شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پروواز
    ستاره‌دار(6)
    • Sep 2020
    • 5236

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

فپنتا میخواد باز بشه،
    با قیمت بعد از مجمع پی بر ای سهم میشه ۵.۴
    برنامه بعدی سهم هم به زودی افزایش سرمایه از انباشته هست

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط MNB1984 پست شده است View Post
      با سلام خدمت جناب/سرکار شفاف سازی
      اینکه بصورت رایگان نتایج تحلیل هارو در اختیار بقیه قرار میدین نشون از مناعت طبع و بزرگی منش شماست.
      چون خوب میدونم اگه سود داد کمتر کسی سپاسگذار خواهد بود ولی اگر ضرر بدن از چشم شما میبینن.(تجربه شخصی)
      از طرف خودم که رایگان نتایج رو میگذارید سپاسگذارم.
      درود و سلام

چندین بار تصمیم گرفتم ننویسم ولی گفتم روزی رسان خدا ست و قطعا و به یقین خداوند ما را یاری می کنه

به این موضوع ایمان دارم

در اصل توسط داروساز پست شده است View Post
      منظور بنده حقیر سهمی با طرح توسعه و چشم انداز اینده هست که 4 سال باهاش کاری نداشته باشیم با تشکر از راهنمایی شما/:.grlim:./
      درود

به نظرم صفحات قبل تر وقت بزاری مطالعه کنی به احتمال با اما و اگر و پذیرش برخی از شرایط جواب سوالتان را پیدا کنی

صرف بلند مدت و معرفی سهمی با طرح توسعه با توجه به متغییر های زیاد تاثیر گذار بر بازار سرمایه دشوار است

بعضی اوقات شرکتی که طرح و توسعه نداشته باشه خیلی بهتره چرا که این شرکت با دلار های ارزان سال های قبل

ساخته شده و الان سودآوری بالا داره ...... بدون هزینه مالی - بدون زیان تسعیر ارز - بدون هزینه استهلاک بالا و...

به بهره برداری رسیدن طرح و توسعه های جدید و یا در آینده هزینه های کمر شکن داره

تحریم - نرخ ارز و زیان تسعیر ارز - هزینه های استهلاک بالا - هزینه های مالی سنگین تا سال ها باعث می شه اون شرکت سر بلند نکنه

در تحلیل سهم همه متغییر ها باید بررسی بشه

یا برای بلند مدت شاید نرخ های جهانی کنونی محصولات پایدار نمانند و ریزش داشته باشند

نظر

• سهامدار خرد
        عضو فعال
        • Sep 2020
        • 2323

جناب شفاف سلام

سود تحلیلی شاراک واسه امسال چطوری هست ؟
        با تحریم یا بی تحریم
        با افزایش دلار یا کاهش اون
        با فرض ثبات در نرخ محصولات و مقدار تولید وفروش

با تشکر از زحمتی که میکشید

نظر

• ali141
          عضو عادی
          • Feb 2011
          • 194

سلام جناب شفافسازی پتروشیمی هنگام با سودهای کسب شده قیمت نوری رو پوشش نمیده منظورم خودشرکت رایگان نیست

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط سهامدار خرد پست شده است View Post
            جناب شفاف سلام

سود تحلیلی شاراک واسه امسال چطوری هست ؟
            با تحریم یا بی تحریم
            با افزایش دلار یا کاهش اون
            با فرض ثبات در نرخ محصولات و مقدار تولید وفروش

با تشکر از زحمتی که میکشید
            درود و سلام

سود تحلیلی شاراک برای سال 1400 و حتی بازدهی سهم رو تو یکی از صفحات نوشته بودم فکر می کنم خود شما سوال کرده بودید:D

در اصل توسط ali141 پست شده است View Post
            سلام جناب شفافسازی پتروشیمی هنگام با سودهای کسب شده قیمت نوری رو پوشش نمیده منظورم خودشرکت رایگان نیست
            درود و سلام

منظورتونو دقیقا از سود های کسب شده قیمت نوری با شرکت پتروشیمی هنگام نفهمیدم

پتروشیمی هنگام رو نوری به نظرم ارزان خرید و با توجه به وضعیت خوب نوری و مدیریت شرکت فکر می کنم طبق برنامه

بتونند به بهره برداری برسونند نه مثل شرکت های دیگه با 5-6 سال تاخیر

همان گونه که در بالا ذکر شد هنگام هم در سال های اولیه به خاطر هزینه های بالا شاید سود آوری مثل شپدیس خراسان و ... نداشته باشه

نظر

• ali141
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 194

سودانباشته و سود امسال رو میتونیم از قیمت سهم کم کنیم ؟

نظر

• سهامدار خرد
                عضو فعال
                • Sep 2020
                • 2323

[QUOTE=شفاف سازی;924154]درود و سلام

سود تحلیلی شاراک برای سال 1400 و حتی بازدهی سهم رو تو یکی از صفحات نوشته بودم فکر می کنم

پیداش کردم جناب شفاف
                ممنون

نظر

• Samk
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 447

[QUOTE=سهامدار خرد;924246]
                  در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                  درود و سلام

سود تحلیلی شاراک برای سال 1400 و حتی بازدهی سهم رو تو یکی از صفحات نوشته بودم فکر می کنم

پیداش کردم جناب شفاف
                  ممنون
                  دوست عزيز
                  سود تحليلي و بازدهار شاراك جقدر بود ؟..
                  ممنون

نظر

• سهامدار خرد
                    عضو فعال
                    • Sep 2020
                    • 2323

با توضیحات مبسوط جناب شفاف سازی
                    سود ۱۴۰۰ شاراک با فرض تولید وفروش گفته شده و قیمت دلار ثابت و نرخ محصولات
                    با حاشیه سود کل سال قبل حدود۶۵۰
                    وباحاشیه سودزمستان حدود۷۵۰

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

در اصل توسط ali141 پست شده است View Post
                      سودانباشته و سود امسال رو میتونیم از قیمت سهم کم کنیم ؟
                      درود

قیمت نوری امروز 8800 تومان بود

1500 تومان سود انباشته رو کم کنیم به عدد 7300 تومان می رسیم

یه توضیح در خصوص نوری بدم

هفته پیش نوشتیم برای خرید نوری دیگه دیر شده

البته که معنای این جمله ما این بوده که نسبت به یک ماه پیش که قیمت

6000 تومان بود دیگه دیر شده سهم 50 درصد بازدهی داد

و یا نسبت به قیمت سایر سهم ها دیر شده بود

مثلا قبل از مجمع شاراک 2600 تومان بود خوب 370 سود تقسیم شد و امروز

هم قیمت 2700 تومان بود

شاراک 2600 تومان قبل از مجمع خیلی بهتر از نوری با قیمت بالای 8000 تومان بود

یا وصندوق 1300 تومان چند وقت پیش

و بوعلی 4300-4400 تومان قبل از مجمع

حالا که قیمت خیلی از سهم های معرفی شده در عرض یکی دو هفته رشد 20- 30 درصد رو تجربه کردند مجدد باید نوری باید بررسی بشه

ولی ما که از قبل نوری داریم = همچنان سهامداری

نظر

• پروواز
                        ستاره‌دار(6)
                        • Sep 2020
                        • 5236

نوری الان داره با پی بر ای زیر ۵.۵ بعد از مجمع ۲۰ تیر معامله میشه،
                        با این حساب، گپ قیمت بعد از مجمع ممکنه در همون روز بازگشایی یا در کوتاه ترین زمان پر بشه

نظر

• Mehrsana
                          عضو فعال
                          • Sep 2020
                          • 1191

در اصل توسط Mehrsana پست شده است View Post
                          ضمن سپاس از بزرگوارنی که نظر دادند باید چند نکته رو شفاف سازی کنم!

1- وقتی من میگم ثروتمندان، سهامداران شرکتهای صادراتی و پتروشیمی هستن بعضی از دوستان که سرمایه اندکی دارن به خود میگیرن! دوست عزیز توی همین تالار آقای نجیمی پارسال از مجمع شپدیس حدود یک میلیارد تومان سود مجمع گرفت و امسال احتمالا دو برابر این مقدار. (نوش جونشون البته) ایشون در مقابل شرکتهای حقوقی خصوصی بورسی، خصولتی ها و کدهای حقیقی درشتی که اکثراً افراد کله گنده یا آقازاده ها هستن سرمایه ای نداره. شما حساب کنن اونها که جزء سهامداران درصدی این شرکتها هستند چه مبالغی از مجامع سود می گیرن؟ از نظر شما اینها ثروتمند نیستن؟! فقط کسیکه دوتا پژو 405 یا دو تا خونه داره پولداره و داره بیشتر از یارانه استفاده میکنه؟! برخی از صندوق ها هم سهامدار این شرکتها هستن اما تقریباً همه صندوقهای بازنشستگی کشور الان ورشکسته هستند و با کمک دولت سرپا. اگه این سودهای بزرگ رفته دست این صندوقها پس پولهاش کو؟!

2- اینکه بالاترین سود تقسیمی شرکتهای بورسی رو الان با قیمتشون حساب کنیم و بگیم به اندازه سود بانکی نیست که حرف درستی نیست. قیمت سهام این شرکتها طی همین یکسال اخیر کلی رشد کرده دیگه 5-10% تقسیم سود چه اهمیتی داره برای سهامدارش؟ ضمن اینکه سود بانکی در ایران بزرگترین جنایت به مملکت و مردم ایرانه. در واقع سود بانکی، مالیاتی است که از همه مردم میگیرن و میدن به یک عده خاص... در پست قبلی گفتم حاشیه سود اکثر شرکتهای بورسی زیر 20 درصد هست چطور ممکنه سود بانکی بالای این مبلغ باشه؟ خنده دار نیست یکی بیاد کلی سرمایه گذاری کنه همه دردسرهای تولید رو به جون بخره هزار جور قوانین رو دور بزنه بعد ببینی 10درصد فروشش سود کرده! خب طرف همون پول رو میگذاشت توی بانک سودش رو میگرفت! از اونور هم بانک از کدوم شرکت میخواد 30% سود بگیره که 10% رو برای خودش برداره و 20% رو بده به سپرده گذار؟!

3- الان شرکتهای صادراتی ایران دارن محصولات رو به قیمت جهانی میفروشن. بخش عمده رو که دارن صادر میکنن، اون بخش فروش داخلی هم با قیمت روز دلار نیما و قیمت جهانی تعیین میشه. خب چرا نباید مواد اولیه رو هم باهاشون به قیمت جهانی حساب کنن؟ این دقیقاً اسمش رانته که بیای مواد اولیه که مال همه مردم ایران هست رو مفت بدی به یک شرکت با یه تعداد سهامدار محدود و اون بیاد محصولش رو به قیمت جهانی به مردم بفروشه. شما برو ببین توی همین یکسال قیمت میلگرد، مصالح ساختمونی و مواد پتروشیمی و... چقدر رشد کرده؟ مردم بدبخت این مملکت با کدوم درآمد میتونن با این قیمتها یک خونه بسازن یا بخرن؟! الان همون شرکت فولاد کویر که توی این تایپک قبلاً درباره اش بحث شده رو برید ببنید مال یک خانواده است. اینها با چند ده میلیارد تومان سرمایه اولیه که بخش عمده اشم وام کم بهره و با دوره تنفس چند ساله بوده این کارخانه رو راه اندازی کردند الان فقط برید ارزش روز دارایی کدهای حقیقی رو ببنید! پسر بزرگ اقای خروش صاحب این کارخونه الان 5 میلیارد سهم 1400 تومنی داره یعنی 7000 میلیارد تومان سرمایه این فرده!!! به نظر شما این فرد ثروتمند نیست؟!

4- مطلب من در مورد کوبیدن یا بد گفتن در مورد صنعتی نیست. من خودم تا الان سهامدار اکثر شرکتهای بورسی بودم اما باید انصاف رو هم در حرف هامون رعایت کنیم. نمیشه که شما بیای مواد اولیه خودروسازی رو به قیمت جهانی بدی و محصول رو دستوری بفروشی و هزاران سهامدار رو به خاک سیاه بشونی. نمیشه که صنعت غذایی، قندی، روغنی، کشاورزی، دامپروری، بیمه، بانک، داروسازی، حمل و نقل و.... همه حاشیه سود حدود یا زیر 20 درصد داشته باشن و چند صنعت خاص مثل صنایع معدنی، فلزی و پتروشیمی بخاطر مواد اولیه و انرژی مجانی حاشیه سودهای 60 درصدی اونم در شرایط تحریمی داشته باشن. درسته کشور ما مزیت رقابیتش در نفت و گازه اما دیگه این همه تفاوت منطقیه ؟!

طبق خبری که بورس پرس گذاشت نرخ خوراک پتروشیمیها در فروردین ماه حدود 2100 تومن و در اردیبهشت حدود 2312 تومن اعلام شده... پارسال فروردین ظاهراً حدود 730 تومن بوده

نظر

• alvand
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 170

سلام
                            من چطوری می تونم زیر مجموعه دلقما را ببینم تا حقیقت 12 در صد مالکیتش در شفا فارمد را احراز کنم
                            اگه ممکنه تصویر پرتفوی دلقما را .....
                            خیلی ممنون

نظر

• شفاف سازی
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 2880

در اصل توسط alvand پست شده است View Post
                              سلام
                              من چطوری می تونم زیر مجموعه دلقما را ببینم تا حقیقت 12 در صد مالکیتش در شفا فارمد را احراز کنم
                              اگه ممکنه تصویر پرتفوی دلقما را .....
                              خیلی ممنون

با سلام و درود

دوستان در ادامه قصد دارم شرکت های سیمانی بصورت گسترده تحلیل نمایم

صورت های مالی سال 1399 و به تفکیک 4 فصل

گزارشات ماهانه تولید - فروش - نرخ فروش 12 ماهه سال 1398 و سه ماهه بهار 1400

و در نهایت پیش بینی سود سال 1400

و محاسبه پی به ای

البته نه برای تمام سیمانی ها

البته زمانبر هستش و شاید به احتمال کم انجام نشه

علی الحساب اونایی که سپاها - سشرق و ساوه دارند دودستی به چسبند به سهام هاشون و فروشنده نباشند

نظر

• alvand
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 170

با سلام و سپاس
                                دلقما
                                درخواست میکنم قیمت سهم را بدون فارمد و یکبار هم با فارمد و لحاظ سود چند صد درصدی 1400 نسبت به حالت اول البته
                                با لحاظ 50 درصد رشد 20 روزه اخیر بررسی و پیش بینی فرمایید تا در صورت ارزندگی همگی بهره مند شویم

نظر

در حال کار...
                                X