مافیا برایتان مهم نیست .
                2 - فرمودید صبحت از سود مطمئن نمیکنید ولی مجددا محاسبات سود مطمئن در پی نوشت شما یعنی چه ؟
                3 - منطق بازار ربطی به دانش ما ندارد . بازار قمار نیست بلکه ما با دانش خود باید به منطق آن واقف بشویم . هر چه دانش و آگاهی ما از جزئیات بازار بیشتر شود منطقش شفاف تر خواهد شد .
                4 - حد رضایت از بابت کسب سود ( با عنایت به نرخ تورم ) و با توجه به شغل اول یا دوم و میزان سرمایه درگیر شده در افراد متفاوت لزوما با هم نمیتواند یکسان باشد .
                با تشکر
                با سلام و تشکر ویژه بابت دقت نظر و تیز بینی شما

1- تمامی انسانها نامحدود و خلاق هستند، تنها باید به خود باوری برسند. ما با مافیا کار نداریم، مافیا با ما کار داره! ساختار قدرت همیشه شامه تیزی داره و برای خودش رقیب نمی بینه و اگر کسی در حال قد کشیدن باشه، از چشمان تیزش پنهان نمیمونه، اما ساختار قدرت همه جای دنیا یک جور فانکشن نداره. برخی جاها از ریشه قطع میکنه، برخی جاها در خود هضم میکنه!

2- کلیات حرف درسته و هیچ چیزی قابل پیش بینی صد در صد نیست، اما ما یه حداقل هایی داریم که رابطه مستقیم با تلاش فرد داره که اون هم باز بستگی به امکانات و تجهیزاتش داره. پس تو بازاری که روزانه نوسانهای 8 درصد و 10 درصد داریم و گاه چندین بار، محقق کردن کسری از این نوسانها، نگیم خیلی راحت، اما شدنیه و روزی یک درصد، منظورم میانگین بود، شما بگیر هفته ای 5 درصد که معقول تر باشه، یا اصلا ماهی ده درصد. واقعیتش اینه که این اعداد تخیلی نیست و کاملاً محقق شدنیه، حال نحوه تحققش بماند. (عمری بود مفصل توضیح میدم)

3- متوجه این بخش از نوشته شما نشدم. اما هر کاری را الابختکی انجام دهیم و بدون علم در آن وارد شویم، نوعی قمار است. مثل نشستن تو کابین خلبان و هدایت هواپیما. نادانی ترس داره! دلیل هیجانات بازار هم همینه. افرادی که در آن مشارکت دارند، نسبت به همدیگه از تقدم و تاخری برخوردارند که ماهیتش را غیر قابل پیش بینی میکنه، اما باز میشه احتمالات دور از ذهن را نیز در نظر گرفت و برایش برنامه داشت. مثلا شکست یا توافق اتمی چه تاثیری بر بازار داره و برایش محیا بود!

4- شکی در آن نیست. اما بورس یک کار جنبی و دوم نیست و کسی که سرمایه داره و میخواد اضافه یا بخشی از آن را توی بورس بیاره، حتماً باید با یک مشاور قوی و با رعایت استانداردهای مالی و ریسک به ریوارد این کار را کنه. ولی روی سخنم با کسانی است که مدعی هستند بورس خیلی سود آوره.

من میگم توی بورس هم مثل سایر مشاغل و حرف، میبایست مجهز آمد و اگر فرضاً برای راه اندازی یک بیزنس، توان مالی کافی نداریم، انتظار سود آوری هم نباید داشته باشیم. مهندسی که فرضا ماهی 5 میلیون حقوق میگیره، در حقیقت انگار سرمایه ای در اختیار داره که با اسکونت پول فرضا ماهی 3 درصد، میشه معادل نزدیک 180 میلیون --- خب این فرد اگه بخواد بیاد تو بازار و سود معادل داشته باشه، باید با سرمایه ای نزدیک 180 میلیون وارد بورس بشه. نه این که 5 میلیون بیاره و ببینه چی میشه... بلکه مثل یک دانشگاه که 4 سال رفته و الان با چند سال سابقه تبدیل شده به نیرویی با ارزش ماهی 5 میلیون، باید هزینه کنه تا بتواند به همان اندازه در بورس کارآیی داشته باشه. من درباره این مفهوم دارم صحبت میکنم که شتر سواری دولا دولا نمیشه، توی بورس هم باید رعایت حداقل هایی را کرد. پول زیاد، زحمت کم، پول کم زحمت و زمان زیادتر! این یک نکته

نکته دیگه اینه که ما مدام از مواهب سهامداری صحبت میکنیم. اما سهامداری که دیگه اینقدر بررسی بازار نمیخواد. با مشاوره از یک کارشناس معتبر و جواب پس داده و پرداخت قدری حق الزحمه، اضافه پولمون رو میذاریم تو یه سهم مطرح، خداحافظ شما تا 20 سال دیگه.. هر سال هم سودش میاد به حسابمون، خودمون هم داریم ماهی 5 میلیون خودمون رو درمیاریم. (مثل شخارک، مثل ومعادن، مثل تاپیکو)

پس ما در باره استراتژی ای بحث میکنیم که بازدهی بسیار معقول تری نسبت به سهامداری داشته باشه، منجمله نوسانگیری و شناخت سهم های با پتانسیل رشد و وقتی چنین چیزی مد نطرمون باشه، دیگه نمیشه از بازار چشم برداشت و باید تمام عیار وقت گذاشت تا از حضورمون حد اکثر بهره را ببریم. و کسی که به این درجه از مهارت برسه، دیگه به این راحتی ها نمیاد معلوماتش رو در اختیار دیگری بذاره، چون نون خودش آجر میشه و حق هم نیست که این کار بشه که باز از مکانیسم های حفظ قدرته!

موفق باشید
                آخرین ویرایش توسط Nay؛ 2014/10/02, 02:20.

نظر

• seraj
                  ستاره دار(2)
                  • Feb 2012
                  • 2064

با سلام
                  با تشکر از مطالبتون . روش موفقیت هر معامله گری بعنوان یک راز محسوب میشه ولی بد نیست تا حدودی زکات علم ( که همانا نشر آنست ) نیز انجام شود همانند بزرگان این مقوله ( وارن بافت و .... ) و عزیزانی که در فرومهای بورسی مخصوصا اینجا خالصانه تجربیات خودشون را در مسیر کمک بدیگران بدون هیچ چشم داشتی در طبق اخلاص میگذارند .

نظر

• Nay
                    Banned
                    • Aug 2014
                    • 641

با سلام
                    با تشکر از مطالبتون . روش موفقیت هر معامله گری بعنوان یک راز محسوب میشه ولی بد نیست تا حدودی زکات علم ( که همانا نشر آنست ) نیز انجام شود همانند بزرگان این مقوله ( وارن بافت و .... ) و عزیزانی که در فرومهای بورسی مخصوصا اینجا خالصانه تجربیات خودشون را در مسیر کمک بدیگران بدون هیچ چشم داشتی در طبق اخلاص میگذارند .
                    سلام

هر کسی اختیار خودش رو داره، وارن بافت یه کتاب داده بیرون که باز هم براش سود آوری داشته، پس آنچنان هم خیر خواهانه نبوده، بلکه شهرتش باعث شده کتابش فروش بره. در ثانی، زکات کدوم علم؟ علمی که با بورسیه و کمکهای مردمی بدست آمده، یا علمی که با عرق جبین و کد یمین حاصل شده؟ کسیکه زحمت کشیده که دیگه براش حرجی نیست!

بگذریم. همه جور آدمی پیدا میشه و منکر آن نیستم که برخی بی چشمداشت به دیگران کمک میکنند و معلوماتشون را در طبق اخلاص میگذارند، اما یادمون باشه که هر گونه راهنمایی، مسئولیت به همراه داره و من تا اینجای کار ندیده ام کسی مسئولیت حرفهاش رو به عهده گرفته باشه، هیچ، بعضاً طلبکار هم میشوند. مثلا شاملوی تالار بورس متذکر میشد از رو دست من خرید نکنید، بعد القا میکرد که فلان اتفاق میافته، بعد مدعی میشد که تجربه و پول کلانی که در اختیار داره موج را ایجاد کرده و دست آخر هم برخی که بهش بد و بیراه میگفتند، ناراحت بود که مگر تو سود کسی شریک بوده که تو ضررش شریک باشه. یا قطب نما که مدتی با مشاهیر تالار کل انداخته بود، مدام به همه میگفت فقط برای رضای خدا دارم تجربیاتم را در اختیار دیگران میگذارم و به همه میگفت یک کلام، سهامداری کنید و نه نوسانگیری .... و الان شاهدیم که تمامی سهماداران تو ضرر سنگین هستند (با توجه به نقطه ورود تبلیغاتی اون زمان که حوالی آبان و آذر بود و حتی توی سهم های بنیادی) .. خب حالا کدام یک از این افراد میتوانند از خود سلب مسئولیت کنند؟؟؟؟

پس این تالارها فقط بدرد حرفه ای ها میخوره که مو رو از ماست میکشند بیرون و حتی سیگنال معکوس را شناسایی میکنند... مثلا برخی کاربرا آنقدر تابلو شده بودند که معلوم بود دارند سهم داغ میکنند و هر وقت پیداشون میشد، باتجربه ها میدانستند موقع خروجه و نه ورود!!! تازه کارها و مبتدی ها هم تا وقتی ترازو ندارند، مدام سرشون کلاه میره و بالاخره دوزاریشون میافته که باید بروند دنبال یادگیری تا کپی برداری از دست این و اون!

القصه، تا همینجاش هم من مطالب با ارزشی با دیگران قسمت کردم که تا چند روز دیگه تو روز بازگشایی ثشرق خواهیم دید که انبوه سازی ها کجای کار خواهند بود. ملک تا 2 الی 3 سال آینده تو رکود مطلق خواهد بود و ساختمانی ها از بدترین سهم ها!

امسال، سال تعدیل های منفی متوالی تو اکثر سهم هاست و بهترین استراتژی نقد بودن با دید نوسانهای کوتاه مدتی است. این رو از رکودی که مملکت را فراگرفته میشه به راحتی فهمید. تولیدات کم، فروش نصفه نیمه، قیمت های پرت و پلا و هزینه های ثابت در کنار این معضلات، همه نشانگر تعدیل منفی توی کلیت بازاره و اگر الان پالایشی ها باز بودند، ما شاهد شاخص 65000 و پایین تر هم می بودیم. پس به جای زوم شدن روی تک سهم هایی که امکان بسته شدن و خواب سرمایه و دست آخر تعدیل منفی با احتمال بالا دارند، بهتره دست نگاه داریم، تا حد ممکن نقد بمانیم و پس از معلوم شدن نتیجه اتمی (که هرچند خیلی ها معتقدند توافق میشه) که تاثیر اساسی تو سرنوشت بازار سرمایه کشور داره، آنوقت تازه اقدام به خرید شرکت های بنیه دار کنیم. مثل شاخص سازها...

از طرفی یک استراتژی موثر با دید میان مدت و بلند مدتی هم میتونه این باشه که روی سهم هایی سرمایه گذاری کنیم که مترصد افزایش سرمایه هستند، زیرا لطمه ای که کلیت بازار دیده، اهمیت کفایت سرمایه رو روشن میکنه که الان باید خون جدیدی توی صنایع تزریق بشه. و الا رکود ادامه دار خواهد بود ...

بیش از 70 درصد بازار مال پترو پالایشی هاست و برای خروج از رکود، ابتدا این صنایع باید حرکت کنند و بعد الباقی بازار به دنبالشون

در حال حاضر با این اتفاقات رخ داده و پتانسیل موجود، کشور نیاز به لا اقل 400 الی 500 میلیارد دلار سرمایه جدید داره که این یک مفهوم بیشتر نداره- سرمایه گذاری خارجی- پس توافق بسیار محتمله و پایان روزهای خونین زیاد دور نیست (که البته باز برای نیمی از سهم های بازار، به معنای تعدیل مثبت و سود آوری نخواهد بود)

زیاده عرضی نیست جز تاکید موکد روی این بیت مولوی:

ترازو گر نداری پس، ترا زو رهزند هر کس
                    یکی قلبی بیاراید، تو پنداری که زر دارد

نظر

• H.samimi
                      عضو فعال
                      • Jan 2014
                      • 2092

در اصل توسط Nay پست شده است View Post
                      سلام

هر کسی اختیار خودش رو داره، وارن بافت یه کتاب داده بیرون که باز هم براش سود آوری داشته، پس آنچنان هم خیر خواهانه نبوده، بلکه شهرتش باعث شده کتابش فروش بره. در ثانی، زکات کدوم علم؟ علمی که با بورسیه و کمکهای مردمی بدست آمده، یا علمی که با عرق جبین و کد یمین حاصل شده؟ کسیکه زحمت کشیده که دیگه براش حرجی نیست!

بگذریم. همه جور آدمی پیدا میشه و منکر آن نیستم که برخی بی چشمداشت به دیگران کمک میکنند و معلوماتشون را در طبق اخلاص میگذارند، اما یادمون باشه که هر گونه راهنمایی، مسئولیت به همراه داره و من تا اینجای کار ندیده ام کسی مسئولیت حرفهاش رو به عهده گرفته باشه، هیچ، بعضاً طلبکار هم میشوند. مثلا شاملوی تالار بورس متذکر میشد از رو دست من خرید نکنید، بعد القا میکرد که فلان اتفاق میافته، بعد مدعی میشد که تجربه و پول کلانی که در اختیار داره موج را ایجاد کرده و دست آخر هم برخی که بهش بد و بیراه میگفتند، ناراحت بود که مگر تو سود کسی شریک بوده که تو ضررش شریک باشه. یا قطب نما که مدتی با مشاهیر تالار کل انداخته بود، مدام به همه میگفت فقط برای رضای خدا دارم تجربیاتم را در اختیار دیگران میگذارم و به همه میگفت یک کلام، سهامداری کنید و نه نوسانگیری .... و الان شاهدیم که تمامی سهماداران تو ضرر سنگین هستند (با توجه به نقطه ورود تبلیغاتی اون زمان که حوالی آبان و آذر بود و حتی توی سهم های بنیادی) .. خب حالا کدام یک از این افراد میتوانند از خود سلب مسئولیت کنند؟؟؟؟

پس این تالارها فقط بدرد حرفه ای ها میخوره که مو رو از ماست میکشند بیرون و حتی سیگنال معکوس را شناسایی میکنند... مثلا برخی کاربرا آنقدر تابلو شده بودند که معلوم بود دارند سهم داغ میکنند و هر وقت پیداشون میشد، باتجربه ها میدانستند موقع خروجه و نه ورود!!! تازه کارها و مبتدی ها هم تا وقتی ترازو ندارند، مدام سرشون کلاه میره و بالاخره دوزاریشون میافته که باید بروند دنبال یادگیری تا کپی برداری از دست این و اون!

القصه، تا همینجاش هم من مطالب با ارزشی با دیگران قسمت کردم که تا چند روز دیگه تو روز بازگشایی ثشرق خواهیم دید که انبوه سازی ها کجای کار خواهند بود. ملک تا 2 الی 3 سال آینده تو رکود مطلق خواهد بود و ساختمانی ها از بدترین سهم ها!

امسال، سال تعدیل های منفی متوالی تو اکثر سهم هاست و بهترین استراتژی نقد بودن با دید نوسانهای کوتاه مدتی است. این رو از رکودی که مملکت را فراگرفته میشه به راحتی فهمید. تولیدات کم، فروش نصفه نیمه، قیمت های پرت و پلا و هزینه های ثابت در کنار این معضلات، همه نشانگر تعدیل منفی توی کلیت بازاره و اگر الان پالایشی ها باز بودند، ما شاهد شاخص 65000 و پایین تر هم می بودیم. پس به جای زوم شدن روی تک سهم هایی که امکان بسته شدن و خواب سرمایه و دست آخر تعدیل منفی با احتمال بالا دارند، بهتره دست نگاه داریم، تا حد ممکن نقد بمانیم و پس از معلوم شدن نتیجه اتمی (که هرچند خیلی ها معتقدند توافق میشه) که تاثیر اساسی تو سرنوشت بازار سرمایه کشور داره، آنوقت تازه اقدام به خرید شرکت های بنیه دار کنیم. مثل شاخص سازها...

از طرفی یک استراتژی موثر با دید میان مدت و بلند مدتی هم میتونه این باشه که روی سهم هایی سرمایه گذاری کنیم که مترصد افزایش سرمایه هستند، زیرا لطمه ای که کلیت بازار دیده، اهمیت کفایت سرمایه رو روشن میکنه که الان باید خون جدیدی توی صنایع تزریق بشه. و الا رکود ادامه دار خواهد بود ...

بیش از 70 درصد بازار مال پترو پالایشی هاست و برای خروج از رکود، ابتدا این صنایع باید حرکت کنند و بعد الباقی بازار به دنبالشون

در حال حاضر با این اتفاقات رخ داده و پتانسیل موجود، کشور نیاز به لا اقل 400 الی 500 میلیارد دلار سرمایه جدید داره که این یک مفهوم بیشتر نداره- سرمایه گذاری خارجی- پس توافق بسیار محتمله و پایان روزهای خونین زیاد دور نیست (که البته باز برای نیمی از سهم های بازار، به معنای تعدیل مثبت و سود آوری نخواهد بود)

زیاده عرضی نیست جز تاکید موکد روی این بیت مولوی:

ترازو گر نداری پس، ترا زو رهزند هر کس
                      یکی قلبی بیاراید، تو پنداری که زر دارد
                      من نمیدونم شما با این استراتژی اینجا چکار میکنی
                      شاید هم به قول یکی از همکارم شما هم بخشنامه برای دیگران صادر میکنی
                      دست آخر هم که صحبت های خودتو نقض کردی
                      کلا ما ایرانی ها فقط بلدیم خوب حرف بزنیم
                      شما معلومه خودتو خیلی حرفه ای میدونی
                      ولی حیفه بدون چشمداشت تجربیاتتون رو در اختیار دیگران قرار میدی! استاد!!!!!!!!!!!!
                      آقا جون مگه اسلحه گذاشتن رو سر این آدما که از رو دست دیگران خرید و فروش کنن
                      این رو هم بدون هر کی از دی ماه پارسال توی بازار حضور داشته توی ضرره حالا خیلیها میخوان بگن ما حرفه ای هستیم و ضرر نکردیم ولی به خودش که نمیتونه دروغ بگه
                      حالا هم اگه تحلیلی یا شفاف سازی صورت های مالی شرکتی داری که بسم ا..
                      هر کی هم دوست داشت میاد میخونه
                      منتظرم یا علی
                      آخرین ویرایش توسط rajabnejad؛ 2014/10/03, 17:13.

نظر

• پارسه
                        عضو عادی
                        • Jan 2013
                        • 275

سلام

از شفاف سازی عزیز که صاحب این تایپک هستند خواهشمندم مثل گذشته تجربیات و معرفی سهام خود را بنویسند و به حرف دیگران

که همیشه در همه جا خود را نخود هر آش میکنند کاری نداشته باشند.

خوشحالم که ثاخت خریدم و فعلا پارسان دارم میخرم و اطمینان دارم سود خوب و کم ریسکی خواهم کرد

هر کس ادعا دارد سهم خوب معرفی کند و پس از سوددهی سهم اعلام وجود کند و دیگران را به چالش بکشد
                        [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• پارسه
                          عضو عادی
                          • Jan 2013
                          • 275

در ضمن پیشنهاد میکنم این سهام را در واچینگ لیست بگیرید

پکویر شسپا وخارزم حخزر

پر سود باشید
                          [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                            بعد از مجمع با میانگین قیمت 400 تومان
                            با احتساب قیمت جهانی 2250 و فروش تولیدات شرکت در گزارشات 6 ماهه تعدیل مثبت شرکت چقدر خواهد بود
                            در ضمن خبر اروز در مورد مالیات صفر درصد 9 قلم کالا که در این بین شمش و کنستانتره روی هم شامل میشود نیز بر روی سود آوری شرکت ها بطور حتم حایز اهمیت خواهد بود
                            با سلام

اگر قیمت 400 خرید برای کالسیمین باشه ...............خوب بعد از مجمع 330 باز شده ..............بارها هم گفتم در صف خرید و سهم رشد نکرده وارد نشوید
                            در هر صورت بالا خریدید و ممکنه ماه ها در این قیمت شما را ازار بده

با مفروضات کنونی روی 2450 دلاری ..............دلار 3100 تومانی ................ و محدودیت خاک سود با همین وضع کنونی ....سود 80 تومانی دور از دسترس نخواهد بود

با p/e برابر 5 ............و وضع کنونی بازار ..............محدود قیمت 400 تومان در انتظار است .............مگر اینکه در مفروضات
                            ما تغییرات با اهمیتی روی بده

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط پارسه پست شده است View Post
                              سلام

از شفاف سازی عزیز که صاحب این تایپک هستند خواهشمندم مثل گذشته تجربیات و معرفی سهام خود را بنویسند و به حرف دیگران

که همیشه در همه جا خود را نخود هر آش میکنند کاری نداشته باشند.

خوشحالم که ثاخت خریدم و فعلا پارسان دارم میخرم و اطمینان دارم سود خوب و کم ریسکی خواهم کرد

هر کس ادعا دارد سهم خوب معرفی کند و پس از سوددهی سهم اعلام وجود کند و دیگران را به چالش بکشد

با سلام

اولا" تشکر می کنم از شما و سایر دوستان عزیز که همیشه و در همه حال از ما حمایت کرذید چه در بازار سرتاسر سبز و چه در روزهای سخت و قرمز رنگ

بارها خدمت دوستان عرض کردم من نیازی به مطلب زدن ندارم ..............به همین خاطر اگر مشکلات بوجود بیاید و یا بی حرمتی و توهین در میان باشد برای همیشه تاپیپک را ترک خواهم کرد

قمار :
                              واقعا" نمی دانم از لحاظ لغوی به چه معانی می باشد ............ولی عامیانه به این معنی بوده که عده ای نه کسب و کاری داشته و نه هدفی از زندگی ...........صبح تا شب در کنار هم قمار بازی می کردند..........حال عده ای پول می بردند .............و عده ای پولاشونو می باختند .........در این وسط هیچ ارزش افزوده ای - هیچ کار مثبتی و.... در میان نبود مغزها ها که کلا" تعطیل

حال کسی پیدا می شه و بدون عفت کلام از این کلمه ناروا استفاده می کنه ..........

خوب ما هم از بیدهایی نیستیم که با این بادها بلرزیم ...........سال قبل یکی پیدا شد ما رو با وپترو می خواست خراب کنه .............وپترویی که یکی از کاربران ویژه سایت بسیار تبلیغ می کرد .......و این کاربر با سوالات پی در پی از من می خواست در بین ماها تفرقه بیاندازه.........بعد از گذشت یکسال حال و روز این سهم را هم دیدیم

کسانیکه از سالهای قبل ما را می شناسند می دانند من هر سهمی رو ابتدا تحلیل می کنم و بعد در قیمت های مناسب خرید می کنم ...........من نمی دانم کجای این کار اشتباه است ..........کجای این کار قمار است؟؟؟؟؟؟؟

از یک کودک هم بپرسی رابطه بین قیمت یک سهم و ارزندگی چی هست بلده ........کسیکه سوال به این راحتی را بلد نیست می اید و به دیگران توهین می کنه

مثلا"یک سهم 500 تومانی با سود 100 تومان ...........هر چه پایین تر بیاید در قیمت های پایین تر ارزنده تر می شه و بلعکس هر چه قیمت رشد بکنه مثلا" به 1000 برسه ارزندگی اون در قیمت های بالا کمتر می شه ...........به شرطی شرایط بنیادی سهم هیچ تغییری نکرده باشه.

از حرف تا عمل بسیار فاصله است دوستانیکه بسیار کار بلد هستند و روزی متوسط 1% سود کسب می کنند بیایند وارد عمل بشوند...........چند سهم معرفی کنند روزی یک هیچ .............ماهی 20% هیچ ...........ماهانه 5 تا 10 % سود بگیرند ببنیم چند مرده حلاجند

سهامداری :

سهامداری به این معنا نیست که ما یک سهمی بخریم و بریم پی کارمون و هر سال بیاییم سودمونو بگیریم

نه عزیزان کسی که با توجه به شرایط و عواملی می اید و در یک شرکتی سرمایه گذاری می کنه باید مرتب تمام عوامل درون شرکتی ........برون شرکتی ..........شرایط جامعه ...........شرایط تاثیر گذار جهانی و... را تعقیب بکنه

یا اینکه وقتی یک سهم مثل واتی رو که 300 خریدیم بعد از مدتی رسیده به 500-600 و بالاتر چه اشکالی داره با یک سهم پر بازده دیگری تعویض بزنه مگر من سوگند خوردم تا آخر زمان با اون سهم بمانم

مگر کسیکه از بورس سود خوبی می بره قراره موقعیت شغلی خودوشو از بین ببره .........شغل اول من جزء زندگی من حساب می شه

پس بیایید به هم کمک کنیم تا باهم سود بکنیم نه اینکه عده ای پول ما رو چپاول بکنند من در هنگام امدن گزارشات در کدال بعضی از سهم ها را تجزیه و تحلیل می کنم بعد به دو منظور در سایت قرار می دهم :

1- شاید این تجزیه و تحلیل بدرد دوستان بخوره

2- بطور یقین تجزیه و تحلیل من ناقص است و کامل نیست شاید در بین دوستان و عزیزان کسی پیدا شد و ایراد ما را به ما گفت و ما هم چیزی یاد گرفتم ..........در اینصورت من هم در این بین سود برده ام

حال اگر شرایط سخت بشه و عده ای با سوالات پراکنده و با قصد و نیت خراب کردن ........و همچنین سوالاتی که باعث تحریک طرف مقابل بشه .............. به راحتی مطلب نخواهم زد وما بخیر و شما به سلامت .............بده بستون که باهم نداریم که

خدا شکر می کنم آنقدر تجربه ..........اطلاعات ........و علم آگاهی دارم که جواب هر گونه سوالی رو بدهم کم نخواهم آورد ...........ولیکن با اولین نوشته طرف می فهمم که طرف کی هست و چیکاره است
                              در ثانی مگر من کار و زندگی ندارم که با اینجور آدما هم کلام بشم

همیجوری بخواهیم مطلب بزنیم وقت خودونو تلف می کنیم ...........فعلا" بدرود تا بعد

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

با سلام و عرض تبریک عید غدیر

امیدوارم روز تعطیل بسیار شادی را سپری کرده باشید و ارزوی صحت و سلامتی برای همه دوستان و خانوده هاتون دارم

ثاخت ......ثشرق.........ثباغ

زمانیکه ثاخت در 125 ....ثشرق 180 و پایین تر ........ثباغ 202 خرید شد خدمت دوستان عرض کردم بزودی این سهم ها هم راه ثغرب را که از 230 به 330 رسید طی خواهند کرد

عده ای از دوستان به نحوه استدلال بنده ایراد گرفتند که این رشد می کنه چه ربطی به اون یکی داره ..........ثاخت 125 تومانی مفت گران است و خواب سرمایه ............ایا هر سهمی که زیاد افت کرد می شه گفت مفت؟؟؟

در بازار سرمایه در کنار تحلیل های تکنیکالی و بنیادی و مسایل سیاسی ......اقتصادی و... باید به یک موضوع دیگر به طور جدی توجه کرد

استفاده از حس ششم ......تجربه ......و بازار خوانی

استفاده از این موضوع در کنار تحلیل های بنیادی .......تکنیکالی ........مسایل سیاسی و.... می تواند بسیار کارساز باشه

اما هر سهمی که زیاد افت کنه نمی شه گفت مفته ..........سهام هایی که خودمون تجزیه و تحلیل کردیم زیاد افت کنند و مورد قبول ما باشند خرید می شه نه هر سهمی که افت کنه

اینکه ثغرب از 230 رفت تا 330 ..........پس گره ساختمانی هم رشد خواهند کرد باز یک موضوع حس ششمی و تجربی است
                                باید تشخیص بدی ثغرب از 230 رسید به 330 اتفاق خاصی در شرکت افتاده یا نه ..........اگر اتفاق خاصی نیافته و فقط به خاطر افت سنگین مجدد رشد کرده پس بقیه گروه هم می توانند رشد بکنند حالا کدامیک اونم باید از حسس ششم استفاده کنی
                                تمام این سهم های این گروه باهم افت سنگین داشتند و باید باهم رشد کنند بعد از ثغرب ........ثنوسا .........وساخت .........و الان نوبت ثاخت و ثشرق و.... است تا مقداری از افت سنگینشان جبران بشه

خوشحالم که از این بازار خوانی رو سفید درامدم

به نظرم برای کروی نیز همین اتفاق خواهد افتاد.....حالا کی باید بنشنیم و تماشا کنیم...........زمانیکه کروی شد 265 تومان فاسمین بود 370-380............حالا دوتاشون باهم افت کردند ولی فاسمین دوباره به 400 رسید ولی کروی در 230 ماند این دو سهم به هم وابستگی داره و کروی هم محکوم به رشد خواهد بود

در این گروه من همچنان به کاما که افزایش سرمایه 150 درصدی از سود انباشته و به فزرین امیدوارم

در گروه پترو پالایشی پارسان برای کوتاه مدت و بلند مدت و تاپیکو برای بلند مدت می توان بخشی از سبد سهام هایمان را بخودش تخصیص بده

اما گذشته از اینا در بازار توافقی و فرا چه سودهایی برای بعضی ها و چه زیان هایی برای بعضی دیگر در حال رقم خوردن است

در حالیکه سهام هایی بورسی با p/e های زیر 4 در حال معامله هستند بعضی از شرکت های زیانده و اخراجی از بورس و با زیان انباشته سنگین با افزایش قیمت های بالای 100 درصدی در حال معامله است.

سمگا که روزی 300 کسی نگاهش نمی کرد و من قبل از افزایش سرمایه 450 فروختم بدون اعمال افزایش سرمایه در 2000 تومان صف خرید است نوش جون خریداران

قجام در عرض چند روز از 400 رسید به 880 تومان حدود 300 هزار سهم انداختند به خریداران احساسی بعد مجدد در عرض دو روز رسید به 500 تومان .......اینه بازار پایه............خیلی دوست دارم حال خریداران می تونستیم بپرسیم

بسته بندی ایران در بازار پایه در سه روز 100 % رشد کرده..........همچنین شسم و..........

واقعا" چه کولاکیه در بازار پایه

نظر

در حال کار...
                                X