کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده
اوج شارلاتانیسم در بورس تهران.
شرکت کروی کل سالو 155 تومن ای پی اس داشت که امروز نزدیک مجمع سالیانه هست بطور ناگهانی اونو 25 تومن کرد. این چه فرقی با خفت گیری یا زورگیری دزدان تو خیابون داره؟ حالا هی کاندیداهای ریاست جمهوری بیان شعار بدن که ما اصلاح میکنیم ما ال میکینیم بل میکنیم مگه مغز خر خورده باشیم که رای بدیم.سهامدار کل سالو منتظر مجمع مونده دوزار سود سهام بکیره اونم تو ثانیه اخر از جیبش دولت میزنه.پ بر ائی از 3 شده 22.
پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده
در اصل توسط شاخص بورس جعلی است پست شده است
View Post
...شرکت کروی کل سالو 155 تومن ای پی اس داشت که امروز نزدیک مجمع سالیانه هست بطور ناگهانی اونو 25 تومن کرد. این چه فرقی با خفت گیری یا زورگیری دزدان تو خیابون داره؟ .....سهامدار کل سالو منتظر مجمع مونده دوزار سود سهام بکیره اونم تو ثانیه اخر از جیبش دولت میزنه.پ بر ائی از 3 شده 22.
درود
با اجازه از جناب شفاف سازی عزیز
درمورد کروی رویه تقریبا هرساله این است که در گزارش 12ماهه حسابرسی نشده سود اکثر شرکتهای زیرمجموعه درنظر گرفته نمی شود چراکه تا آن تاریخ مجامع عمدتا برگزار نشده اند که این موضوع در گزارش نیز تاکید شده است. لذا در گزارش حسابرسی شده سود شناسایی و اعلام خواهد شد. گزارش سال گذشته را هم که ببینید همین طور بوده
جناب شفاف سازی بزرگوار. کدامیک از این کاندیداها اگر رئیس جمهور شود به نفع بازار سرمایه است ممنون می.شوم پاسخ دهید
احتمالا شوخی می کنید. ولی تقریبا تمام فعالین بورسی معتقدند پزشکیان بهترین گزینه برای بورس و حتی اقتصاد کشور است.بدترین گزینه هم تقریبا همه روی جلیلی توافق دارند.
[B]تحلیل ها یا نظرات بورسی و غیربورسی من صرفا محتمل ترین حالتی است که تصور میکنم به وقوع بپیوندد. اگر به دیده نقد نظری دارید بر من منت میگذارید ولی اگر خواندنش شما را آزرده میکند، آن را نادیده بگیرید، حتما نظر شما درست تر است![/B]
نظر