تحليل تكنيكال از ديد "Iced Earth"

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • diesel29
    عضو عادی
    • Jul 2025
    • 126

ice earth عزیز واقعا بابت تحلیلهای خوبت که انقدر با حوصله و دقت و بی ریا انجام میدی ممنون
    اینطور که توی یه پست خوندم از ایران رفتی کدوم کشوری اونجام کار بورس میکنی ؟
    ice earth عزیز من خیلی دوس دارم تحلیل تکنیکال و یاد بگیرم میشه لطف کنی یه راهنمایی بفرمایید
    یه سوالم داشتم با توجه به تکنیکال زامیاد که فرصت خرید داده ایا پیشبینی سود سال اینده که با کاهش مواجه بوده تاثیری در این پیشبینی ندارد ؟
    [B][COLOR="red"]به موفقیت خود ایمان داشته باشید [/COLOR][/B]

نظر

• iced earth
      عضو عادی
      • Dec 2010
      • 94

در اصل توسط diesel29 پست شده است View Post
      ice earth عزیز واقعا بابت تحلیلهای خوبت که انقدر با حوصله و دقت و بی ریا انجام میدی ممنون
      اینطور که توی یه پست خوندم از ایران رفتی کدوم کشوری اونجام کار بورس میکنی ؟
      ice earth عزیز من خیلی دوس دارم تحلیل تکنیکال و یاد بگیرم میشه لطف کنی یه راهنمایی بفرمایید
      یه سوالم داشتم با توجه به تکنیکال زامیاد که فرصت خرید داده ایا پیشبینی سود سال اینده که با کاهش مواجه بوده تاثیری در این پیشبینی ندارد ؟
      سلام
      خواهش مي كنم
      بنده در حال حاضر استراليا اقامت دارم

فعلا در حال آشنايي با شركت ها و بازار بورس اينجا هستم و در حد دست گرمي خريد و فروش مي كنم

براي ياد گرفتن تحليل تكنيكال بهترين كتاب "تحليل تكنيكال بازار سرماي" نوشته :جان مورفي و مطالعه و شروع به تحليل كردن و استفاده از تحليل ساير دوستان با تجربه تر و ممارست و مطالعه بيشتر است...

هميشه بايد كيفيت سود هم در نظر گرفته شه - سود سال بعدي زامياد با درصد بيشتري عملياتي خواهد بود و قطعا بازار پي به اي بيشتري به اون مي ده - در كل هم اين دست پايين اعلام كردن پيش بيني سود سال شركت ها شايد در ديد كوتاه مدت به كام سهامداران نبوده باشه اما به نظرم در مي تونه رشد ادامه دار بورس در ميان مدت رو تضمين كنه چون جا براي تعديل + تقريبا همه شركت ها باز گذاشته شده ...

موفق باشيد

نظر

• iced earth
        عضو عادی
        • Dec 2010
        • 94

تحليل تكنيكال وپترو - 4 اسفند 89

سهم با موينگر نمايي 20 روز و خط مياني كه در حال حاضر مي تواند نقش خط حمايت داشته باشد برخورد دارد. (خط چين سفيد بالايي)

در صورتيكه اين سطح عمل نكند خط بنفش خط حمايت بعدي است

در صورت صعود سطح 130 تومان سطح مقاومت جدي است .
        تازمانيكه سهم زير 90 تومان نباشد نمي توان از يك سقف دقلو صحبت كرد.

نظر

• iced earth
          عضو عادی
          • Dec 2010
          • 94

تحليل تكنيكال وتوشه 4 اسفند 89

سهم در كف كانال صعودي كوتاه مدت و همچنين برخورد با موينگر نمايي 20 روز دارد كه سطوح حمايتي سهم هستند . در صورتيكه كف كانال شكسته شود هدف حوالي 168 تومان خواهد بود.

اما مهمترين سطح حمايت سهم خط حمايت آبي رنگ است كه با مرور زمان سهم در قيمت بالاتري با آن برخورد مي كند . با توجه به ناو مناسب سهم ( حوالي 360 تومن - تشكر از دوست خوبم طه منفرد ) حتي در صورت شكست كانال كوتاه و در شرايط معمول و فعلي خط حمايت عمل خواهد نمود.

نظر

• diesel29
            عضو عادی
            • Jul 2025
            • 126

سلام مجدد ice earth عزیز مرسی از راهنماییت
            ice earth جالبه منم دارم یه کارایی میکنم باسه مهاجرت به استرالیا اگر میلت و بدی که صحبت های غیر بورسی و اینجا انجام ندیم ممنون میشم که بیشتر باهات در تماس باشم
            راجع به اون کتاب که معرفی کردی زبان انگلیسی یا ترجمه کتابم موجوده؟
            ice earth نظرت و راجع به بیمه البرز یا پارسیان هم بدی ممنون میشم با توجه به اینکه امروز آسیا +4 خورد و البرز و پارسیانم یه حرکتهایی زدن و خیلی وقتم هست که حرکتی نزدن بیمه ایها آسیا تو سود سال 90 تعدیل منفی داده و البرز 10% تعدیل مثبت از این گذشته البرز تو پرتفوی خودش 60 میلیون سهام پاسارگاد داره انگار که با اومدن پاسار به بورس از اونورم سود میکنه امروزم هنوز صعود خاصی نکرده عجیبه بازار بین آسیا و البرز امروز اسیا رو انتخاب کرده ؟
            صعود یهویی خانواده معدنی هام خیلی به نظر میاد امروز
            راجع به خزامیا که گفتی معاملاتش و زیر نظر دارم احتمال داره تا فردا با همراه جایگزینش کنم گرچه فردا باسه خرید فولاژ خیز برداشتم

نظر

• iced earth
              عضو عادی
              • Dec 2010
              • 94

تحليل تكنيكال مس - 25 فوريه 2011 ( 6 اسفند 89 )

مس با خط حمايت برخورد كرد و عكس العمل + نشان داد .

مس تشكيل سرشانه داه در بلند مدت مي تونه اهداف بالايي داشته باشه

بررسي روند حركتي مس و فملي جالب است. اغلب همگرايي بين حركت قيمتي مس و فملي وجود داشته و البته با توجه به وجود اهرم سود ويزه فملي روند (بازدهي و سقوط) فملي همسو با قيمتي مس اما با شدت بيشتري صورت مي گيره .

مثلا مس 10 درصد بالا ميره اما فملي مي تونه 30 درصد افزايش سود دهي داشته باشه و البته بالعكس ...(سبز فملي و بنفش مس)

نظر

• diesel29
                عضو عادی
                • Jul 2025
                • 126

ice earth خان گل با حجمی که امروز خزامیا زد رفتم سراغش زیاد بر نداشتم 4000 فکر کنم روی 258 خرید کرده باشه
                انشااله که بره سمت 300 با توجه به حجم + تکنیکال + eps+فاندامنتال فکر کنم احتمالا میره بالا اگر اتفاق خاصی رخ نده

نظر

• iced earth
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 94

سايپا 7 اسفند 89 :

سهم هم در نمودار روزانه و هم نمدار هفتگي واگرايي منفي با RSI داده كه موجب شد تا سهم از ادامه رشد ناتوان باشد . در صورا ادامه نزول سطح 257 سطح حمايت سهم خواهد بود كه در همين حوالي هم با موينگر نمايي 20 روز در تماس خواهد بود كه مي تواند سطح حمايت سهم باشد.

در نگاه بلند مدت سهم در يك كانال صعودي قرار داره و خط سفيد رنگ هم سطح مقاومت سهم خواهد بود كه درصورت عبور سهم از اين قيمت مي توانيم شاهد دستيابي قيمت به سقف كانال باشيم

نظر

• محمود شریعت
                    عضو فعال
                    • Oct 2011
                    • 1358

بدون اغراق عرض كنم. واقعا تحليل هاي خوب و مفيدي داريد.
                    موفق و پيروز باشيد
                    . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                    [/RIGHT]
                    [/B][/SIZE]

نظر

• iced earth
                      عضو عادی
                      • Dec 2010
                      • 94

تحليل تكنيكال مپنا - 12 اسفند 89

مپنا به خط حمايت و همچنين موينگر نمايي 20 روز و ممنتوم به سطح صفر (هفتگي) برخورد كرده كه حمايت هاي معتبر سهم محسوب مي شوند .

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط iced earth پست شده است View Post
                        تحليل تكنيكال مپنا - 12 اسفند 89

http://charts.blogfa.com/post-56.aspx
                        دوست عزیز بسیار ممنون از تحلیل هایی که انجام میدی
                        دو تا سوال داشتم از جناب عالی
                        1-در مورد وتوشه،هدف قیمتی را روی چند میدونی البته در کوتاه مدت و میان مدت؟
                        2-در مورد تحلیل شما از مپنا،اهدافی که فرمودید در چه بازه ی زمانی قابل دسترس هستند؟
                        پیشاپیش متشکر از توجه شما
                        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• iced earth
                          عضو عادی
                          • Dec 2010
                          • 94

در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Post
                          دوست عزیز بسیار ممنون از تحلیل هایی که انجام میدی
                          دو تا سوال داشتم از جناب عالی
                          1-در مورد وتوشه،هدف قیمتی را روی چند میدونی البته در کوتاه مدت و میان مدت؟
                          2-در مورد تحلیل شما از مپنا،اهدافی که فرمودید در چه بازه ی زمانی قابل دسترس هستند؟
                          پیشاپیش متشکر از توجه شما
                          1-
                          تحليل تكنيكال وتوشه

همانطور كه قبلا هم پيش بيني شده سهم با برخورد به خط حمايت معتبر آبي رنگ عكس العمل + نشان داد اولين مقاومت سر راه سهم فيبوي مهم 38.2 درصد حوالي 187 تومان مي

2- به نظرم اتفاقات خوب سهم بايد تا تير سال بعد رخ بده نه در مورد مپنا بلكه در مورد بيشتر سهم هاي بنيادي مناسب ...

نظر

• iced earth
                            عضو عادی
                            • Dec 2010
                            • 94

تحليل تكنيكال فولاد خراسان - 12 اسفند

فولاد خراسان همانطور كه در حوالي 380 تومان پيش بيني شده بود (در سايت فرابورس) الگوي فنجان را تكميل كرد و به هدف خود رسيد.

نظر

• iced earth
                              عضو عادی
                              • Dec 2010
                              • 94

تحليل تكنيكال شپنا - 14 اسفند 89

شپنا پس از عبور موفق از خط مقاومت (سفيد بالايي) كه خود ضلع بالايي كانال است به مقاومت 613 تومان ( قله پيشين) برخورد كرد و نتوانست از آن عبور نمايد.

نظر

• iced earth
                                عضو عادی
                                • Dec 2010
                                • 94

تحليل تكنيكال بيمه آسيا - 14 اسفند

بيمه آسيا گرچه تشكيل سرشانه كلاسيكي داده بود اما با شكست خط گردن از تقاضاي بالايي در جهت + برخوردار نش و نتوانست از سطح 485 تومان فراتر رود.

نظر

در حال کار...
                                X