شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شهرقدس
    عضو عادی
    • Feb 2015
    • 182

پاسخ : شفاف سازی صورت های مالی راهی برای پیش بینی آینده

جناب شفاف سازی سوالی دارم ارفع روی 4000 خوب هم معامله می شود( خریدار دارد ) اما حق تقدم آن 175 و خریدار هم زیاد ندارد علت تفاوت زیاد این دو چیست 175+100 تومان واریزی =275 خواهشا علت را بیان کنید و چرا حق ها خریدار ندارد و خرید حق ها را چگونه می بینید

نظر

• شفاف سازی
      عضو فعال
      • Nov 2012
      • 2880

در اصل توسط شهرقدس پست شده است View Post
      جناب شفاف سازی سوالی دارم ارفع روی 4000 خوب هم معامله می شود( خریدار دارد ) اما حق تقدم آن 175 و خریدار هم زیاد ندارد علت تفاوت زیاد این دو چیست 175+100 تومان واریزی =275 خواهشا علت را بیان کنید و چرا حق ها خریدار ندارد و خرید حق ها را چگونه می بینید
      با سلام

ارفع در چند وقت اخیر رشد بالایی داشته قبل از افزایش سرمایه 150 الان با احتساب حق تقدم ها نزدیک 500

200 درصد رشد داشته

خوب به هر حال به موضوع خیلی خوبی اشاره کردید اختلاف خوبی داره بین قیمت سهم و حق تقدم

اگر حوصله حق تقدم دارید اگر سود نکنید حداقل زیان نخواهید کرد

نظر

• arak_bourse
        کاربر فعال
        • Nov 2010
        • 3802

جناب شفاف سازی ونفت رو با چه تحلیلی خریدید؟
        نموداری خیلی عالی شده
        تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• شفاف سازی
          عضو فعال
          • Nov 2012
          • 2880

مشخصاتپیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه شرکت کارخانجات توليدي شيشه دارويي رازي - نماد: کرازي
          موضوع:  پیشنهاد هیئت مدیره به مجمع عمومی فوق العاده در خصوص افزایش سرمایه 

با عنایت به جزء "ب" ماده 13 دستورالعمل اجرایی افشای اطلاعات شرکت های ثبت شده نزد سازمان (مصوب 1386/05/03 هیئت مدیرة سازمان بورس و اوراق بهادار) به پیوست گزارش توجیهی هیئت مدیرة به منظور پیشنهادافزایش سرمایه از مبلغ243,000,000,000 ریال به مبلغ 500,000,000,000 ریال از محل سود انباشته به منظور جبران مخارج سرمايه اي انجام شده سنوات گذشته و اصلاح ساختار مالي از طريق عدم خروج نقدينگي و جلوگيري از افزايش هزينه هاي مالي و کاهش سرمايه در گردش مورد نياز شرکت که در تاریخ 1395/05/26 به تصویب هیئت مدیره رسیده و جهت اظهارنظر به حسابرس و بازرس قانونی ارسال شده، ارائه می گردد.اظهارنظر بازرس قانونی نسبت به گزارش مذکور متعاقبا اطلاع رسانی می گردد. 
          بدیهی است انجام افزایش سرمایة یادشده منوط به موافقت سازمان بورس و اوراق بهادار و تصویب مجمع عمومی فوق العاده می باشد.

امضا کنندگان: [ Mehdi Buzhmehrani [Sign]]

اطلاعات نمایش داده شده با اطلاعات امضا شده مطابقت دارد

لامصب ها نذاشتند خریدهامون کامل بشه ..... البته برای سه تا از همکارها امروز شخصا خرید کردم مبارکشون باشه

نظر

• شفاف سازی
            عضو فعال
            • Nov 2012
            • 2880

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
            جناب شفاف سازی ونفت رو با چه تحلیلی خریدید؟
            نموداری خیلی عالی شده
            با سلام

ونفت ......بهره برداری از اولین فاز مخازن نفت توسط نفت قشم در سال 96

هنوز تحلیل کاملی از سودآوری مخازن بدست نیاوردم

نظر

• arak_bourse
              کاربر فعال
              • Nov 2010
              • 3802

کرازی مبارکت خوب خریدی
              ونفت منتظر تحلیلتون هستم
              وکوثر نظری ندارید؟
              تحلیلگر بازار tahlilgar0@

نظر

• شفاف سازی
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 2880

در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
                با سلام

خرید شپترو 233 تومان

معاملاتش مشکوکه ...... کلی سایت ها رو زیر رو می کنیم تا یه سهم برای خرید پیدا کنیم

شلعاب هم معاملاتش مشکوکه
                با سلام

شپترو صف خرید سنگین

نظر

• شفاف سازی
                  عضو فعال
                  • Nov 2012
                  • 2880

با سلام

امروز خرید پله اول

کرازی 563 ...... پکرمان 368 .... ونفت 227
                  با سلام

کرازی صف خرید

همچنان منتظر بقیه هم هستیم یه هفته دیگه یه ماه دیگه یا چند ماه دیگه ..... هر موقع باشه از سود معاملات روزانه

بیشتر خواهد داد ..... شناسایی سهم بنیادی +خرید در کف + صبر = سود عالی + اعصاب راحت

نظر

• شفاف سازی
                    عضو فعال
                    • Nov 2012
                    • 2880

با سلام

ونفت مالک 96 درصد شرکت سوخت رسانی و خدمات فرودگاهی اوج می باشد از ای پی اس 25 تومانی امسال

بالای 50 درصد متعلق به این شرکت

در ادامه ونفت مالک 50 درصدی نفت قشم هستش

این شرکت فاز اول مخازن نفتی رو طبق شنیده ها در سال 96 به بهره برداری می رسونه

فاز اول ذخیره 6 میلیون و 400 هزار بشکه نفتی برآورد شده طبق شنیده ها نرخ اجاره هر ماه مخازن به ازای هر بشکه

60 سنت می باشد با یک ضرب و تقسیم ساده و محاسبه سهم 50 درصدی ونفت از نفت قشم به درآمد 71 میلیارد تومانی می رسم

که می تواند به ازای هر سهم ونفت 43 تومان افزایش ای پی اس داشته باشد

در مجموع می توان به ای پی اس 70 تومانی در سال های آینده امیدوار بود

این تحلیل کوتاه ببا توجه بهسیاست تقسیم سود نفت قشم .... نداشتن زیان انباشته سنوات قبل قشم .... اعلام رسمی نرخ اجاره

استفاده از ظرفیت کامل مخازن ..... و هزار تا عامل دیگه تغییر خواهد کرد

نظر

• شفاف سازی
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 2880

با سلام

کی میگه در بورس نمی شه خوب سود کرد

فروش دحاوی 485 تومان .... خرید یکسال قبل زیر 300 ..... سود 93 رو هم نگرفتیم

نظر

• masmas_m2008
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 156

جناب آقای شفاف سازی
                        با سلام
                        مدتی است مطالب درج شده توسط جنابعالی رو پیگیری می کنم. برام جالبه.
                        امیدوارم که همیشه موفق باشید.

نظر

• شفاف سازی
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 2880

@};-@};-@};-
                          در اصل توسط masmas_m2008 پست شده است View Post
                          جناب آقای شفاف سازی
                          با سلام
                          مدتی است مطالب درج شده توسط جنابعالی رو پیگیری می کنم. برام جالبه.
                          امیدوارم که همیشه موفق باشید.
                          با سلام

از بذل توجه شما کمال تشکر رو دارم

امیدوارم مطالب بهتری در اختیار شما دوستان عزیز قرار بدم

برای شما آرزوی موفقیت و سربلندی دارم

نظر

• شفاف سازی
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 2880

با سلام

یکی از خصوصیات معاملاتی من خرید سهام پریسک هستش

سهام های غیر شفاف ..... سهام هایی که بالا و پایین زیاد دارند...... شرکت هایی که نظم خاصی ندارند ..... گزارش ها رو به موقع نمی دن

مجامع اونا سر موقع نیست ..... یه دفعه زیان بالا اعلام می کنند ..... بعد از مدتی سود وحشتناک

البته سعی می کنم اینگونه سهام رو در کف بخرم ..... نمونه اینگونه شرکت ها که خصوصیات بالا دارند آکنتور ..... سکارون ..... فایرا

اینگونه سهام ها اگه در کف شناسایی و خرید بشوند آدم رو ثروتمند خواهند کرد بعد از آکنتور ..... نوبت به سکارون رسید این سهم رو با تعداد بالا دارم

افزایش سرمایه 282 درصدی اولین محرک سهم بود ..... و من همچنان به محرک های بعدی می اندیشم تا به سودهای بالای 200 درصدی برسم انشالله

حال نوبت فایرا :

من این سهم رو تعداد بالا خریدم قبل از مجمع 93 و همچنین دوبل بعد از مجمع در 270 .... 280 تومان ..... این سهم پرحاشيه و پر از ابهام و عدم شفافیت

من اینگونه سهم ها حتی اگه دو سال هم بگذره بهشون نگاه نمی کنم و دست به اونا نمی زنم..... تابحال هم مطلبی از فایرا ننوشتم سود 120 تومانی رو هم هنوز به ما ندادند

اما امروز گزارش هیات مدیره بر روی کدال نشست گزارشی پر زرق و برق و در 4 فایل ..... معلومه روش خیلی کار شده

اما نکته قابل توجه :

افزایش سرمایه در سال 95 از محل تجدید ارزیابی و اندوخته طرح و توسعه به میزان 750 درصد ..... البته عمدتا از محل تجدید ارزیابی

خوب اگه این اتفاق بیافته بیشترین تعداد سهامی که من از زمان فعالیتم در بورس داشته ام را خواهم دید

الب
                            ته مدیران شرکت دیر از خواب بلند شدند چون اگه سال 95 تجدید ارزیابی انجام بشه و بره افزایش سرمایه مشمول 25 درصد مالیات خواهد شد

من که در صورت های مالی سال 94 مازاد تجدید ارزیابی ندیدم ....... به هر حال بازهم ابهام در افشا و عملکرد مدیران دیده می شه که ما به اون عادت کردیم

و با همین نیت این سهم رو خریدم

نظر

• mey
                              عضو فعال
                              • Oct 2014
                              • 4440

پاکسان........به نقل از جناب فریاد...شركت هزينه هاي مالي منتهي به آذر 95 را با افزايش لحاظ كرده در صورتي كه حدود دو الي سه ميليارد از هزينه هاي مالي بايد كاهش بده... طبق گزارش شركت در شش ماهه حدود 19درصد مبلغ فروشش افزايش پيدا كرده كه عمده آن ناشي از افزايش مقدار فروش پودر بوده كه تازه بدون افزايش نرخ بوده و از اول تير افزايش نرخ 15درصدي هم مجوز داده شده كه باز فروش شركت در شش ماهه دوم با تغيير قابل ملاحظه ايي روبرو ميكند... پاكسان با فروش 376ميلياردي ارزش بازار 229ميلياردي دارد ولي شركتي مثل گلتاش با فروش 222ميلياردي ارزش بازار 283ميلياردي دارد!!! يا گلتاش خيلي گرونه يا شپاكسا خيلي ارزونه!!!! با ارزش بازار گلتاش، ارزش بازار پاكسان هم بايد هر سهم 525تومان باشد تا تازه مساوي بشن صندوق سرمايه گذاري.ا.ب.گروه توسعه بهشهر كه درتاريخ 6 تير روي قيمت 399تومان كه دو و نيم ميليون شپاكسا عرضه كرد، در طي اين مدت سپري شده دوباره شروع به جمع آوري شپاكسا كرده و بيش از سه ميلي.. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. .............................در تکمیل.نظر جناب فریاد...پاکسان......افزایش 19 درصدی فروش...بخاطر پودر نبوده...9 میلیارد پودر بوده....7 میلیارد صابون......و عامل اصلی...فروش بند سایر است...که 11.5 میلیارد نسبت به 6 ماهه 94 بیشتر فروخته......جالبه...بند...سایر..تو 3 ماهه اول تنی 1.800 فروخته...3 ماهه دوم...1.900.....برای 6 ماهه دوم سال..تنی 1.420........که اگه مثل 3 ماهه دوم بفروشه...10.800 بیشتر سود خواهد کرد...میشه سهمی 22 تومان ...فقط از این ناحیه تعدیل بده....غیر از ان 15 درصدی که شرکت خودش گفته به خاطر افزایش نرخ تعدیل دارم....والبته بدون احتساب افزایش نرخ 15 درصدی که در بند سایر نیز اتفاق خواهد افتاد.............در قسمت مواد اولیه...3 ماهه دوم چربی را تنی2.520..خریده..تو 6 ماهه دوم تنی 2.940 پیش بینی کرده...که از همین محل هم تعدیل خواهد داد.....خریدlab..را تو 6 ماهه دوم 3.800 دیده...در صورتیکه تا الان...بیشترین قیمت بورس کالا 3.630 بوده........در قسمت خرید مواد اولیه......شرکت در بند خرید سایر....در 6 ماهه اول 20000 تن را خریده...تنی 1.270.....و برای 21500تن6 ماهه دوم سال.....گرفته 1.744 تنی.......که اگر..حتی 20 درصد بالاتر از 6 ماهه دوم هم بخره یعنی..تنی 1.500...11 تومان تعدیل داره...اگه مانند 6 ماهه اول سال تنی 1.270 بخره.....17 تومان تعدیلش میشه....بگذریم...از تعدیلی که در کاهش هزینه عمومی اداری فروش اتفاق خواهد افتاد.....
                              آخرین ویرایش توسط mey؛ 2016/08/19, 20:38.
                              پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• کامل
                                عضو فعال
                                • Apr 2013
                                • 558

با سلام
                                ............................

.............................
                                حال نوبت فایرا :

من این سهم رو تعداد بالا خریدم قبل از مجمع 93 و همچنین دوبل بعد از مجمع در 270 .... 280 تومان ..... این سهم پرحاشيه و پر از ابهام و عدم شفافیت

من اینگونه سهم ها حتی اگه دو سال هم بگذره بهشون نگاه نمی کنم و دست به اونا نمی زنم..... تابحال هم مطلبی از فایرا ننوشتم سود 120 تومانی رو هم هنوز به ما ندادند

اما امروز گزارش هیات مدیره بر روی کدال نشست گزارشی پر زرق و برق و در 4 فایل ..... معلومه روش خیلی کار شده

اما نکته قابل توجه :

افزایش سرمایه در سال 95 از محل تجدید ارزیابی و اندوخته طرح و توسعه به میزان 750 درصد ..... البته عمدتا از محل تجدید ارزیابی

خوب اگه این اتفاق بیافته بیشترین تعداد سهامی که من از زمان فعالیتم در بورس داشته ام را خواهم دید

الب
                                ته مدیران شرکت دیر از خواب بلند شدند چون اگه سال 95 تجدید ارزیابی انجام بشه و بره افزایش سرمایه مشمول 25 درصد مالیات خواهد شد

من که در صورت های مالی سال 94 مازاد تجدید ارزیابی ندیدم ....... به هر حال بازهم ابهام در افشا و عملکرد مدیران دیده می شه که ما به اون عادت کردیم

و با همین نیت این سهم رو خریدم

مازاد تجدید ارزیابی دارایی‌ها مبلغ 454 ميليارد تومن در صورت‌های مالی 12 ماهه منتهی به 1394/12/29 (حسابرسی شده) شركت آلومينيوم‌ايران‌ (فايرا) مشخص شده .

نظر

در حال کار...
                                X