تحلیل نوآموختگان
Collapse
X
-
پاسخ : تحلیل نوآموختگان
با سلام و صبح بخیر خدمت دوستان.
تو بشهاب چه خبر هستش همچین صفی براش چیدن ؟
ایول دستشون درد نکنه ، فکر کنم افزایش سرمایش رو میخواد عملی کنه و بفرسته رو کدال اگه بشه چی میشه.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط ahmadreza پست شده است View Post
ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postنمودار شما تعدیل شده هستش ولی مال من تعدیل نشده هستش.بعد اون چیزی که کشیدی میشه سر و شانه گرفت.میدونید معمولا الگوهای کلاسیک یه بازه زمانی خاصی دارند هر چی به این بازه زمانی نزدیکتر باشند اعتبارشون بیشتره.یعنی این سر و شانه هستش ولی اعتبار آنچنانی نداره . یعنی شاید بیاد تارگت رو بزنه ولی تارگتش ، تارگت آنچنانی نیستش.
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1822&page=29در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Postاگر به واسطه گپی که در نمودار ایجاد شده سهامدار دریافتی از نوع سهام یا سود نقدی داشته باشد در صورتی که نمودار تعدیل نشود هر گونه واگرایی فاقد اعتبار خواهد بود.
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1822&page=29
ممنون از جوابتون.ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Postاگر به واسطه گپی که در نمودار ایجاد شده سهامدار دریافتی از نوع سهام یا سود نقدی داشته باشد در صورتی که نمودار تعدیل نشود هر گونه واگرایی فاقد اعتبار خواهد بود.
http://forums.boursy.com/showthread.php?t=1822&page=29در اصل توسط za_trader پست شده است View Postمیتونید دلیلش رو بگید ؟ چرا فاقد اعتبار هستش ؟
ممنون از جوابتون.
در شکل زیر سعی شده تفاوت اصلاح قیمت و گپ ایجاد شده توسط افزایش سرمایه به تصویر کشیده شود.
آخرین ویرایش توسط A-Mohammadi؛ 2014/08/09, 22:06.در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.
نظر
-
در اصل توسط A-Mohammadi پست شده است View Postاین قضیه ارتباط پیدا میکنه به اینکه منه نوعی با وجود گپ ایجاد شده همچنان در سود هستم ولی اندیکاتور عکس این قضیه را میگه چون در نمودار با یک گپ رو برو شده به شدت به منطقه اشباع از فروش میره ولی واقعیت این هست که میزان و رفتار فروشنده ها اصلا با رفتار اندیکاتور مطابقت نخواهد داشت. نمودار بصورت تعدیل شده مشکل را حل میکنه.
در شکل زیر سعی شده تفاوت اصلاح قیمت و گپ ایجاد شده توسط افزایش سرمایه به تصویر کشیده شود.
یه درخواست دیگه دارم ، میتونی نمودار وخارزمی که تعدیل کردی رو جمع کنی و کمترین قیمت و بیشترین قیمت وخارزم رو نشون بدی.
ممنونھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postدوست گرامی ممنون از جوابت.
یه درخواست دیگه دارم ، میتونی نمودار وخارزمی که تعدیل کردی رو جمع کنی و کمترین قیمت و بیشترین قیمت وخارزم رو نشون بدی.
ممنون
دوست گرامی وخارزم از 115 تومان پایین تر نیومده ولی تو نمودار شما سهم در محدوده ی زیر 100 تومان و حوالی 50 تومان هم دیده میشه ؟ به نظر خودت سهمی که زیر 100 نیومده ولی تو نمودار حوالی 50 تومان دیده میشه و شما اون رو تحلیل میکنی دارای اعتبار هستش؟ھمیشه به ياد داشته باشید كه مھمترين" ابزار "در كیف يك تكنسین" پاك كن "است .
نظر
-
در اصل توسط za_trader پست شده است View Postبا سلام مثل اینکه دوستمون سرش شلوغ بود نتونست جواب بده ، از اونجا که دوست گرامی تحلیلش رو تو تاپیک وخارزم گذاشته بود من خودم رفتم و high و low سهم رو که تعدیل کرده بود چک کردم.
دوست گرامی وخارزم از 115 تومان پایین تر نیومده ولی تو نمودار شما سهم در محدوده ی زیر 100 تومان و حوالی 50 تومان هم دیده میشه ؟ به نظر خودت سهمی که زیر 100 نیومده ولی تو نمودار حوالی 50 تومان دیده میشه و شما اون رو تحلیل میکنی دارای اعتبار هستش؟
نظر
نظر