شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط afshar47 پست شده است View Post
    جناب شفاف سازی ممنون از تحلیل هاتون منم از قیمت های 200 تومن خزامیا دارم میخواستم نظرتون رو در مورد اهداف قیمتی این سهم بدونم ؟
    با سلام

اون موقع که خزامیا خریدم عرض کردم این سهم به خاطر ای پی اس نخریدم

برای تحلیل این گروه ناچاریم بریم سراغ مقایسه ارزش مارکت این شرکت ها

خپارس الان ارزش بازارش 16 هزار میلیارد تومانه

درحالیکه خزامیا فقط 5 هزار میلیارد تومان

از منظر بنیادی هم خزامیا از تمام تولید کننده ها وضعیت بهتری داره و به احتمال زیاد 12 ماهه 98 سود ساخته

نظر

• سرمایه گذار
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 1925

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      با سلام

از 15 تا سهمی که نام بردید یک سهم خزامیا روی 370 خرید کردم

خساپا رو 1 تومان به من بدهند و اطمینان داشته باشم 1000 برابر میشه بازهم نمی خرم

سال 2020 هستیم و این شرکت هنوز داره پراید تولید میکنه واقعا شرم آوره

همش تحریم تحریم

بابا تو این 50 سال شماها پس چی کار می کردید الان هم که 20 ساله تحریم هستیم

تو کشور دیگه باشیم کسی پراید سوار بشه بهش پناهندگی می دهند

بگذزیم

وبصادر و وتجارت هم نمی خرم ملت بخرند 200 تومان = ارزان ترین سهم بازار = حراج کردند

با وام 20-25 درصدی 10 سال سود اینا کجا رفته ؟؟؟

چقدر سود مجمع دادند ؟؟

این همه سود بانک کجا رفته ؟؟؟

ارزان ترین سهم بازار وتجارت و بصادر از نگاه مردم ........ گرانترین سهام بازار از نظر من

سهام باید بنیاد داشته باشه .... آخر سال باید یه سود مجمعی بزاره کف دست سهامدار

آمدیم و رشد بازار متوقف شد بلاخره یه روزی بازار نزولی شد ای پی اس وتجارت وبصادر چند ؟؟؟

1 ریال 2 ریال 1 تومان 2 تومان 200 سهم رو خریدم 1 تومان سود بده که نمی ده نوه و نتیجه و نبیره ما هم نمی تونند به اصل پول برسند

سهم داریم وصندوق الان زیر 60 درصد nav داره معامله میشه سود امسال 100 تومان سود سال های بعد 150 تومان

بازار نزولی بشه فقط چند سال بگذره به اصل پول می رسیم

در خصوص بیمه ای ها اطلاعات خاصی ندارم
      سلا جناب شفاف سازی عزیز با کمال احترام
      خزامیاد هم نیسان آبی تولید می کند و تولیدات بهتر
      سایپا هم پراید و تولیدات بهتر

در ضمن غدیر یا پارسان با این همه پرتفو بنیادی سالی 50 -200 تومان به سهامداران می دن که در این تورم هیچ توجیحی برای زندگی و گذران آن ندارند
      آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• afshar47
        عضو عادی
        • Nov 2014
        • 113

با سلام

اون موقع که خزامیا خریدم عرض کردم این سهم به خاطر ای پی اس نخریدم

برای تحلیل این گروه ناچاریم بریم سراغ مقایسه ارزش مارکت این شرکت ها

خپارس الان ارزش بازارش 16 هزار میلیارد تومانه

درحالیکه خزامیا فقط 5 هزار میلیارد تومان

از منظر بنیادی هم خزامیا از تمام تولید کننده ها وضعیت بهتری داره و به احتمال زیاد 12 ماهه 98 سود ساخته
        والا منم دقیقا به همین خاطر خریدم اون موفع زامیاد رو نسبت p/sعالی داره نسبت به بقیه خودرو سازی ها خیلی راحت تر میتونه سود ساز بشه در مقایسه با یه سری قطعه سازی های سایپا مثل خاذین و ختور هم ارزش بازار پایینه داره

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
          سلا جناب شفاف سازی عزیز با کمال احترام
          خزامیاد هم نیسان آبی تولید می کند و تولیدات بهتر
          سایپا هم پراید و تولیدات بهتر

در ضمن غدیر یا پارسان با این همه پرتفو بنیادی سالی 50 -200 تومان به سهامداران می دن که در این تورم هیچ توجیحی برای زندگی و گذران آن ندارند
          با سلام

باز صد رحمت به نیسان آبی - حداقل آدم نمی کشه

من کلا با پراید مشکل دارم:D:D/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

بابا سایپا دیگه باید تولید شو متوقف بکنه یا ایران خودرو با 206 تیپ دو

هر چقدر دنیا پیشرفت کرد اینا ( سایپا و ایرانخودرو ) پسرفت

روز به روز آپشن ها حذف شد اتومات شد دنده ای

خیلی از برندها خط تولیدش رفت به هوا دیگه تولید نمی شه ..... برگشتیم به 20 سال قبل

پس اینا چی کار دارند می کنند نمی گیم بیان پورشه یا بنز تولید بکنند

بابا یه ماشین تولید کنند که امنیت داشته باشه مردم در گرما کولر بگیرن در سرما بخاری

از پراید کولر می گیرن صدای کامیون درمیاره آمپر به سقف می چسپونه داغ می کنه

تو تابستون یه پراید تاکسی یه کولر برای مسافر نمی گیره اخه مردم تو گرمای 50 درجه گناه دارند

یه خانواده با زن و بچه با پراید می رن مسافرت گناه دارن

زامیاد از این منظر از سایپا کم نداره ولی من دلم به حال زن و بچه و مسافر تاکسی و گرمای تابستون و سرمای زمستون

و امنیت و جاده ها که پرایدسوارن می سوزه

البته من خودم 10 سال پراید سوار بوده - ولی 10 سال از اون موقع گذشته و 20-25 سال از سال تولید پراید و ما هنوز داریم پراید تولید می کنیم

و بقول شما زامیاد نیسان آبی

ول کنیم بیخیال بشیم این موضوعات کش ندیم بهتره می ریم به بیراهه
          آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/05/15, 23:16.

نظر

• مباشر
            ستاره دار (1)
            • May 2019
            • 385

جناب شفاف سازی با سلام و شب بخیر لطفا نظرتون رو درباره آزاد سازی سهام عدالت و اینکه کدوم روش ،مستقیم یا غیر مستقیم به صرفه تر هست رو عنوان کنید. ممنونم

نظر

• سرمایه گذار
              عضو فعال
              • Jun 2013
              • 1925

ولی از جدیت بورسی بگذریم چرا راننده های این نیسان آبی اینقدر کم دقتند (شاید بهره هوشی پایینی دارند.)هستند یه پا تصادفات منجر به فوت از آنها ناشی میشه/.:biggrinsmiley.:/

در هر صورت خیلی ارادتمندیم

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
                جناب شفاف سازی با سلام و شب بخیر لطفا نظرتون رو درباره آزاد سازی سهام عدالت و اینکه کدوم روش ،مستقیم یا غیر مستقیم به صرفه تر هست رو عنوان کنید. ممنونم
                درود

روش غیر مستقیم :

معایب : نمی تونی سهام موجود در سبد رو بفروشی - نمی تونی سهام رو مدیرت بکنی

مزیت : خود دولت سود ها از شرکت ها می گیره جمع آوره می کنه و در نهایت به حسابتون می ریزه

روش مستقیم :

مزایا : می توانید سهامتون رو مدیریت بکنید بفروشید تبدیل بکیند همه بکنید یک سهم و...

معایب : اگر کسی سهامشو آزاد کرد مثلا سهام 30 شرکت هر کدام به تعداد محدود امد به پرتفوی شما

اگر کسی نفروشه و با همین 30 شرکت بره مجمع - با 30 تا شرکت درگیره

سود سهام هر شرکت هم آنقدر ناچیز خواهد بود که ارزش شماره حساب دادن و رفتن به بانک و... رو نداره

مگر اینکه بخوان سود رو بریزن همان شماره حساب بانکی که در سجام معرفی کردید

در کل من خود روش مستقیم رو انتخاب کردم

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

:D:D
                  در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
                  ولی از جدیت بورسی بگذریم چرا راننده های این نیسان آبی اینقدر کم دقتند (شاید بهره هوشی پایینی دارند.)هستند یه پا تصادفات منجر به فوت از آنها ناشی میشه/.:biggrinsmiley.:/

در هر صورت خیلی ارادتمندیم
                  باور کن بعضی پرایدی هم خیلی بد می رونند طرف با پورش هم همچین سرعتی نداره

اقا من به خاطر نیسان ابی فردا خزامیا رو پر پر می کنم:D:D:D/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/

نظر

• ahmad sadeghian
                    عضو عادی
                    • Oct 2015
                    • 132

سلام جناب شفاف سازی خدیزل رو بررسی میفرمایید

نظر

• ali_nostro
                      ستاره‌دار (34)
                      • Feb 2017
                      • 863

درود جناب شفاف سازی..
                      نظر شما در خصوص تامین سرمایه ها رو میخواستم بدونم
                      با تشکر

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

:D
                        :D:D

باور کن بعضی پرایدی هم خیلی بد می رونند طرف با پورش هم همچین سرعتی نداره

اقا من به خاطر نیسان ابی فردا خزامیا رو پر پر می کنم:D:D:D/.:biggrinsmiley.://.:biggrinsmiley.:/
                        با سلام و درود

تو این بازار فقط نیسان آبی و قرمز:D:D

نظر

• سرمد سابق
                          عضو عادی
                          • Jun 2013
                          • 189

دوستان نظر شما در مورد شایعات حدسیات واحتمالات در خصوص سهام های زیر چیست؟
                          میگویند ...................
                          1 بانک شهر افزایش سرمایه سنگینی پیش رو دارد تا انجا که تارگتهای 3000 تومانی برای ان متصورند
                          2بانک شهر مالک 40 درصد تامین سرمایه تمدن است وتامین سرمایه تمدن قصد ورود به بازار سرمایه را دارد و در این صورت ممکن است سود خوبی نصیبرسهامداران بانک شهر شود
                          3 اندیکاتورهای تکنیکال تارگت قیمتی مافوق تصور (17 برابری=17000تومان ) برای پترول نشانه گرفته اند و کام سهامداران صبورش را شیرین میکند
                          4 پترول با عرضه مدبران اقتصاد می تواند حداقل 200 تومان سود شناسایی کند
                          5 ممکن است نیروگاه های برق در استخراج بیت کویین نقش ایفا کنند و رشد فزاینده ای در انتظار شرکت های نیروگاهی وجود دارد
                          6 یک روز قبل از عید فطر واحد 600 شپترو رسما افتتاح می شود
                          7 تاپیکو با توجه به رشد زیر مجموع های خود گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است

نظر

• سرمایه گذار
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1925

در اصل توسط سرمد سابق پست شده است View Post
                            دوستان نظر شما در مورد شایعات حدسیات واحتمالات در خصوص سهام های زیر چیست؟
                            میگویند ...................
                            1 بانک شهر افزایش سرمایه سنگینی پیش رو دارد تا انجا که تارگتهای 3000 تومانی برای ان متصورند
                            2بانک شهر مالک 40 درصد تامین سرمایه تمدن است وتامین سرمایه تمدن قصد ورود به بازار سرمایه را دارد و در این صورت ممکن است سود خوبی نصیبرسهامداران بانک شهر شود
                            3 اندیکاتورهای تکنیکال تارگت قیمتی مافوق تصور (17 برابری=17000تومان ) برای پترول نشانه گرفته اند و کام سهامداران صبورش را شیرین میکند
                            4 پترول با عرضه مدبران اقتصاد می تواند حداقل 200 تومان سود شناسایی کند
                            5 ممکن است نیروگاه های برق در استخراج بیت کویین نقش ایفا کنند و رشد فزاینده ای در انتظار شرکت های نیروگاهی وجود دارد
                            6 یک روز قبل از عید فطر واحد 600 شپترو رسما افتتاح می شود
                            7 تاپیکو با توجه به رشد زیر مجموع های خود گزینه مناسبی برای سرمایه گذاری است
                            اینها همه که سیگنال خرید هستن؟؟

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط eps پست شده است View Post
                              با عرض سلام و ادب

تشکر ویژه بابت مطالب بسیار خوب و معرفی پستانیل سهمهای ارزنده بازار سرمایه

جناب شفاف سازی عزیز استراتژی خود شما به شخصه در مورد بازار چیه ؟

منظور اینه که در بلند مدت تا چه زمانی در بازار حضور دارین ؟

آیا ممکنه شما سهماتون را کلا بفروشین و از بازار به طور کامل خارج بشین؟

اگه پاسخ تون مثیته فکر می کنید این اتفاق ممکنه کی بیافته؟

ممنون بابت پاسخ تون
                              با سلام و درود

جواب دادن سوال های شما یه خورده سخته راحت نیست

خوب روند بازار در یکی دو سال اخیر با روند سهام در 10 سال گذشته تغییر اساسی داشته

در سال های نه چندان دور اگر کسی سالیانه 50 درصد افزایش قیمت سهم می گرفت جز موفق ترین ها بود

استراتژی ما پیداکردن اینگونه سهام و به قصد شرکت در مجمع و دریافت سود سالیانه بود

سود مجمع می گرفتیم کلی ذوق و شوق می کردیم

الان نزدیک به چند ماه هست سود مجمع رو فراموش کردم البته سود های بزرگ مثل پارسان و... گرفته ام

خوب شد این مطلب رو نوشتم باید برم سراغ سود وارس

با تغییر متغییرهای بازار استراتژی های ما هم تغییر کرده و بازهم به احتمال تغییر خواهد کرد

دیگه نمی شه تو این بازار سنتی فکر کرد و سنتی سهم خرید

اگر سنتی فکر می کردم باید 5-6 ماه از بازار خارج می شدم

با افت یک هفته ای قیمت سهام مجددا قیمت خیلی از سهم ها برای من داره جذاب و جذاب تر میشه

زاگرس

شفن

نوری

وصندوق

کیسون

حفاری

پالایشی ها

دامین

کنور

ثعمرا

و...

هر چه بیشتر افت کنند بیشتر جذاب تر می شوند

بازار سراسر منفی چند روز هم به نظر من کاملا طبیعه .... دو ماه صف خرید بوده ..... چند روز هم کلا صف فروش باشه

پس هر چه منفی زیاد باشه سهام ارزنده تر .... و حضور سهامداران در بازار بیشتر

در خصوص اینکه کلا از بازار خارج بشم ...... تا بحال به این موضوع فکر نکرده ام

بنیاد شرکت ها همیشه داره دستخوش تغییر می شه و همین عامل باعث میشه سهم همیشه برای خرید وجود داشته باشه

در اصل توسط ali_nostro پست شده است View Post
                              درود جناب شفاف سازی..
                              نظر شما در خصوص تامین سرمایه ها رو میخواستم بدونم
                              با تشکر
                              در اصل توسط ahmad sadeghian پست شده است View Post
                              سلام جناب شفاف سازی خدیزل رو بررسی میفرمایید
                              متاسفانه درخصوص خدیزل و شرکت های تامین مالی اطلاعات خاصی ندارم

نظر

• morteza1358
                                عضو جدید
                                • May 2020
                                • 13

با سلام جناب شفاف سازی
                                نظر شما رو در مورد خرید شستا تو منفی این روزا می خوام بدونم ؟

نظر

در حال کار...
                                X