شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Bikhabar
    ستاره‌دار(22)
    • Sep 2020
    • 1189

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

من وقتی با برنامه کیلید بانک آینده میخام واریزی داشته باشم، یه قسمتی که باید پر کنیم، شناسه پرداخت هست که البته من همیشه خالی می زارم و تو شناسه پرداخت چیزی نمی نویسم.

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

با سلام و درود

امروز بازار خیلی خوبی بود فارغ از اینکه سهام پتروشیمی فلزات و معدنی صف فروش بود اما اغلب سهام دیگر بازار

که ماه ها در صف فروش بودند امروز رنگ عوض کردند و این نوید بسیار خوبی بود گروه سیمانی دارویی و....

در سیمانی ها سمازن که ریزش زیادی داشته در چند نوبت دیگر در 1200 و 850 تومان اضافه کردم تا به امید خدا ضررهای این سهم جبران بشه

در گروه دارویی که قبلا دتماد و حق تقدم اون تاکید شده بود چه در بازار منفی و چه در بازار مثبت بسیار عالی ظاهر شد

حق تقدم از قیمت 3000-3100 تا 4000 تومان بالا اومده قبلا به بنیاد این سهم تاکید شده بود اما حالا توصیه ای به خرید و یا فروش ندارم

ولی من نظرم واریز ارزش اسمی حق تقدم ها و تبدیل اون به خود سهم است مگر اینکه در مهلت مقرر جهت واریز وجه رشد عجیبی داشته باشه

در فلزات که اغلب منفی بودند کویر و حقش عالی ظاهر شدند کویر ح در سه چهار روز 30 درصد بازدهی داد همان روز که

مجدد اعلام کردم روی 800 راحت می شد تعداد خرید

اما پتروها دو روز منفی و صف فروش رو تجربه کردند به نظر من افراد ناآگاه از وضعیت این گروه دست به ماشه فروش گذاشتند غافل از اینکه

این گروه حتی با دلار 2000 تومان هم عالی هستند دلار 12000-13000 تومان بالا رفته حالا 2000 تومان پایین اومده که عددی نیست

نظر

• arad700
        ستاره دار (1)
        • Jul 2013
        • 3237

جناب شفاف سازی با سلام
        راجع به ورود مجدد به وامید خواستم در صورت امکان نظرتان را بیان فرمایید
        ببن وامید تاصیکو تاپیکو تردید دارم ممنون میشم راهنمایی فرمایید
        Honesty is the best policy

نظر

• arad700
          ستاره دار (1)
          • Jul 2013
          • 3237

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
          جناب شفاف سازی با سلام
          راجع به ورود مجدد به وامید خواستم در صورت امکان نظرتان را بیان فرمایید
          ببن وامید تاصیکو تاپیکو تردید دارم ممنون میشم راهنمایی فرمایید
          با سلام مجدد
          راجع به فلات و اینکه در صورت راه اندازی کک سازی طبس ارزش بسیار بالایی برای این شرکت خواهد داشت اگر ممکنه اظهار نظر فرمایید
          ببینید این یک پروژه ملی است اگر واقعا بهره برداری رسیده که فلات فکر کنم جای چند برابر شدن داره.
          ممنون میشم اگر عنایت فرمایید اظهار نظر کنید

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

با سلام مجدد
            راجع به فلات و اینکه در صورت راه اندازی کک سازی طبس ارزش بسیار بالایی برای این شرکت خواهد داشت اگر ممکنه اظهار نظر فرمایید
            ببینید این یک پروژه ملی است اگر واقعا بهره برداری رسیده که فلات فکر کنم جای چند برابر شدن داره.
            ممنون میشم اگر عنایت فرمایید اظهار نظر کنید
            درود

ایناییی که می گی درسته ولی باید نگاهی به بدهی ارزی این شرکت های تازه به بهره برداری رسیده بیاندازی

با این نرخ ارز بدهی این شرکت ها چند برابر شده و در مقابل باید زیان تسعیر ارز شناسایی کنند

می توان در سهام های معدنی فلزی و پترویی هایی که بدهی ارزی ندارند سرمایه گذاری کرد

ومعادن تاصیکو و.... برای خرید خوب هستند هر چند الان وضعیت تکنیکالی انها رو نمی دانم
            آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/10/06, 09:06.

نظر

• سپهر کلهر
              عضو فعال
              • Feb 2019
              • 578

جناب شفاف سازی گرامی سلام.
              کویرح را بخریم و 100 تومن هم واریز کنیم. صلاح میدانید؟

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
                جناب شفاف سازی گرامی سلام.
                کویرح را بخریم و 100 تومن هم واریز کنیم. صلاح میدانید؟
                با سلام و درود
                من که امروز پول حق تقدم ها رو واریز کردم
                در این خصوص تصمیم با خودتون

نظر

• سپهر کلهر
                  عضو فعال
                  • Feb 2019
                  • 578

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                  یا بهتره اینطور سوال کنم

شرکت گفته مبلغ حق تقدم رو از طریق شناسه پرداخت که برای اشخاص حقیقی کد ملی انهاست به شماره حسابی اعلام شده واریز نمایند

ایا دوستان موارد مشابهی از پرداخت با شناسه پرداخت داشته اند ؟

ایا فروم خاصی داره ؟ این شناسه پرداخت کجای فرم بانکی نوشته می شه ؟

من تو واریز به حساب اشخاص تا بحال شناسه پرداخت ندیدم مگر در قبوض آب . برق و تلفن و...
                  با سلام و درود
                  من که امروز پول حق تقدم ها رو واریز کردم
                  در این خصوص تصمیم با خودتون
                  با سلام مجدد.
                  مشکل برطرف شد؟
                  تو بانک پارسیان برم. مشکل شناسه پرداخت و این داستانها را ندارم؟

نظر

• Bourse-Plan
                    عضو فعال
                    • Jun 2020
                    • 491

با توجه به اینکه خبهمن از معدود سهم های گروه خودرو و قطعه هست که آخر سال حداقل مبلغی dps میده و eps بدی در گروه خودش نداره (به نسبت افتضاح کلی این گروه منظورمه) و شایعه افزایش سرمایه، البته نه به این زودی ها، داره، شما چطور ارزیابی میکنید؟ با تشکر.

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط سپهر کلهر پست شده است View Post
                      با سلام مجدد.
                      مشکل برطرف شد؟
                      تو بانک پارسیان برم. مشکل شناسه پرداخت و این داستانها را ندارم؟
                      درود

امروز بانک پارسیان رفتم یه فرم واریزی گرفتم گفتم این که شناسه واریزی نداره

کارمند بانک گفت فرم های ما شناسه پرداخت نداره

فکر می کنم تو سیستم خودش اطلاعیه فولاد کویر رو نگاه کرد و گفتش که شناسه پرداخت که کد ملی سهامدار هست

باید تو قسمت توضیحات یا شرح سند خودشون ( کارمند بانک ) وارد بکنند

من هم همون رو پرداخت کردم

در اصل توسط Bourse-Plan پست شده است View Post
                      با توجه به اینکه خبهمن از معدود سهم های گروه خودرو و قطعه هست که آخر سال حداقل مبلغی dps میده و eps بدی در گروه خودش نداره (به نسبت افتضاح کلی این گروه منظورمه) و شایعه افزایش سرمایه، البته نه به این زودی ها، داره، شما چطور ارزیابی میکنید؟ با تشکر.
                      درود

این مطالبی که من می نویسم دلیل بر این نیست که اینگونه سهم ها رشد نخواهند کرد

تمام سهام ها رشد می کنند خوب هم رشد می کنند ولی من آینده هم در نوشته هایم در نظر می گیرم

من این یکی دو ماه بازار قرمز رو به عنوان درس عبرت آویزه گوشم می کنم

بازار که مثبته و سهام بالا می ره همه سهام ها رشد می کنند .... در بازارهای صعودی همه می شن تحلیل گر و استاد بورس

در بازارهای صعودی هر آشغال سهمی بخریم اون سهم بالا می ره دیگه تحلیل گر و استاد کیلو چنده ؟

اما بازار خراب می شه باید ببینم کدام سهام و کدام گروه ها در صف فروش قفل می شوند و 50-60% افت می کنند

و کدام سهام ها و کدام گروه خا در مقابل سیر نزولی مقاومت می کنند

بگذریم

خبهمن قیمش 2400 تومان هستش سهم 2400 تومانی حداقل باید 300 تومان سود عملیاتی بسازه یا در سال های آینده به این سود برسه

اگر برسه ارزش داره و اگر به این سود نرسه قیمتش بالاست هر چند سهم رو بالا ببرند

به نظر من تجدید ارزیابی زمانی که قیمت سهم 300 تا 1000 تومان جذاب بود الان دیگه نه

نمونه های زیادی داریم که بعد از تجدیدارزیابی های سنگین سهامداران رو نابود کرده

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

با سلام و درود

من تو این گروه دتماد رو با توجه به فروش صاداراتی بهتر می بینم دتماد توانسته ماه به ماه فروش خودش بالا بکشه و الان مبلغ فروشش رو

به فروش دفارا برسونه هر چند دفارا مالک 25% پخش هجرت و 68 % دکپسول هستش لذا وضعیت سودآوری دفارا بستگی به روند سودسازی

این دو شرکت نیز داره

اما به نظر می رسه دتماد با این وضعیت فروش با سرمایه جدید نیز می تواند به ای پی اس 400 تومانی برسه
                        سهام با بنیاد خوب یعنی این دتمادح = 10% مثبت و صف خرید = قیمت 42500 تومان = زیر 3500 تا 3000 تومان چه فروشی می زدند

و ما همون موقع گفتیم بریم سراغ حق تقدم ها = کویرح - دتمادح و...

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3237

جناب شفاف سازی
                          با عرض سلام
                          برآورد شما از ناو پترول در سال 1400 چه عددی است؟

سود سهم در سال 1400 تا چه محدوده ای قابلیت رشد دارد؟
                          با تشکر

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

جناب شفاف سازی
                            با عرض سلام
                            برآورد شما از ناو پترول در سال 1400 چه عددی است؟

سود سهم در سال 1400 تا چه محدوده ای قابلیت رشد دارد؟
                            با تشکر
                            درود

سودآوری پترول به سودآوری دو شرکت شلرد و پتروایلام بستگی خواهد داشت

شلرد طبق آخرین صورت های مالی منتشر شده 70 هزار میلیارد بدهی ارزی داره

ایلام هم باید بدهی ارزی سنگین داشته باشه

هرچند فروش این شرکت ها می تونه با توجه به افزایش نرخ ارز به شدت افزایش پیدا کنه

اما حاشیه سود ناخالص می تونه توسط زیان تسعیر ارز از بین بره

لذا برآورد سود و زیان شلرد و ایلام با توجه به بدهی ارزی و تغییرات نرخ ارز نیاز به بررسی های بیشتری داره

و همین طور سود و زیان پترول که تابعی از سود و زیان این دوتا شرکت هستش

ولی از حیث ارزش جایگزینی شلرد و ایلام داری ارزش جایگزینی بالایی هستند و برای کسانی صبر بالای چند سال

دارند می تواند گزینه مناسبی در خریدهای پایین باشند

اما در شرایط فعلی شر کت هایی داریم که بدهی ارزی سنگین ندارند که هیچ بلکه دارایی ارزی خوبی هم دارند فروش بالا هم دارند
                            آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/10/06, 21:55.

نظر

• sooroosh1315
                              ستاره‌دار (۲)
                              • Oct 2019
                              • 5358

درود

سودآوری پترول به سودآوری دو شرکت شلرد و پتروایلام بستگی خواهد داشت

شلرد طبق آخرین صورت های مالی منتشر شده 70 هزار میلیارد بدهی ارزی داره

ایلام هم باید بدهی ارزی سنگین داشته باشه

هرچند فروش این شرکت ها می تونه با توجه به افزایش نرخ ارز به شدت افزایش پیدا کنه

اما حاشیه سود ناخالص می تونه توسط زیان تسعیر ارز از بین بره

لذا برآورد سود و زیان شلرد و ایلام با توجه به بدهی ارزی و تغییرات نرخ ارز نیاز به بررسی های بیشتری داره

و همین طور سود و زیان پترول که تابعی از سود و زیان این دوتا شرکت هستش

ولی از حیث ارزش جایگزینی شلرد و ایلام داری ارزش جایگزینی بالایی هستند و برای کسانی صبر بالای چند سال

دارند می تواند گزینه مناسبی در خریدهای پایین باشند

اما در شرایط فعلی شر کت هایی داریم که بدهی ارزی سنگین ندارند که هیچ بلکه دارایی ارزی خوبی هم دارند فروش بالا هم دارند
                              سلام و عرض ادب جناب شفاف سازی

بنظرتان شرکتی مثل شلرد چقدر زمان میبره که به سود دهی (پرداخت بدهی) برسه ؟ و ممکنه اتفاقی بیوفته که یکباره بدهیش کم بشه ؟ مثلا با 4200 بدهیش را ریالی کنن و ارزی نباشه :|

بازم متشکرم
                              از دی که گذشت هیچ ازو یاد مَکن،فردا که نیامده ست فریاد مَکن،بر نامده و گذشته بنیاد مکن،حالی خوش باش و عمر بر باد مَکن،

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط sooroosh1315 پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب جناب شفاف سازی

بنظرتان شرکتی مثل شلرد چقدر زمان میبره که به سود دهی (پرداخت بدهی) برسه ؟ و ممکنه اتفاقی بیوفته که یکباره بدهیش کم بشه ؟ مثلا با 4200 بدهیش را ریالی کنن و ارزی نباشه :|

بازم متشکرم
                                درود و عرض ادب متقابل

من چند روز پیش نمی دونم کدام شرکت تازه به بهره برداری رسیده دنبال این موضوع

بود

باید دید قانون رفع موانع تولید در این خصوص می تواند کمکی به این شرکت ها بکنه یا نه

خود این شرکت ها هم باید پیگیر این موضوع باشند

هر چند انطور که من فهمیدم شلرد بدهی ارزی به صندوق ارزی و شبکه بانکی نداره

بدهی اون مربوط به یوان چین می باشد شاید من اشتباه کرده باشم

نظر

در حال کار...
                                X