شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
    جناب شفاف سازی بین سیمانی ها الویت اول برای خرید کدام است
    این سه تا که گفتیم ریاد باهم فرقی ندارند هر سه خوبند

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

تاریخ پست - 1399/11/22

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=3039&page=207

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
      سلام و درود

من فلوله رو بررسی نمی کنم

از خرید و سرمایه گذاری در سهام شرکت ها به دنبال چه اهدافی هستیم ؟

اینکه اون شرکت درآمد و فروش خوبی داشته باشد و یا اینکه در آینده درآمد عملیاتی خیلی خوب ایجاد بکنه و به دنبال این فروش عالی

سود عالی هم داشته باشه و سهم الان و یا در آینده به یک پی به ای 4-5-6 برسه

چه eps ی در آینده برای فلوله متصوریم ؟ سود 100 تومانی سود 200 تومانی سود 300 تومانی و...

خوب همین الان شرکت هایی داریم بالاتر از این سود ها و قیمت های بسیار کمتر از فلوله و یا پی به ای های کمتر از پی به ای های

پر از ابهام فلوله

فاسیمن با سود 300 تومانی 1300 می فروختند فلوله الان که سود بدرد بخور نداره قیمت 2300 تومان چند ساله دیگه فلوله به سود 300 تومانی

می رسه شایدم نرسه ...... اصلا نمی دانم به سود 100-200 و یا 300 تومانی می رسه یا نه ؟

من الان شرکتی رو می خرم که به سود 300 تومانی رسیده و قیمتش نصف قیمت فلوله

و یا کچاد با سود 300 تومان

و یا فسپا با سود 800-850 تومانی .... قیمت 3800 تومان

و یا فجر با سود 1100 تومانی قیمت محدوده 6000 تومان

و یا خیلی از سهام های دیگه که اینجا معرفی شدند

این سهام ها اگر سودشون نصف هم بشه یک سوم بشه حتی یک چهارم بشه

از سودهای احتمالی 100-200-300 تومانی فلوله در آینه بازهم جلوترند

مگر اینکه یکی با تحلیل بگه دوسال دیگه فلوله 400-500 تومان موثق سود عملیاتی تکرار شونده خواهد داشت

و از سهام های الان سر باشه که اون قضیه اش فرق می کنه
      با سلام و درود

خوب فلوله 2300 تومان در تاریخ 99/11/23 شد 1630 تومان = 30% ضرر

ما گفتیم به جای فلوله :

فجر 6000 تومان بخرید

قیمت امروز فجر بدون احتساب افزایش سرمایه و با در نظر گرفتن 450 تومان سود نقدی = 8750 تومان = بازدهی 45درصد

و یا کچاد قیمت 2000 تومان اون موقع الان 2450 تومان = 22.5% بازدهی

با کی داریم لج می کنیم چرا دلمون به حال سرمایه مون نمی سوزه

می خواهیم چی رو ثابت کنیم خیلی ها از 3400-3500 تومان همچنان تبلیغ فلوله می کنند

در قیمت 3500 تومان هم کسی نظر من رو می پرسید جواب من همان پاسخ در قیمت 2300 تومان بود

حساب کنید کسی فلوله 2300 می فروخت و فجر 6000 تومانی می خرید الان 75 درصد جلو بود

حالا فلوله یه زمانی شروع کنه به رشد کردن ..... بوق و کرنا ..... دیدید گفتم فلوله چنین و چنان

هنر اون که در قیمت های بالا خروج می زدی و الان می تونستی دوبرابر بزاری سرجاش

هنر اینکه رکب بازیگران کثیف این سهم و خیلی از سهم های دیگه رو نخوری

خیلی ها از قیمت امروز باید سهم 100% رشد بکنه تازه به پول خودشون برسند چه برسه به سود کردن
      آخرین ویرایش توسط شفاف سازی؛ 2021/06/23, 16:54.

نظر

• شفاف سازی
        عضو فعال
        • Nov 2012
        • 2880

با سلام

البته ما هم مثل تمام سهامداران عزیز از این دست سهام مثل فلوله داشتیم

اما نزاشتیم به ما رکب بزنند

مثل خزامیا - وخارزم - ثفارس - بزاگرس - وسنا - بکهنوج - وکادو - کیسون - شپنا - شبندر - شبریز و ...

همه رو در اوج دادیم به این بازیگران و بعضی ها با 20-30 پایین تر از اوج ( البته نه با ضرر )

و رفتیم سراغ بنیادی ها

البته در 30 درصد کیسون گیر کردم/:.sadsmiley.:/

نظر

• محمدیان50
          عضو فعال
          • Nov 2013
          • 822

1400/04/02

با سلام خدمت کاربر محترم شفاف سازی.

در صورت امکان صورت های مالی نماد شبندر را بررسی بفرمایید..

با تشکر..
          .......
          تاریخ 1400/03/12 نماد سهم برای افزایش سرمایه 368% از اندوخته،تجدیدارزیابی و.... با قیمت پایانی 21360 ریال

بسته و در مجمع مورد تصویب قرار گرفت..

شرکت در آخرین ارسال بر روی کدال سود 4089 ریالی اعلام نموده.

نظر

• rasam
            ستاره دار(1)
            • May 2012
            • 481

سلام شفاف جون
            بعد عمری دوباره بورسی شدم
            پترول
            مادیرا
            غشهداب
            گرفتم به نظر عوض کنم با یه سهم دیگه میشه در موردش لطف کنی راهنمایی کنی ممنوم
            بعد میبینم که گروه تلگرام هم زدی مبارکه:)
            انشاالله هر جا هستی موفق باشی
            ارادتمند

نظر

• شفاف سازی
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 2880

در اصل توسط محمدیان50 پست شده است View Post
              1400/04/02

با سلام خدمت کاربر محترم شفاف سازی.

در صورت امکان صورت های مالی نماد شبندر را بررسی بفرمایید..

با تشکر..
              .......
              تاریخ 1400/03/12 نماد سهم برای افزایش سرمایه 368% از اندوخته،تجدیدارزیابی و.... با قیمت پایانی 21360 ریال

بسته و در مجمع مورد تصویب قرار گرفت..

شرکت در آخرین ارسال بر روی کدال سود 4089 ریالی اعلام نموده.
              درود

بررسی شرکت های پالایشی با توجه به اینکه نرخ فروش محصولات در گزارشات ماهانه درج نمی شه ممکن نیست

نه تنها ما بلکه کادر مالی این شرکت ها هم نمی تونند همانگونه که سود 99 رو یکبار 280 تومان و یکماه بعد 400 تومان اعلام کردند

سود 400 تومان با سرمایه قبلی هستش

الان قیمت با سرمایه جدید 456 تومان و سود ttm برابر 85 تومان می باشد

در کل شبندر در این قیمت ها به نظر من ارزنده هستش

در اصل توسط rasam پست شده است View Post
              سلام شفاف جون
              بعد عمری دوباره بورسی شدم
              پترول
              مادیرا
              غشهداب
              گرفتم به نظر عوض کنم با یه سهم دیگه میشه در موردش لطف کنی راهنمایی کنی ممنوم
              بعد میبینم که گروه تلگرام هم زدی مبارکه:)
              انشاالله هر جا هستی موفق باشی
              ارادتمند
              درود و عرض ارادت

دار و ندار سهام من همین هایی است که در این فروم اعلام کردم

کانال هم واتساپ هستش نه تلگرام .... مبارک چی باشه ..... رایگان در خدمت آشنایان .... البته راضیم به رضای خدا

در خصوص سهام های شما هم مادیرا و غشهداب رو اصلا بررسی نداشتم

و پترول هم یکسال پیش بررسی داشتم ولی اون زمان قیمت سهام های دیگه چند برابر الان بود و پترول اون موقع زیر 800 تومان ارزنده می دانستم

بالای 1000 که رفت کلا از فکرش بیرون آمدم

الان هم در بررسی های من جایی نداره

لذا چون اطلاعات دقیق و بروزی در خصوص سهام شما ندارم در خصوص تعویض نمی توانم آدرس درستی بهتون بدم

نظر

• سهامدار خرد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 2323

سلام
                کسی اطلاع داره سهام افزایش سرمایه شتران در پرتفو اعمال شده یانه؟
                ممنون میشم اگه کسی اطلاع داره جواب بده

نظر

• سرجوخه
                  عضو عادی
                  • Jan 2014
                  • 241

با سلام
                  از کانال بتا سهم
                  رئیس‌ جمهور واحد شیرین‌سازی پتروشیمی بوعلی سینا را افتتاح می‌کند. |واحد شیرین سازی برش سبک پتروشیمی بوعلی سینا با ظرفیت تولید ۳۵۰ هزار تن در سال و سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد ریالی صبح فردا - پنج‌شنبه - ۳ تیرماه ۱۴۰۰ با فرمان رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.

البته با توجه به تاریخ خبر.
                  افتتاح امروز صورت گرفت.
                  با تشکر از شفاف سازی بابت معرفی سهم
                  آخرین ویرایش توسط سرجوخه؛ 2021/06/24, 13:39.

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

طرح شیرین‌سازی برش سبک مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا با ظرفیت سالانه ۳۵۰ هزار تن رافینت و گاز مایع (ال‌پی‌جی) با فرمان رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری رسمی رسید.
                    خبرگزاری میزان - بنا به اعلام شانا، طرح شیرین‌سازی (گوگردزدایی) برش سبک مجتمع پتروشیمی بوعلی سینا امروز (پنجشنبه، سوم تیرماه) با هدف گوگردزدایی از محصول برش سبک این شرکت برای رسیدن به مقدار نهایی گوگرد کمتر از یک PPM از سوی حسن روحانی، رئیس‎جمهوری از طریق ویدئوکنفرانس بهره‌برداری شد.

مدیرعامل پتروشیمی بوعلی سینا درباره اهداف اجرای طرح شیرین‌سازی برش سبک گفت: حدود ۲۵ تا ۳۰ درصد از محصولات پتروشیمی بوعلی سینا محصول ترش و سولفوردار برش سبک است و به مصرف شرکت‌های منطقه می‌رسد که در صورت شات‌داون یا کاهش تولید واحد‌های متقاضی، بوعلی نیز مجبور به کاهش تولید می‌شد به‌طوری‌که سالانه حدود ۲۰ درصد از ظرفیت تولید بوعلی به دلیل عدم دریافت برش سبک از سوی واحد‌های مصرف‌کننده کاهش می‌یافت.

احمدزاده افزود: تا دوسال گذشته این طرح پیشرفت چندانی نداشت، اما از اوایل سال ۹۸ قراداد مهندسی، تأمین تجهیزات و اجرا (ئی‌پی‌سی) طرح با یک پیمانکار ایرانی انجام و تا پایان پارسال تکمیل و اوایل امسال عملیاتی شد.

وی همچنین محصول برش سبک تولیدی بوعلی را خوراکی مناسب برای واحد‌های الفینی دارای کوره مایع اعلام و اظهار کرد: این محصول از طریق خط لوله به مصرف واحد‌های مصرف‌کننده منطقه می‌رسد، زیرا به راحتی قابل حمل نیست و حمل آن با خطر همراه است بنابراین با اولویت تأمین نیاز شرکت‌های داخلی، با تبدیل مازاد برش سبک در واحد شیرین‌سازی به محصول قابل حمل، این محدودیت رفع می‌شود و شرکت صادرات و درآمد ارزی نیز خواهد داشت.

احمدزاده با بیان اینکه پس از تأمین نیاز داخل، مابقی رافینت تولیدی در واحد شیرین‌سازی صادر خواهد شد ضمن اینکه نخستین محموله نیز صادر شده است، ادامه داد: این روند درآمد ارزی برای شرکت به دنبال خواهد داشت که براساس پیش‌بینی انجام شده در محافظه‌ترین حالت سالانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان به سود بوعلی اضافه می‌شود.

وی ظرفیت تولید رافینت و ال‌پی‌جی در واحد شیرین‌سازی برش سبک را در مجموع ۳۵۰ هزار تن در سال عنوان کرد و ادامه داد: اجرای این طرح علاوه براینکه سبب جبران افت ۲۰ درصدی تولید مجتمع در سال‌های گذشته می‌شود بلکه بوعلی سینا می‌تواند ۱۰ درصد بالاتر از ظرفیت اسمی تولید داشته باشد.

مدیرعامل پتروشیمی بوعلی سینا با اشاره به اینکه حدود ۷۰۰ میلیارد تومان در این طرح سرمایه‌گذاری شده که از طراحی پایه و لایسنس تا پیمانکاران اجرا از سوی داخلی‌ها انجام و حدود ۸۵ درصد خرید‌ها نیز از داخل تأمین شده است، گفت: اجرای این طرح به طور متوسط ماهیانه برای حدود ۲۵۰ نفر در دوران احداث اشتغال ایجاد کرد و هم‌اکنون نیز حدود ۴۰ نفر به طور مستقیم در واحد مشغول به کار هستند.

پتروشیمی بوعلی سینا از شرکت‌های زیرمجموعه هلدینگ خلیج فارس است که در زمینی به مساحت ۳۶ هکتار در شمال غربی خلیج فارس در استان خوزستان و در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی (ره) قرار دارد.

در اصل توسط سرجوخه پست شده است View Post
                    با سلام
                    از کانال بتا سهم
                    رئیس‌ جمهور واحد شیرین‌سازی پتروشیمی بوعلی سینا را افتتاح می‌کند. |واحد شیرین سازی برش سبک پتروشیمی بوعلی سینا با ظرفیت تولید ۳۵۰ هزار تن در سال و سرمایه گذاری هفت هزار میلیارد ریالی صبح فردا - پنج‌شنبه - ۳ تیرماه ۱۴۰۰ با فرمان رئیس جمهور به بهره‌برداری می‌رسد.

البته با توجه به تاریخ خبر.
                    افتتاح امروز صورت گرفت.
                    با تشکر از شفاف سازی بابت معرفی سهم
                    با سلام و درود

واقعا سهم خیلی خوب و در پایین ترین قیمت شکار کردیم ..... نوش جونتون

اما نکات بسار مهم :

1- 350.000 تن برش سبک به 350.000 تن رافینت و LPG تبدیل خواهد شد.

2- برش سبک محصول ترش و سولفوردار بود و از طریق خط لوله فقط به مصرف شرکت‌های منطقه می‌رسید

3- برش سبک به راحتی قابل حمل نیست و حمل آن با خطر همراه است لذا امکان صادرات آن وجود نداشته

4- رافینت و LPG تولیدی صادر خواهد شد .

5- سالانه حدود ۲۰ درصد از ظرفیت تولید بوعلی به دلیل عدم دریافت برش سبک از سوی واحد‌های مصرف‌کننده کاهش می‌یافت.

لذا افزایش 20% ظرفیت تولید با بهره برداری از شیرین سازی

5- جرای این طرح علاوه براینکه سبب جبران افت ۲۰ درصدی تولید مجتمع در سال‌های گذشته می‌شود بلکه بوعلی سینا می‌تواند ۱۰ درصد بالاتر از ظرفیت اسمی تولید داشته باشد.

لذا یه افزایش 10% دیگر ظرفیت تولید با بهره برداری از طرح شیرین سازی

6- براساس پیش‌بینی انجام شده در محافظه‌ترین حالت سالانه ۴۰۰ تا ۵۰۰ میلیارد تومان به سود بوعلی اضافه می‌شود.

نظر

• مباشر
                      ستاره دار (1)
                      • May 2019
                      • 385

با سلام و روز بخیر جناب شفاف سازی
                      دیروز خواستم بخرم ولی گفتم از شما بپرسم هنوز ورود به پتروشیمی بو علی و شرکت در مجمع را مناسب میدانید؟

نظر

• شفاف سازی
                        عضو فعال
                        • Nov 2012
                        • 2880

در اصل توسط مباشر پست شده است View Post
                        با سلام و روز بخیر جناب شفاف سازی
                        دیروز خواستم بخرم ولی گفتم از شما بپرسم هنوز ورود به پتروشیمی بو علی و شرکت در مجمع را مناسب میدانید؟
                        درود و روز شما هم بخیر

سهم معرفی شده رو باید همان موقع در همان قیمت 4300 تومان و رو به پایین بخرید

الان 400 تومان رفته بالاتر در قیمت دیروز

تو این اواخر خیلی سهم معرفی کردم زمانی که سهم منفی می خوره دوستان همین جوری نگاه می کنند و خرید نمی زنند

تا سهم صف خرید می شه و دو سه تا مثبت 5% تازه یادشون می افته که خرید کنند

مثلا نوری زیر 6000 تومان جز گزینه های خرید بود ...... چند روز پیش یکی از دوستان تماس گرفت اقا نوری 8000 تومان بخرم

گفتم من نظرم زیر 6000 تومان بود چرا نخریدی ..... گفت اون موقع داشت منفی می خورد الان داره مثبت می خوره :D:D

من الان چند روزه هنگ کردم هنوزم هم هنگم...... چه استدلال قوی ...... 6000 تومان نخری و 30 درصد بالاتر خرید بزنی

من تا حالا اینجور قانع نشده بودم .... نمی دونم این استدلال رو چجوری هضمش کنم :D:D:D

اینجوری می شه که ....

هر چند به جان خودم اصلا طرف صحبتم شما نیستید این مطلب رو دیروز می خواستم بنویسم الان موقعیتش جور شد

خوب خیلی از دوستان حرفه ای هستند تازه سهم دیگشون به فروش رفته یا تازه پول دست شون رسیده و هزار تا دلیل دیگه

و الان موقعیت خرید گیرشون اومده

بگذریم : من چون قصدم سرمایه گذاری بلند مدت هستش بوعلی رو تو این قیمت ها هم می خرم .... حتی اگه پایین بیاد برام فرقی نمی کنه

نظر

• CHESTER.2020
                          عضو فعال
                          • Apr 2020
                          • 1255

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                          درود و روز شما هم بخیر

سهم معرفی شده رو باید همان موقع در همان قیمت 4300 تومان و رو به پایین بخرید

الان 400 تومان رفته بالاتر در قیمت دیروز

تو این اواخر خیلی سهم معرفی کردم زمانی که سهم منفی می خوره دوستان همین جوری نگاه می کنند و خرید نمی زنند

تا سهم صف خرید می شه و دو سه تا مثبت 5% تازه یادشون می افته که خرید کنند

مثلا نوری زیر 6000 تومان جز گزینه های خرید بود ...... چند روز پیش یکی از دوستان تماس گرفت اقا نوری 8000 تومان بخرم

گفتم من نظرم زیر 6000 تومان بود چرا نخریدی ..... گفت اون موقع داشت منفی می خورد الان داره مثبت می خوره :D:D

من الان چند روزه هنگ کردم هنوزم هم هنگم...... چه استدلال قوی ...... 6000 تومان نخری و 30 درصد بالاتر خرید بزنی

من تا حالا اینجور قانع نشده بودم .... نمی دونم این استدلال رو چجوری هضمش کنم :D:D:D

اینجوری می شه که ....

هر چند به جان خودم اصلا طرف صحبتم شما نیستید این مطلب رو دیروز می خواستم بنویسم الان موقعیتش جور شد

خوب خیلی از دوستان حرفه ای هستند تازه سهم دیگشون به فروش رفته یا تازه پول دست شون رسیده و هزار تا دلیل دیگه

و الان موقعیت خرید گیرشون اومده

بگذریم : من چون قصدم سرمایه گذاری بلند مدت هستش بوعلی رو تو این قیمت ها هم می خرم .... حتی اگه پایین بیاد برام فرقی نمی کنه
                          سلام و ارادت بابت زحمات بی مننتان شفاف سازی گرامی.

علتش این هست که فهم عمیق مقوله ی ارزش گذاری برای افراد بسیار سخت هست مگر اینکه مثل دوستان بنیادی کار درک جامعی از پارامترهای گوناگون تاثیر گذار داشته باشیم. پس در مثبت ها احساس میکنیم سهم روند گرفته و وارد میشوند که البته اشتباه است...اما مثل خطای دید میماند...

اکثر تکنیکال کارها( من جمله خودم هم درک عمیق از ارزش گذاری ندارند..) یک عده هم که کلا دست به ماشه با تغییرات سیاسی هستند در بازار و از سود های بزرگ هم معمولا جا میمونند. دست به ماشه بودن البته خوبه ولی نه همیشه.

به هر روی نظرتون در مورد ارز 4200 بگیر های روغنی و غذایی ها هم بفرمایید. غبشهر و بهپاک و غمارگ .
                          متشکرم.
                          نکنـــد پــــرده چـون فـــرو افتـــد.......داستــــان داستـــــان زر بــاشد/ زير اين نيم کاسـه هاي قشنگ .......نکنـــد کاســه اي دگـــر بـــاشد /
                          نکنـــد آنـکه درس ديـن مي داد....... از خــــدا پـاک بـي خبـر بـــاشد. . .

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3237

با سلام

نظر شما راجع به خرید سهام دارویی (بجز دتماد که در سبد دارم) مانند
                            دشیمی دبالک چیه ؟

چون اینها تقریبا بالای 90 درصد مواد اولیه ارز 4200 می گیرند

با تشکر
                            Honesty is the best policy

نظر

• rasam
                              ستاره دار(1)
                              • May 2012
                              • 481

سلام و ارادت
                              مثل همیشه از این که با صبوری جواب دادید ممنونم
                              بابت زحمات بی مننت شفاف سازی گرامی ممنونم
                              انشاالله موفق باشی

نظر

• شفاف سازی
                                عضو فعال
                                • Nov 2012
                                • 2880

در اصل توسط CHESTER.2020 پست شده است View Post
                                سلام و ارادت بابت زحمات بی مننتان شفاف سازی گرامی.

علتش این هست که فهم عمیق مقوله ی ارزش گذاری برای افراد بسیار سخت هست مگر اینکه مثل دوستان بنیادی کار درک جامعی از پارامترهای گوناگون تاثیر گذار داشته باشیم. پس در مثبت ها احساس میکنیم سهم روند گرفته و وارد میشوند که البته اشتباه است...اما مثل خطای دید میماند...

اکثر تکنیکال کارها( من جمله خودم هم درک عمیق از ارزش گذاری ندارند..) یک عده هم که کلا دست به ماشه با تغییرات سیاسی هستند در بازار و از سود های بزرگ هم معمولا جا میمونند. دست به ماشه بودن البته خوبه ولی نه همیشه.

به هر روی نظرتون در مورد ارز 4200 بگیر های روغنی و غذایی ها هم بفرمایید. غبشهر و بهپاک و غمارگ .
                                متشکرم.
                                در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
                                با سلام

نظر شما راجع به خرید سهام دارویی (بجز دتماد که در سبد دارم) مانند
                                دشیمی دبالک چیه ؟

چون اینها تقریبا بالای 90 درصد مواد اولیه ارز 4200 می گیرند

با تشکر
                                درود و عرض ارادت

من در خصوص این گروه دارویی و غذایی خیلی ابهام دارم

هر دو گروه تاثیر مستقیم در زندگی روزمره و معیشت مردم داره

قیمت گذاری اینا فکر نکنم به راحتی آزاد سازی بشه و به شدت کنترل خواهد شد

مثل همین برق

به عنوان مثال الان حاشیه سود ناخالص دشیمی رو نگاه کردم دیدم 50 درصده

بعید می دونم بعد از حذف دلار 4200 تومانی همچین حاشیه سودی رو به این شرکت ها بدهند

برای اینکه فشار به مردم نیاد دولت بخشی از گرانی قیمت دارو و روغن و برق و... رو به شرکت ها تحمیل خواهد کرد

کما اینکه شرکت های برق سالیان ساله دارن از سودشون می گذرند تا فشار به مردم نیاد

حالا این سیاست تا کی ادامه پیدا می کنه نمی دانم

نظر

در حال کار...
                                X