شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • رستا
    عضو فعال
    • Jan 2018
    • 481

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
    با سلام و درود

پارسان

یکی از سهم هایی که گفته بودم هرگز نخواهم فروخت البته تو اون قیمت های پایین

تو یک سال اخیر هم نیومدم پارسان رو تبلیغ کنم

اما بعد از فروش پالایشگاهی ها امروز ماشه فروش رفت روی پارسان و البته بخش دیگر از خزامیا

خزامیا خرید 370 تومانی در عرض 4 ماه شد 2700 تومان

و پارسان 400 تومانی بالاخره 4000 تومان دید و ماهم دندان تیز طمع رو بیرون کشیدم و فروش

انشالله هم خزامیا و هم پارسان بالا برند و خریدار ها سود بکنند

بگذریم

امروز دوباره حفاری اضافه شد

اصرار ما روی خرید سمازن و چند بار بالا و پایین شدن بالاخره امروز جواب داد و در این بازار خونین مثبت 5 درصد

لذا حفاری هم می تواند راه سمازن رو بره
    سلام.
    بسیار عاااالی جناب شفاف سازی.واقعا موندن تو بعضی سهام جز طمع زیادی چییز دیگه ای نییست و شرط عقل سیو سود.
    یه سری از سهام بزرگ واقعا خریدشون ریسک بالایی داره نمیدونم با چه دلی تو صف خرید اینا میرن....
    تو این شرایط ووجو حاکم اگه قراره تو بورس باشیم بهتره از این سهام ترسید و سبد بورسیمونو عاقلانه بچینیم.
    شما به حق هم در نقطه ورود و هم در نقطه خروج استادید.ممنون که بی منت هستین و راهنمایی میکنیین.
    بنده تو سهام کیسون،کنور،شلرد سود خوبی کردم ممنونم.
    امیدوارم بهترین ها براتون اتفاق بیافته..

نظر

• hasanrasooli
      عضو جدید
      • Jun 2020
      • 3

درود به همه عزیزان [emoji257]
      جناب شفاف گرامی، یک سوال، آیا برای خرید کلر فقط نگاه تکنیکالی داشتین یا اینکه بنیادی هم سهم رو بررسی کردین؟
      ممنون از وقتی که میگذارین و مطالب مفیدتون[emoji257]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

نظر

• Bourse-Plan
        عضو فعال
        • Jun 2020
        • 491

با عرض سلام و وقت بخیر. شما بین دو نماد وبانک و وغدیر کدوم رو گزینه بهتری میدونید؟ متشکرم.

نظر

• M0rteza
          عضو عادی
          • Jan 2020
          • 39

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
          با عرض سلام و وقت بخیر. شما بین دو نماد وبانک و وغدیر کدوم رو گزینه بهتری میدونید؟ متشکرم.
          با عرض سلام خدمت شفاف سازی عزیز
          ممنون میشم بررسی بر روی سرمایه گذاری ها با nav جذاب داشته باشید.

بطور مثال :
          وصندوق با پرتفوی 4.4% شپنا 3% خودرو 16% شفن 5.5% نوری 2% ونوین و.......
          یکی از کارگزاری ها دیروز P/NAV وصندوق رو 0.5 برآورد کرده بود

وخارزم با پرتفوی 3% وتجارت 13.6% ثمسکن 2.5% شفن معادن طلا و........
          صندوق کیان طی بررسی که دیروز و امروز کرده NAV سهم رو حدود 3000 تومان برآورد کرده

وغدیر با پرتفوی 67% پارسان 18% پتروشیمی پارس 21% کگهر 12% ثاخت و ..........
          اگر اشتباه نکنم P/NAV این سهم نیز 0.5 یا 0.6 برآورد شده

پرتفوی غیربورسی نماد های فوق که بماند
          البته سهم های ارزنده دیگری هم در این گروه هستند که بنده بررسی نداشتم.

بنظر میرسد حقوقی ها نیز در این گروه تحرکاتی دارند.

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط hasanrasooli پست شده است View Post
            درود به همه عزیزان [emoji257]
            جناب شفاف گرامی، یک سوال، آیا برای خرید کلر فقط نگاه تکنیکالی داشتین یا اینکه بنیادی هم سهم رو بررسی کردین؟
            ممنون از وقتی که میگذارین و مطالب مفیدتون[emoji257]

Sent from my SM-G950F using Tapatalk
            با سلام و درود

بارها عرض کردم وضعیت بنیادی شرکت ها قیمت سهم ها رو توجیه نمی کنه

کلر تقریبا 300 تومان سود داشته امسال بشه 500 تومان با پی به ای 8 حساب کنیم قیمت میشه 4000 تومان

در دیگر سهم ها وضع از این هم بدتره

لذا باید تکنیکال و سایر متغییر ها در تصمیم به خرید و فروش مد نظر قرار بگیره

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post

درود

در وضعیت فعلی سیاست و استراتژی من دوری از سهام شرکت های بزرگ و رشد کرده است

من خودم در دو سه مورد این سهم ها گیر کردم

در اصل توسط سرمایه گذار پست شده است View Post
            سلام
            به نظر شما اگر شاخص سازها که جدیدا خیلی تکرار می شود در بین سهامداران بورسی بریزند (پر بودن قیمت) سایر سهام کوچک که در کف هستند و الان می شه شیفت زد به آنها ؛ اینها هم منفی و ریزش نخواهند داشت؟
            سلام

سهام های کوچک در چند روز اول با اونا در ریزش همراهی خواهند کرد و سپس مسیر خودشونو عوض خواهند کرد

سهام رشد کرده به نوبت باید اصلاح کنند کاری که در بقیه گروه ها اتفاق افتاده

مثلا ثامان یک رشد خوب تا 1800 تومان داشت ماه ها طول کشید اصلاح کنه بالا پایین شد

اما حالا که بقیه بالا در ریزش هستند این سهم داره به مسیر خودش ادامه می ده

یا ثعمرا یا های وب و....

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط M0rteza پست شده است View Post
              با عرض سلام خدمت شفاف سازی عزیز
              ممنون میشم بررسی بر روی سرمایه گذاری ها با nav جذاب داشته باشید.

بطور مثال :
              وصندوق با پرتفوی 4.4% شپنا 3% خودرو 16% شفن 5.5% نوری 2% ونوین و.......
              یکی از کارگزاری ها دیروز P/NAV وصندوق رو 0.5 برآورد کرده بود

وخارزم با پرتفوی 3% وتجارت 13.6% ثمسکن 2.5% شفن معادن طلا و........
              صندوق کیان طی بررسی که دیروز و امروز کرده NAV سهم رو حدود 3000 تومان برآورد کرده

وغدیر با پرتفوی 67% پارسان 18% پتروشیمی پارس 21% کگهر 12% ثاخت و ..........
              اگر اشتباه نکنم P/NAV این سهم نیز 0.5 یا 0.6 برآورد شده

پرتفوی غیربورسی نماد های فوق که بماند
              البته سهم های ارزنده دیگری هم در این گروه هستند که بنده بررسی نداشتم.

بنظر میرسد حقوقی ها نیز در این گروه تحرکاتی دارند.
              بله کاملا درسته

وصندوق و خارزم که من بررسی کردم نزدیک به 50 درصد nav دارن معامله می شوند

یکی از سهم هایی که من گیر کردم همین وصندوق هست که انتظار زیادی از اون داشتم

در حالیکه مثلا پارسان نزدیک به 90 درصد nav داره معامله می شه ولی وصندوق

خوب دو علت می تونه داشته باشه

سهمی که باید اصلاح بکنه دیگه کاری به این که در چند درصد ان ای وی داره معامله می شه نداره

بعضی از شرکت های خوب وصندوق از جمله شرانل وبشهر نوری کچاد کگل شخارک شپترو منفی و صف فروش هستند

و همین باعث میشه ان ای وی سهم بیاد پایین

نظر

• arad700
                ستاره دار (1)
                • Jul 2013
                • 3237

جناب شفاف سازی عزیز
                با سلام
                به تبعیت از حضرتعالی ما هم از صف فروش کلر مقداری خرید کردیم.
                بر من منت می گذارید اگر راجع به سهم و پتانسیلهای آن توضیح بیشتر بیان فرمایید.
                با تشکر.
                با کسب اجازه از حضرتعالی و سایر داستان ، خواستم راجع به شغدیر عرض کنم به نظر من این سهم میتونه حرکات خوبی داشته باشه.
                به نظر من دوستان بررسی فرمایند.
                Honesty is the best policy

نظر

• rasam
                  ستاره دار(1)
                  • May 2012
                  • 481

سلام شفاف جون حکایت من شده داستان حسنی به مکتب نمیرفت وقتی رفت جمعه ها میرفت /.:biggrinsmiley.:/
                  از این همه سهمی که معرفی کردی سمازن گرفتم صف فروش شد یه توضیح بیشتری جسارتا میشه در مورد سمازن داشته باشی ممنون

نظر

• rezasatari
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 550

سلام جناب شفاف سازي ميشه نظرتونو درباره گروه صنايع غذايي مخصوصا غمينو بدونم ضمنا من وخارزم رو رو 1350 گرفتم دوستان عزيز سقف كانالش 3750 هستش يني 100 درصد سود تا حدود چهل روز ديگه فردا اگه داشت بالاي 1800 ميرفت بهش امون ندين كه هفته بعد اگه خدا بخاد قفل ميشه

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

با سلام ودرود

چند وقت پیش ثفارس رو گفتیم داره پرچم می زنه پرچم از نوع مثلثی که نزد و نشد

سهام ها با توجه به وضعیت بازار می توانند تغییر الگو بدن تا تغییر وضعیت بدهند

هر چند من همیشه می گم در تکنیکال تازه دارم مطالعه می کنم و به این نمودار و تحلیل های من زیاد توجه نکنید

اما با خودم گفتم این همه دارم وقت می زارم انرژی صرف می کنم و... حیفه بعضی یافته ها رو در اختیار دوستان قرار ندهم

ببنید الگو پرچم هنوز برای ثفارس زنده است اما اینبار نه الگوی پرچم مثلثی بلکه پرچم مستطیلی

اما برای تکمیل این الگو فعلا زوده .... فعلا سهم در نقطه بسیار حساسی قرار داره

در دو سه روز آینده سهم به کف کانال مینور برخورد می کنه لذا می تواند بهترین سیگنال خرید در کف کانال باشه اما در صورت تایید :

تایید اندیکاتور ها :
                      اسیلاتور rsi : باید به خط حمایت تاریخی 34 rsi واکنش نشون بده

تایید اسیلاتور macd : طول هیستوگرام های مکدی به صفر نزدیک و خط اصلی مکدی از خط صفر عبور و یک کراس داشته باشه

و بررسی سایر اندیکاتور ها

تایید کندل ها :

باید یک کندل از نوع چکشی یا دوجی یا engulf در کف کانال تشکیل و یک کندل صعودی بعد از اون شاهد باشیم

اگر تمامی این موارد اتفاق بیافته شاهد یک سیگنال خوب خرید خواهیم بود و سهم می تونه دوباره به سقف کانال 2300-2400 تومان حرکت بکنه

تذکر بسیار مهم :

اما اگر هیچکدام از این ها اتفاق نیافته و سهم کف کانال را رو به پایین بشکونه و یک کندل کامل بعدش زیر کف بزنه شرایط می توانه بسیار خطرناک بشه

نظر

• دیباج
                        ستاره‌دار (۹)
                        • Aug 2018
                        • 855

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

با سلام ودرود

چند وقت پیش ثفارس رو گفتیم داره پرچم می زنه پرچم از نوع مثلثی که نزد و نشد

سهام ها با توجه به وضعیت بازار می توانند تغییر الگو بدن تا تغییر وضعیت بدهند

هر چند من همیشه می گم در تکنیکال تازه دارم مطالعه می کنم و به این نمودار و تحلیل های من زیاد توجه نکنید

اما با خودم گفتم این همه دارم وقت می زارم انرژی صرف می کنم و... حیفه بعضی یافته ها رو در اختیار دوستان قرار ندهم

ببنید الگو پرچم هنوز برای ثفارس زنده است اما اینبار نه الگوی پرچم مثلثی بلکه پرچم مستطیلی

اما برای تکمیل این الگو فعلا زوده .... فعلا سهم در نقطه بسیار حساسی قرار داره

در دو سه روز آینده سهم به کف کانال مینور برخورد می کنه لذا می تواند بهترین سیگنال خرید در کف کانال باشه اما در صورت تایید :

تایید اندیکاتور ها :
                        اسیلاتور rsi : باید به خط حمایت تاریخی 34 rsi واکنش نشون بده

تایید اسیلاتور macd : طول هیستوگرام های مکدی به صفر نزدیک و خط اصلی مکدی از خط صفر عبور و یک کراس داشته باشه

و بررسی سایر اندیکاتور ها

تایید کندل ها :

باید یک کندل از نوع چکشی یا دوجی یا engulf در کف کانال تشکیل و یک کندل صعودی بعد از اون شاهد باشیم

اگر تمامی این موارد اتفاق بیافته شاهد یک سیگنال خوب خرید خواهیم بود و سهم می تونه دوباره به سقف کانال 2300-2400 تومان حرکت بکنه

تذکر بسیار مهم :

اما اگر هیچکدام از این ها اتفاق نیافته و سهم کف کانال را رو به پایین بشکونه و یک کندل کامل بعدش زیر کف بزنه شرایط می توانه بسیار خطرناک بشه
                        بسیار هم عالی تحلیل نمودید - البته اینکه این سهم یک رشد شارپ دیگر دارد ولی از نظر زمانی هنوز وقت خرید نیست و ۱۵ کندل دیگر میتونه درگیر باشه - ضمنا بهترین خرید در محدوده ۱۵۰۰ هست - اگر این سه روز منفی ۵ بخورد دوشنبه بهترین زمان برای خرید است - ولی رشد شارپ رو میتونه چند روز دیرتر شروع کنه - عالی بود ( این سهم درنیمه شهریور در محدوده ۴۰۰۰ خواهد بود )
                        روشی نوین در معامله گری Black Block Trader

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                          جناب شفاف سازی عزیز
                          با سلام
                          به تبعیت از حضرتعالی ما هم از صف فروش کلر مقداری خرید کردیم.
                          بر من منت می گذارید اگر راجع به سهم و پتانسیلهای آن توضیح بیشتر بیان فرمایید.
                          با تشکر.
                          با کسب اجازه از حضرتعالی و سایر داستان ، خواستم راجع به شغدیر عرض کنم به نظر من این سهم میتونه حرکات خوبی داشته باشه.
                          به نظر من دوستان بررسی فرمایند.

با سلام

در خصوص کلر عرض کردم بنیادی نسبتا خوبی داره و این سهم از نظر خودم از حیث تکنیکالی می تونه رشد خوبی داشته باشه

در خصوص شغدیر :

این سهم درست از کف کانال با یه کندل پرقدرت Hammer ( سه شنبه 24 ام ) برگشت و می تونه رشد خوبی رو فعلا تا سقف کانال تجربه کنه

امروز فرصت مناسبی برای خرید بود

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
                            سلام شفاف جون حکایت من شده داستان حسنی به مکتب نمیرفت وقتی رفت جمعه ها میرفت /.:biggrinsmiley.:/
                            از این همه سهمی که معرفی کردی سمازن گرفتم صف فروش شد یه توضیح بیشتری جسارتا میشه در مورد سمازن داشته باشی ممنون
                            سلام

سمازن در سطح فیبو 61.8 % فیبو با یک کندل پرقدرت engulf نفوذی در محدوه قیمتی 1520 تومان برگشت

نوسان منفی در مسیر صعودی هم جز ذات بازاره

سمازن در مسیر صعودی به یک مقاومت استاتیک 1920 تومان برخورد می کنه در صورت عبور می تواند فعلا تا سقف کانال صعودی در محدوده 2100-2200 رشد کنه

بهترین منطقه خرید در کف کانال در محدوده قیمت 1520 تومان بود

نظر

• ali0700
                              عضو عادی
                              • Jan 2020
                              • 77

جناب شفاف سازی عذر می خوام در محیط اینترنت اکثریت تحلیل گران از نوع تکنیکالی و نموداری هستن اگر چه بسیار لازم و بدون تحلیل تکنیکال خرید موجه نیست اما افرادی از جنس شما که بنیادی و به صورت شفاف صورتهای مالی چک کنند روز به روز کمتر می شوند خواشهمندم همان مسیر پیدا کردن نمادهای ارزشمند وبنیادی ادامه دهید و نگذارید وقت شما در مسیر تحلیل تکنیکال قرار بگیرد چون شخصا چندین سهم از دست شما خریدم وبسیار به توانایی شما اعتماد دارم!
                              شفن وقتی ۱۸ تومان بود و خرید زدم همه اینجا می گفتند چطور جرات خرید یک سهم بالا۱۰ تومن کردی الان ۱۰۰ درصد سود است
                              یا وصندوق به هر حال از تحیلی های شما استفاده می بریم
                              [COLOR=#0000ff][B]هر کجا هســـتم باشـــم، آسمان مال من است[/B][/COLOR]

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط ali0700 پست شده است View Post
                                جناب شفاف سازی عذر می خوام در محیط اینترنت اکثریت تحلیل گران از نوع تکنیکالی و نموداری هستن اگر چه بسیار لازم و بدون تحلیل تکنیکال خرید موجه نیست اما افرادی از جنس شما که بنیادی و به صورت شفاف صورتهای مالی چک کنند روز به روز کمتر می شوند خواشهمندم همان مسیر پیدا کردن نمادهای ارزشمند وبنیادی ادامه دهید و نگذارید وقت شما در مسیر تحلیل تکنیکال قرار بگیرد چون شخصا چندین سهم از دست شما خریدم وبسیار به توانایی شما اعتماد دارم!
                                شفن وقتی ۱۸ تومان بود و خرید زدم همه اینجا می گفتند چطور جرات خرید یک سهم بالا۱۰ تومن کردی الان ۱۰۰ درصد سود است
                                یا وصندوق به هر حال از تحیلی های شما استفاده می بریم
                                با سلام و درود

با تشکر از لطف شما

باید قبول داشته باشید تحلیل بنیادی به تنهایی در قیمت های کنونی کارساز نیست

اگر با بنیادی پیش بریم کل بازار فعلا فروشیه

الان که تکنیکال را با تحلیل بنیادی تلفیق می کنیم می بینیم :

چقدر آرامش داریم

از بازار منفی دیگه مثل قبل نمی ترسیم

تا حدودی می دانیم سهم تا کجا خواهد ریخت و یا اصلاح خواهد کرد

بهترین منطقه خرید کجاست

از خرید و فروش های هیجانی دوری می کنیم

نظر

در حال کار...
                                X