شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

با سلام

فیمت جهانی روی ...........یک گام دیگر تا 2400 دلار

Copper October 14,12:39
    Bid/Ask 3.1064 - 3.1070
    Change +0.0627 +2.06%
    Low/High 3.0437 - 3.1188
    Charts
    Nickel October 14,12:39
    Bid/Ask 7.3688 - 7.3765
    Change -0.0507 -0.68%
    Low/High 7.3356 - 7.4308
    Charts
    Aluminum October 14,12:39
    Bid/Ask 0.8616 - 0.8619
    Change +0.0092 +1.08%
    Low/High 0.8557 - 0.8633
    Charts
    Zinc October 14,12:39
    Bid/Ask 1.0609 - 1.0613
    Change +0.0135 +1.29%
    Low/High 1.0473 - 1.0652

روی 2360 دلار ..............تا 2400 دلار چیزی دیگه نموده.................آنوقت کروی در 230 تومان درجا می زنه و توسط بازیگران سهم به شدت کنترل می شه
    به نظر من کروی با یک تعدیل مثبت .............و بازگشایی با 20-30 بالاتر حال فروشندگان عجول را خواهد گرفت

منتظر گزارشات خواهیم ماند

نظر

• پارسه
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 275

سلام جناب شفاف سازی

لطف میکنید بفرمایید بین دو سهم شسپا و شرانل کدام بهتر و آینده دار تر است

هر دو پی بر ای پایین دارند و حقوقی آنها بخصوص شسپا خوب سهم را در منفی جمع میکند

سپاس
      [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط پارسه پست شده است View Post
        سلام جناب شفاف سازی

لطف میکنید بفرمایید بین دو سهم شسپا و شرانل کدام بهتر و آینده دار تر است

هر دو پی بر ای پایین دارند و حقوقی آنها بخصوص شسپا خوب سهم را در منفی جمع میکند

سپاس
        با سلام

این دو سهم خیلی وقته که بررسی نداشتم ...............بنیادی هر دو مورد تایید می باشد...........مطمئنا" از قیمت های کنونی دیگه افتی آنچنانی نخواهند داشت .............اگر گروهش حرکت بکنه یا کلیت بازار حرکت کنند بالای 20 % سود توش هستش ..................در بیشتر مواقع به خرید و فروش حقوقی ها توجه نکنید ...............حقوقی در 130 تومان هم ثاخت می فروخت ..........یا در 210 هم ثباغ می فروخت.........ببخشید جواب دیر شد

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
        با سلام

انتخاب سهام برتر و مفت و زیر قیمت و دوری از بازار بهترین استراتژی بود که انتخاب کردم

در این 22 روز خرید در قیمت های رویایی در دستور کار قرار گرفت :

ثباغ در 202 تومان .............ثاخت در 125 تومان..................ثشرق هم در 180 خریده بودم
        هدف فروشنده ها را در این قیمت ها درک نمی کنم همانطوریکه هدف خریداران ثباغ بالای 500 ..........ثشرق بالای 350 تومان و... را درک نمی کردم

وقتی بازار می خواد بخره به 4% ....10% ...........و 50% درصد مثبت هم توجهی نمی کنند

اما وقتی نمی خواد بخره برای یک ریال هم آنقدر ناز و افاده می کنند

مثلا" ثاخت فروشنده روی 1251 ریال می شینه خریدار روی 1250 ریال انتظار خرید می کشه رقابت فقط و فقط یک ریال

در گروه سرب و روی :
        این گروه هم با افت و خیزهایی همراه هستند ولی چیزی که مهم است توجه نکردن به نوسانات قیمت ها می باشد
        در این گروه فاسمین دوباره به 400 تومان رسید
        کاما .........کروی .........و کبافق هم افت هایی داشتند ولی قابل جبران است انشالله به زودی

در این گروه فزرین مجدد قیمت زیر 400 را لمس کرد و من نتوانستم لطف فروشنده ها را رد کنم و 30,000 تا زیر قیمت 400 با فاسمین 380 تومانی طاق زدم

در گروه سیمانی :
        سکارون زیر 600........سهگمت زیر 500 ...........سشمال و... مفت اندر مفت بودند و در یک چشم به زدن فرصت ها از دست می ره

مطمئنا" خرید در قیمت های مفت ..........و دوری از بازار ............توجه به زندگی شخصی ...........ادامه تحصیل ............ورسیدن شغل اصلی .........................بهترین بازدهی را در مقابل کسانیکه کار هر روزشان رصد کردن بازار ............خرید فروش روزانه ..........جابجایی سهام ............از این شاخه به اون شاخه پریدن است.

واقعا" در یک چشم به هم زدن فرصت ها از دست می ره......................حالا خیلی ها معنای مفت اندر مفت خواهند فهمید

ثغرب - ثاخت - ثباغ و.... بعد از 40-50 درصد رشد عرضه ای ندارند ...........واقعا" چقدر زیبا نوشته شد .......هدف فروشندگان ثاخت 125.......ثباغ 202 ........ثشرق زیر 180 تومانی رو نمی فهم

و بازهم چقدر زیبا پیش بینی شد :

[QUOTE]
        با سلام

چند نکته مهم خدمت همه سروران عزیز عرض کنم

اول در خصوص این تایپیک با عنوان شفاف سازی صورت های مالی :

در این بازار فعلا" نیازی به بررسی صورت های مالی نیست بیش از 50% سهام موجود در بازار را چشم بسته و بدون بررسی صورت های مالی می توان خرید

قیمت های بعضی از سهم ها آنقدر مفت بوده و هست که بدون توجه و نیاز به بررسی صورت های مالی می توان با خیال راحت خرید کرد

اما در گروه ساختمان :
        ثغرب از قیمت های بالای 300 تومان رفت رسید به 230 تومان و حال مجدد رسید به بالای 300 تومان
        این یعنی یک فرمول , یک استراتژی و یک راهنمایی برای خرید
        یادتان هست در محدوده 230 تومان چه فیلمی بازی می کردند برای یکی و دو ریال بالا پایین چقدر ناز می کردند یک فیلمی بازی می کردند که آدم فکر می کرد قیمت در همین محدوده 230 باقی خواهد موند

این مطلب رو گفتم تا به این بررسیم که همانگونه ثغرب مجدد از 230 رفت بالای 300 تومان .........پس ثاخت هم می تونه مجدد به 200 بررسه...........ثباغ - ثتران و ثشرق هم می تونند مجدد به 300 بررسه .............. فقط و فقط کافیه بازی یک ریال دو ریال آقایون تموم بشه ............آنوقت یک ریال دو ریال هیچی 40-50 تومان بالاتر از این قیمت آنقدر راحت خرید خواهند کرد که فکرش هم نکنی
        همانگونه بازی ثاخت در اردر های 1250 خرید..............و 1251 ریال فروش تمام شده و حالا بالای 10% بیشتر از اون قیمت ها سهم صف خرید شده

طبق همان استراتژی که گفتم برای فزرین هم اتفاق افتاد ...............فقط کافیه روند چند سهم را زیر نظر داشته باشید فعلا" دنبال این نباشید که کدام سهم بنیادی تر است کدام سهم صف خرید شده ...............سهام های رشد کرده مثل حسینا را ول کنید اگر بازهم رشد کنه اصلا" اهمیتی نداره
        دنبال این باشید کدام سهم ارزنده بیشتر افت کرده - کدام سهم در قیمت های دوبرابری برای خرید دست و پا می شکستند
        فزرین در عین ارزندگی رسید به 400 تومان ........هرکس خرید نوش جانش.........در عرض یکی دوهفته ناقابل بالای 10% سود داد البته من دنبال اینجور سودها نیستم که بفروشم و سود شناسایی کنم بلکه در قیمت های نازل دست فروشندگان عزیر را رد نمی کنم و به اندوخته قبلی اضاف می کنه تا بعد.......

حال بررسیم به چند سهم که فعلا" دارند فیلم بازی می کنند ولی حسم بهم می گه رشد خواهند کرد

پارسان زیر 750 تومان ............غدیر زیر 640 ..............کروی زیر 230 ............سکارون اگر دوباره برسه به زیر 600...........کبافق زیر 430 و اگر دوباره برسه به 400............واتی زیر 360 و پایین تر ..

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

با سلام

نگاهی گذرا به گزارش 6 ماهه و پیش بینی 12 ماهه فاسمین

از نظر من گزارش خیلی مثبته ولی مدیران این شرکت ها در سال های اخیر با اعداد و ارقام بازی کردند که حرفه ای حرفه ای شدند

اما نکات مثبت گزارش :
          نرخ واقعی فروش شمش روی در تابستان :...........هر کیلو 8000 تومان
          نرخ واقعی تسعیر ارز ..........................3213 تومان
          در 6 ماهه 17000 تن شمش تولید کرده ........فقط 10000 تن فروخته ...........7000 تن نیمه اول سال رو گذاشته برای نیمه دوم

اما پیش بینی 12 ماهه :
          پیش بینی نرخ فروش شمش روی ............5850 تومان ..........در حالیکه در تابستان 8000 فروخته
          پیش بینی نرخ دلار ..............2850 تومان ............درحالیکه در 6 ماهه بالای 3200 فروخته
          پیش بینی نرخ جهانی روی .........2050 دلار .........در حالیکه همین الان قیمت جهانی حداقل 200 دلار بالاتر از این عدد می باشد

لذا با تبدیل نرخ فروش شمش روی با اعداد و ارقام واقعی ..........30 تومان به سود هر سهم اضافه خواهد شد

شرکت در پیش بینی جدید 11 میلیارد تومان سود سرمایه گذاری رو کم کرده برای اینکه تعدیل زیادی نداده باشه این هم می شه به ازای هر سهم 6 تومان

خوب شرکت 10 % تعدیل مثبت داد ولی 70 % تعدیل مثبت رو مخفی کرد ...........با این محاسبات سود فاسمین در پایان سال فعلا" با این مفروضات به بالای 90 تومان خواهد رسید

ولی چه فایده ان موقع سود 94 را اعلام خواهد کرد و با یه سود 30-40 تومانی من درآوردی برای سال 94 نه تنها سهم رشد نخواهد کرد بلکه...........

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

با سلام

گزارش کاما هم آمد ..............اصلا" انتظارات را برآورده نکرد

کاهش تولید و فروش مشهود است ...........اما نرخ فروش محصولات در سطح مطلوبی قرار داره

در کاما باید.............منتظر گزارش شش ماهه دو شرکت زیر مجموعه ذوب و روی اصفهان و شاهین روی اصفهان بود تا بشه دقیق تر در خصوص آینده این سهم قضاوت کرد

اما خود شرکت نرخ فروش سولفور سرب با قیمت جهانی 2000 دلار و دلار 2750 تومان برآورد کرده درحالیکه در تابستان بسیار بالاتر از این مبلغ فروش داشته

بهای تمام شده را هم به اندازه هر سهم 10 تومان برای 6 ماهه دوم دستکاری کرده با نرخ فروش سولفور سرب در تابستان برای 6 ماهه دوم کاما می تونه 50 تومان تعدیل بده ولی انتظارات از این سهم بیش از اینا بود

ضمن اینکه برای 6 ماهه دوم فروش سولفور روی رو حذف کرده و به احتمال زیاد شمش روی را جایگزین اون کرده است
            منتظر گزارش 6 ماهه ذوب و روی و شاهین روی می مانیم

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

با سلام

هر چند در گروه سرب و روی خبر خاصی نبود و گزارش عادی دادند اما در سایر گروه ها نیز خبری نیست و گزارش های بسیار ضعیفی دادند

خشرق ........پیش بینی سود 10 تومان...........قیمت سهم 230 تومان
              خلنت ..........در 6 ماهه 8 تومان زیان................قیمت 360 تومان
              کساپا..........در 6 ماهه 31تومان زیان................
              ختوقا..........در 6 ماهه 1تومان .......پیش بینی 14 تومان................قیمت 360 تومان
              سایپا..........در 6 ماهه 9تومان زیان................زیان انباشته هر سهم 55 تومان
              غدام..........در 6 ماهه 10تومان سود................قیمت 980تومان
              خشرق..........در 6 ماهه 5تومان .......پیش بینی 12تومان................قیمت 230تومان
              شفارس..........در 6 ماهه 14 تومان .......پیش بینی 34تومان................قیمت 620تومان
              شدوص..........در 6 ماهه 2تومان .......پیش بینی 5تومان................قیمت 400تومان
              و....

اصلا" قیمت سهم ها با سودشون مطابقت نداره

نظر

• reza13642125
                عضو عادی
                • Jan 2014
                • 233

با سلام

هر چند در گروه سرب و روی خبر خاصی نبود و گزارش عادی دادند اما در سایر گروه ها نیز خبری نیست و گزارش های بسیار ضعیفی دادند

خشرق ........پیش بینی سود 10 تومان...........قیمت سهم 230 تومان
                خلنت ..........در 6 ماهه 8 تومان زیان................قیمت 360 تومان
                کساپا..........در 6 ماهه 31تومان زیان................
                ختوقا..........در 6 ماهه 1تومان .......پیش بینی 14 تومان................قیمت 360 تومان
                سایپا..........در 6 ماهه 9تومان زیان................زیان انباشته هر سهم 55 تومان
                غدام..........در 6 ماهه 10تومان سود................قیمت 980تومان
                خشرق..........در 6 ماهه 5تومان .......پیش بینی 12تومان................قیمت 230تومان
                شفارس..........در 6 ماهه 14 تومان .......پیش بینی 34تومان................قیمت 620تومان
                شدوص..........در 6 ماهه 2تومان .......پیش بینی 5تومان................قیمت 400تومان
                و....

اصلا" قیمت سهم ها با سودشون مطابقت نداره
                محاسبات روي كاغذ با اوني كه در واقعيت اتفاق ميفته ظاهرا در شركت هاي ايراني مطابقت نداره

نظر

• rasam
                  ستاره دار(1)
                  • May 2012
                  • 481

شفاف سازی گرامی سلام ممنون از این همه راهنمایی و تشکر از معرفی سهام ساختمانی و ...
                  به نظر جنا بعالی اگه کسی بهواد ثاخت بخره الانم خوبه برا خرید ؟ و جسارتا " یه راهنمایی در مورد گزارش چکارن هم می کنی ؟سپاس

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                    شفاف سازی گرامی سلام ممنون از این همه راهنمایی و تشکر از معرفی سهام ساختمانی و ...
                    به نظر جنا بعالی اگه کسی بهواد ثاخت بخره الانم خوبه برا خرید ؟ و جسارتا " یه راهنمایی در مورد گزارش چکارن هم می کنی ؟سپاس
                    با سلام بر دوست عزیزم

من باشم فعلا" ثاخت نمی خرم
                    در مورد چکارن :
                    گزارش سه و 6 ماهه خوبی نداده ................کل هزینه ها نسبت به سال قبل زیاد شده ولی فروش نه

سود ناخالص عملیاتی نسبت به سال قبل در شش ماهه نصف شده .............چون بهای تمام شده زیاد شده
                    هزینه های مالی هم افزایش یافته .................من باشم فعلا" تو این قیمت ها نمی خرم

نظر

• پارسه
                      عضو عادی
                      • Jan 2013
                      • 275

سلام جناب شفاف سازی
                      به نظر شما در حال حاضر چه سهمی برای خرید جذاب شده اند
                      ممنون
                      [SIZE=4][/SIZE]

نظر

• amir2007dkn
                        عضو فعال
                        • Oct 2013
                        • 340

آبسال رو چطور میبینی دوست عزیز

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط پارسه پست شده است View Post
                          سلام جناب شفاف سازی
                          به نظر شما در حال حاضر چه سهمی برای خرید جذاب شده اند
                          ممنون
                          با سلام
                          از سهام های معرفی شده ................ثاخت -ثباغ و ثشرق رشد کرده اند و فعلا" توصیه به خرید اونا ندارم

واتی در 350-360 .............شیران در زیر 740 معرفی ............الان واتی 430 -و شیران به 850 رسیده

از سهم هایی که به نظر من جا برای رشد دارند اما کی نمی دانم

کروی ..........از گروه سرب و روی
                          پارسان
                          دوستانیکه به گروه دارو علاقه مند هستند دکوثر را توصیه می کنم زیر ذره بین داشته باشند

در اصل توسط amir2007dkn پست شده است View Post
                          آبسال رو چطور میبینی دوست عزیز
                          در این گروه لخزر را برتر می بینم

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

با سلام

پله اول خرید دو سهم انجام شد

1- ختور

2- دکوثر

علتش هم انشالله بعدا" خواهم نوشت

نظر

• rasam
                              ستاره دار(1)
                              • May 2012
                              • 481

شفاف سازی گرامی تشکر از راهنماییاتو با دعا برایت جوابگو هستم انشاالله
                              سلام
                              کسی به من گفت سرمایه گزاری توسعه کرمان در دارویی و مسکن و بخصوص مپنا سرمایه گزاری کرده و رقم های مجومی تو مایه های 2000 و 3000 می ده شما به هنوان امین و مطلع بورس نظری در موردش داری که سر مایه گزاری کنم ؟ممنون و سپاس

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                                شفاف سازی گرامی تشکر از راهنماییاتو با دعا برایت جوابگو هستم انشاالله
                                سلام
                                کسی به من گفت سرمایه گزاری توسعه کرمان در دارویی و مسکن و بخصوص مپنا سرمایه گزاری کرده و رقم های مجومی تو مایه های 2000 و 3000 می ده شما به هنوان امین و مطلع بورس نظری در موردش داری که سر مایه گزاری کنم ؟ممنون و سپاس

با سلام

در خصوص کرمان بررسی نداشتم .................. باید از دور و اطرافیان پر سو جو کنم ............فکر نکنم صورت های مالی چیزی رو نشون بده ................باید از کسی که از نزدیک با این شرکت سر و کار داره پرسید ............اگر من اطلاعاتی را بدست بیاورم در میان خواهم گذاشت

نظر

در حال کار...
                                X