شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط rezasatari پست شده است View Post
    سلام جناب شفاف سازي ميخاسم بدونم خنصير بنيادي مناسبي داره يا نه اگه زحمتي نباشه
    در اصل توسط سقراط حکیم پست شده است View Post
    با سلام، متاسفانه صاحبش نیست؛ از میان علمای فاندی کسی هست که سهم ((شیران)) رو برام شفاف سازی کنه (باعرض پوزش داستان بافی نباشه)/.:biggrinsmiley.:/

تو فروم ها پر قصه است.
    در اصل توسط ahmad sadeghian پست شده است View Post
    فجر گالوانیزه امسال 1000 الی 1100 سود میسازه 180 درصد هم افزایش سرمایه از انباشته داره به نظر بررسیش بد نباشه
    در اصل توسط ahmad sadeghian پست شده است View Post
    فجر گالوانیزه امسال 1000 الی 1100 سود میسازه 180 درصد هم افزایش سرمایه از انباشته داره به نظر بررسیش بد نباشه
    با سلام م درود

دوستان عزیز لطفا هر سوالی دارید از این دوست عزیزمون بپرسید

گذشته سهم رو براتون تحلیل می کنه = از قبل می دانسته 10-20 برابر میشه = واز قبل می دانسته سهم می ریزه

شناسایی موقعیتها و ورود و خروج به موقع انها را در گذشته بهتون بازگو می کنه

گذشته یک سهم رو تحلیل کردن دیگه کاری نداره = بچه 5 ساله من هم امروز می گه دیروز نوری -5 بود امروز چی ؟

یادش دیروز -5 بوده

خیلی هنر دارید به جای اینکه کار دیگران رو زیر سوال ببیرید = بیایید یه خدمتی به این بنده خداها بکنید

اگر توان دارید در شناسایی موقعیتها و ورود و خروج به موقع از آنها در آینده به ما ها کمک کنید

چرا نمی گید در آینده چه اتفاقی می افته = شما که خیلی چیزها رو می گویید از قبل مشخصه

روندها و از ورود و خروج سهم ها در اینده صحبت کنید تا ملت استفاده کنند = گذشته دیگه گذشته

تحلیل گران گذشته رو تحلیل می کنند تا به پیش بینی اینده برسند

گذشته می توان با جملات زیبا و متین چنان بازگو کرد که شنونده کیف بکنه

ولی وقتی یک سهم رو می خواهیم تحلیل و معرفی می کنیم بعضی اوقات ادرس خونومون هم یادمون می ره

در اصل توسط naderi1 پست شده است View Post
    افت بیشتر این سهم در بازار قرمز را در کنار میزان رشد بالاترشان در بازار صعودی و مثبت باید در نظر داشت. سهمی که یکساله 20 30برابر شده یا حتی بیشتر موقع منفی هم طبیعیست افتش شارپتر باشد تا سهمی که رشد کمتر داشته است. کسی که سبد خود را با فولادی و پتروشیمی و... پر میکند راحتترین کار ممکن را کرده و کسی نیست که نداند اینها سهم کمریسک و کم دردسر بازار با نقدشوندگی معمولا مناسب است ولی برای بازده بالاتر بخشی از سبد را برخی میبرند روی نمادهای با ریسک بیشتر و قبل از خرید هم باید انرا لحاظ گرد. قبلا در پستی اشاره به نمونه هایی داشتم و تاکید بر شناسایی موقعیتها و ورود و خروج به موقع به انها. پس در واقع درس عبرتی به نظر من جسارتا درکار نبوده [COLOR="#0000CD"]و از قبل هم مشخص بوده است.[/COLOR] سودهای نقدی مجامع هم الان با بالا رفتن پی بر ای بازار جذابیت چندان ندارد و سهمی که ده هزارتومان است برای سهامدار فرق چندان ندارد در مجمع 500 تومان سود تقسیم کند و چند ماه بعد واریز شود و موقع بازشدنش هم سود از قیمت کسر گردد پس خیلی کم افراد دنبال دی پی اس هستند و یا انگشت شمار از این نمادها وجود دارد که سودش صرفه داشته باشد.
    درمورد تجدیدارزیابی هم اخیرا بررسی داشتم در چند سال اخیر بالاترین سودها در این سهم ها بوده و اینکه از ده مورد یکیش هم ضرر بزند باز صرفه داشته که کسی متمرکز روی انها شود چراکه بازده ها بسیار بالا بوده است. ممنون میشوم چند مورد از ان نمونه های زیادی که فرمودید را نام ببرید که بعد از تجدیدارزیابی سنگین سهامدار را نابود کرده باشند. بررسی من که نشان داد در بازار متعادل بجز انگشت شمار اکثرشان از قیمت تئوریک خود بالاتر رفته اند.
    آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/10/11, 13:02.

نظر

• arad700
      ستاره دار (1)
      • Jul 2013
      • 3237

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
      با سلام
      دوستان لطفا حرمت اساتیدی مانند جناب شفاف سازی که تا کنون باعث کسب سود و جلوگیری از شناسایی زیان شدند را حفظ کنیم.
      والله من چند سال پیش یکی از همین سایتهای پولی را که مثلا سیگنال میدن انتخاب کردم که فقط باعث ضرر شد.پس باید قدر شناس اساتید این فروم به ویژه جناب شفاف سازی و احسان و ...باشیم.
      در این فروم ، جناب شفاف سازی احسان عزیز جناب mey(که متاسفانه به دلیل کم لطفی بعضی دوستان و حرمت شکنی که اتفاق افتاد دیگه کمتر از حضور ایشان بهره مند میشیم) جناب اروم بورس و ...این اساتید بدون هیچ چشم داشتی به همه ما منفعت رسانده اند.
      لطفا حرمت اساتید را حفظ کنیم
      و اما جناب شفاف سازی عزیز
      خواهشمندم اگر کدورتی پیش آمده و موجبات دلخوری شما پیش آمده، مانند گذشته، با بزرگواری و سعه صدر از کدورتها عبور فرمایید اجازه فرمایید از دانش شما بهره مند باشیم.

جناب شفاف سازی عزیز
      با عرض سلام
      دانش بالا و شخصیت والای حضرتعالی بر هیچ کدام از اعضای این فروم پوشیده نیست.
      امیدوارم از کدورتی که به دلیل مجادله با برخی از دوستان پیش آمده عبور فرمایید و مجددا به تاپیک خودتان برگردید.
      Honesty is the best policy

نظر

• naderi1
        ستاره‌دار(26)
        • Sep 2020
        • 792

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post

من این یکی دو ماه بازار قرمز رو به عنوان درس عبرت آویزه گوشم می کنم

اما بازار خراب می شه باید ببینم کدام سهام و کدام گروه ها در صف فروش قفل می شوند و 50-60% افت می کنند

و کدام سهام ها و کدام گروه خا در مقابل سیر نزولی مقاومت می کنند

نمونه های زیادی داریم که بعد از تجدیدارزیابی های سنگین سهامداران رو نابود کرده
        افت بیشتر این سهم در بازار قرمز را در کنار میزان رشد بالاترشان در بازار صعودی و مثبت باید در نظر داشت. سهمی که یکساله 20 30برابر شده یا حتی بیشتر موقع منفی هم طبیعیست افتش شارپتر باشد تا سهمی که رشد کمتر داشته است. کسی که سبد خود را با فولادی و پتروشیمی و... پر میکند راحتترین کار ممکن را کرده و کسی نیست که نداند اینها سهم کمریسک و کم دردسر بازار با نقدشوندگی معمولا مناسب است ولی برای بازده بالاتر بخشی از سبد را برخی میبرند روی نمادهای با ریسک بیشتر و قبل از خرید هم باید انرا لحاظ گرد. قبلا در پستی اشاره به نمونه هایی داشتم و تاکید بر شناسایی موقعیتها و ورود و خروج به موقع به انها. پس در واقع درس عبرتی به نظر من جسارتا درکار نبوده و از قبل هم مشخص بوده است. سودهای نقدی مجامع هم الان با بالا رفتن پی بر ای بازار جذابیت چندان ندارد و سهمی که ده هزارتومان است برای سهامدار فرق چندان ندارد در مجمع 500 تومان سود تقسیم کند و چند ماه بعد واریز شود و موقع بازشدنش هم سود از قیمت کسر گردد پس خیلی کم افراد دنبال دی پی اس هستند و یا انگشت شمار از این نمادها وجود دارد که سودش صرفه داشته باشد.
        درمورد تجدیدارزیابی هم اخیرا بررسی داشتم در چند سال اخیر بالاترین سودها در این سهم ها بوده و اینکه از ده مورد یکیش هم ضرر بزند باز صرفه داشته که کسی متمرکز روی انها شود چراکه بازده ها بسیار بالا بوده است. ممنون میشوم چند مورد از ان نمونه های زیادی که فرمودید را نام ببرید که بعد از تجدیدارزیابی سنگین سهامدار را نابود کرده باشند. بررسی من که نشان داد در بازار متعادل بجز انگشت شمار اکثرشان از قیمت تئوریک خود بالاتر رفته اند.
        با سلام منظور من واضح و روشن بود اما مطلب شما انچنان مرتبط به پست من نیست. گفتم سهم اگر الان ریزش سنگین دارد باید علت را دید که چه است. وقتی رشد 50 برابری کرده سهمی طبیعی است موقع منفی شدن بازار بالاتر از سهم های کمتر بالا رفته افت کند کجای این مطلبم اشتباه است؟ من اهل سیگنال خرید یا فروش دادن نیستم خودم هم سهم پتروشیمی و فولادی و معدنی در سبد کم ندارم. همه حرف من اینست که سعی کنیم به موقع تشخیص دهیم و در قیمت مناسب وارد و خارج شویم وگرنه خود من که میگویم سهم را نباید بعد از رشد بی وقفه مثلا 50 برابری خرید. همین الان هم نمیتوان حکم کلی داد که تجدیدارزیابی ها به درد میخورد یا نه بلکه باید هرمورد را جداگانه دید چه بسا باشند نمادهایی که شرایط مساعد با تئوریک پایین و اوضاع مناسب داشته باشد و با تعصب خود را از سود محروم نکنیم. به هرحال ممکن است کسی اهل ریسک نباشد و سراغ اینها نرود که ایرادی هم ندارد و کاملا قابل احترام. موید باشید
        با سلام م درود

دوستان عزیز لطفا هر سوالی دارید از این دوست عزیزمون بپرسید

گذشته سهم رو براتون تحلیل می کنه = از قبل می دانسته 10-20 برابر میشه = واز قبل می دانسته سهم می ریزه

شناسایی موقعیتها و ورود و خروج به موقع انها را در گذشته بهتون بازگو می کنه

گذشته یک سهم رو تحلیل کردن دیگه کاری نداره = بچه 5 ساله من هم امروز می گه دیروز نوری -5 بود امروز چی ؟

یادش دیروز -5 بوده

خیلی هنر دارید به جای اینکه کار دیگران رو زیر سوال ببیرید = بیایید یه خدمتی به این بنده خداها بکنید

اگر توان دارید در شناسایی موقعیتها و ورود و خروج به موقع از آنها در آینده به ما ها کمک کنید

چرا نمی گید در آینده چه اتفاقی می افته = شما که خیلی چیزها رو می گویید از قبل مشخصه

روندها و از ورود و خروج سهم ها در اینده صحبت کنید تا ملت استفاده کنند = گذشته دیگه گذشته

تحلیل گران گذشته رو تحلیل می کنند تا به پیش بینی اینده برسند

گذشته می توان با جملات زیبا و متین چنان بازگو کرد که شنونده کیف بکنه

ولی وقتی یک سهم رو می خواهیم تحلیل و معرفی می کنیم بعضی اوقات ادرس خونومون هم یادمون می ره
        با سلام / جناب شفاف سازی عزیز بنده نمیخواستم مجدد به این موضوع بپردازم ولی با کمال احترام به شما چون شما نوشتید پاسخ میدم. بنده نه ادعایی دارم و نه اهل سیگنال دادن هستم و نه پیشگو هستم. بار دیگر عرض میکنم بنده از خوانندگان تاپیک شما بوده و هستم و از تحلیلهایتان هم استفاده میکنم منتها این دلیل نمیشود با همه انها موافق باشم و یا نخواهم اگر نظری داشتم ابراز کنم مگر شما نوشتنم را اجازه ندهید. درهرحال ماهیت فروم ها ابراز و اعلام نظرات است و همین موضوع موجب پویایی بیشتر فروم و استفاده بهتر برای طرفین میشود. بنده نسبت به بخشی از مطالب ارزشمند شما نظرم رو عنوان کردم و انتظار چنین واکنشی از یک شخص باتجربه چون شما رو نداشتم. آن قسمت آبی که از نوشته من نقل قول داشتید هم هرچند متن واضح است ولی جهت توضیح بیشتر عرض میکنم که شما فرمودید افت اخیر بازار رو به عنوان درس عبرت آویزه گوش میکنید چراکه برخی سهم ها افت 50 60 درصدی داشتند و برخی مقاومت در برابر افت. من گفتم دلیل اینرو باید دید چیست که در متن اوردم و اشاره کردم این مورد درس عبرت از دید من نیست چراکه وقتی سهمی 40 برابر شده مشخص است موقع ریزش بازار افتش بالاتر از سهمی باشد که رشد کمتر داشته و البته از سهم های کمریسک مانند فولادی و پترویی باشد. پس عبارت از قبل مشخص بودن برمیگرده به این مطلب که از واضحات است، نه به پیش گو بودن من برای رشد آنها. من میگویم در گذشته این موقعیتها و فرصتها بوده فارغ از اینکه ما استفاده کردیم یا خیر و یا تشخیص دادیم یا خیر ولی باید همیشه سعیمان این باشد که با بررسی همه جانبه نهایت استفاده رو از موقعیت ها و فرصتها ببریم. خود من هم از بسیاری از اینها نتونستم استفاده ببرم یا فقط از بخشی استفاده کردم. مطلب من بسیار روشن و شفاف است و نمیدانم چرا شما به کل به مطلب دیگری در پاسخ میپردازد و اصل مطلب را کنار میگذارید؟ از شما که به عنوان یک کاربر منطقی که سالهاست مطالبش را دنبال میکنم و قبولش دارم این نوع واکنش برایم تعجب انگیز بود. در هرحال چیزی از ارادت من به شما علیرغم این برخورد نه چندان منطقی کم نمیشود. موید باشید.
        آخرین ویرایش توسط naderi1؛ 2020/10/11, 23:34.
        اگر جرات زدن حرف حق را نداری لااقل برای کسانی که حرف ناحق می زنند دست نزن

نظر

• amirardalan
          عضو عادی
          • Aug 2011
          • 130

من این یکی دو ماه بازار قرمز رو به عنوان درس عبرت آویزه گوشم می کنم

اما بازار خراب می شه باید ببینم کدام سهام و کدام گروه ها در صف فروش قفل می شوند و 50-60% افت می کنند

و کدام سهام ها و کدام گروه خا در مقابل سیر نزولی مقاومت می کنند

نمونه های زیادی داریم که بعد از تجدیدارزیابی های سنگین سهامداران رو نابود کرده

با سلام / جناب شفاف سازی عزیز بنده نمیخواستم مجدد به این موضوع بپردازم ولی با کمال احترام به شما چون شما نوشتید پاسخ میدم. بنده نه ادعایی دارم و نه اهل سیگنال دادن هستم و نه پیشگو هستم. بار دیگر عرض میکنم بنده از خوانندگان تاپیک شما بوده و هستم و از تحلیلهایتان هم استفاده میکنم منتها این دلیل نمیشود با همه انها موافق باشم و یا نخواهم اگر نظری داشتم ابراز کنم مگر شما نوشتنم را اجازه ندهید. درهرحال ماهیت فروم ها ابراز و اعلام نظرات است و همین موضوع موجب پویایی بیشتر فروم و استفاده بهتر برای طرفین میشود. بنده نسبت به بخشی از مطالب ارزشمند شما نظرم رو عنوان کردم و انتظار چنین واکنشی از یک شخص باتجربه چون شما رو نداشتم. آن قسمت آبی که از نوشته من نقل قول داشتید هم هرچند متن واضح است ولی جهت توضیح بیشتر عرض میکنم که شما فرمودید افت اخیر بازار رو به عنوان درس عبرت آویزه گوش میکنید چراکه برخی سهم ها افت 50 60 درصدی داشتند و برخی مقاومت در برابر افت. من گفتم دلیل اینرو باید دید چیست که در متن اوردم و اشاره کردم این مورد درس عبرت از دید من نیست چراکه وقتی سهمی 40 برابر شده مشخص است موقع ریزش بازار افتش بالاتر از سهمی باشد که رشد کمتر داشته و البته از سهم های کمریسک مانند فولادی و پترویی باشد. پس عبارت از قبل مشخص بودن برمیگرده به این مطلب که از واضحات است، نه به پیش گو بودن من برای رشد آنها. من میگویم در گذشته این موقعیتها و فرصتها بوده فارغ از اینکه ما استفاده کردیم یا خیر و یا تشخیص دادیم یا خیر ولی باید همیشه سعیمان این باشد که با بررسی همه جانبه نهایت استفاده رو از موقعیت ها و فرصتها ببریم. خود من هم از بسیاری از اینها نتونستم استفاده ببرم یا فقط از بخشی استفاده کردم. مطلب من بسیار روشن و شفاف است و نمیدانم چرا شما به کل به مطلب دیگری در پاسخ میپردازد و اصل مطلب را کنار میگذارید؟ از شما که به عنوان یک کاربر منطقی که سالهاست مطالبش را دنبال میکنم و قبولش دارم این نوع واکنش برایم تعجب انگیز بود. در هرحال چیزی از ارادت من به شما علیرغم این برخورد نه چندان منطقی کم نمیشود. موید باشید.[/QUOTE]

با سلام به اقای شفاف سازی و تشکر از یاری رساندن به خلق خدا بدون هیچ چشمداشتی وسپاس و درود فراوان به اقای نادری با این نگارش متین و انسانی باشد که الگو و سر مشق من وسایرین باشد در برابر دوستان زحمتکش این فروم .سپاس.

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط amirardalan پست شده است View Post

با سلام به اقای شفاف سازی و تشکر از یاری رساندن به خلق خدا بدون هیچ چشمداشتی وسپاس و درود فراوان به اقای نادری با این نگارش متین و انسانی باشد که الگو و سر مشق من وسایرین باشد در برابر دوستان زحمتکش این فروم .سپاس.
            سلام و درود

همین آقای نادری در چند تا پست اولیه خودش سلام کردن هم بلد نبود

و یکسره با ادعای تمام که در نوشته هایش کاملا مشهوده که همه چیز را می داند نوشته های ما زیر سوال می برد

حالا که دیده ...... با سلام و با اجترام و جملات متین و آراسته و... صحبت می کنه

بازهم می گویم ایشون حتی با این همه زیر سوال بردن تحلیل ها و نوشته های دیگران حاضر نیست یک

تحلیل از یک سهم یا روند کلی بازار در آینده ارایه بکنه = و این چه ربطی داره به پیش گویی

زمانی که پس از چند ماه در جا زدن ما امدیم شپنا 600 تومانی شبندر 950 تومانی - وخارزم 300 تومانی وصندوق 400 تومانی

کیسون 300 تومانی کنور 1000 تومانی وامید 600 تومانی وسنا 600 و... رو در کف قیمتی معرفی کردیم و در اوج قیمت خارج شدیم

ایشون کجا بودند و چه خدمتی به خلق الله کردند که حالا .....

بگذریم

از این به بعد تحلیل تکنیکال تحلیل بنیادی .. معرفی سهام
            ورود و خروج ، جواب به سوالات دوستان و... تعطیل خواهد بود

مگر چند پست در حد اصلاع رسانی

سری که درد نمی کنه رو نمی بندند

همه تحلیل ها همان در لب تاب من باشه جاش امن تره تا بعدا بدهکار کسی نباشم

با تشکر از همه دوستان عزیز و گرامی
            آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2020/10/12, 01:01.

نظر

• سقراط حکیم
              عضو عادی
              • Sep 2020
              • 79

با سلام ؛ لپ تاپ شفاف سازی جهت پاره ایی روشن گری در مورد گذشته ؛ حال ؛حال استمراری؛ آینده؛ آینده در گذشته؛ و آینده در گذشته کامل !!!
              تمام سهم های بازار ؛خریداریم!!!
              /:.grlim:.//.:biggrinsmiley.:/

تلفن (پیام) میزنم جواب نمی دی...... کسی رو مثل من عذاب نمی دی
              [SIZE=3][COLOR=#800080][I][B]حماقت بشر را کرانی نیست..... [/B][/I][/COLOR][/SIZE]

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

با سلام و درود

فولاد کویر = 1720 تومان

کویر ح یک هفته پیش = 1000 تومان = تاکید بر خرید و واریز ارزش اسمی بود

توی بازار سراسر قرمز معرفی شد

نظر

• amirardalan
                  عضو عادی
                  • Aug 2011
                  • 130

سلام و درود

همین آقای نادری در چند تا پست اولیه خودش سلام کردن هم بلد نبود

و یکسره با ادعای تمام که در نوشته هایش کاملا مشهوده که همه چیز را می داند نوشته های ما زیر سوال می برد

حالا که دیده ...... با سلام و با اجترام و جملات متین و آراسته و... صحبت می کنه

بازهم می گویم ایشون حتی با این همه زیر سوال بردن تحلیل ها و نوشته های دیگران حاضر نیست یک

تحلیل از یک سهم یا روند کلی بازار در آینده ارایه بکنه = و این چه ربطی داره به پیش گویی

زمانی که پس از چند ماه در جا زدن ما امدیم شپنا 600 تومانی شبندر 950 تومانی - وخارزم 300 تومانی وصندوق 400 تومانی

کیسون 300 تومانی کنور 1000 تومانی وامید 600 تومانی وسنا 600 و... رو در کف قیمتی معرفی کردیم و در اوج قیمت خارج شدیم

ایشون کجا بودند و چه خدمتی به خلق الله کردند که حالا .....

بگذریم

از این به بعد تحلیل تکنیکال تحلیل بنیادی .. معرفی سهام
                  ورود و خروج ، جواب به سوالات دوستان و... تعطیل خواهد بود

مگر چند پست در حد اصلاع رسانی

سری که درد نمی کنه رو نمی بندند

همه تحلیل ها همان در لب تاب من باشه جاش امن تره تا بعدا بدهکار کسی نباشم

با تشکر از همه دوستان عزیز و گرامی
                  سلام دوست عزیز جناب شفاف سازی ذات وفطرت وژن انسان قابل تغییر نیست شما انسان خیرخواه و پاک طینت هستید هر کجا باشید خیرخواه خلق هستید مهم همین است.

نظر

• لیورپول
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 547

با سلام و احترام
                    شفاف جان خرید کویررو امروز سفارش می کنید یا نه

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط لیورپول پست شده است View Post
                      با سلام و احترام
                      شفاف جان خرید کویررو امروز سفارش می کنید یا نه
                      درود

نه ............ کویرح رو که 60-70% نون توش خوابیده بود تاکید داشتم

نظر

• سهامدار خرد
                        عضو فعال
                        • Sep 2020
                        • 2323

جناب شفاف سازی
                        باسلام
                        در کیسون گیرافتادیم بدجور
                        روندش رو چطور میبینید
                        کی فرصت خروج میده

نظر

• arad700
                          ستاره دار (1)
                          • Jul 2013
                          • 3237

جناب شفاف سازی شبصیر را می خواهم تعویض کنم
                          ممکنه لطفا راهنمایی فرمایید از میان سهامی که قبلا معرفی فرموده بودید به کدام اضافه کنم؟

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                            جناب شفاف سازی شبصیر را می خواهم تعویض کنم
                            ممکنه لطفا راهنمایی فرمایید از میان سهامی که قبلا معرفی فرموده بودید به کدام اضافه کنم؟
                            درود

من امروز حفاری 1104 خرید کردم

کلر هم 64500 گذاشتم ندادند

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
                            جناب شفاف سازی
                            باسلام
                            در کیسون گیرافتادیم بدجور
                            روندش رو چطور میبینید
                            کی فرصت خروج میده
                            درود

سرخطی بزنی شاید بتونی بفروشی

من خودم 200.000 تا دیروز سرخطی فروختم

پریروز هم سرخطی زده بودم .... نفر سوم .... دیدم 20.000 تا فروش رفت تعجب کردم ..... دیدم اردر ها رو به جای 200.000 تا 20.000 تا گذاشتم :D:D:D

نظر

• arad700
                              ستاره دار (1)
                              • Jul 2013
                              • 3237

جناب شفاف سازی
                              با سلام
                              وظیفه خودم می دانم تشکر کنم.

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

با سلام

آریا ساسول در تابستان 570 تومان به ازای هر سهم سود ساخت جمع 6 ماهه = 878 تومان

نظر

در حال کار...
                                X