اخبار مربوط به نفت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : اخبار مربوط به نفت

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
    آهان
    ایشالا کارت به 100 هزارتا هم بکشه
    من هنوز تو دمو هستم.............هروقت امادگیشو داشتم میام واقعی هنوز زوده برام
    اونموقع ازت راهنمایی میگیرم
    من رو تایم 5 دقیقه و 1 دقیقه کار میکنم.............با جفت ارز زیاد سود نکردم ولی رو نفت خوب سود میکنم امروز 340 دلار گرفتم با بای
    به سلامتی انشالله بیای و با هم باشیم...

نفت که الان وحشی شده من گیج شدم میخواد چی کنه...چه خبر خدا میدونه

5 دقیقه و 1 دقیقه خیلی ریز نیست؟با چه ابزارهایی کار می کنی؟

لورویج چند؟

چقدر سرمایه در دمو؟

نظر

• negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35715

زنگنه: ما و اعضای اوپک دنبال حل کاهش قیمت نفت هستیم

وزیر نفت افزود: تولید فرآورده‌های نفتی تاثیری در قیمت جهانی نفت نخواهد داشت و اگرچه برای ما ارزش افزوده‌ ایجاد می‌کند، اما در تغییر بازار جهانی و عرضه و تقاضا نمی‌تواند موثر واقع شود

به گزارش «نسیم» بیژن زنگنه در حاشیه ششمین جشنواره پژوهش و فناوری صنعت نفت در جمع خبرنگاران در مورد کاهش قیمت جهانی نفت، گفت: یک بعد این موضوع ریشه اقتصادی دارد اما طرف دیگر آن، اراده سیاسی است.

وزیر نفت ادامه داد: تولید فرآورده‌های نفتی تاثیری در قیمت جهانی نفت نخواهد داشت و اگرچه برای ما ارزش افزوده‌ ایجاد می‌کند، اما در تغییر بازار جهانی و عرضه و تقاضا نمی‌تواند موثر واقع شود.

زنگنه در مورد آخرین وضعیت استفاده از ظرفیت‌های داخلی در تجهیزات صنعت نفت، گفت: در حال حاضر در حد تقاضا از ظرفیت داخلی استفاده می‌شود اما هم‌اکنون کمتر از نیاز کشور در این زمینه سرمایه‌گذاری صورت گرفته و منابع کافی در اختیار نداریم.

زنگنه در خصوص برنامه مورد نظر برای تولید ۱۰ قلم خانواده کالاهای نفتی، گفت: به دنبال اجرای این پروژه هستیم که می‌تواند به توسعه فناوری کشور کمک کند و اگر این اتفاق بیفتد، حرف اول را در صنعت نفت و تجهیزات منطقه خواهیم زد.

وی گفت: در قسمت خدمات و اجرای پروژه‌ها در حوزه نفت وضع خوبی داریم که باید بهتر شود و از این نظر امید زیادی به اجرای پروژه ۱۰ قلم کالای اساسی در این حوزه بسته‌ایم. وزیر نفت ادامه داد: مناقصه تجهیزات استراتژیک در حوزه نفت بهمن ماه و با هدف انتقال تکنولوژی و تولید کالا در این زمینه اعلام خواهد شد.

زنگنه در مورد تولیدات حوزه نفت، گفت: هم‌اکنون توربین کمپرسور، شیرآلات، لوله‌ها، مخازن تحت فشار در داخل کشور تولید می‌شود. همچنین ظرفیت‌های خوبی در حوزه لوله‌گذاری دریایی، ساخت عرشه‌ها و تاسیسات دریایی در داخل ایران وجود دارد.

وی افزود: همچنین قراردادهایی با دانشگاه‌ها برای افزایش برداشت از مخازن نفت جزو مهم‌ترین برنامه پژوهشی ما است. وزیر نفت در مورد تعیین قیمت خوراک پتروشیمی، گفت: فرمولی که مجلس تصویب کرده باعث ایجاد قانون دائمی در تبصره بودجه برای فرمول خوراک پتروشیمی شده است و این مساله دست ما نیست.

زنگنه در مورد عدم حمایت از دکل‌های تولیدی جهاد دانشگاهی، گفت: ما نگفتیم جهاد دانشگاهی دکل تولید کند، ما گفته بودیم از ساخت دکل حمایت می‌کنیم؛ به این معنی که جهاد دانشگاهی فناوری ساخت دکل حفاری را از طریق شرکت‌های دانشگاهیان بومی کند. پس از آن ما ترتیبی خواهیم داد تا زیر مجموعه‌های نفت برای خریدشان از این دکل‌ها استفاده کند و ما نیز از این پروژه حمایت خواهیم کرد.

وی با بیان اینکه ساخت دکل و بومی‌سازی آن در ایران جزو سیاست‌های ما است، افزود: علاوه بر این سپردن ساخت واحدهای بهره‌برداری نمک‌زدایی را با جهاد دانشگاهی شروع کرده‌ایم.

زنگنه در مورد تولید گاز در فازهای ۱۵ و ۱۶ پارس جنوبی، گفت: هر ۴ واحد پارس جنوبی در فازهای ۱۵ و ۱۶ در مدار است و در حال تنظیم تاسیسات هستیم. هم‌ اکنون گاز به سیستم نصب شده اما برای افتتاح آن عجله‌ای نداریم.

وزیر نفت درباره خط لوله عراق نیز گفت: در حال لوله‌گذاری به مرز این کشور هستیم و برای واگذاری گاز دو طرح را مدنظر داریم که یکی از آن‌ها تولید زودهنگام است که مقدار کمتری گاز به این کشور کشیده می‌شود و در بلندمدت در نظر داریم روزانه بین ۲۵ تا ۳۰ میلیون مترمکعب از طریق نفت شهر و ۲۵ میلیون مترمکعب از جنوب بصره به آن‌ها گاز بدهیم.

وی در مورد آخرین وضعیت خط لوله صلح نیز گفت: این موضوع از جانب ما هیچ مشکلی نیست و قرارداد ما در حال نهایی شدن است و آن را تا منطقه چابهار و کُنارک می‌بریم اما طرف مقابلمان که پاکستان است، آمادگی در این زمینه ندارد.

زنگنه با بیان اینکه آمادگی این را داریم که ظرف ۱۰ ماه گاز را به این کشور برسانیم، گفت: البته مساله غرامت سر جایش است اما همزمان در حال مذاکره برای قراردادمان هستیم.

نظر

• صولت الدوله قشقایی
        عضو فعال
        • Dec 2013
        • 839

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
        به سلامتی انشالله بیای و با هم باشیم...

نفت که الان وحشی شده من گیج شدم میخواد چی کنه...چه خبر خدا میدونه

5 دقیقه و 1 دقیقه خیلی ریز نیست؟با چه ابزارهایی کار می کنی؟

لورویج چند؟

چقدر سرمایه در دمو؟
        من لوریج 10 کار میکنم با سرمایه 5000 دلار
        لوریج بالا خوب نیست به فنا میری حداقل اوایل باید با لوریج پایین کارکنی
        10 خیلی خوبه

من روزی سه تا معامله خوب تو تایم کم بزنم کافیه بازدهیش بهتر از تایم های بزرگتر هست حداقل من ایجور بهتر نتیجه میگیرم
        راسش سیستم معاملاتی من هنوز کامل نشده
        خلاصه بگم که در تایم کوچک با توجه به تایم بزرگ روند اصلی رو دنبال میکنم حالا روند در تایم بزرگتر نزولی بود فقط به سل فکر میکنم و اگه روند صعودی بود دنبال نقطه بای هستم
        اگه روند نبود معامله نمیکنم
        نقطه ورود را با rsi به علاوه میانگین ها و بولینگر تعیین میکنم و پله ای معامله میکنم!!!

پله ای منظورم اینه چون نقطه دقیق ورود راحت نمیشه تشخیص داد وقتی 80 درصد مطمئن شدم 1 پله وارد میشم و قیمت برخلاف نظرم حرکت کرد اگه روند با توجه به سیگنال ها عوض شد باید خروج کنم ولی روند پابرجا بود پله دوم رو 2 برابر برمیدارم و در اولین برگشت وارد سود میشم و اینکه نقطه خروج رو نباید سر طمع عوض کنم و تارگت رو زد معامله بسته میشه//////

الان فقط دارم سیستم رو تکمیل میکنم
        مثلا زمانی که قیمت یه دفعه هیجانی حرکت میکنه زود آر اس آی اشباع میشه و سیگنال اشتباه صادر میکنه باید فیلتر کرد اینگونه حرکت ها رو
        هنوز سیستمم کامل نیست ولی با همین سیستم ناقص فعلن معاملاتم 70 درصد موفق بوده باید در مدت زمان بیشتری تست کنم تا کاراییش مشخص بشه

نظر

• امیر بهرامی
          Banned
          • Jul 2013
          • 2201

در اصل توسط صولت الدوله قشقایی پست شده است View Post
          من لوریج 10 کار میکنم با سرمایه 5000 دلار
          لوریج بالا خوب نیست به فنا میری حداقل اوایل باید با لوریج پایین کارکنی
          10 خیلی خوبه

من روزی سه تا معامله خوب تو تایم کم بزنم کافیه بازدهیش بهتر از تایم های بزرگتر هست حداقل من ایجور بهتر نتیجه میگیرم
          راسش سیستم معاملاتی من هنوز کامل نشده
          خلاصه بگم که در تایم کوچک با توجه به تایم بزرگ روند اصلی رو دنبال میکنم حالا روند در تایم بزرگتر نزولی بود فقط به سل فکر میکنم و اگه روند صعودی بود دنبال نقطه بای هستم
          اگه روند نبود معامله نمیکنم
          نقطه ورود را با rsi به علاوه میانگین ها و بولینگر تعیین میکنم و پله ای معامله میکنم!!!

پله ای منظورم اینه چون نقطه دقیق ورود راحت نمیشه تشخیص داد وقتی 80 درصد مطمئن شدم 1 پله وارد میشم و قیمت برخلاف نظرم حرکت کرد اگه روند با توجه به سیگنال ها عوض شد باید خروج کنم ولی روند پابرجا بود پله دوم رو 2 برابر برمیدارم و در اولین برگشت وارد سود میشم و اینکه نقطه خروج رو نباید سر طمع عوض کنم و تارگت رو زد معامله بسته میشه//////

الان فقط دارم سیستم رو تکمیل میکنم
          مثلا زمانی که قیمت یه دفعه هیجانی حرکت میکنه زود آر اس آی اشباع میشه و سیگنال اشتباه صادر میکنه باید فیلتر کرد اینگونه حرکت ها رو
          هنوز سیستمم کامل نیست ولی با همین سیستم ناقص فعلن معاملاتم 70 درصد موفق بوده باید در مدت زمان بیشتری تست کنم تا کاراییش مشخص بشه
          بسیار عالی...

از ایچیموکو به خصوص میانگین های اون بیشتر استفاده کن...بازار به میانگین های ایچیموکو بهتر واکنش نشون میده تا میانگین متحرک های ساده که از قیمت پایانی یک کندل محاسبه میشه...متاسفانه بازار ایران بخاطر محدودیت هاش هیچ وقت نتونست به من قدرت واقعی ایچیموکو رو بفهمونه اما در فارکس فهمیدم دنیاییه برا خودش

اینکه در بازار با روند سود کنیم خیلی خوبه...الان نفت رو ببین گیج میزنه چرا من سرمایه ام رو وارد کنم؟چرا وارد کندل های هیجانی بشیم که خانه برانداز...

معامله گر به نظر من یک غرور معاملاتی باید داشته باشه...مثلا نفت الان برای من یا سل بالای 50 الی 52 یا هیچی...بای هم روی 47 اگر اگر خواست برگرده... و یا سل زیر 47 و شکست حمایت و این بین عین قمار است

rsi هم راست میگی...این بازار اشباع مشباع سرش نمیشه...فقط واگرایی هاش بدرد میخوره و تشخیص قدرت روند...همین

انشالله که در آینده روی ریل کار کنی و موفقیت های شما رو شاهد باشیم

نظر

• صولت الدوله قشقایی
            عضو فعال
            • Dec 2013
            • 839

در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
            بسیار عالی...

از ایچیموکو به خصوص میانگین های اون بیشتر استفاده کن...بازار به میانگین های ایچیموکو بهتر واکنش نشون میده تا میانگین متحرک های ساده که از قیمت پایانی یک کندل محاسبه میشه...متاسفانه بازار ایران بخاطر محدودیت هاش هیچ وقت نتونست به من قدرت واقعی ایچیموکو رو بفهمونه اما در فارکس فهمیدم دنیاییه برا خودش

اینکه در بازار با روند سود کنیم خیلی خوبه...الان نفت رو ببین گیج میزنه چرا من سرمایه ام رو وارد کنم؟چرا وارد کندل های هیجانی بشیم که خانه برانداز...

معامله گر به نظر من یک غرور معاملاتی باید داشته باشه...مثلا نفت الان برای من یا سل بالای 50 الی 52 یا هیچی...بای هم روی 47 اگر اگر خواست برگرده... و یا سل زیر 47 و شکست حمایت و این بین عین قمار است

rsi هم راست میگی...این بازار اشباع مشباع سرش نمیشه...فقط واگرایی هاش بدرد میخوره و تشخیص قدرت روند...همین

انشالله که در آینده روی ریل کار کنی و موفقیت های شما رو شاهد باشیم

ممنون برادر از راهنمایی های ارزشمند شما
            من یه نکته رو بگم:
            مهمتر از اینکه تکنیکال بلد باشی و غیره، مدیریت سرمایه، کنترل هیجانات و احساسات و نهایت تمرکز عوامل بسیار مهمتری هستن

مثلا منکه در تایم کوچکتر کار میکنم با ارزشترین ابزار دم دست من تمرکز هستش وقتی خوب تمرکز میکنم حتما معامله رو با سود میبندم

نظر

• b-asgharne
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1055

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
              به محدوده 47 دلار چیزی نمونده اگر بر نگشت (تغییر روند نداد) برای اینکه تو rsi واگرایی مخفی تشکیل نشه باید زیر 33 دلار کف جدید تشکیل بشه که بعید می دونم این اتفاق بیافته
              یه حالته دیگش اینه که چند ماهی صعودی بشه تا rsi از کف قبلی بالاتر بیاد(مشکل واگرایی حل بشه) و مجددا نزولی بشه که در اینصورت میتونه به زیر 33 دلار هم برسه
              در کل قیمت نفت نه 33 حتی 50 دلاری برای منی که 11 سال تو نفت کار می کنم و البته قبلا نفت 9 دلاری را تو اسناد قبلی دیدم معقول نیست و برگشت قیمت را دور نمی بینم.
              [ATTACH=CONFIG]2898[/ATTACH]
              خوب 47 واکنش نشون داد ولی هنوز چیزی معلوم نیست
              اگر بالای 55 بعدش 60 بره و تثبیت بشه و تا 3 ماه تو این محدوده نوسان کنه میشه گفت یک اصلاح بزرگ صعودی در راهه(البته حداکثر تا 80).

آخرین ویرایش توسط b-asgharne؛ 2015/01/07, 20:40.

نظر

• امیر بهرامی
                Banned
                • Jul 2013
                • 2201

در اصل توسط b-asgharne پست شده است View Post
                خوب 47 واکنش نشون داد ولی هنوز چیزی معلوم نیست
                اگر بالای 55 بعدش 60 بره و تثبیت بشه و تا 3 ماه تو این محدوده نوسان کنه میشه گفت یک اصلاح بزرگ صعودی در راهه.

عوامل بنیادی که نفت رو به اینجا آوردن هنوز از بین نرفتند که شما انتظار دیدن 55 و 60 رو داشته باشید

مثل تصمیم اوپک...مثل زیاد بودن عرضه نسبت به تقاضا

خوشبختانه این بازار مانند بازار ایران نیست که تا یک فرد یک حرفی بر روی هوا بزند عوامل بنیادی منفی کننده را فراموش کنند

نظر

• b-asgharne
                  عضو فعال
                  • Nov 2013
                  • 1055

امیر بهرامی سلام
                  خوب این اگر ها واسه همینه
                  هم نفتو می شناسم هم فارکس و اوپک و
                  ولی در کل مگر جمله من با حرف های شما فرقی داشت
                  چیزی رو قطعی گفتم؟ یا صحبت بنیادی کردم؟

نظر

• سلطان بورس
                    كاربر فعال
                    • Aug 2011
                    • 3373

در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                    نفت تا الان 47.9 را هم دید . حمایت خیلی مهم 46 -47 را داریم . اگر از اعداد فوق نفت برگرده به تکنیکال خیلی ایمان میارم /.:biggrinsmiley.:/
                    در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post
                    خط روند اعداد ذکر شده
                    فیبو که در تصویر قابل مشاهده هست و در نقاط مورد نظر کاملا واکنش نشان داده ، فیبو 78.6 عدد 40 را در نظر داره
                    امیدوارم به اولی واکنش نشون بده و به فیبو نرسه
                    http://8pic.ir/images/jw18wrjzodkdnvv9prsh.png
                    نفت فعلا تا الان به خط روند واکنش نشان داد و از اعداد اعلام شده که در طول معاملات بود واکنش نشان داد و الان 48.8 رسید
                    در صورتی که فردا و پس فردا نفت بتونه خودش را به 50 - 51 برسونه کمی خیال اکثریت تا حدودی راحت میشه
                    دلیل ریزش حدود 9% نفت در روز 2 و 3 شنبه ، بخاطر تحفیف عربستان برای نفت تحویلی به مقدار 4.3 دلار برای اتحادیه اروپا بود ( نفت اگر روند منطقی داشته باشه فعلا نباید از محدوده 46- 47 پایین تر بره ، مگر اینکه خبر غیر منتظره ای مجدد اعلام بشه)
                    سایت خبری افکار نیوز امروز گویا خبر فوت پادشاه عربستان را اعلام کرده . البته در خبرگزاری دیگه من ندیدم . تا جایی که این خبرگزاری و منابع خبریش را میشناسم ، خبرهایی که اعلام میکنن درست هست
                    حالا به احتمال خیلی زیاد برای اینکه جو کلی را چه از نظر داخلی و سیاسی خراب نکنن ، مرگ پادشاه عربستان را کمی با تاخیر برای آمادگی اعلام کنن
                    منتظر میمانیم ببینیم وضعیت نفت فردا و پس فردا چطور هست . نقطه حساسی برای نفت هست . اعداد مذکور را بشکنه خیلی سریع به 40 دلار میرسه

نظر

• "heydar"
                      عضو فعال
                      • Sep 2012
                      • 7493

فکر کنم سقف قیمتی نفت 60 دلار شده و به نظرم بالاتر نمیره...البته نظرم نه فاندامنتال پشته نه تکنیکال..کشکیکال :D

نظر

• negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35715

چرا نفت با آمدن احمدی‌نژاد گران شد و با رفتنش ارزان؟!

چنانکه در دهه هشتاد و اوج گیری درگیریهای ایران و غرب بر سر مسائلی چون سوریه و عراق، ایران تهدید به بستن تنگه هرمز نمود و چنین مسائلی در کنار اوج گیری اختلافات هسته ای و ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل قیمت نفت را به ارقامی چون ۱۳۰ دلار در سال ۸۷ رساند.

گروه اقتصادی صراط - این روزها سوالی بر ذهن تحلیل گران اقتصادی و سیاسی نقش بسته است که چرا نفت با آمدن احمدی نژاد گران شد و با رفتن او دوباره به ارزانی گرایید. این سوال در ذهن عامه مردم به شکل علت بدشانسی نفتی خاتمی و روحانی درآمده است.

به گزارش گروه اقتصادی صراط، قیمت نفت همواره در دوران دولت اصلاحات بین ارقام ۱۸ تا ۲۷ دلار نوسان می کرد و در بهترین حالات و آخرین روزها رکورد های ۳۷ دلاری را ثبت می نمود که قدرت قانونا تحویل دولت عدالت شد. در این دوران قیمت نفت رشد صعودی خود را با شیب زیادی ادامه داد و تا ۱۲۰ دلار پیش رفت، اما مجددا با رفتن دولت عدالت و تحویل رسمی قدرت به دولت تدبیر و امید، این قیمت سیر نزولی به خود گرفت و از ارزش نفت کاسته شد.

روحانی نفت را در بودجه ۹۴ با پیش بینی ۷۰ دلاری بسته است در حالی که همین حالا نفت ۵۰ و چند دلار است و خبری هم از پایان این روند نزولی نیست! حال باید پرسید آیا واقعا اصلاح طلبان بدشانس های نفتی عالم سیاست ایرانند؟ آیا این مساله می تواند اتفاقی باشد که همواره با روی کار آمدن دولتهای اصلاح طلب قیمت نفت پایین می آید؟مسلما باید در کنار عوامل تعیین کننده بین المللی به دنبال بخشی از ریشه های این مساله در عملکرد این دولتها بود.

بر اساس نظر تحلیلگران چند نکته اساسی در کاهش قیمت نفت طی ماههای پایانی سال ۲۰۱۴ تاثیرگذار است.

نخست : لج بازی مصرانه عربستان در نگاه داشتن سقف تولید ده میلیون بشکه در روز و اصرار بر دادن تخفیف به بهانه حفظ مشتریان و از دست ندادن بازار! که تحلیلگران از آن به توطئه آمریکایی-عربی برای کاهش قیمت نفت نیز یاد می کنند.

دوم: تغییر عمده و باور نکردنی در منابع نفتی آمریکا، براساس آمارها تمام میادین نفتی این کشور سالهای آخر نیمه دوم عمر خود را طی می کردند. بر اساس علم شیمی نفت میزان برداشت نفت از میادینی که در نیمه دوم عمر خود هستند هر روز کاهش می یابد تا به صفر برسد اما صفر شدن برداشت به معنی پایان نفت میدان نیست بلکه همیشه مقدار قابل توجهی از نفت و گاز در خلل و فرج بستر میدان نفتی باقی می ماند که باید از آن صرف‌نظر کرد.

آمریکایی ها چند سالی است روی پروژه اختراع تکنولوژی استفاده از باقی مانده نفت و گاز در خلل و فرج سنگ بستر میادین نفتی کار می کنند و امسال بالاخره اعلام کردند که این پروژه جواب داده و میادین نفتی تعطیل شده خود را می توانند دوباره به مسیر تولید بازگردانند. تولید نفت آمریکا در اواخر سال ۲۰۱۴ دقیقا دوبرابر شد و از حدود ۴٫۵ میلیون بشکه در روز به ۹ میلیون رسید و برای اولین بار پس از ۴۰ سال دولت آمریکا اجازه صادرات نفت را صادر کرد!

سوم: تنش زدایی از منطقه خاورمیانه و روابط ایران و غرب، اصولا تحلیلگران همه بر این باورند که آرامش در خاورمیانه و علی الخصوص میزان تنش در روابط ایران و غرب تاثیر بسیار جدی بر قیمت نفت دارد زیرا ایران در ۳۵ سال گذشته همواره عامل اصلی در تامین امنیت بزرگترین شاهراه نفتی جهان یعنی تنگه هرمز بوده است.

چنانکه در دهه هشتاد و اوج گیری درگیریهای ایران و غرب بر سر مسائلی چون سوریه و عراق، ایران تهدید به بستن تنگه هرمز نمود و چنین مسائلی در کنار اوج گیری اختلافات هسته ای و ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت سازمان ملل قیمت نفت را به ارقامی چون ۱۳۰ دلار در سال ۸۷ رساند.

اما امروز ایران مصرانه در مسیر اعتمادسازی(!؟) گام بر میدارد، آمریکایی که روزی در اثر فشار های ایران و جریانات ایران گرا مجبور به ترک کامل عراق شد و در سوریه پی در پی ناکامی به بار می آورد و در تمام این شرایط درخواست هایش برای گفتگو با ایران در مورد عراق و سوریه رد می شد؛ امروز یک پای جدی نشست های ۱+۵ است و ایران برای جلب رضایتش اقدامات عملی می کند!

این دقیقا اتفاقی است که در دستگاه دیپلماسی دولت اصلاحات نیز افتاد، کشوری که به با دست خود و برای جلب رضایت غربی ها دست آوردهای تکنولوژی هسته‌ای خود را تعلیق کرده و به بازرسان آژانس اجازه بازرسی از هر نقطه خاکش را می دهد، چه خطر و نگرانی می تواند برای تداوم سیطره امپریالیسم بر منابع نفتی منطقه محسوب گردد؟!

پس طبیعی است که در چنین شرایطی همه فشارهای روانی از بازار مصرف‌کنندگان نفت برداشته شده و اطمینان آنها از آینده قیمت نفت را به پایین‌ترین ارقام ممکن کاهش می‌دهد.

نظر

• ashkan zandi
                          عضو فعال
                          • Jun 2013
                          • 1137

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

گروه اقتصادی صراط - این روزها سوالی بر ذهن تحلیل گران اقتصادی و سیاسی نقش بسته است که چرا نفت با آمدن احمدی نژاد گران شد و با رفتن او دوباره به ارزانی گرایید. این سوال در ذهن عامه مردم به شکل علت بدشانسی نفتی خاتمی و روحانی درآمده است.

به گزارش گروه اقتصادی صراط، قیمت نفت همواره در دوران دولت اصلاحات بین ارقام ۱۸ تا ۲۷ دلار نوسان می کرد و در بهترین حالات و آخرین روزها رکورد های ۳۷ دلاری را ثبت می نمود که قدرت قانونا تحویل دولت عدالت شد. در این دوران قیمت نفت رشد صعودی خود را با شیب زیادی ادامه داد و تا ۱۲۰ دلار پیش رفت، اما مجددا با رفتن دولت عدالت و تحویل رسمی قدرت به دولت تدبیر و امید، این قیمت سیر نزولی به خود گرفت و از ارزش نفت کاسته شد.

روحانی نفت را در بودجه ۹۴ با پیش بینی ۷۰ دلاری بسته است در حالی که همین حالا نفت ۵۰ و چند دلار است و خبری هم از پایان این روند نزولی نیست! حال باید پرسید آیا واقعا اصلاح طلبان بدشانس های نفتی عالم سیاست ایرانند؟ آیا این مساله می تواند اتفاقی باشد که همواره با روی کار آمدن دولتهای اصلاح طلب قیمت نفت پایین می آید؟مسلما باید در کنار عوامل تعیین کننده بین المللی به دنبال بخشی از ریشه های این مساله در عملکرد این دولتها بود.

بر اساس نظر تحلیلگران چند نکته اساسی در کاهش قیمت نفت طی ماههای پایانی سال ۲۰۱۴ تاثیرگذار است.

نخست : لج بازی مصرانه عربستان در نگاه داشتن سقف تولید ده میلیون بشکه در روز و اصرار بر دادن تخفیف به بهانه حفظ مشتریان و از دست ندادن بازار! که تحلیلگران از آن به توطئه آمریکایی-عربی برای کاهش قیمت نفت نیز یاد می کنند.

دوم: تغییر عمده و باور نکردنی در منابع نفتی آمریکا، براساس آمارها تمام میادین نفتی این کشور سالهای آخر نیمه دوم عمر خود را طی می کردند. بر اساس علم شیمی نفت میزان برداشت نفت از میادینی که در نیمه دوم عمر خود هستند هر روز کاهش می یابد تا به صفر برسد اما صفر شدن برداشت به معنی پایان نفت میدان نیست بلکه همیشه مقدار قابل توجهی از نفت و گاز در خلل و فرج بستر میدان نفتی باقی می ماند که باید از آن صرف‌نظر کرد.

آمریکایی ها چند سالی است روی پروژه اختراع تکنولوژی استفاده از باقی مانده نفت و گاز در خلل و فرج سنگ بستر میادین نفتی کار می کنند و امسال بالاخره اعلام کردند که این پروژه جواب داده و میادین نفتی تعطیل شده خود را می توانند دوباره به مسیر تولید بازگردانند. تولید نفت آمریکا در اواخر سال ۲۰۱۴ دقیقا دوبرابر شد و از حدود ۴٫۵ میلیون بشکه در روز به ۹ میلیون رسید و برای اولین بار پس از ۴۰ سال دولت آمریکا اجازه صادرات نفت را صادر کرد!

سوم: تنش زدایی از منطقه خاورمیانه و روابط ایران و غرب، اصولا تحلیلگران همه بر این باورند که آرامش در خاورمیانه و علی الخصوص میزان تنش در روابط ایران و غرب تاثیر بسیار جدی بر قیمت نفت دارد زیرا ایران در ۳۵ سال گذشته همواره عامل اصلی در تامین امنیت بزرگترین شاهراه نفتی جهان یعنی تنگه هرمز بوده است.

اما امروز ایران مصرانه در مسیر اعتمادسازی(!؟) گام بر میدارد، آمریکایی که روزی در اثر فشار های ایران و جریانات ایران گرا مجبور به ترک کامل عراق شد و در سوریه پی در پی ناکامی به بار می آورد و در تمام این شرایط درخواست هایش برای گفتگو با ایران در مورد عراق و سوریه رد می شد؛ امروز یک پای جدی نشست های ۱+۵ است و ایران برای جلب رضایتش اقدامات عملی می کند!

این دقیقا اتفاقی است که در دستگاه دیپلماسی دولت اصلاحات نیز افتاد، کشوری که به با دست خود و برای جلب رضایت غربی ها دست آوردهای تکنولوژی هسته‌ای خود را تعلیق کرده و به بازرسان آژانس اجازه بازرسی از هر نقطه خاکش را می دهد، چه خطر و نگرانی می تواند برای تداوم سیطره امپریالیسم بر منابع نفتی منطقه محسوب گردد؟!

پس طبیعی است که در چنین شرایطی همه فشارهای روانی از بازار مصرف‌کنندگان نفت برداشته شده و اطمینان آنها از آینده قیمت نفت را به پایین‌ترین ارقام ممکن کاهش می‌دهد.

http://72sq.com/36376/%DA%86%D8%B1%D...8-%D8%A8%D8%A7

:D با وجود این چنین اشخاصی همینکه زنده ایم خوبه چطور چند دهه پیش هسته ای خیانت آشکار به ملت بود و الان شده از نون واجبتر کلی مردم بدبخت شدن زیر تحریم بابت قدرت پوچ و بیخود هسته ای همین مونده بوده نابودگر ایران بشه قدیس/.:biggrinsmiley.:/ کاری که تو8ساله انجام داد دیگه کسی نمیتونه تو800ساله اینطور نابودگری کنه شما که راست میگی غرب بده از اینترنت برق کلی لوازم غربی استفاده نکن سرهم جمعتون کنن +چندین کشور هدف اندازه نصف مردم گشنه ایران نیستید امیدوارم خدا تو دهنی محکمی بزنه به همه کسایی که به مردم خیانت کردن و همین مردم هم یادشان باشد که نقد رو ول کرده و نسیه را چسبیند واکنون همه چی خوبه جز حال مردم

نظر

• امیر بهرامی
                            Banned
                            • Jul 2013
                            • 2201

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                            فکر کنم سقف قیمتی نفت 60 دلار شده و به نظرم بالاتر نمیره...البته نظرم نه فاندامنتال پشته نه تکنیکال..کشکیکال :D
                            حیدر واقعا اینجاها نفت معامله کردن به نظرم ریسک داره...

اگر مثلا رو 49 سل و یا بای بزنیم شاید قیمت به 47 و یا به سمت 51 52 بره...

از سفارش های شرطی در این موقعیت اصلا نباید استفاده کرد و پای سیستم اگر نباشیم شاید بدجور ضرر کنیم

rsi هم بین 46 تا 60 در نوسانه و ی جورایی روند نفت خنثی است ...

باید منتظر بشیینیم

نظر

• tom cruise
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 4756

xطرف ملت را حمار فرض کرده
                              باید به این احمقتر از خودش گفت ایران سال87 تهدید ه بستن هرمز نکرد تهدید به بستن هرمز در زمستان90رخ داد هیچ تاثیری روی نفت هم نداشت ...
                              در واقع عرضه و وجود همچنین کاری نداشتند....پارس کردن با گاز گرفتن فرق دارد...
                              انجا هم اوباما یک نامه داد اگر چنین حماقتی بکنید از خطوط قرمز عبور کردید ...و محدود خط قرمز شما همین داد قال در کشورتان است لذا بیخود رجز نخوانید که از صحفه زمین محو میشوید چنین شد که باز به مانورهای تخیلی و شعاردهی در داخل کشور پرداختند
                              تمام رشد نفتها اکثرا به خاطر کشورهای عربی بوده یکبار فهد شیر نفت را بست روی غرب....نفت را کرد35دلار دهه50یکبار بن لادن با حمله به نیویورک بحرانهای مالی اخیر را ایجاد کرد...نفت و طلا از11سپتامبر صعوودی بود نه قبل ان....ایران هم هیچ عددی نیست که مموت بخواهد عرض اندام کند اگر بود پوتین با صادرات10برابر ی نفت ایران موثرتر بود:D

خدا پدرش بیامرزد انکس که گفت دروغ فریب در ژنتیک است و مفری برای اینها از ان نیست
                              اخریش هم تشویق به خرید سهام در اوج توسط دولت تزویر و امید بود....قبل از هم محمود شاه از سقوط امپراطوری امریکا بر باد رفتن دلار و نفت 100ها دلاری میگفت
                              .
                              در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post

http://72sq.com/36376/%DA%86%D8%B1%D...8-%D8%A8%D8%A7
                              https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                              tom cruise in face book

نظر

• امیر بهرامی
                                Banned
                                • Jul 2013
                                • 2201

یک تحرک شدید قیمتی رو شاهد خواهیم بود

سقف این تحرک قیمتی 50 الی 52 دلار

کف آن 47

موفق و سربلند باشید

نظر