اخبار مربوط به بانکها

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

    #136
    پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

    توصیه سیف روی زمین ماند

    فاز جدید بانک‌ها در سود سپرده؛ یک ماهه 22 درصد!



    بیش از هفت ماه از تفاهم بانک‌ها برای کاهش سود سپرده بانکی گذشت؛ اما با وجود تغییر نرخ‌ها در تابلوها و پشت شیشه‌ها باز هم می توان به راحتی بانک یا موسسه‌ای را برای سپرده گذاری پیدا کرد که حتی به اندازه سود یکساله به مشتری خود یکماهه و گاهی روز شمار سود می دهد.


    به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، از 13 اردیبهشت ماه امسال که ساماندهی نرخ سود بانکی رسما کلید خورد و بانک مرکزی نرخ های توافق شده بین بانکها را برای اجرا به آنها ابلاغ کرد دوره مشخصی برای اجرای کامل این مقررات در بین تمامی بانک‌ها وجود ندارد.


    علی رغم اینکه در ماههای ابتدایی این تغییر، رییس کل و معاونانش در بانک مرکزی معتقد بودند که بیش از 90 درصد بانکها سودهای جدید یعنی روزشمار 10 درصد و یکساله 22 درصد را اجرا می کنند و اندکی تخلفات طبیعی است، اما در همان دوره نیز مراجعه به شعب بانکها بیانگر موارد دیگری بود.


    روی تابلوی های داخلی بانکها و یا اطلاعیه هایی که روی شیشه دربهای ورودیشان نصب شد دیگر اثری از تبلیغات سودهای روز شمار بالای 20 درصد و یکساله بیش از 27 و حتی 30 درصد وجود نداشت و اغلب در حال حاضر هم وجود ندارد و اعلام شده که برای حسابهای سوددار، روز شمار 10 درصد، سه ماهه 14 درصد، شش ماهه 16 درصد ، 9 ماهه 18 درصد و یکساله 22درصد سود پرداخت می شود که این ارقام ظاهرا با دستورالعمل بانک مرکزی مغایرتی ندارد.

    با وجود اینکه در یکی دو ماه ابتدایی تخلف از سودهای تفاهمی بیشتر بود و کم کم بانکهای بیشتری سودهای جدید را اجرا کردند؛ اما باز هم مدتی است که نرخ سودها به هر طریقی مغایر با ابلاغیه بانک مرکزی اجرا می شود.


    این روزها شاهدیم که برخی بانک‌ها حتی روی شیشه های ورودی خود اطلاعیه سود ویژه زده‌اند که مراجعه و پرسش از آنها نشان می‌دهد که سود روزشمارشان همان 10 درصد است، اما برای سپرده قبل از یک سال سودهای 22 درصد می پردازند.


    در چند مورد بودند بانک‌هایی که اگر سپرده ای که برای آن اغلب حداقلی هم تعریف می شود در قالب سپرده بلند مدت قرار گیرد، اما مشتری بعد از یک ماه در هر زمانی برداشت کند سودی معادل 22 درصد به آن تعلق می گیرد به عبارتی دیگر به اذعان خود بانکها به مشتریانشان یک ماهه سود 22 درصد می پردازند.


    این درحالی است که پیش از این اگر مشتری سپرده ای بلند مدت باز می کرد و تا قبل سه ماه تصمیم به خروج سرمایه می گرفت نه تنها سود اختصاص یافته به وی 10 درصد یعنی به اندازه روزشمار بود بلکه جریمه هم می شد. در عین حال که اگر بعد از سه ماه برداشت می کرد سود 14 درصد به او اختصاص می یافت.


    یکی از مدیران شعب درباره علت اقدام به چنین موردی می گوید که خروج سرمایه از بانکها باعث شده تا ما به گونه ای دیگر عمل کنیم و در کنار باز کردن سپرده کوتاه مدت 10 درصد و بلند مدت 22 درصد راهی هم برای جذب سپرده و ممانعت از خروج بیشتر منابع مشتریان داشته باشیم.


    وی این را هم یادآور شد که ما از جمله بانکهایی هستیم که خود مدعی پایبندی به سودهای ابلاغی بوده و حاضر نبودیم که خارج از آن عمل کنیم. اما وقتی در این چند ماه دیدیم بقیه بانکها به هر طریقی سودهای بالاتری پرداخته و مشتریان را جذب می کنند تصمیم گرفتیم تا سودهای یک ماهه در قالب سپرده بلندمدت را به 22 درصد برسانیم.


    به گزارش ایسنا، در برخی بانکها هم به سپرده های سه ماهه که طبق قانون سود 14 درصد تعلق می گیرد سود 22 درصد پرداخت می شود.


    در عین حال که بانکهایی هم بودند که به بهانه طرح ویژه حتی سود روز شمار 22 تا 23 درصد برای مشتریان تعیین کرده اند.


    اما در تعدادی دیگر ، زمان خاص و یا طرح ویژه هم مدنظر نیست و در حالت عادی برای سپرده گذاران سود روزشمار 22 و یک ساله تا 27 درصد هم باز می شود که البته این قبیل بانکها و موسسات خارج از نظارت بانک مرکزی و بدون مجوز هم نیستند.


    توصیه های بانک مرکزی و ادامه بی توجهی بانکها


    بنابراین گزارش در حالی در مسیر تعیین شده برای نرخ سود بانکی انحراف وجود داشته و به راحتی قابل لمس است که اخیرا رییس کل بانک مرکزی مدیران عامل بانکها را دور هم جمع کرد و به آنها در این مورد هشدار داد.



    سیف با توصیه به بانک‌ها برای نظارت بر عملکرد واحدهای خود و حل معضلات بازار بانکی با آنها اتمام حجت کرد که نباید اجازه دهند بازار خارج از منطق پیش برود تا بانک مرکزی مجبور شود در این قبیل مسائل ورود کرده و مثل گذشته نرخ‌های تکلیفی را به بانک‌ها تحمیل و با اقدامات دستوری و خاص آنها را به نظم بکشاند.


    رییس کل بانک مرکزی خطاب به مدیران شبکه بانکی اعلام کرد که برخی از مدیران عامل بانک‌ها از ما درخواست می‌کنند نرخ سود را دستوری کنید، اما بانک مرکزی در حال حاضر این رویکرد را دنبال نمی‌کند؛ چرا که بدترین حالت ممکن است و رقابت در بازار بانکی را مخدوش می‌کند .هر چند که آمار نشان می دهد که بانک‌ها بعضا از سقف‌های تعیین شده برای نرخ سود سپرده بانکی انحرافاتی داشتند که در پی آن انتقادات در این زمینه زیاد بوده و حتی افکار عمومی خواهان رعایت نظم و انضباط از سوی بانکها هستند.


    این در حالی است که بیشتر هم بانک مرکزی بارها در اطلاعیه و بخش نامه هایی به بانکها از آنها خواستار پایبندی به سودهای سپرده ای که خودشان آنها را توافق کرده بودند شده بود، اما با این وجود فاصله آنها با تفاهم انجام شده هر روز بیشتر از قبل می شود.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

    توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

    نظر

    • rajabnejad
      عضو فعال
      • Jan 2012
      • 4331

      #137
      پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

      رسیدگی بانک مرکزی پیش از انحلال؛
      مردم نگران سپرده‌گذاری در بانک‌های دارای مجوز نباشند



      طیب نیا گفت: یکی از سوالاتی که با آن مواجه هستیم این است که در کشوری که راه‌اندازی یک کسب و کار کوچک نیاز به مجوز دارد، چگونه امکان فعالیت موسسات مالی و اعتباری بدون مجوز با شعبات متعدد در کشور وجود دارد(؟!)

      به گزارش جهان؛ سودهای ۲۷ ، ۲۸ درصدی برخی موسسات و بانک‌های غیرمجاز هر کسی را ترغیب به سپرده‌گذاری در آن‌ها می‌کند به گونه‌ای که کمتر کسی به مجوز اینگونه بانک‌ها و موسسات از سوی بانک مرکزی توجه می‌کند؛ زیرا اغلب سپرده‌گذاران به دنبال موسسه یا بانکی هستند که سود‌ بالاتر و در نتیجه بازپرداخت بیشتری به آن‌ها پرداخت می‌کند.

      این در حالی است که کمتر مسئول اقتصادی است که علاوه بر شکایت از نحوه اداره و فعالیت این موسسات، هشدارهای لازم در خصوص عدم سپرده‌گذاری در بانک‌ها و موسسات فاقد مجوز را ندهد و بانک مرکزی هم به دفعات سعی در آگاه سازی سپرده‌گذاران و هشدار در این خصوص داشته اما ظاهراً کسی گوش شنوا برای شنیدن این هشدارها را ندارد.

      اما طی هفته‌ اخیر، انتشار خبر انحلال یکی از بانک‌ها موجب نگرانی برخی سپرده‌گذاران بانک‌ها و موسسات مختلف شد.

      در همین راستا "ولی الله سیف" رئیس کل بانک مرکزی گفت: سپرده‌گذاران نگران نباشند، زیرا بانک مرکزی دقت لازم را در تصمیم‌گیری‌های خود دارد، اما اگر بانک یا موسسه‌ای عادت به تخلف و تخطی از قوانین داشته باشد تا مرز انحلال آن پیش خواهیم رفت.

      اما به گفته "علی طیب نیا" وزیر امور اقتصادی و دارایی؛ یکی از سوالاتی که با آن مواجه هستیم این است که در کشوری که راه‌اندازی یک کسب و کار کوچک نیاز به مجوز دارد چگونه امکان فعالیت موسسات مالی و اعتباری بدون مجوز با شعبات متعدد در کشور وجود دارد(؟!)

      اما عملکرد و برخورد بانک مرکزی و اظهارات مسئولان این بانک همگی نشان‌دهنده این امر است که وظیفه و حوزه فعالیت این بانک فقط در حد هشدار و اطلاع رسانی است و وظیفه برخورد بر عهده‌ قوه قضاییه و نیروی انتظامی است.

      علاوه بر این، "ولی‌الله سیف" رئیس کل بانک مرکزی در این خصوص اظهار داشت: بانک مرکزی در جهت صیانت منابع و سرمایه مردم الزاماتی را تکلیف می‌کند که هر نهاد فعال در این سیستم از بانک مرکزی مجوز بگیرد اما متأسفانه در گذشته هسته‌هایی شکل گرفتند که بانک مرکزی هیچگونه نظارتی بر آنها نداشته است مثل شرکت‌های تعاونی که با هدف دیگری تأسیس شده‌اند اما اکنون فعالیت‌های خود را خارج از مقررات بانک مرکزی انجام می‌دهند.

      وی افزود: در همین راستا بانک مرکزی در قدم اول ۱۴ گروه را شناسایی کرد که هر کدام یک هسته اصلی و تعدادی شعب و موسسه داخل خود دارند اما همه آنها موظف شدند که مجوزهای لازم را از بانک مرکزی دریافت کنند و بسیاری از آنها اجازه سپرده‌گذاری و امکان دریافت سپرده جدید را ندارند و تا زمانی که خود را با مقررات بانک مرکزی تطبیق دهند، در این جهت از همکاری دستگاه‌های نیروی انتظامی و مراجع قضایی برای رسیدگی به وضعیت آنها برخوردار هستیم اما اگر قرار بر عدم رعایت قانون از سوی هر یک از این مؤسسات و بانک‌ها باشد تا مرحله پایانی و انحلال آنها پیش خواهیم رفت.

      همچنین "ابوذر ندیمی" نایب رئیس اول کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران در خصوص انحلال بانک‌هایی که از بانک مرکزی مجوز دارند، گفت: اگر بانک مرکزی به بانک یا موسسه‌ای مجوز دهد به معنای این است که بر آن نظارت دارد و هیچگاه امکان ورشکستگی به آن نمی‌دهد، اما اگر شرایط به گونه‌ای باشد که موجب ورشکستگی بانک یا موسسه شود بانک مرکزی طبق ذخایری که از بانک‌ها نزد خود دارد، موظف است رد دیون به سپرده‌گذاران بدهد.

      اما با تمام این اظهارات، باز هم اینگونه موسسات و بانک‌های فاقد مجوز به فعالیت خود ادامه می‌دهند و هستند افرادی که فقط با توجه به بالا بودن نرخ سود این موسسات و بانک‌ها سپرده‌گذاری می‌کنند و علاوه بر این باعث ایجاد بی‌اعتمادی برخی سپرده‌گذاران به بانک‌های دارای مجوز می‌شود.
      هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

      نظر

      • rajabnejad
        عضو فعال
        • Jan 2012
        • 4331

        #138
        پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

        نفس موسسات اعتباری به شمارش افتاد/ متخلفان اولتیماتوم گرفتند
        خبرگزاری مهر - گروه اقتصادی: سختگیری بانک مرکزی برای ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی وارد ابعاد تازه‌ای شد و موسساتی که در برابر آن مقاومت کنند منحل می‌شوند، همچنین صدور مجوزهای جدید متوقف شده است.



        به گزارش خبرنگار مهر، با افشای اطلاعات بیشتر از فساد بانکی اخیر، لزوم نظارت بیشتر بانک مرکزی بر بازار بانکی کشور به ویژه بازار غیرمتشکل پولی دوباره بر سر زبان‌ها افتاده است و گروه های مختلف از کارشناسان اقتصادی، مجلسیان و حتی عامه مردم خواستار برخورد جدی بانک مرکزی با متخلفین بانکی هستند.

        در این ارتباط ساماندهی فعالیت برخی از موسسات مالی و پولی که در دولت قبل کلید خورده بود، همچنان در این دولت هم ادامه دار شد و مسئولان بانک مرکزی اعلام کردند که این موضوع همچنان در دستور کار است و در پی آن ادغام هایی در این بازار کلید خورد.

        گرچه در حال حاضر موسسات اعتباری در تلاش هستند تا موافقت بانک مرکزی برای تبدیل شدن به بانک را بگیرند، بانک مرکزی دیگر مجوزی برای فعالیت به موسسات مالی و اعتباری جدید نمی دهد و در اصل صدور مجوز جدید به این موسسات متوقف شده است.

        در حال حاضر تنها نام سه موسسه اعتباری توسعه، کوثر مرکزی و اعتباری عسکریه بر روی سایت بانک مرکزی به عنوان موسسات دارای مجوز و معتبر درج شده است و مدیران این موسسات هم در تلاش برای دریافت مجوز بانکی از بانک مرکزی هستند.

        این در حالی است که موسسات مالی و اعتباری بسیار دیگری در سطح کشور فعالیت می کنند که بدون مجوز از بانک مرکزی هستند؛ البته بانک مرکزی اخیرا در سایت خود بخشی با عنوان " اعلام اسامی موسسات بدون مجوز به بانک مرکزی" قرار داده است تا از طریق آن مردم موسسات بدون مجوز را به این بانک معرفی کنند.

        انحلال نتیجه مقاومت در برابر ساماندهی

        به هر حال بانک مرکزی سختگیری های بانکی خود را افزایش داده است و برای این ساماندهی از نیروهای انتظامی و قضایی نیز بهره می گیرد و با همکاری آنها قصد دارد تا بازار غیر متشکل پولی و موسساات اعتباری را بار دیگر ساماندهی کند و در این ارتباط تا مرز انحلال و ادغام هم پیش خواهد رفت.

        علی طیب نیا وزیر امور اقتصادی و دارایی اخیرا در ارتباط با فعالیت موسسات مالی بدون مجوز گفت: مشکلی که داریم این است که یکسری موسسات براحتی طی سال های گذشته با چند ده یا چند صد شعبه راه افتاده اند درحالی که یک سوپرمارکت یا جوراب فروشی برای راه اندازی باید مراحل پیچیده ای را طی کند تا مجوز بگیرد.

        وی ضمن اشاره به اینکه البته بانک مرکزی برای مقابله با این مجوزها در تلاش است و اقداماتی انجام داده است، افزود: دیگر به موسسه ای مجوز داده نمی شود و ساماندهی موسسات قبلی به صورت جدی شکل گرفته است. موسساتی که برای ساماندهی مقابله می کنند ولو تا مرحله انحلال خواهند رفت. این اختیار را قانون گذار به مراجع ذیربط داده است.

        پیش از این نیز بانک مرکزی برای ساماندهی بازار غیرمتشکل پولی، طرح‌های متعددی برای الزام موسسات اعتباری غیرمجاز به اجرای قوانین یکی پس از دیگری به تصویب شورای پول و اعتبار می رساند.

        حتی ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی طی ارسال نامه ای به ضرغامی رئیس وقت سازمان صدا و سیما خواستار ممنوعیت تبلیغات این موسسات در رسانه ملی شده بود. هر از چند گاهی هم که اتفاقی جدید در سیستم بانکی کشور رخ می دهد مانند ماراتن افزایش نرخ سود بانکی بین بانکها مقصر این موضوعات فعالان بازار غیرمتشکل پولی شناخته می شوند. از سوی دیگر بخشی از حجم نقدینگی موجود در جامعه به این موسسات باز می گرد.

        ساماندهی بازار غیرمتشکله متوقف نشده است

        درعین حال وضعیت موسسات ادغامی هم به زودی تعیین تکلیف شده و چگونگی نظارت بانک مرکزی بر آنها شفاف‌سازی خواهد شد و تحت نظارت قرار می‌گیرند، از سوی دیگر این موسسات نیز باید در جهت انطباق شرایط خود با مقررات و قوانین بانک‌مرکزی اقدام کنند.

        برنامه ساماندهی بازار غیرمتشکله پولی توسط بانک مرکزی از سال 83 آغاز شده و سخت ترین بخش این ساماندهی همان موسسات مالی و اعتباری بودند که بدون مجوز بانک مرکزی فعالیت می کردند. در این راستا ساماندهی بیش از 120 شرکت تعاونی اعتباری غیر مجاز و تجمیع در دو بانک و 5 موسسه مالی و اعتباری در شرف تاسیس از اقدامات انجام شده بوده است.

        یکی از بزرگترین مواردی که درباره فعالیت موسسات فاقد مجوز و نظارت بانک مرکزی در سال های اخیر مطرح شده است، جذب منابع قابل توجه از مردم و ناتوانی در افزایش سرمایه اولیه موسسه بدون اتکاء به منابع دریافت شده از مردم است. در عین حال برخی از موسسات پولی فعال در بازار غیرمتشکل پولی 10 تا 15 برابر سرمایه یک بانک از مردم سپرده اخذ می کردند.

        مسئولان بانک مرکزی اتمام مهلت تجمیع یا انحلال موسسات اعتباری را پایان سال 91 اعلام کرده بودند؛ اما ساماندهی ها با گذشت نزدیک به یک سال و نیم هنوز هم ادامه دارد. بانک مرکزی در راستای این ساماندهی بخشنامه های متعددی را نیز صادر کرده بود که از جمله آنها ممنوعیت خرید و فروش امتیاز یا مجوز موسسات اعتباری، ممنوعیت ایجاد شعب جدید و واگذاری دارایی‌های غیرمنقول مازاد و غیره بود.

        همچنین بانک مرکزی طی بخشنامه دیگری اعلام کرده بود که از ثبت و صدور مجوز فعالیت برای کلیه موسسات مالی‌ و‌ اعتباری و صندوق‌های قرض‌الحسنه‌ای که از نام "ائمه ‌اطهار‌" استفاده می‌کنند، خودداری خواهد کرد.
        هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #139
          پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

          آمار تکان‌دهنده بانک مرکزی از بی‌اعتباری اسناد مالی در بازار؛ صدور 4 میلیون چک بلامحل در 6 ماه

          گروه اقتصادی- براساس جدیدترین گزارش بانک مرکزی، در مهرماه امسال 523 هزار برگ سند به مبلغی حدود شش هزار و 200 میلیارد تومان در اتاق پایاپای اسناد بانکی برگشت داده شد، این در حالی است که براساس همین گزارش، در مهرماه امسال بالغ بر 1/4 میلیون برگ سند به مبلغی معادل 106 هزار میلیارد تومان مبادله شده بود.
          بررسی اعداد و ارقام بانک مرکزی نشان می‌دهد که در حال حاضر از هر 100 چک مبادله‌شده در بازار، 6/12 برگ چک، برگشت می‌خورد. در حالی که در مهرماه سال 1392، این آمار متفاوت بود و از 100 چک، 9/10 برگ چک برگشت می‌خورد.
          مهرماه سال گذشته 9/3 میلیون برگ سند به مبلغی معادل 91 هزار و 300 میلیارد تومان مبادله و از این میزان، 425 هزار برگ سند به مبلغی حدود سه هزار و 600 میلیارد تومان برگشت داده شده بود.
          گزارش بانک مرکزی همچنین حاکی از آن است که تعداد چک‌های برگشتی در یک‌سال منتهی به مهرماه امسال از رشد حدود 23 درصدی برخوردار بوده است. نکته قابل توجه دیگر در این آمارها، رشد 7/70 درصدی ارزش چک‌های برگشتی مهرماه 1393 نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.
          بانک مرکزی در رابطه با آمار چک‌های برگشتی در هفت ماهه ابتدای امسال اعلام کرد که در اتاق پایاپای اسناد بانکی تهران، حدود 7/27 میلیون برگ سند به مبلغی حدود 706 هزار میلیارد تومان مبادله و از این تعداد، 4/3 میلیون برگ سند به مبلغی معادل 35 هزار میلیارد تومان برگشت داده شد.
          اعتبار چک را برمی‌گردانیم
          در همین حال رییس کل بانک مرکزی با ابراز نگرانی از رشد چک‌های برگشتی و از دست رفتن اعتبار چک در بازار گفت: در شش ماهه ابتدای سال جاری بالغ بر چهار میلیون چک بلامحل صادر شده است.
          ولی‌الله سیف با بیان اینکه اعتبار چک در میان بازاریان و کسبه از بین رفته است، گفت: یکی از مشکلات بزرگ در نظام بانکی، چک‌های برگشتی است، چراکه چک، اعتبار خود را از دست داده است.
          رییس کل بانک مرکزی با بیان اینکه هم‌اکنون در نظام بانکی و بازار، افراد غیرآشنا نمی‌توانند به راحتی به هم چک بدهند و به آن اعتماد کنند، افزود: بانک مرکزی درصدد است که اعتبار چک را برگرداند.
          وی به تابناک گفت: البته همیشه باید در رد و بدل کردن چک، اعتماد به صادرکننده چک وجود داشته باشد. به همین دلیل، مجموعه‌ای از ابزارها را طراحی کرده‌ایم که این امکان را به بانک مرکزی می‌دهد که به سرعت، صادرکننده چک، هویت او و تعداد چک‌های برگشتی‌اش را شناسایی کند.
          چگونه چک‌برگشتی‌ها را بشناسیم
          سیف در توضیح بیشتر این مطلب خاطرنشان کرد: رقمی روی چک‌ها حک خواهد شد که این امکان را می‌دهد که سوابق، هویت صادرکننده چک و تعداد چک‌های برگشتی وی را نمایان می‌کند و این فاکتورها به سرعت قابل تشخیص است، و ذی‌نفع چک با اطمینان بیشتری می‌تواند وارد عمل شود.
          راه‌اندازی سامانه بانک مرکزی تا پایان اسفند
          سیف، تعداد چک‌های برگشتی در 6 ماهه اول امسال را بالغ بر چهار میلیون برگ عنوان و خاطرنشان کرد: سامانه بانک مرکزی برای جلوگیری از صدور چک‌های بی‌محل، تا پایان اسفندماه سال‌جاری در کل کشور مستقر می‌شود و این باعث خواهد شد که حتی مراودات میان دو بانک نیز در زمینه صدور چک، قابل پیگیری و تحت نظام خاص مالی باشد.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • وحید 20
            ستاره‌دار(98)
            • Mar 2011
            • 29911

            #140
            پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

            بدهی دولت به بانک‌ها 4 برابر شد!

            میزان بدهی دولت اعم از موسسات دولتی و خود دولت به بانک‌ها و موسسات اعتباری کشور به 85 هزار و 351 میلیارد تومان رسید که نسبت به سال 81 حدود 313 درصد افزایش یافته است. در همین حال، میزان بدهی دولت تنها در یک سال اخیر، یعنی خرداد 92 تا خرداد 93 حدود 33 درصد رشد کرده است.به گزارش تابناک، بررسی داده‌های بانک مرکزی علاوه بر چهار برابر شدن میزان بدهی‌ها نکته مهم دیگری را نیز نشان می‌دهد و آن سهم بالای دولت از کل بدهی‌ها در مقایسه با موسسات دولتی است.

            در حالی که در سال 81 سهم دولت از کل بدهی‌ها 5/62 درصد بوده و موسسات دولتی 5/37 درصد از بدهی‌ها را از آن خود کرده بود اما در سال‌های گذشته روز به روز بر سهم دولت افزوده و نقش موسسات دولتی در بدهکاری‌ها کمتر شده به طوری که این سهم در سه ماهه سال 93 به 96 درصد دولت و تنها چهار درصد موسسات دولتی رسیده است.
            این حجم از بدهی دولت که تاکنون سابقه نداشته، سبب شده است دولت حسن روحانی را بدهکارترین دولت دست‌کم در 10 سال گذشته بنامند؛ بدهی‌ای که از دولت احمدی‌نژاد به میراث مانده است.
            8/32 درصد رشد بدهی در یک‌سال
            میزان بدهی دولت تنها در یک سال اخیر، یعنی خرداد 92 تا خرداد 93 حدود 33 درصد رشد کرده است. بدهی بخش دولتی به شبکه بانکی کشور از 64 هزار میلیارد تومان به 85 هزار میلیارد تومان رسیده است.
            در بین بانک‌های مختلف یعنی بانک‌های تخصصی، دولتی و موسسات اعتباری میزان مطالبات از دولت نیز متفاوت است.
            افزایش 68 درصدی بدهی به بانک‌های تخصصی
            در این میان دولت بیش از همه از بانک‌های تخصصی استقراض کرده و آمار بدهی به بانک‌های تخصصی طی یک سال مورد بررسی 68 درصد افزایش یافته است، یعنی بدهی دولت به پنج بانک تخصصی از 15 هزار و 800 میلیون تومان در خرداد 92 به 26 هزار و 600 میلیارد تومان در خرداد 93 رسیده است.کل بدهی هم مربوط به دولت است و سهم شرکت‌های دولتی در این بدهی آنقدر کم است که می‌توان به سادگی از آن چشم پوشید.نکته حائز اهمیت آنکه نیمی از افزایش بدهی‌ها مربوط به 9 ماهه اول مقطع مورد نظر است و نیمی از آن مربوط به سه ماهه آخر. از خرداد 92 تا اسفند پنج هزار میلیارد تومان به بدهی دولت اضافه شده و در سه ماهه اسفند 92 تا خرداد 93 هم پنج هزار میلیارد تومان دیگر.
            دولتی‌ها 20 درصد بیشتر پول دادند
            اما بدهی دولت به بانک‌های دولتی نیز در مدت مورد اشاره با افزایش مواجه بوده است؛ آن هم 20 درصد.
            بدهی دولت به این بانک‌ها از 19 هزار و 800 میلیارد تومان به 24 هزار میلیارد تومان رسیده است.
            از این میزان تنها یک‌هزار و 800 میلیارد تومان سهم موسسات دولتی است و باقی بدهی را خود دولت از بانک‌ها برای خود دست و پا کرده است. درصد افزایش بدهی دولت به بانک‌های دولتی در حالی رقم 20 درصد را نشان می‌دهد که سال پیش از آن این عدد 17 درصد برآورد شده است.
            خصوصی‌ها کمتر پرداختی داشتند
            جداول بانک مرکزی نشان می‌دهد که بانک‌های خصوصی سهمشان در میزان مطالبات از دولت کمتر شده است.
            بدهی بخش دولتی به بانک‌های خصوصی در خرداد 92 نسبت به خرداد 91 حدود 36 درصد محاسبه می‌شود اما این عدد در سال پس از آن یعنی در خرداد 93 تنها 22 درصد رشد داشته است.
            میزان بدهی‌ها از رقم 28 هزار و 5600 میلیارد تومان به 34 هزار و 700 میلیارد تومان رسیده است.
            درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

            توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

            نظر

            • arash
              عضو فعال
              • Mar 2011
              • 819

              #141
              پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

              دكتر صباغي: پست بانک ايران، آماده تعامل با بانک‌ها و جمع‌آوري وجوه آنان درسطح کشور است

              پست بانک ايران با توجه به ظرفيت گسترده بانكي درسطح کشور و داشتن بسترهاي مويرگي، آماده هرگونه تعامل و همكاري با بانک‌هاي کشور به ويژه جهت جمع‌آوري وجوه آنان است.

              غلامحسين صباغي عضو هيأت مديره پست بانک ايران در گفتگوئي ضمن بيان مطلب فوق گفت: عليرغم اينكه در نه ماهه سال جاري ميزان نقدينگي درسطح کشور افزايش يافته است، سهم بانک‌ها متناسب با رشد مذكور اما به واسطه بستر مويرگي و ظرفيت بسيار بالاي پست بانک ايران براي جمع آوري وجوه و نقدينگي، امكان هدايت جريان نقدينگي در بستر بانكي براي تمامي بانک‌ها مهيا مي‌باشد.
              وي افزود: تعامل با بانک‌هاي کشور جهت بهره‌مندي از اين شبكه گسترده و جمع‌آوري وجوه آنان از مبادي ورودي که دسترسي به آن ندارند از برنامه‌هاي اساسي پست بانک ايران است و درهمين راستا آماده همكاري دوجانبه و انعقاد تفاهم‌نامه مي‌باشد.
              صباغي تصريح کرد: به زودي طرح‌هاي مشترک با بانک‌ها و سازمان‌ها درقالب تفاهم‌نامه همكاري عملياتي خواهد شد تا شاهد دسترسي آسان هموطنان به خدمات متنوع بانكي به واسطه پست بانک ايران باشيم.
              عضو هيأت مديره پست بانک ايران خاطرنشان ساخت: اين طرح‌ها در تمامي استان‌هاي کشور قابل اجرا بوده و انتظار داريم حركت‌هاي مشابه درسطح استان‌ها با همكاري بانک‌ها و دستگاه‌ها صورت پذيرد.
              صباغي درپايان تصريح کرد: همانگونه که درحال حاضر از طريق دستگاه‌هاي پايانه شعب(pinpad) در تمامي دفاترخدمات بانكي روستائي خدمات بانكي به دارندگان کارت‌هاي عضو شبكه شتاب ارائه مي‌شود، جمع‌آوري اقساط تسهيلات و دريافت و توزيع وجوه از جمله خدمات ديگري است که پست بانک ايران مي‌تواند درسطح کشور به همه بانک‌ها ارائه نمايد.
              گروه خبري : اخبار پست بانک تاريخ : 1393/09/24 ساعت: :


              :x:x>:D<

              نظر

              • وحید 20
                ستاره‌دار(98)
                • Mar 2011
                • 29911

                #142
                پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                روحانی در جمع مدیران بانک‌ها:
                نرخ تورم باید یک رقمی شود/بانک ها خود را برای ورود سرمایه گذاران آماده کنند

                آرامش به مردم، پیام کاهش بی نظیر نرخ تورم است / ضرورت متناسب شدن نرخ بهره با کاهش نرخ تورم / به تیم مذاکره کننده صد درصد اعتماد دارم.

                رییس جمهور با تأکید بر اینکه نرخ تورم باید یک رقمی، کاهنده و با ثبات باشد، خطاب به مسئولان بانک مرکزی گفت: برنامه‌ریزی‌ها و سیاست‌گذاری‌های پولی و مالی باید به گونه‌ای باشد که تورم ما هر سال کاهش یابد و تا پایان سال ۱۳۹۵، به مرز تورم تک‌رقمی برسیم.

                به گزارش ایلنا، حجت‌الاسلام والمسلمین حسن روحانی روز دوشنبه و در جمع مدیران بانک‌ها و کارکنان بانک مرکزی، گفت: اولین قدم برای بازگشت ثبات به اقتصاد کشور، کنترل نرخ تورم بود، زیرا سرمایه‌گذاری و فعالیت اقتصادی در شرایطی رخ می‌دهد که فعالان عرصه اقتصاد بتوانند آینده بازار را پیش‌بینی کنند.

                رییس جمهور با اشاره به برنامه دولت یازدهم برای استقرار انضباط پولی، مقابله با ناهماهنگی‌ها و معضلات، جلوگیری از برهم‌ریختگی در بازار و زدودن فضای ابهام و تاریکی از آینده، اظهار داشت: بی‌ثباتی رونق را درست نمی‌کند و خوشبختانه دولت موفق شد کار سخت ایجاد ثبات و خروج از رکود را توأمان انجام دهد.

                روحانی گفت: تورم ۴۰.۴ درصد سال گذشته به عدد ۱۸.۲ دهم در آبان‌ماه امسال رسیده است و این کار در تاریخ ایران بی‌نظیر است و پیامش به مردم اطمینان و آرامش است.

                رییس جمهور خطاب به مسوولان بانک مرکزی خاطر نشان کرد: کاهش تورم با تلاش و کوشش فراوانی به دست آمده اما حفظ این دستاورد از خود آن مهم‌تر است و باید کاهش تورم را قدم به قدم تا رسیدن به نرخ تک‌رقمی پیش ببریم.

                روحانی با اشاره به اینکه تنها در چند کشور دنیا تورم دو رقمی ۲۰، ۳۰ و ۴۰ درصدی وجود دارد، اظهار داشت: اغلب کشورهای جهان امروز تورمشان یک رقمی است و برای چندین سال این وضعیت ثبات دارد.

                رییس جمهور با بیان اینکه اگر مردم به دولت و سیاست‌های پولی اطمینان داشته باشند، در رونق تأثیرگذار خواهد بود، خواستار متناسب شدن نرخ بهره همگام با کاهش نرخ تورم شد و گفت: پرداخت تسهیلات با این نرخ سود به بخش تولید کشور نادرست است و معقول نیست و شورای پول و اعتبار و دستگاه‌های دیگر باید در این زمینه اصلاحات لازم را آرام آرام انجام دهند.

                رییس شورای عالی اقتصاد با تأکید بر اینکه هیچ امر اقتصادی با بخشنامه، دستور و فرمان محقق نخواهد شد، انجام مطالعه و ضرورت استفاده از نظرات کارشناسان امر، برای تغییر شرایط را مورد تاکید قرار داد و گفت: اقتصاد را تنها باید با ابزار اقتصادی درست کرد و اهرم‌های دیگر کارآ نیستند

                روحانی افزود: خلق پول ابزار خطرناکی است،به همین دلیل تعداد بانک‌ها و شرایط تأسیس بانک‌ها اهمیت ویژه‌ای برای حرکت اقتصادی جامعه دارد. دولت با هر ابزاری که در اختیار دارد، در زمینه مهار تورم حرکت خواهد کرد و بانک مرکزی در انجام این رسالت وظیفه مهمی بر دوش دارد.

                رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با تأکید بر ضرورت ارایه اطلاعات صریح، روشن و شفاف به مردم، گفت: مردم باید کاملاً به آمار و اطلاعات ارایه شده از سوی مراجع رسمی اعتماد داشته باشد و بر صحت آن تأکید کنند.

                روحانی ادامه داد: دولت تاکنون هیچ دستوری به بانک مرکزی و مرکز آمار در خصوص اینکه چگونه و چه زمان اطلاعات خود را منتشر کنند، نداده و نخواهد داد.

                رییس جمهور با بیان اینکه حرکت بانک‌ها باید در جهت عبور از رکود و ورود به رونق اقتصادی باشد، گفت: همه محاسبات ما نشان می‌دهد که در این زمینه گام‌های اولیه را برداشته‌ایم و همه این علائم و آمار نشان می‌دهد که تا پایان سال رشد اقتصادی کشور، مثبت خواهد شد.
                رییس شورای عالی اقتصاد با ابراز خرسندی از اینکه امسال تمام بودجه اختصاص یافته به بخش عمران کشور تحقق یافته است، گفت: این امر تقریباً بی‌سابقه بوده است، به طوری که تا به امروز ۲۱ هزار میلیارد تومان پول برای بخش عمرانی در استان‌ها و کشور هزینه شده و تا پایان سال بیشتر خواهد شد.

                روحانی خاطر نشان کرد: هر چه بودجه عمرانی کشور افزایش یابد و بودجه جاری محدود شود، یعنی حرکت در مسیر رونق شدت یافته و در این راه بانک‌ها نقش بسزایی دارند.

                رییس جمهور با بیان اینکه پروژه‌های عمرانی نیمه‌کاره یا باید فروخته شوند و یا با اقساط بلندمدت واگذار شوند، خواستار حضور بانک‌ها در این عرصه شد.

                روحانی ادامه داد: تسهیلاتی که بانک‌ها ارایه می‌دهند باید به سمت سرمایه در گردش برود. البته هم‌اکنون نیز ۶۰ درصد تسهیلات برای گردش مالی در بخش صنعت، معدن و کشاورزی و تولید هزینه می‌شود که این رقم باید افزایش یابد.

                رییس جمهور ادامه داد: بانک‌ها باید با قدرت در زمینه اقتصادی حرکت کنند و با متخلفان بانکی برخورد شود، البته اکثریت قاطع بانک‌ها در حال خدمت هستند و مدیران لایق و سالم بانک‌ها بدانند دولت با تمام قدرت و بدون تردید از آنها پشتیبانی خواهد کرد، زیرا افزایش تولید و خروج از رکود بدون حضور بانک‌ها محقق نمی‌شود.

                روحانی از بانک‌ها خواست تا بنگاه‌داری را کنار بگذارند و تصریح کرد: قرار این است، بانک واسطه بین مردم و تولید باشد و تسهیلات را عادلانه در اختیار کارآفرینان قرار دهد. بگذاریم در کشور رقابت سالم انجام شود، زیرا انحصار و عدم رقابت مشکل‌ساز است.

                رییس جمهور با اشاره به اینکه بانک‌ها گاهی برای جذب سپرده‌گذاری مردم دنبال راه هایی می روند تا نیم درصد سود را افزایش دهند، گفت: باید این رقابت در ارایه تسهیلات با سود کمتر به کارآفرینان هم وجود داشته باشد، تا کسی تبانی پشت پرده و عدم وجود تفاوت بین بانک‌ها را برداشت نکند.

                روحانی تأکید کرد: نظارت وظیفه دیگر بانک مرکزی است، علت اینکه بانک‌های کوچک فعال می‌‌شوند و مردم پول‌هایشان را در اختیار آنها قرار می‌دهند اعتمادشان به همان مجوز بانک مرکزی است که بر تابلوی آنها درج شده است.

                رییس جمهور گفت: اعتماد مردم به بانک مرکزی است و بانک مرکزی باید بداند بار سنگینی بر دوش دارد و باید با نظارت دقیق بر همه امور، اشراف داشته باشد که خوشبختانه با سامانه جدید که گزارش آن شب گذشته در جلسه هیأت دولت ارایه شد، می‌توان به این امر امیدوار بود.

                روحانی با تأکید بر اینکه نباید سختگیری بیجا داشته باشیم و باید از افراط و تفریط دوری کنیم، گفت: بنای دولت در همه امور اعتدال است. نظارت دقیق، قانونی و عادلانه بر کل بانک‌ها انجام دهیم که نفع کشور، مردم و خود بانک‌ها را در پی دارد.

                رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه بانک‌ها باید خود را برای شرایط پس از تحریم آماده کنند، گفت: به حول و قوه الهی این تحریم را از پیش پای مردم برمی‌داریم البته ممکن است عده‌ای خوششان نیاید. تعداد کمی که از آب گل‌آلود ماهی می‌گیرند اما اکثریت قاطع مردم، فرهیختگان، جوانان، علما و دانشگاهیان و رهبر معظم انقلاب، دنبال این هستند که زنجیر غلط و ظالمانه تحریم گسسته و پاره شود و ان‌شاء‌الله این کار را خواهیم کرد.

                روحانی ادامه داد: دنیا چاره‌ای ندارد، جز اینکه با جمهوری اسلامی ایران پای میز تعامل بنشیند، فعالیت ما شفاف، صلح‌آمیز، قانونی و منطقی بوده و خواهد بود و من به تیم مذاکره‌کننده کشورمان صددرصد اطمینان دارم.

                رییس جمهور گفت: یک سنگی را عده‌ای در چاه انداختند، بعد از ۱۲ سال ما داریم آن را در می‌آوریم، حالا برخی می‌گویند زود باشید و برخی دیگر هم می‌گویند آن را رها کنید اما ما با ابزار کافی و با صبر این سنگ بزرگ را از این چاه عمیق بیرون خواهیم آورد.

                روحانی خطاب به مدیران بانک‌ها گفت: بانک ها خود را برای ورود سرمایه‌گذاران فراوانی که در آینده وارد کشور می‌شوند آماده و مجهز کنند.

                رییس جمهور در بخش دیگری با اشاره به اینکه بانک‌ها دست‌شان برای تأمین نیازمندی‌های کشور، خالی است، گفت: در لایحه خروج از رکود بندی در جهت تقویت بانک‌ها، وجود داشت تا آنها بتوانند به بخش‌های مختلف تسهیلات دهند.

                روحانی همچنین با اشاره به معوقات و مطالبات بانک‌ها گفت: نباید با یک چوب همه را برانیم. کسی وامی گرفته و بخاطر شرایط تحریم نتوانسته وام را بازپرداخت کند، باید با تشکیل کارگروه‌هایی و بررسی شرایط افراد کسانی که مقصر نیستند را شناسایی کنیم و برای حل مشکل‌شان راه‌حل پیدا کنیم در عین حال اگر کسی خلافی کرده با او برخورد شود.

                رییس جمهور با اشاره به دقت بر رفتار برخی مؤسسات مالی و پولی که گاهی حتی نام‌های مقدسی هم بر روی آنها و پروژه‌هایشان وجود دارد، گفت: متأسفانه برخی بانک‌ها و شبه بانک‌ها در زیر لوای نام‌های مقدس کارهایی می‌کنند که باید مراقب بود. برخی اوقات پول‌هایی از مردم گرفته اند، به اسم ایجاد کارخانه و کارآفرینی که معلوم نیست کجا رفته است.

                روحانی همچنین مزایای دولت الکترونیک و بانکدارای الکترونیک را یادآور شد و گفت: بانک وظیفه‌اش خدمت‌رسانی به مردم است، لذا باید بانک‌ها مورد اعتماد مردم باشند تا بتوانند بهتر فعالیت کنند.

                رییس شورای عالی اقتصاد افزود: حساب‌های مالی مردم جزو اسرار زندگی آنهاست و بانک‌ها مانند پزشکان باید امین مردم باشند و اسرار زندگی آنها را حفظ کنند.

                رییس جمهور با تأکید بر دقت عمل و سرعت در عملیات بانکداری خواستار تأسیس شعبات بانکی شد که فعالیت کاملاً اسلامی انجام دهند تا هرکس با هر دینی و مذهب بتواند راحت پولش را در بانک بگذارد، تا هم کار مزد پولشان را ببرند و هم مطمئن باشند فعالیتی که با پول آنها می‌شود، کاملاً اسلامی است و در چارچوب مقررات دینی است.

                روحانی با اشاره به فعالیت بانک اسلامی در کشور ترکیه و استقبال مردم این کشور از بانکداری اسلامی، گفت: البته بانک‌های ما نیز با قواعد اسلامی کار می‌کنند و در چارچوب اسلام هستند، اما می‌توان شعبات ویژه‌ای در برخی از استان‌ها که حساسیت ویژه‌ای وجود دارد، ایجاد کرد تا مبنای کار در آن قواعد روشن و شفاف اسلامی باشد.

                رییس جمهور همچنین با انتقاد از افزایش تعداد بانک‌ها و شعبات بانکی در ۱۰ سال اخیر، گفت: باید برای این رشد، استاندارد و مبنایی وجود داشته باشد.

                روحانی با بیان اینکه برخی مدیران بانک‌ها فکر می‌کنند، ساختمان‌های شیک و تعداد شعبات اعتمادساز است، گفت: باید این پول‌ها را بجای خرج در شعبات به سمت تولید بیاوریم و بانک‌های دولتی باید سرمایه‌ها را در اختیار کارآفرینان مولد قرار دهند.


                رییس جمهور همچنین با انتقاد از انتشار پول برای احداث مسکن مهر در سال‌های گذشته، گفت: واقعاً چاپ پول بدون پشتوانه از نظر شرعی و قانونی مسأله‌دار است. با کدام مجوز این اتفاق رخ داد که بلافاصله در جیب مردم تأثیرگذاشت و اموال و قدرت و ارزش پول را پایین آورد.


                روحانی ادامه داد: یک تصمیم‌گیری برای مسکن مهر بلایی بر سر کشور آورد و بانک مرکزی را زیر سوال برد.


                رییس‌ جمهور با ابراز تأسف از اینکه ۴۴ درصد کل پولی که در تاریخ کشور ایجاد شد در این تصمیم‌گیری، چاپ و در اختیار بانک مسکن قرار گرفت، اظهار داشت: آیا کسی آمد تا حساب کند برای مردم که این افزایش پایه پول برای مسکن مهر از پول متعلق به همه آنها بوده است؟دولت یازدهم با وجود آگاهی، ناچار بود راه بوجود آمده در مسکن مهر را طی کند، زیرا دولت نمی‌خواهد مردم را نسبت به نهاد دولت بی‌اعتماد کند.
                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                نظر

                • arash
                  عضو فعال
                  • Mar 2011
                  • 819

                  #143
                  پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                  ح‌)
                  از بازار چه خبر؟

                  مجمع عمومي بانک مركزي با تاخير بيش از پنج ماهه امروز دوشنبه با حضور حسن روحاني رئيس جمهور در ساختمان اين بانک در بلوار ميرداماد برگزار مي‌شود. براساس اطلاعات رسيده، اعضاي هيات مديره بانک‌هاي دولتي و خصوصي به مجمع عمومي بانک مركزي دعوت شده‌اند. مديران عامل بانک‌هاي دولتي و خصوصي سه شنبه هفته جاري نيز در نشستي ويژه با اسحاق جهانگيري معاون اول رئيس جمهور ديدار و گفتگو خواهند کرد. بنظر مي رسد براي خروج از ركود اولين جايي که بايد بشدت تقويت شود بانک هست. بانک ها براي اينكه بتوانند تسهيلات بيشتر و ارزان تري پرداخت کنند بايد بانک مركزي به طرق مختلف دست به اين اقدام بزند. لازم به ذكر است اعتقاد ما اين هست اگر بازار بخواهد جان بگيرد و رشد خوبي بكند از بانک بايد آغاز گردد



                  !
                  :x:x>:D<

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35706

                    #144
                    پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                    در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                    روحانی در جمع مدیران بانک‌ها:
                    نرخ تورم باید یک رقمی شود/بانک ها خود را برای ورود سرمایه گذاران آماده کنند

                    .....
                    رییس جمهور با بیان اینکه اگر مردم به دولت و سیاست‌های پولی اطمینان داشته باشند، در رونق تأثیرگذار خواهد بود، خواستار متناسب شدن نرخ بهره همگام با کاهش نرخ تورم شد و گفت: پرداخت تسهیلات با این نرخ سود به بخش تولید کشور نادرست است و معقول نیست و شورای پول و اعتبار و دستگاه‌های دیگر باید در این زمینه اصلاحات لازم را آرام آرام انجام دهند.
                    .......

                    رییس جمهور گفت: یک سنگی را عده‌ای در چاه انداختند، بعد از ۱۲ سال ما داریم آن را در می‌آوریم، حالا برخی می‌گویند زود باشید و برخی دیگر هم می‌گویند آن را رها کنید اما ما با ابزار کافی و با صبر این سنگ بزرگ را از این چاه عمیق بیرون خواهیم آورد.

                    .....
                    جالبه که رییس دولت خودش میگه پرداخت تسهیلات با این نرخ نادرست است و معقول نیست !

                    خوب این کار نادرست و غیر معقول را چه کسی انجام داد؟؟؟ آیا دولت بی تدبیر ! نرخ سود را افزایش نداد؟؟

                    آیا وزیر شاگرد اول همین دولت بی تدبیر آزاد کردن نرخ سود را افتخار خود و دولتش ندانست ؟؟؟

                    حالا که خودتان می گویید نادرست و غیر معقول است، چرا پایین نمی آورید همانطور که بالا بردید؟؟؟


                    شما که میگی یک سنگی را عده ای 12 سال پیش در چاه انداختند و شما می خواهی در بیاوری ! همین سنگ نرخ سود را که دولت شما در سال گذشته در چاه انداخته در بیاور لطفا !

                    جالبتر این که اون سنگ 12 سال پیش رو هم خودش و دولت اصلاحات انداختند در چاه ، هم پرونده هسته ای دستش بود، هم رییس شورای امنیت ملی بود، هم در همه مذاکرات حضور داشت و .... بعد میگه سنگ رو یکی دیگه انداخته !!!

                    نظر

                    • azarpad
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 232

                      #145
                      پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                      فردا بانكي ها مثبت هستند . خبرهاي خوبي از جلسه امروز بانك مركزي اومده بيرون .

                      نظر

                      • مخبرالدوله
                        عضو فعال
                        • May 2012
                        • 5228

                        #146
                        پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                        تسلط فطانت در بانکهای کشور و البته صنعت خودرو میتونه از فرصتهای پیش رو در بورس ایران باشه......



                        مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                        نظر

                        • مخبرالدوله
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 5228

                          #147
                          پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                          در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                          تسلط فطانت در بانکهای کشور و البته صنعت خودرو میتونه از فرصتهای پیش رو در بورس ایران باشه......


                          فطانت یقینا همانند دیگر معاونین دکتر طیب نیا با هماهنگی حقوقیهای بزرگ در راستای سیاستهای دولت تدبیر عمل خواهد کرد....
                          صالح آبادی از انجام اینکار عاجز بود و برای همین منظور کنار رفت....

                          در لایحه خروج ار رکود دولت پیشرانه حرکت صنعت......گروه خودرو و صنعت ساختمان و پتروشیمی و صادر کنندگان میباشد.

                          مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                          نظر

                          • tom cruise
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 4756

                            #148
                            پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                            امروز روحانی گیر داد باز به بانکها
                            اینها هم شبیه محمود شدند میخواهند بانکها را بدوشند
                            میگوید بانکها باید کارمزدی کار کنند نه اینکه سود بگیرند
                            همین الان خیلی بانکها سود سپرده ها را نمیتوانند بدهند...در واقع سود وامی که میگیرند از سودی که به سپرده ها میدهند کمتر است و با سرمایه گذاری ..این را جبران میکنند
                            یک مقدارم با نوسانگیری در بورس.....
                            https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                            tom cruise in face book

                            نظر

                            • tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

                              #149
                              پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                              جالب بود از کمترین پی بر ایها ملت است امروز حقوقی داشت روی منفی4می فروخت....
                              این نیمدانم چقدر پول لازم بوده داشته این را میفروخته...
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

                              نظر

                              • rajabnejad
                                عضو فعال
                                • Jan 2012
                                • 4331

                                #150
                                پاسخ : اخبار مربوط به بانکها

                                دستور کاهش نرخ سود بانکی با شیب ملایم صادر شد








                                به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، چند ماه قبل که بانک‌های دولتی و خصوصی با مجوز بانک مرکزی نرخ سود بانکی را تغییر دادند استدلالشان این بود که نرخ سود باید متناسب با تورم باشد و همین شد که رسماً اجازه گرفتند نرخ ها را تغییر دهند هرچند که قبل از آن بی اجازه دستی در نرخ ها برده بودند .

                                با همین استدلال نرخ سود سپرده های بانکی 22 درصد و سود تسهیلات غیر مشارکتی نیز حداکثر 22 درصد تعیین شد اما بعد از گذشت چند ماه از این تغییر نرخ، روایت رسمی دستگاه‌های مربوطه از جمله بانک مرکزی و مرکز آمار حکایت از کاهش نرخ تورم داشت و دارد و همین باعث تشدید زمزمه تغییر مجدد نرخ سود شد .
                                این زمزمه ها البته با همان استدلالی مطرح شدند که پیش از آن از سیاست افزایش نرخ سود حمایت می کرد؛ بنابراین زمانی که نرخ تورم سیر نزولی را در پیش گرفت اقتصاددانان اعلام کردند که الان زمان تغییر نرخ سود بانکی است چراکه تورم کم شده و طبق اعلام دولت کمتر هم می شود .
                                همین باعث شد تا مردان اول تصمیم گیر در حوزه پولی و بانکی هم در ردیف اقتصاددانان قرار گیرند و تاکید کنند که در زمان کاهش نرخ تورم باید نرخ سود تعدیل شود. البته موضوع فقط به اظهار نظر ختم نشد چراکه طبق اعلام ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی تیمی مامور رسیدگی به این موضوع شده و گزارشاتی توسط بخش اقتصادی و کارشناسی بانک مرکزی در مورد نرخ سود تسهیلات در حال تهیه است که به شورای پول و اعتبار ارایه خواهد شد .
                                البته بانک مرکزی تأکید کرده ملاک برای تعیین نرخ سود بانکی تورم 12 ماهه شامل تورم میانگین، نقطه به نقطه و ماهانه است و با همین سیاست‌ هم ولی الله سیف کارگروه ویژه‌ای را مسئول رسیدگی به تعیین نرخ سود بانکی کرده است .
                                این اظهارات در حالی بود که عبدالناصر همتی رئیس شورای هماهنگی بانک های دولتی چند ماه پیش در گفت‌وگو با تسنیم تأکید کرده بود، در تعیین نرخ سود باید تورم انتظاری ملاک قرار گیرد و برای ارزیابی تورم انتظاری هم باید چند ماهی صبر کرد .
                                همتی البته در این گفت‌وگو تلویحاً اشاره کرد که تغییر نرخ سود بانکی فعلاً منتفی است و احتمالا یکی دو ماه آینده در اینباره تصمیم گیری جدی خواهد شد .
                                اما قبل از همتی یکی از معاونان بانک مرکزی هم در سخنانی تامل برانگیز به خبرنگار تسنیم گفته بود که تغییر نرخ سود در حد حرف است و چیزی به شورای پول و اعتبار نرفته است. این اظهارات درحالی از سوی تهرانفر طی ماه های اخیر مطرح شد که در همان مقطع مقامات ارشد پولی به دفعات از تغییر نرخ سود بانکی همزمان با کاهش نرخ تورم سخن می گفتند .
                                معاون نظارتی بانک مرکزی در پاسخ به پرسش خبرنگار تسنیم مبنی بر "طی هفته‌های اخیر به‌دفعات از سوی رئیس کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد شاهد اظهاراتی مبنی تغییر نرخ سود بانکی در شورای پول و اعتبار هستیم، آیا بناست در هفته‌های آتی نرخ سود تغییر کند؟"گفته بود: سود سپرده‌ها به‌خاطر تورم نزولی باید مجدداً بررسی شود اما الآن تصمیمی نداریم و چیزی در دستور کار شورای پول و اعتبار ندیده‌ایم .
                                وی افزود: اینکه روشی را برای تغییر نرخ سود به شورای پول و اعتبار ببریم مطرح نیست. هنوز چیزی در این خصوص روی کاغذ نیامده و آنچه گفته شده است در حد حرف است .
                                تهرانفر در پاسخ به پرسش دیگر خبرنگار تسنیم مبنی بر "نمی‌خواهید طرحی را برای تغییر نرخ سود به شورا ببرید؟" گفته بود: فعلاً خیلی زود است که بخواهیم این کار را بکنیم چراکه باید منتظر ادامه روند تورم باشیم .
                                ولی الله سیف رئیس کل بانک مرکزی اواخر مهرماه در حاشیه جلسه هیات دولت در خصوص تجدید نظر در نرخ سود بانکی متناسب با کاهش تورم بیان داشت: این مسئله در دستور جلسه شورای پول و اعتبار است و حتما نرخ‌ها متأثر از واقعیت‌های تورم خواهد شد، طبیعی است که خود بازار این عکس العمل را نشان خواهد داد و البته خود بانک مرکزی به این موضوع جهت می‌دهد.شورای پول و اعتبار هم با گزارشی که در حال تهیه است به این مسئله به صورت تسهیل برای کاهش عمومی نرخ ها در نظام بانک جهت خواهد داد که البته نرخ ها نباید به صورت دستوری باشد و حتما بانک‌ها در این مسیر حرکت خواهند کرد .

                                اظهارنظرها در باره نرخ سود بانکی در آذرماه هم ادامه داشت و اکبر ترکان رئیس مناطق آزاد در جایی بر کاهش نرخ سود بانکی تصریح کرده بود و سیف رئیس کل بانک مرکزی هم در نشست اخیر خود با بانکی‌ها از رقابت آنها بر سر نرخ سود گله کرده بود؛ هرچند کمیجانی قائم مقام بانک مرکزی به تازگی اظهار داشته بود که معلوم نیست نرخ سود بانکی تا پایان سال تغییر کند .

                                در تازه ترین اظهارات، روز گذشته رئیس‌جمهور در جمع مدیران بانک مرکزی و بانک‌ها با بیان اینکه اگر مردم به دولت و سیاست‌های پولی اطمینان داشته باشند، در رونق تأثیرگذار خواهد بود، خواستار متناسب شدن نرخ بهره همگام با کاهش نرخ تورم شد و گفت: پرداخت تسهیلات با این نرخ سود به بخش تولید کشور نادرست است و معقول نیست و شورای پول و اعتبار و دستگاه‌های دیگر باید در این زمینه اصلاحات لازم را آرام آرام انجام دهند
                                هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

                                نظر

                                در حال کار...
                                X