شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

جناب شفاف سازی در حضور شما درس پس می دم
    قبلا عرض کرده بودم بین وامید تاصیکو تاپیکو تردید دارم
    به نظرم هر سه خوب هستند و الان راجع به خوب و خوب تر دنبال مقایسه و مشورت با اساتید هستم
    ولی یک نکته :
    تاصیکو حدود ۲۰ درصد فولاد مبارکه داره. فولاد سال آینده بتونه ۲۶۰ تومن بسازه پی به ای ۸ هم بگیره حدود ۲۰۰۰ تومن قیمت میشه پس بعید می دونم رشد چندانی داشته باشه فولاد مبارکه و این یعنی اینکه ۲۰ درصد سبد تاصیکو رشد شارپ نخواهد داشت.
    تاپیکو:
    پرتفوی بورسی حدود ۸۰ درصد پتروشیمی های سود ده که سال آینده به امید خدا رشد بیشتری نسبت به فولاد مبارکه خواهند داشت
    عرضه ستاره خلیج فارس را هم داره که یه پالایشگاه ارزنده است.
    بین این دو سهم به نظرم شاید تاپیکو گزینه بهتری باشه.
    راجع به وامید هم به نظرم کگهر رشد سال آینده را تا حدود زیادی پیش خور کرده
    کگل هم‌شاید حداکثر بتونه ۳۰۰ تا ۳۳۰ تومن سود بسازه که این هم یه جورایی شاید پیش خور کرده باشه.
    البته این مقایسه یک مقایسه سرانگشتی هست .
    ممنون میشم اظهار نظر فرمایید.
    Honesty is the best policy

نظر

• Javad Paye
      ستاره‌دار(1)
      • Sep 2012
      • 174

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      یا بهتره اینطور سوال کنم

شرکت گفته مبلغ حق تقدم رو از طریق شناسه پرداخت که برای اشخاص حقیقی کد ملی انهاست به شماره حسابی اعلام شده واریز نمایند

ایا دوستان موارد مشابهی از پرداخت با شناسه پرداخت داشته اند ؟

ایا فروم خاصی داره ؟ این شناسه پرداخت کجای فرم بانکی نوشته می شه ؟

من تو واریز به حساب اشخاص تا بحال شناسه پرداخت ندیدم مگر در قبوض آب . برق و تلفن و...
      با سلام. وقتی پول رو با پایا و ساتنا و... حواله کنی شناسه پرداخت میتونی بدی که کد ملی رو میدی و برای شرکت رهگیری مبالغ واریز شده راحت تره با لیستی که از بانک میگیره راحت مشخصه هر کدملی چقدر واریزی داشته. تو فرم های معمولی تو قسمت توضیحات می تونند وارد کنند که فایده ای نداره

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

در اصل توسط Javad Paye پست شده است View Post
        با سلام. وقتی پول رو با پایا و ساتنا و... حواله کنی شناسه پرداخت میتونی بدی که کد ملی رو میدی و برای شرکت رهگیری مبالغ واریز شده راحت تره با لیستی که از بانک میگیره راحت مشخصه هر کدملی چقدر واریزی داشته. تو فرم های معمولی تو قسمت توضیحات می تونند وارد کنند که فایده ای نداره
        درود

کارمند بانک پارسیان هم همین رو گفت

ولی من پول رو از بانک ملت انتقال دادم به پارسیان و از پارسیان واریز کردم به حساب شرکتی

پس می توانستم از بانک ملت با شناسه پرداخت کد ملی از طریق پایا و ساتنا پول به حساب شرکت حواله کرد که این بهترین راهه

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
        جناب شفاف سازی در حضور شما درس پس می دم
        قبلا عرض کرده بودم بین وامید تاصیکو تاپیکو تردید دارم
        به نظرم هر سه خوب هستند و الان راجع به خوب و خوب تر دنبال مقایسه و مشورت با اساتید هستم
        ولی یک نکته :
        تاصیکو حدود ۲۰ درصد فولاد مبارکه داره. فولاد سال آینده بتونه ۲۶۰ تومن بسازه پی به ای ۸ هم بگیره حدود ۲۰۰۰ تومن قیمت میشه پس بعید می دونم رشد چندانی داشته باشه فولاد مبارکه و این یعنی اینکه ۲۰ درصد سبد تاصیکو رشد شارپ نخواهد داشت.
        تاپیکو:
        پرتفوی بورسی حدود ۸۰ درصد پتروشیمی های سود ده که سال آینده به امید خدا رشد بیشتری نسبت به فولاد مبارکه خواهند داشت
        عرضه ستاره خلیج فارس را هم داره که یه پالایشگاه ارزنده است.
        بین این دو سهم به نظرم شاید تاپیکو گزینه بهتری باشه.
        راجع به وامید هم به نظرم کگهر رشد سال آینده را تا حدود زیادی پیش خور کرده
        کگل هم‌شاید حداکثر بتونه ۳۰۰ تا ۳۳۰ تومن سود بسازه که این هم یه جورایی شاید پیش خور کرده باشه.
        البته این مقایسه یک مقایسه سرانگشتی هست .
        ممنون میشم اظهار نظر فرمایید.
        اینا به شرطیه که بازار به اینا پی به ای 8 بده شایدم پی به ای بالاتر به اینا داد

به نظرم ومعادن تو این گروه با nav بالا در قیمت مناسب تری قرار داره

به غیر از اینا سهم های افت کرده زیادی با پی به ای تحلیلی پایین تر در بازار موجوده
        آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/10/06, 23:14.

نظر

• naderi1
          ستاره‌دار(26)
          • Sep 2020
          • 792

درود

امروز بانک پارسیان رفتم یه فرم واریزی گرفتم گفتم این که شناسه واریزی نداره

کارمند بانک گفت فرم های ما شناسه پرداخت نداره

فکر می کنم تو سیستم خودش اطلاعیه فولاد کویر رو نگاه کرد و گفتش که شناسه پرداخت که کد ملی سهامدار هست

باید تو قسمت توضیحات یا شرح سند خودشون ( کارمند بانک ) وارد بکنند

من هم همون رو پرداخت کردم

درود

این مطالبی که من می نویسم دلیل بر این نیست که اینگونه سهم ها رشد نخواهند کرد

تمام سهام ها رشد می کنند خوب هم رشد می کنند ولی من آینده هم در نوشته هایم در نظر می گیرم

من این یکی دو ماه بازار قرمز رو به عنوان درس عبرت آویزه گوشم می کنم

بازار که مثبته و سهام بالا می ره همه سهام ها رشد می کنند .... در بازارهای صعودی همه می شن تحلیل گر و استاد بورس

در بازارهای صعودی هر آشغال سهمی بخریم اون سهم بالا می ره دیگه تحلیل گر و استاد کیلو چنده ؟

اما بازار خراب می شه باید ببینم کدام سهام و کدام گروه ها در صف فروش قفل می شوند و 50-60% افت می کنند

و کدام سهام ها و کدام گروه خا در مقابل سیر نزولی مقاومت می کنند

بگذریم

خبهمن قیمش 2400 تومان هستش سهم 2400 تومانی حداقل باید 300 تومان سود عملیاتی بسازه یا در سال های آینده به این سود برسه

اگر برسه ارزش داره و اگر به این سود نرسه قیمتش بالاست هر چند سهم رو بالا ببرند

به نظر من تجدید ارزیابی زمانی که قیمت سهم 300 تا 1000 تومان جذاب بود الان دیگه نه

نمونه های زیادی داریم که بعد از تجدیدارزیابی های سنگین سهامداران رو نابود کرده
          افت بیشتر این سهم در بازار قرمز را در کنار میزان رشد بالاترشان در بازار صعودی و مثبت باید در نظر داشت. سهمی که یکساله 20 30برابر شده یا حتی بیشتر موقع منفی هم طبیعیست افتش شارپتر باشد تا سهمی که رشد کمتر داشته است. کسی که سبد خود را با فولادی و پتروشیمی و... پر میکند راحتترین کار ممکن را کرده و کسی نیست که نداند اینها سهم کمریسک و کم دردسر بازار با نقدشوندگی معمولا مناسب است ولی برای بازده بالاتر بخشی از سبد را برخی میبرند روی نمادهای با ریسک بیشتر و قبل از خرید هم باید انرا لحاظ گرد. قبلا در پستی اشاره به نمونه هایی داشتم و تاکید بر شناسایی موقعیتها و ورود و خروج به موقع به انها. پس در واقع درس عبرتی به نظر من جسارتا درکار نبوده و از قبل هم مشخص بوده است. سودهای نقدی مجامع هم الان با بالا رفتن پی بر ای بازار جذابیت چندان ندارد و سهمی که ده هزارتومان است برای سهامدار فرق چندان ندارد در مجمع 500 تومان سود تقسیم کند و چند ماه بعد واریز شود و موقع بازشدنش هم سود از قیمت کسر گردد پس خیلی کم افراد دنبال دی پی اس هستند و یا انگشت شمار از این نمادها وجود دارد که سودش صرفه داشته باشد.
          درمورد تجدیدارزیابی هم اخیرا بررسی داشتم در چند سال اخیر بالاترین سودها در این سهم ها بوده و اینکه از ده مورد یکیش هم ضرر بزند باز صرفه داشته که کسی متمرکز روی انها شود چراکه بازده ها بسیار بالا بوده است. ممنون میشوم چند مورد از ان نمونه های زیادی که فرمودید را نام ببرید که بعد از تجدیدارزیابی سنگین سهامدار را نابود کرده باشند. بررسی من که نشان داد در بازار متعادل بجز انگشت شمار اکثرشان از قیمت تئوریک خود بالاتر رفته اند.
          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• mehdyand2amir
            عضو فعال
            • May 2013
            • 313

سهام با بنیاد خوب یعنی این دتمادح = 10% مثبت و صف خرید = قیمت 42500 تومان = زیر 3500 تا 3000 تومان چه فروشی می زدند

و ما همون موقع گفتیم بریم سراغ حق تقدم ها = کویرح - دتمادح و...
            سلام
            جناب عالی قرار است در افزایش سرمایه دتماد هم شرکت کنید ویا دتماد ح را خواهید فروخت ؟

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
              افت بیشتر این سهم در بازار قرمز را در کنار میزان رشد بالاترشان در بازار صعودی و مثبت باید در نظر داشت. سهمی که یکساله 20 30برابر شده یا حتی بیشتر موقع منفی هم طبیعیست افتش شارپتر باشد تا سهمی که رشد کمتر داشته است. کسی که سبد خود را با فولادی و پتروشیمی و... پر میکند راحتترین کار ممکن را کرده و کسی نیست که نداند اینها سهم کمریسک و کم دردسر بازار با نقدشوندگی معمولا مناسب است ولی برای بازده بالاتر بخشی از سبد را برخی میبرند روی نمادهای با ریسک بیشتر و قبل از خرید هم باید انرا لحاظ گرد. قبلا در پستی اشاره به نمونه هایی داشتم و تاکید بر شناسایی موقعیتها و ورود و خروج به موقع به انها. پس در واقع درس عبرتی به نظر من جسارتا درکار نبوده و از قبل هم مشخص بوده است. سودهای نقدی مجامع هم الان با بالا رفتن پی بر ای بازار جذابیت چندان ندارد و سهمی که ده هزارتومان است برای سهامدار فرق چندان ندارد در مجمع 500 تومان سود تقسیم کند و چند ماه بعد واریز شود و موقع بازشدنش هم سود از قیمت کسر گردد پس خیلی کم افراد دنبال دی پی اس هستند و یا انگشت شمار از این نمادها وجود دارد که سودش صرفه داشته باشد.
              درمورد تجدیدارزیابی هم اخیرا بررسی داشتم در چند سال اخیر بالاترین سودها در این سهم ها بوده و اینکه از ده مورد یکیش هم ضرر بزند باز صرفه داشته که کسی متمرکز روی انها شود چراکه بازده ها بسیار بالا بوده است. ممنون میشوم چند مورد از ان نمونه های زیادی که فرمودید را نام ببرید که بعد از تجدیدارزیابی سنگین سهامدار را نابود کرده باشند. بررسی من که نشان داد در بازار متعادل بجز انگشت شمار اکثرشان از قیمت تئوریک خود بالاتر رفته اند.
              عیسی به دین خود - موسی به دین خود

هرکی هر چی دوست داره بخره نه سودش مال منه نه زیانش

نکته مهم قیمت و زمان ورود به سهم هستش که کار هرکسی نیست

ما سهم غیر فلزی و پتروشیمی کم نخریدیم از نقطه کف تا نقطه سقف = بیشترین بازدهی

ولی گفتیم دیگه روی سقف نخریم = این حرف بدیه

روی سقف بخریم = میشه 50% ضرر = کجای این جمله ایراد داره

من هر موقع صلاح بدونم سهم شارپی می خرم و هر موقع احساس خطر کنم بنیادی می خرم

حالا شما روند شناس خوبی هستید رو کف ها می خرید و روی سقف ها خالی می کنید جوش جونتان

ولی ایکاش چه تو روند مثبت و چه تو روند منفی یه سیگنال ورود و خروج می دادید تا می دیدیم چکاره هستید

من روز 29 مرداد اومدم گفتم اغلب سهامم رو یک هفته قبلش فروختم و گفتم فعلا تا شاخص 1.500.000 در منفی ها سهم نخرید

تو کدام کانال که پولی هستند همچین سیگنالی دادند

با سلام و درود 29 مرداد 1399

بازار و شاخص چه بخواهیم و چه نخواهیم وارد روند اصلاحی شده به جای اینکه به در و دیوار بزنیم باید در این اوضاع تصمیم درستی بگیریم

من شخصا از هفته گذشته بخشی از سهام خود رو فروختم اما نه غالبا به صف فروش

مثلا کنور رو امروز کامل خارج شدم

50% وصندوق در روزهای قبل

کل وامید هفته قبل

50% حفاری سه روز پیش

کل ثفارس سه روز پیش

ثعمرا دیروز

بزاگرس سه روز قبل و...

اما در بخش دیگر گیر افتادم و فعلا انرا ول کردیم به امان خدا کیسون زاگرس غپونه کلر نوری سمازن و...

اما از این به بعد : دوستان بازار وارد اصلاح شده یعنی در یک روند رو به پایین قرار گرفته به نظر من

سوای اینکه شاخص تا چه عددی پایین میاد 1.500.000 یا پایین تر چون روند یه روند رو به پایینی هست به محض

برگشت در مثبت ها دیگه ورود نکیند اون روند صعودی بود که اگه 10-20 درصد بالاتر هم می خریدی باز سود میکردی

نمونه اش دیروز صبح بود اول صبح +%5 نیم ساعت بعد -5 % در عرض نیم ساعت 10 درصد ضرر برای کسی که اول صبح خرید

ولی اگر می دانست روند نزولیه دیگه منفی 5% هم نمی خرید چه برسد به 5% مثبت

از همین الان هم نمی شه گفت اصلاح شاخص از کدام نوع هستش زیگزاگ ها - فلت ها - مثلث ها - دیامتریک ها و یا سیامتریک ها

و یا اصلا اصلاح از نوع ترکیبی باشه

اگر روند رو به پایین کنونی شاخص رو یک موج A اصلاحی بدانیم شاخص در برگشت وارد موج صعودی B اصلاحی خواهد شد. و یا شاید هم

خود موج A خود ساختار 3 و یا 5 تایی داشته باشه

این موج B صعودی ( اصلاح موج A ) تا حدودی مشخص خواهد کرد اصلاح زیگزاگ هست یا فلت و یا ...

ولی پیش بینی من اینه که اصلاح پیچیده ای داشته باشیم شایدم اینجوری نباشه سواد من به این جور چیزا قد نمی ده

حمایت بی منطق دولت از برخی از سهام شرکت باعث شد موج صعودی بسیار قوی صورت بگیره فلذا موج اصلاحی هم به همان اندازه می تونه قوی باشه

هر گونه حمایت و دخالت مجدد دولت در این روند اصلاحی نیز می تونه برای آیندگان خطرناک باشه و آیندگان تاوان این حمایت ها رو بپردازند

نظر

• جان اسنو.
                ستاره دار (1)
                • Jul 2020
                • 1992

درود

سودآوری پترول به سودآوری دو شرکت شلرد و پتروایلام بستگی خواهد داشت

شلرد طبق آخرین صورت های مالی منتشر شده 70 هزار میلیارد بدهی ارزی داره

ایلام هم باید بدهی ارزی سنگین داشته باشه

هرچند فروش این شرکت ها می تونه با توجه به افزایش نرخ ارز به شدت افزایش پیدا کنه

اما حاشیه سود ناخالص می تونه توسط زیان تسعیر ارز از بین بره

لذا برآورد سود و زیان شلرد و ایلام با توجه به بدهی ارزی و تغییرات نرخ ارز نیاز به بررسی های بیشتری داره

و همین طور سود و زیان پترول که تابعی از سود و زیان این دوتا شرکت هستش

ولی از حیث ارزش جایگزینی شلرد و ایلام داری ارزش جایگزینی بالایی هستند و برای کسانی صبر بالای چند سال

دارند می تواند گزینه مناسبی در خریدهای پایین باشند

اما در شرایط فعلی شر کت هایی داریم که بدهی ارزی سنگین ندارند که هیچ بلکه دارایی ارزی خوبی هم دارند فروش بالا هم دارند

جناب شفاف سازی مدیر عاملش اخیرا چیزایی دیگه گفته ولی

خبر مهم پترول برای سهامداران پترول

مدیر عامل گروه پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان از تسویه حساب بدهی ارزی این مجموعه و عرضه زیر مجموعه پترول در بورس خبر داد.
                به گزارش همفکران رسول اشرف زاده با اشاره به اینکه بدهی 250 میلیون یورویی شرکت پتروشیمی سرمایه گذاری ایرانیان تسویه شده، گفت: در حال حاضر این مجموعه یک سنت هم بدهی ارزی ندارد.
                وی با اشاره به برنامه تامین مالی این مجموعه برای طرح های توسعه ای ، گفت:علاوه بر تسویه بدهی ارزی، فاینانس 87 میلیون یورویی تکمیل طرح‌های توسعه‌ای پتروشیمی پترول هم بازگشایی شده است.
                وی همچنین از راه اندازی تمامی کوره های واحد الفین پتروشیمی ایلام خبر داد و گفت: با بهره‌برداری کامل و تجاری از طرح توسعه ایلام، سهام این شرکت پتروشیمی هم در بورس عرضه می‌شود.
                @};-@};-@};-...Helping hands are more valuable than praying lips

نظر

• arad700
                  ستاره دار (1)
                  • Jul 2013
                  • 3237

خرید مجدد رمپنا
                  توکل بر خدا

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

با سلام و درود

شناسایی زیان تسعیر ارز 147 تومانی به ازای هر سهم در رتکو

این تازه اولش = در گزارش 6 ماهه از این دسته گزارش ها بسیار خواهد امد

اما در آنسو = سهام های دلاری = سود تسعیر ارز عالی خواهند داشت

حتی دلار تا 20.000 تومان هم بیاد پایین سهام دلاری عالی هستند

وقتی ما می گیم الان سهام پتروشیمی - فلزات و... = دارایی ارزی بالا = فاقد بدهی ارزی = درآمد ارزی

بعدش طرف میاد هزارتا تیکه بارمون می کنه

دوستان مطالبی که می نویسیم مربوط به زمان حال هستش = ما می گیم الان این سهم ها خوبه

وقتی می گیم تجدید ارزیابی ها خوب نیست = مربوط به زمان حال است = به دوسال پیش چه ربطی داره

قیمت سهم x دو سال پیش 400 بوده برای تجدید ارزیابی عالی بود = الان قیمت 6000 تومان شده = دیگه برای تجدید ارزیابی جذاب نیست

اینکه تجدید ارزیابی ها 10-20 برابر شدند = این مال گذشته است = دیگه بعد 10-20 برابر رشد کردن برای من جذابیت ندارند

من کی گفتم سهام دارای تجدید ارزیابی رو یکسال پیش دو سال پیش نخرید = ما برای امروز سهم تحلیل می کنیم و می خریم = نه برای دو سال پیش

10 ها مورد می توانم مثال بزنم که در یکی و دو ماه پیش اینگونه سهام چه تعداد سهامدار رو نابود کرده

ولی اسم این سهام رو نمیارم چون حوصله بحث و جدل و به چالش کشاندن تایپیک رو ندارم

شب خوش

نظر

• arad700
                      ستاره دار (1)
                      • Jul 2013
                      • 3237

با سلام و درود

شناسایی زیان تسعیر ارز 147 تومانی به ازای هر سهم در رتکو

این تازه اولش = در گزارش 6 ماهه از این دسته گزارش ها بسیار خواهد امد

اما در آنسو = سهام های دلاری = سود تسعیر ارز عالی خواهند داشت

حتی دلار تا 20.000 تومان هم بیاد پایین سهام دلاری عالی هستند

وقتی ما می گیم الان سهام پتروشیمی - فلزات و... = دارایی ارزی بالا = فاقد بدهی ارزی = درآمد ارزی

بعدش طرف میاد هزارتا تیکه بارمون می کنه

دوستان مطالبی که می نویسیم مربوط به زمان حال هستش = ما می گیم الان این سهم ها خوبه

وقتی می گیم تجدید ارزیابی ها خوب نیست = مربوط به زمان حال است = به دوسال پیش چه ربطی داره

قیمت سهم x دو سال پیش 400 بوده برای تجدید ارزیابی عالی بود = الان قیمت 6000 تومان شده = دیگه برای تجدید ارزیابی جذاب نیست

اینکه تجدید ارزیابی ها 10-20 برابر شدند = این مال گذشته است = دیگه بعد 10-20 برابر رشد کردن برای من جذابیت ندارند

من کی گفتم سهام دارای تجدید ارزیابی رو یکسال پیش دو سال پیش نخرید = ما برای امروز سهم تحلیل می کنیم و می خریم = نه برای دو سال پیش

10 ها مورد می توانم مثال بزنم که در یکی و دو ماه پیش اینگونه سهام چه تعداد سهامدار رو نابود کرده

ولی اسم این سهام رو نمیارم چون حوصله بحث و جدل و به چالش کشاندن تایپیک رو ندارم

شب خوش

ضمن تایید فرمایش جناب شفاف سازی مطالبی را به استحضار می رسانم
                      به نظرم در بحث ارزشگذاری یک سهم یا یک صنعت فاکتورهای زیادی باید در نظر گرفته بشه
                      مثلا همین سهام پتروشیمی مثل زاگرس نوری شپدیس کرمانشا جم و ..
                      واقعا الان ارزش جایگزینی اینها چند میلیون دلاره؟ مثلا شما واسه یه واحد الفین مثل پتروشیمی جم چند میلیون دلار باید سرمایه گذاری کنید؟تجهیزات پتروشیمی یه طرف ماجرا است و اینکه اصلا در این شرایط یه کشور حاضر به ساخت پتروشیمی بشه یه طرف دیگه ماجراست
                      این شرکتها با فلان کارخانه که هیچ حرفی واسه گفتن نداره فرق می کنن.به نظرم علاوه بر هزینه تجهیزات و زمین شرکت باید ارزش برند شرکت هم لحاظ بشه.
                      همین کرمانشاه، سود سال بعد با دلار 30 تومن حدود 900 تا 1000 تومنه
                      یه طرح توسعه 2 برابری داره که احتمالا پایان 1401 راه می افته
                      اوره که کمتر از 200 نمیشه
                      دلار هم که ماشالا هر روز بیشتر از دیروز
                      دیگه واقعا از یه سهم ما چه چیزی باید بخواهیم؟
                      اگر فرض محال تحریم ها تمام بشه فکر می کنید چه اتفاقی می افته؟
                      الان اوره با تخفیف حدود 25 درصد فروخته میشه اگر تحریم ها مثلا مثلا!!! شب انتخاب بایدن برداشته بشه و بایدن همون شب به برجام برگرده دلار میتونه بین 25 تا 30 درصد افت کنه ولی در عوض اوره بدون تخفیف یعنی با قیمت واقعی فروخته میشه پس رفع احتمالی تحریم ها و کاهش دلار با حذف تخفیفهایی که به خریدارها داده میشه خنثی مشه.

نظر

• abed
                        عضو فعال
                        • Jun 2013
                        • 426

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                        ضمن تایید فرمایش جناب شفاف سازی مطالبی را به استحضار می رسانم
                        به نظرم در بحث ارزشگذاری یک سهم یا یک صنعت فاکتورهای زیادی باید در نظر گرفته بشه
                        مثلا همین سهام پتروشیمی مثل زاگرس نوری شپدیس کرمانشا جم و ..
                        واقعا الان ارزش جایگزینی اینها چند میلیون دلاره؟ مثلا شما واسه یه واحد الفین مثل پتروشیمی جم چند میلیون دلار باید سرمایه گذاری کنید؟تجهیزات پتروشیمی یه طرف ماجرا است و اینکه اصلا در این شرایط یه کشور حاضر به ساخت پتروشیمی بشه یه طرف دیگه ماجراست
                        این شرکتها با فلان کارخانه که هیچ حرفی واسه گفتن نداره فرق می کنن.به نظرم علاوه بر هزینه تجهیزات و زمین شرکت باید ارزش برند شرکت هم لحاظ بشه.
                        همین کرمانشاه، سود سال بعد با دلار 30 تومن حدود 900 تا 1000 تومنه
                        یه طرح توسعه 2 برابری داره که احتمالا پایان 1401 راه می افته
                        اوره که کمتر از 200 نمیشه
                        دلار هم که ماشالا هر روز بیشتر از دیروز
                        دیگه واقعا از یه سهم ما چه چیزی باید بخواهیم؟
                        اگر فرض محال تحریم ها تمام بشه فکر می کنید چه اتفاقی می افته؟
                        الان اوره با تخفیف حدود 25 درصد فروخته میشه اگر تحریم ها مثلا مثلا!!! شب انتخاب بایدن برداشته بشه و بایدن همون شب به برجام برگرده دلار میتونه بین 25 تا 30 درصد افت کنه ولی در عوض اوره بدون تخفیف یعنی با قیمت واقعی فروخته میشه پس رفع احتمالی تحریم ها و کاهش دلار با حذف تخفیفهایی که به خریدارها داده میشه خنثی مشه.
                        تحلیل بسیار خوبی ارایه دادید- شاید باید از دید دیگری هم به قضیه نگاه کرد: اولا افت دلار بعد از انتخاب بایدن بستگی زیادی به دیدگاه سهامداران داره شاید همان 20-30 درصد افت کنه شاید پنیک بشه شارپ بیاید پایین و شاید کمتر از 20-30 درصد-
                        ارزندگی سهم با این دید ممکنه تو بلند مدت سهامدار را به طرف خودش بکشونه و اگر بخواهیم تمام اتفاقات را پیش بینی کنیم خطاها زیادی ممکنه داشته باشه- ممکنه سهمی معرفی کنیم که در مقابل ریزش دلار مصونتر باشه و...

نتیجه:سهمهایی که معرفی کردید در بلند مدت من هم موافقم ارزنده هستند- یک نکته دیگه اینه که: شما همین قضیه ریزش دلار و... برای بقیه سهمها دارید-- میتونید اشاره کنید نسبت به بقیه سهمها نسبی بهتره-ما در واقع داریم بین سهمهایی که فکر میکنیم خوب هستند بهتر را انتخاب میکنیم( یعنی در تحلیلمون باید مثلا با بقیه مقایسه کنیم و بعد تحلیل تقریبا تکمیل بشه) که بعدا که بقیه متوجه ارزندگیش شدند سهم رشد خوبی داشته باشه-- البته جناب شفاف سازی و شما حتما اینکار را بصورت ضمنی انجام میدید ولی اگر یک نت هم بهش اشاره بشه که با مقایسه با سهمهای خوب مثلا ... این سهم کمی از بهتر ها نداره به همان دلایل-

لطفا نظر من را ملاک تصمیم گیری قرار ندهید-
                        آخرین ویرایش توسط abed؛ 2020/10/08, 00:31.

نظر

• naderi1
                          ستاره‌دار(26)
                          • Sep 2020
                          • 792

عیسی به دین خود - موسی به دین خود

هرکی هر چی دوست داره بخره نه سودش مال منه نه زیانش

نکته مهم قیمت و زمان ورود به سهم هستش که کار هرکسی نیست

ما سهم غیر فلزی و پتروشیمی کم نخریدیم از نقطه کف تا نقطه سقف = بیشترین بازدهی

ولی گفتیم دیگه روی سقف نخریم = این حرف بدیه

روی سقف بخریم = میشه 50% ضرر = کجای این جمله ایراد داره

من هر موقع صلاح بدونم سهم شارپی می خرم و هر موقع احساس خطر کنم بنیادی می خرم

حالا شما روند شناس خوبی هستید رو کف ها می خرید و روی سقف ها خالی می کنید جوش جونتان

ولی ایکاش چه تو روند مثبت و چه تو روند منفی یه سیگنال ورود و خروج می دادید تا می دیدیم چکاره هستید

من روز 29 مرداد اومدم گفتم اغلب سهامم رو یک هفته قبلش فروختم و گفتم فعلا تا شاخص 1.500.000 در منفی ها سهم نخرید

تو کدام کانال که پولی هستند همچین سیگنالی دادند
                          با سلام منظور من واضح و روشن بود اما مطلب شما انچنان مرتبط به پست من نیست. گفتم سهم اگر الان ریزش سنگین دارد باید علت را دید که چه است. وقتی رشد 50 برابری کرده سهمی طبیعی است موقع منفی شدن بازار بالاتر از سهم های کمتر بالا رفته افت کند کجای این مطلبم اشتباه است؟ من اهل سیگنال خرید یا فروش دادن نیستم خودم هم سهم پتروشیمی و فولادی و معدنی در سبد کم ندارم. درمورد دی پی اس هم عرضم این بود که سهم ده هزارتومانی اگر 500 تومان سود تقسیم کند میشود 5 درصد قیمت سهم که انهم از قیمتش روزبازگشایی کسر میگردد و برخی شرکتها سود را با چند ماه تاخیر واریز میکنن پس اکثرا بخاطر سود نقدی سهمی را نمیخرن مگر برخی مواقع اما در قدیم اینگونه نبود و سهمی بود مثلا 150 تومان و 50 تومان سود سالانه پرداخت میکرد و الان دی پی اس جذابیت قبلش را از دست داده. اینکه هرکسی سهمی میخرد سود و زیانش متعلق به خودش است بدیهیست و بجز این هم نباید باشد. من عضو این سایت نبودم و به تازگی بعد از فیلتر سایت دیگر اینجا امدم ولی از قبلتر مطالب این سایت را هم میخواندم و دیده بودم که حتی در زمانی که این سهم های افزایش سرمایه دار را مناسب نمیدانستید بعضا بازده های چند صد یا هزاردرصدی دادن و اینکه گفتید الان را میگویید نه قبل را خب من هم همینرا میگویم که این سهم ها در این چند ساله بازدهی بسیار بالا داشته اند و هرکسی روی اینها تمرکز کرده سود فوق عالی کسب کرده است و حرفمان در این مورد یکیست ولی اینکه فرمودید نمونه های زیادی داریم که سهم ها بعد از تجدید ارزیابی سهامداران را نابود کرده عرضم این بود که این سهم ها قبلش رشد زیاد کرده اند و موقع افت طبیعی است افتشان هم تند و تیز باشد اما در مورد یکی دوماه اخیر هم حتی نمیتوان رابطه مستقیم بین این دو موضوع قائل شد وقتی کل بازار منفی بوده است.(سهم کمتر رشد کرده یا سهمی که پی بر ای کمتر دارد بدیهی است در بازار خونین افتش کمتر باشد و همه اینرا میدانن) اگر بازار اینطور منفی نمیشد همه این ها با قیمت بالا بازمیشدند ولی همین الان هم مگر چند نماد در این یکی دوماه اخیر بعد از افزایش سرمایه بازشدند و قبلی ها هم که پس از افزایش کلی رشد کردند و بعد در بازار منفی ریختن. مثلا ایران خودرو از 300 تومان رشد کرد و بعد از افزایش سرمایه رسید به 800تومان که میشود تقریبا 15هزارتومان (رشد حدود 50برابری)و الان که افت شدید کرده و به 330 تومان رسیده بازهم قیمت آن بالای 6هزارتومان با لحاظ افزایش است و اینهم بنوعی معجزه تجدید ارزیابیست که شما انرا فاقد اثر میدانید ولی واقعیت میدانی و قیمتی اینست که بازار برای خودرو 6هزارتومانی زیان ده صف میلیاردی کشیده حالا درست یا غلط ولی انچه رخ میدهد این است و اکر افزایش نمیداد محال بود خودرو را کسی ثلث این قیمت هم بخرد و الان حتی نسبت به قیمت تئوریک پس از افزایش سرمایه خود که 58 تومان بود تقریبا 6برابر است(با وجود افت شدید). اینکه سهم از بخت بدش افزایشش خورده به زمان ریزش شدید بازار که از نظر سرعت و شدت افت کم سابقه بوده و بعد از افزایش افت کرده ارتباط مستقیم با افزایش در اصل نداشته است. همه حرف من اینست که سعی کنیم به موقع تشخیص دهیم و در قیمت مناسب وارد و خارج شویم وگرنه خود من که میگویم سهم را نباید بعد از رشد بی وقفه مثلا 50 برابری خرید. همین الان هم نمیتوان حکم کلی داد که تجدیدارزیابی ها به درد میخورد یا نه بلکه باید هرمورد را جداگانه دید چه بسا باشند نمادهایی که شرایط مساعد با تئوریک پایین و اوضاع مناسب داشته باشد و با تعصب خود را از سود محروم نکنیم. به هرحال ممکن است کسی اهل ریسک نباشد و سراغ اینها نرود که ایرادی هم ندارد و کاملا قابل احترام. موید باشید
                          اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

حفاری شمال :

شناسایی 7,300,814 میلیون ریال سود تسعیر ارز

مبلغ تسعير اعلام شده براساس سياستهاي ارزي بانك مركزي بر مبناي مانده مطالبات و بدهي هاي ارزي قابل تسعير محاسبه گرديده است.

اوه اوه سهمی = 140 تومان سود تسعیر ارز

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

امر بدیهی = طبیعی = همه می دانند

افت شدید سهم های 10-20 برابر شده طبیعی است و همه می دانند

خرید سهام پتروشیمی و فلزی راحترین کار ممکنه و همه می دانند

افت کمتر سهام پتروشیمی و فلزی نسبت به سهام دیگه را همه می دانستند و کسی نیست که این موضوع را نداند

سود تقسیمی دیگه قدیمیه و اینو همه می دانند

سهم های 10-20 برابر شده و در سقف قیمتی رو نمی خرند و این رو همه می دانند

من سیگنال خرید و فروش نمی دم = برای دیکته نانوشته کسی غلط نمی گیره

معما چو حل شود آسان شود

پس خدا رو شکر همه ، همه چیز رو می دانند لذا دوستان سوالی در خصوص چیزی که همه می دانند و بدیهی است نپرسند:D:D:D:D

کار ما راحت شد دیگه برای پاسخ ندادن به کاربران دنبال بهونه بودم که بهونه جور شد

فکر می کنید پاسخ دادن راحته = در خصوص پترول می پرسند = صورت های مالی پترول - شلرد - پترو ایلام رو باید دانلود کنم

هر کدوم 50 صفحه یادداشت های همراه داره باید بخونم بررسی کنم = دیگه اینکار رو نمی کنم :.thumbsupsmileyanim:.thumbsupsmileyanim

و نکته آخر اینکه کی گفته من نباید اشتباه کنم خدا که نیستم فقط این خداست که عاری از هر عیبی است
                              آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/10/08, 13:42.

نظر

• وحید خزایی
                                عضو فعال
                                • Jul 2020
                                • 1260

وقتی کسی تو عمرش دو خط مفید ننوشته وووو سودش به هیچکس نرسیده خب چی درک میکنه..... همین تایپ کردن کلی انرژی و انگیزه میخواد دیگه حالا بماند باقی داستان

نظر

در حال کار...
                                X