اخبار مربوط به نفت

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35715

    #1531
    پاسخ : اخبار مربوط به نفت

    با افزایش تعداد دکل‌های نفتی آمریکا
    آیا همچنان می‌توان به نفت 70دلاری امید داشت؟

    تعداد دکل‌های حفاری نفت شیل در آمریکا هفته گذشته برای اولین بار از دسامبر 2014 تاکنون افزایش یافت که باعث فشار روی قیمت نفت و نگرانی مجدد درباره عرضه مازاد در بازارهای جهانی شد و می‌تواند روی پیش‌بینی قیمت‌ها برای پایان سال تاثیر بگذارد.

    به گزارش ایسنا به نقل از شبکه ان ‌بی ‌سی، بهای نفت سبک آمریکا و نفت برنت برای تحویل در ماه اوت هر دو در معاملات اخیر با کاهش شدید مواجه شده و نفت برنت به کمتر از 60 دلار رسیده و نفت آمریکا در محدوده 54 دلار معامله می‌شود. این در حالی است که در ماههای اخیر پیش‌بینی‌ها حاکی از روند صعودی قیمت‌ها را داشت.

    روند نزولی قیمت‌ها در روزهای گذشته پس از انتشار تازه‌ترین آمار موسسه خدمات نفتی بیکرهیوز مبنی بر افزایش 12 موردی دکل‌های حفاری نفت آمریکا در هفته گذشته و رسیدن آن به 640 دکل پس از 29 هفته کاهش، شروع شده است. از اکتبر سال گذشته که تعداد دکل‌های حفاری نفت شیل آمریکا که به 1609 مورد رسیده بود طی 29 هفته متوالی حدود 60 درصد کاهش یافته است.

    آمریتا سن تحلیلگر ارشد موسسه انرژی اسپتک با اشاره به کاهش پیاپی دکلها در سال جاری گفت: به دلیل بروز سیل و تعطیلی کانال کشتیرانی هوستون که یکی از شلوغ‌ترین آبراه‌های جهان است، شمارش دکل‌ها در هفته گذشته تحریف شد.

    این در حالی است که نگرانی‌ها درباره مازاد عرضه پس از انتشار گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا مبنی بر افزایش ذخایر نفت این کشور برای اولین بار طی 9 هفته به قیمت‌ها لطمه زده است.

    همچنین انتشار اطلاعاتی مبنی بر افزایش شدید تولید نفت آمریکا در ماه آوریل و رسیدن آن به سطوح بی‌سابقه نیز از دیگر دلایل کاهش قیمت‌ها بوده است.

    هفته گذشته موسسه UBS چشم‌انداز خود برای قیمت نفت را به دلیل کاهش سرمایه‌گذاریهای کشورهای خارج از سازمان کشورهای صادرکننده نفت(اوپک) از 56 دلار و 25 سنت به 61 دلار و 59 سنت افزایش داد.

    این رقم نسبت به رقم توافقی میان ناظران بازار مبنی بر قیمت 60 دلاری نفت برنت در پایان امسال قدری بالاتر است.

    اما تعدادی از پیش‌بینی‌های خوش‌بینانه از سوی نهادهایی نظیر شرکت سرمایه‌گذاری اوپنهایمر و بون پیکنز سرمایه داری میلیاردر نفتی در ماههای اخیر باعث افزایش انتظارات مبنی بر رسیدن نفت به قیمت 70 دلار تا پایان 2015 شده است.

    این در حالی است که سن می‌گوید: فکر می‌کنم شاهد توقف روند افزایش قیمت‌ها باشیم. ذخایر نفتی باید نه تنها در آمریکا بلکه در سطح جهان شروع به کاهش کند. این به معنای این است که تولید باید شروع به کاهش کند یا اینکه چین باید شروع به خرید نفت کند که در حال رخ دادن است اما باید روند سریعتری داشته باشد.

    وی افزود: در مقیاس کلان بحث یونان، بازار سهام چین و میزان بالای ذخایر نفتی وجود دارد. اگر این موارد رفع نشود فکر میکنم قیمت‌ها محدود خواهند شد. فکر نمیکنم که قیمتها کاهش شدیدی داشته باشند ولی بازگشت آن به 70 دلار نیز در کوتاه مدت رخ نخواهد داد.

    در کوتاه مدت نگرانی‌ها درباره همه پرسی یونان می‌تواند به قیمت نفت لطمه بزند زیرا باعث افزایش ارزش دلار خواهد شد که به لحاظ سنتی تاثیر منفی روی قیمت نفت دارد.

    وی افزود: تقاضای اروپا در سال جاری حدود 400 هزار بشکه در روز افزایش یافته است. فکر می‌کنم چه بحث یونان باشد یا نباشد این روند افزایشی تقاضا ادامه خواهد یافت اما در زمینه قیمت از روی دلار میتوان دریافت که یک سری تاثیر منفی وجود خواهد داشت.

    نظر

    • tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

      #1532
      پاسخ : اخبار مربوط به نفت

      ارزش دلار صعود کرده یورو ریخته اکثر فلزات ریخته اند نفت هم ریخت
      الان ارزش یورو دلار به حمایت اول دارد می رسد عین نفت به حمایت رسیده باید دید یونان چه راهی خواهد رفت
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

      نظر

      • tom cruise
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 4756

        #1533
        پاسخ : اخبار مربوط به نفت

        قیمت نفت 3دلار در ساعات اخیر رشد کرد ....
        ولی اگر2سنت می ریخت میگفتند نشان مثبت بودن مذاکرات است....
        این ایران است به صادرات نفت وابسته است نه اینکه جها محتاج نفت ایران باشد
        شده شبیه این مذاکره طرف گفته راه ابرومندانه برای خروج از بحران برای غرب باز کردیم...
        عجب...
        پس روحانی اشتباه کرده گفته اب و گردغبارم در تحریم مشکلش رفع نشدنی است
        https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
        tom cruise in face book

        نظر

        • negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35715

          #1534
          پاسخ : اخبار مربوط به نفت

          وال استریت ژورنال: بن‌‌بست در مذاکرات ایران سبب افزایش بهای نفت شده است

          یک روزنامه آمریکایی در گزارشی نوشت که اقدامات دولت چین برای بازگرداندن ارزش شاخص سهام بورس چین و بن‌بست در مذاکرات هسته‌ای ایران سبب افزایش بهای نفت شده است.

          به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس، یک روزنامه آمریکایی از افزایش بهای جهانی نفت به دلیل بن‌بست در مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 1+5 و همچنین افزایش دوباره ارزش شاخص بورس چین خبر داد.

          مذاکرات هسته‌ای ایران و گروه 5+1 در وین در حالی پس از گذشت 13 روز رایزنیهای فشرده ادامه دارد که وزرای خارجه غربی بار دیگر خود را به پایتخت اتریش رسانده‌اند.

          یک روزنامه آمریکایی وابسته به مخالفان سیاسی باراک اوباما در گزارشی نوشته است که «بن‌بست در مذاکرات هسته‌ای ایران» سبب افزایش بهای نفت در بازارهای جهانی شده است.

          وال استریت ژورنال گزارش داد که اقدامات دولت چین برای بازگرداندن ارزش شاخص سهام بورس این کشور و بن‌بست در مذاکرات هسته‌ای ایران سبب افزایش بهای نفت شده است. در خبرها آمده بود که تا همین اواخر بازار سهام چین به روند نزولی چند هفته اخیر خود ادامه داده بود(جزئیات بیشتر).

          این روزنامه آمریکایی امروز پنجشنبه نوشت: «سهامداران چینی پنجشنبه شاهد بیشترین نفع و سود روزانه در 6 سال اخیر بودند. مجموعه اقدامات دولت چین از قبیل تعلیق تبادلات و تامین مالی ارزان سبب بازگشت ثبات به چندین هفته ضرر سنگین شد».

          در این گزارش آمده است: «بازگشت ثبات به بازار دچار وحشت چین و ادامه بن بست بر سر مذاکرات هسته‌ای ایران سبب کاهش عرضه در بازارهای جهانی و در نتیجه افزایش بهای آن شده است».

          روزنامه وال استریت ژورنال که وابسته به مخالفان سیاسی کاخ سفید است، در ادامه نوشت: «در وین مذاکرات هسته‌ای بین ایران و 6 قدرت موسوم به گروه 5+1 تاکنون در نیل به گشایش ناکام مانده است».

          نظر

          • saaani
            عضو عادی
            • Jun 2014
            • 72

            #1535
            پاسخ : اخبار مربوط به نفت

            افزایش قیمت نفت در بازار جهانی/ برنت همچنان زیر ۶۰ دلار
            قیمت نفت طی روز جاری با رشد نسبی روبرو شد و علی‌رغم افزایش قیمت نفت برنت، این نوع نفت همچنان زیر ۶۰ دلار قرار دارد.
            به گزارش خبرنگار اقتصاد بین الملل خبرگزاری فارس به نقل از بلومبرگ، طی روز جاری بازار جهانی نفت روند مثبتی را در پیش گرفت و قیمت این حامل انرژی تا حدودی افزایش یافت.بر همین اساس هر بشکه نفت برنت دریای شمال 58 سنت افزایش در قیمت را تجربه کرد و با قیمت 59.19 دلار به فروش رسید.هر بشکه نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا نیز 53.21 دلار قیمت گذاری شد که نسبت به روز گذشته رشدی 43 سنتی معادل 0.81 درصدی را داشته است.بنا به گزارش پایگاه رسمی اطلاع رسانی سازمان کشورهای صادر کننده نفت، اوپک، هر بشکه نفت تولیدی اعضای این سازمان با قیمت 55.54 دلار در آخرین معاملات روز گذشته بازار جهانی عرضه شده است.بحران در بازارهای مالی چین از یک سو و افزایش احتمال توافق ایران با گروه 5+1 در زمینه فعالیت های هسته ای کشورمان و در نتیجه تقویت گمانه زنی ها درمورد ورود هرچه زودتر نفت ایران به بازار جهانی و متعاقبا افزایش درمیزان عرضه کنونی، از اصلی ترین دلایل روند کاهشی قیمت نفت طی روزهای گذشته بوده است.
            [FONT=tahoma][B]بدترین سرگشتگی روح ،واقعی پنداشتن چیزهایی است که می خواهیم وجود داشته باشند...[/B][/FONT]

            نظر

            • negarminavi
              عضو فعال
              • May 2013
              • 35715

              #1536
              پاسخ : اخبار مربوط به نفت

              پیش‌بینی آژانس بین‌المللی انرژی از کاهش ۱۵ درصدی قیمت نفت در سال ۲۰۱۶

              این آژانس بر همین اساس پیش‌بینی کرده است که با کاهش تقاضا قیمت نفت طی سال‌آینده میلادی کاهش یافته و همچنان بازار نفت تا رسیدن به کف تقاضا فاصله دارد

              نظر

              • saaani
                عضو عادی
                • Jun 2014
                • 72

                #1537
                پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                ایران، هشتمین صادرکننده اوپک

                به گزارش «عصرنفت» به نقل از تسنیم،‌ جدیدترین آمار منتشر شده از سوی سازمان کشورهای صادرکننده نفت نشان می دهد ایران هشتمین صادرکننده نفت اوپک در سال ۲۰۱۴ شناخته شده است.

                ایران در این سال ۱.۱۰۹ میلیون بشکه در روز نفت صادر کرده است که از این رقم از صادرات نفت ۷ کشور کمتر بوده است. صادرات نفت ایران در این سال نسبت به رقم صادرات روزانه ۱.۲۱۵ میلیون بشکه ای سال قبل ۱۰۶ هزار بشکه در روز کاهش داشته است.

                عربستان با صادرات ۷.۱۵۳ میلیون بشکه در روز بزرگترین صادرکننده نفت اوپک در سال ۲۰۱۴ شناخته شده است و عراق با ۲.۵۱۶ میلیون بشکه در روز و امارات با ۲.۴۹۷ میلیون بشکه در روز به ترتیب در رتبه های دوم و سوم از این نظر قرار گرفته اند.

                میزان صادرات نفت سایر کشورها به میلیون بشکه در روز عبارت است از: نیجریه ۲.۱۲، کویت ۱.۹۹۵، ونزوئلا ۱.۹۶۵، آنگولا ۱.۶۰۸، ایران ۱.۱۰۹، الجزایر ۰.۶۲۳، قطر ۰.۵۹۵، اکوادور ۰.۴۲۲ و لیبی ۰.۰۴۱.

                بر اساس این گزارش از صادرات روزانه ۱.۱۰۹ میلیون بشکه ای نفت ایران در سال ۲۰۱۴ بالغ بر ۹۹۲ هزار بشکه در روز به مقصد آسیا و ۱۱۷ هزار بشکه در روز به اروپا(عمدتا ترکیه) ارسال شده است.

                * رشد ۳.۹ درصدی مصرف نفت و فرآورده نفتی در ایران

                سازمان کشورهای صادرکننده نفت همچنین کل تولید نفت ایران در سال ۲۰۱۴ را ۳.۱۱۷ میلیون بشکه در روز اعلام کرده که این رقم نسبت به تولید روزانه ۳.۵۷۵ هزار بشکه ای سال قبل کاهش ۱۲.۸ درصدی داشته است.

                این گزارش کل چاه های تولید کننده نفت ایران در سال ۲۰۱۴ را ۲۲۸۱ حلقه اعلام کرده که نسبت به سال قبل ۷۷ حلقه افزایش داشته است. در سال ۲۰۱۴ بالغ بر ۳۰۶ حلقه چاه تکمیل شده است. این رقم برای سال قبل ۳۲۱ حلقه گزارش شده بود.

                اوپک ظرفیت پالایش نفت ایران در سال ۲۰۱۴ را نیز ۱.۷۸۱ هزار بشکه در روز اعلام کرده که نسبت به سال قبل ۶۶ هزار بشکه در روز افزایش داشته است. ظرفیت پالایش نفت ایران در سال پیش از آن ۱.۷۱۵ میلیون بشکه در روز اعلام شده بود.

                مصرف نفت و فرآورده های نفتی در کشور طی سال ۲۰۱۴ با رشد ۳.۹ درصدی نسبت به سال قبل از آن مواجه شد و به ۱.۸۴۵ میلیون بشکه در روز رسید. در سال پیش از آن مصرف نفت و فرآورده نفتی در کشور ۱.۷۷۵ میلیون بشکه در روز اعلام شده بود.

                * رشد بیش از ۲.۵ برابری واردات فرآورده نفتی به ایران

                بر اساس این گزارش ایران در سال ۲۰۱۴ همچنین ۴۷۰ هزار بشکه در روز فرآورده نفتی صادر کرده است. صادرات فرآورده نفتی ایران در این سال نسبت به سال قبل رشد ۱۹.۳ درصدی داشته است.

                ایران در سال ۲۰۱۳ بالغ بر ۳۹۴ هزار بشکه در روز فرآورده نفتی صادر کرده بود.

                ایران همچنین ۴۰ هزار بشکه در روز فرآورده نفتی در سال ۲۰۱۴ وارد کرده است. واردات فرآورده نفتی ایران در این سال نسبت به سال ۲۰۱۳ رشد ۱۶۶ درصدی دشته است. ایارن در سال ۲۰۱۳ تنها ۱۵ هزار بشکه در روز فرآورده نفتی وارد کرده بود.
                [FONT=tahoma][B]بدترین سرگشتگی روح ،واقعی پنداشتن چیزهایی است که می خواهیم وجود داشته باشند...[/B][/FONT]

                نظر

                • saaani
                  عضو عادی
                  • Jun 2014
                  • 72

                  #1538
                  پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                  تحليل وال استريت ژورنال از ريسک‌هاي بازار نفت
                  به گزارش وال استريت ژورنال، ترس‌ها و نگراني‌ها در کنار عوامل بنيادين بازار نفت قيمت‌ها را در اين بازار کاهش داده است. اين ترس‌ها ناشي از ريسک‌هاي شناخته نشده مذاکرات يونان و ايران در کنار وحشت از سقوط بازار سهام چين است.
                  نفت از ديرباز کالايي بوده که نوسان قيمت زيادي داشته است. در اوايل سال جاري ميلادي قيمت نفت به سطح زير 50 دلار در هر بشکه سقوط کرد در ادامه قيمت‌ها افزايش پيدا کرد و تا سطح 67 دلار در هر بشکه نيز رسيد. در حالي که به نظر مي‌رسيد آرامش نسبي در بازار نفت بر‌قرار شده است، طي هفته‌هاي گذشته قيمت نفت 20 درصد کاهش يافت تا بي‌ثباتي بار ديگر به اين بازار بازگردد. در ادامه به بررسي بيشتر عوامل نگران کننده بازار نفت در اين روزها مي‌پردازيم.
                  يونان کشوري با 10 ميليون نفر جمعيت و مصرف نفت کمتر از 300 هزار بشکه در روز به طور مستقيم در بازار جهاني نفت که حجم روزانه مبادلات آن رقمي در حدود 94 ميليون بشکه است، تاثيرخاصي ندارد. اما ريسک به وجود آمدن اغتشاش و بحران در حوزه يورو و گسترش اين بحران به کشورهاي غرب اروپا و از بين رفتن اميدها براي بازسازي اقتصاد ضعيف حوزه يورو، از عوامل مهمي است که در ميزان تقاضاي نفت تاثيرگذار است.
                  از سوي ديگر چين نيز مطرح است، بازار 1.4 ميليارد نفري چين نقش مهمي در بازارهاي جهاني انرژي دارد. علاوه بر اين بين سال‌هاي 2004 تا 2010 بيش از نيمي از رشد مصرف نفت جهان به واسطه افزايش مصرف در چين بوده است. اما نشانه‌هاي کاهش رشد اقتصادي چين فشارهاي زيادي را بر قيمت‌ها در بازار نفت ايجاد کرده است.
                  دست‌يابي ايران و قدرت‌هاي بزرگ جهاني نيز از ديگر عوامل کاهش دهنده قيمت نفت است. اگر چه اين مذاکرات تاکنون ادامه داشته، اما به نظر بسياري از کارشناسان اميد دسترسي به اين توافق بسيار زياد است. دسترسي ايران به توافق و کاهش موانع صادرات نفت اين کشور منجر به سرازير شدن 400 تا 600 هزار بشکه نفت اضافي از اين کشور به بازارهاي جهاني خواهد شد که در حال حاضر نيز در شرايط اضافه عرضه به سر مي‌برد.
                  دست‌اندرکاران و کارشناسان انتظار نوسانات بسياري را در بازار نفت طي روزهاي پيش‌رو دارند.
                  در جريان آخرين معاملات انجام شده نفت‌خام آمريکا طي يک روند کاهشي در سطح 52.74 دلار در هر بشکه معامله شد.
                  [FONT=tahoma][B]بدترین سرگشتگی روح ،واقعی پنداشتن چیزهایی است که می خواهیم وجود داشته باشند...[/B][/FONT]

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35715

                    #1539
                    پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                    قیمت جهانی نفت در بازار معاملات روز دوشنبه با کاهش روبرو شد

                    بهای نفت برنت برای تحویل در ماه آگوست با کاهش یک دلاری به رقم ۵۷ دلار و ۷۴ سنت در هر بشکه رسید و همچنین قیمت نفت وست تگزاس اینترمیدیت با ۹۰ سنت کاهش ۵۱ دلار و ۸۳ سنت دادوستد شد

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35715

                      #1540
                      پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                      رویترز:
                      توافق هسته ای اشباع بازار نفت را تشدید می‌کند

                      توافق هسته‌ای احتمالی بین ایران و شش قدرت جهانی که به لغو تحریم‌ها علیه تهران می‌انجامد باعث بازگشت بشکه‌های نفت ایران به بازار اشباع شده کنونی نفت خواهد شد.

                      به گزارش ایسنا به نقل از رویترز، مقامات آگاه به مذاکرات می‌گویند که دو طرف به یک توافق که باعث لغو تحریم‌ها خواهد شد نزدیک شده‌اند اگرچه هنوز هیچ توافقی صورت نگرفته است.

                      تحلیلگران برای تعیین تاثیر این توافق روی بازارهای بین‌المللی پس از لغو تحریم‌ها تا حد زیادی روی نفت متمرکز شده‌اند. زمان‌بندی هرگونه لغو تحریم که باعث کاهش صادرات نفت ایران شده جزو یکی از مسائل مورد اختلاف دو طرف برای رسیدن به توافق است.

                      اما حتی در صورت حصول یک توافق دیپلماتیک در هفته جاری مدتی زمان می‌برد تا ایران صادرات مقادیر زیادی نفت را از سر بگیرد چرا که تحریم‌ها روی صادرات نفت ایران ابتدا باید به طور رسمی لغو شود و همچنین زیرساخت‌های نفتی آسیب دیده ایران نیز مدرن سازی شود.

                      نیک شارما مدیرعامل شرکت تحقیقاتی و مشاور آی اچ اس با بیان اینکه دستکم 18 ماه زمان می‌برد تا ایران روزانه یک میلیون بشکه به صادرات نفت خود بیفزاید، افزود: ایران می‌تواند پس از لغو تحریم‌ها روزانه حدود 200 هزار بشکه به صادرات خود بیفزاید که رقم قابل توجهی نیست.

                      موسسه اقتصاد انرژی که با دولت ژاپن مرتبط است اعلام کرد: اگر توافقی حاصل شود عرضه نفت ایران احتمالا تا نیمه دوم سال 2016 روزانه 700 الی 800 هزار بشکه افزایش خواهد یافت.

                      ایران به عنوان یکی از اعضای سازمان کشورهای صادرکننده نفت جزو بزرگ‌ترین دارندگان ذخایر نفت جهان محسوب می‌شود. ایران در اوج صادرات نفت خود قبل از تشدید تحریم‌ها در سال 2012 روزانه حدود سه میلیون بشکه نفت صادر می‌کرد اما صادرات ایران طی 2.5 سال گذشته به حدود یک میلیون بشکه در روز تنزل کرده است.

                      ایران در حال حاضر روزانه حدود دو میلیون و 600 هزار بشکه نفت تولید می‌کند.

                      تحلیلگران می‌گویند: افزایش عرضه در بازار باعث بازگشت قیمت‌ها به سطوح مشاهده شده در دوران بحران مالی جهانی در سال 2008 و 2009 خواهد شد.

                      نظر

                      • b-asgharne
                        عضو فعال
                        • Nov 2013
                        • 1055

                        #1541
                        پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                        زیر 47 بره بازم خطری میشه

                        نظر

                        • negarminavi
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 35715

                          #1542
                          پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                          وزیر نفت: آمادگی برای افزایش صادرات، نخستین قدم بعد از توافق هسته‌ای است

                          بیژن زنگنه در پاسخ به این پرسش که نخستین اولویت وزارت نفت به عنوان وزارت خارجه دوم پس توافق هسته‌ای چه خواهد بود؟ اظهارکرد: نخستین قدم آمادگی برای افزایش صادرات است

                          به گزارش ‌«نسیم» به نقل از پایگاه خبری وزارت نفت، بیژن زنگنه پس از توافق ایران و١+٥ که امروز (سه شنبه، ٢٣ تیرماه) انجام شد با اشاره به این که بعد از این توافق کار اصلی ما تازه آغاز می شود، در پاسخ به این پرسش که نخستین اولویت وزارت نفت به عنوان وزارت خارجه دوم پس از این توافق چه خواهد بود، اظهارکرد: نخستین قدم آمادگی برای افزایش صادرات است.

                          نظر

                          • نجاT...
                            عضو فعال
                            • Dec 2013
                            • 2639

                            #1543
                            پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                            برنت دوباره وارد 56 شد.
                            ممکنه 55 هم ببینه.
                            این کاهش , احتمالا ناشی از تصویب قطعنامه در شورای امنیت و اتحادیه ی اروپاست...
                            انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                            نظر

                            • نجاT...
                              عضو فعال
                              • Dec 2013
                              • 2639

                              #1544
                              پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                              وارد 54 شد!!
                              انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                              نظر

                              • REZA1
                                عضو عادی
                                • Jul 2015
                                • 30

                                #1545
                                پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                                نفت اوپک 53.57 دلار

                                نظر

                                در حال کار...
                                X