اخبار مربوط به نفت

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arad700
    ستاره دار (1)
    • Jul 2013
    • 3237

    #886
    پاسخ : اخبار مربوط به نفت

    ​واقعیتش الان دیگه از tradingview قیمت گرفتم.که مرتبا داره update می کنه.در این لحظه 47.46 هستش.ظاهرا مجمو عه ای از عوامل بنیادی داره جلوی کاهش بیش از این نفت را میگیره.خوب احتمالا نفت یه چند روزی صعودی باشه.
    Honesty is the best policy

    نظر

    • orumbourse
      ستاره دار (1)
      • Nov 2011
      • 10179

      #887
      پاسخ : اخبار مربوط به نفت

      مدیرعامل شرکت شل: قیمت نفت در بلندمدت به ٩٠ دلار می رسد
      تهران - ایرنا - خبرگزاری رویترز اعلام کرد که مدیرعامل شرکت انگلیسی-هلندی شل از بازگشت قیمت نفت در بلند مدت به سطوح ٩٠ دلار برای هر بشکه خبر داد.

      به گزارش ایرنا از رویترز از لندن، بن ون بیوردن دیروز (پنجشنبه) در کنفرانسی گفت: قیمت های جهانی نفت خام در یک تعادل بلندمدت باید به سطوح ٩٠ دلار برای هر بشکه برسد.

      وی با بیان اینکه پیش بینی اینکه چه زمانی قیمتهای جهانی نفت خام به سطوح ٩٠ دلار برای هر بشکه بازمی گردد، غیرممکن است، گفت: قیمت های جهانی نفت خام در میان مدت همچنان بی ثبات خواهد بود.

      شرکت شل دیروز اعلام کرد که در نظر دارد هزینه های خود را که پیش تر برنامه ریزی کرده است، ظرف سه سال آینده حدود ١٥ میلیارد دلار کاهش دهد و این کار از طریق مسدود کردن سود سهام در سطوح کنونی و کاهش سرمایه گذاری ها در پروژه های شیل اویل با هدف مقابله با افت قیمت نفت انجام می شود.

      سیمون هنری مدیر مالی شرکت شل گفت: شل هزینه هایش را کاهش می دهد اما به سرمایه گذاری های بزرگ خود از جمله پروژه یک میلیارد دلاری اکتشاف در آلاسکا در سال ٢٠١٥ میلادی ادامه می دهد.
      "مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"

      نظر

      • امیر بهرامی
        Banned
        • Jul 2013
        • 2201

        #888
        پاسخ : اخبار مربوط به نفت

        در اصل توسط arad700 پست شده است View Post
        ​واقعیتش الان دیگه از tradingview قیمت گرفتم.که مرتبا داره update می کنه.در این لحظه 47.46 هستش.ظاهرا مجمو عه ای از عوامل بنیادی داره جلوی کاهش بیش از این نفت را میگیره.خوب احتمالا نفت یه چند روزی صعودی باشه.
        چقدر زیباست

        بدون شرح...ماهانه نفت

        غالبر باید جلوش لنگ بندازه در سل
        /:.yead.:/
        آخرین ویرایش توسط امیر بهرامی؛ 2015/01/31, 00:08.

        نظر

        • milad97
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 2520

          #889
          پاسخ : اخبار مربوط به نفت

          wti 47.80

          امیدوارم قیمت نفت همین جوری صعودی باشه
          لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

          نظر

          • arad700
            ستاره دار (1)
            • Jul 2013
            • 3237

            #890
            پاسخ : اخبار مربوط به نفت

            ​فکر می کنم تا حدود 49 دلار هم صعودکنه.ولی به دلیل اینکه حدود 8 تا 10 میلیون بشکه در هفته به صورت مازاد در بازار موجوده، تا چند ماه آینده قیمت های بالاتر از 50 را نخواهد دید
            Honesty is the best policy

            نظر

            • b-asgharne
              عضو فعال
              • Nov 2013
              • 1052

              #891
              پاسخ : اخبار مربوط به نفت

              فارس گزارش می‌دهد
              برگی دیگر از مدیریت ژنرال‌ها در صنعت نفت/ وقتی دکل حفاری اجاره‌ای به دکل ایرانی ترجیح دارد

              به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در حالی که در آستانه سی و ششمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ......در یک نشست خبری اعلام کرد "دکل حفاری سحریک که تحت پرچم جمهوری اسلامی (به صورت ملکی) در آبهای خلیج فارس با 500 نیروی داخلی مشغول به کار بود به صورتی محترمانه از کار در پارس جنوبی اخراج و یک دکل هندی و با راهبری کارکنانی خارجی به جای آن مامور به کار در پارس جنوبی شده است."
              هدایت الله خادمی در این نشست خبری خاطرنشان کرد که پالس تعطیلی فعالیت سحر یک از 1.5 سال قبل از سوی پتروپارس به سمت حفاری شمال ارسال می شد و نمونه بارز این هشدارها ،عدم پرداخت وجه قرارداد و مطالبات حفاری شمال در طول این مدت است.
              وی در سخنان خود به سال 88 بازگشته و ماجرای ورود دکل های هندی به کشور را اینگونه بازگو می کند:" سال 88 صنعت نفت با مشکل دکل حفاری مواجه شده بود به همین دلیل آقای نوذری( وزیر اسبق نفت) کمیته ای تشکیل می دهد که شرکت های نفتی برای واردات دکل حفاری باید از این کمیته مجوز لازم را اخذ کنند و به طور شفاف اعلام کنند که دکل را برای کدام میدان می خواهند و هزینه واردات آن چقدر است و چه مقدار در افزایش تولید کمک خواهد کرد.
              مدیرعامل شرکت حفاری شمال ادامه می دهد: در آن کمیته به غیر از وی، آقایان سروشی، هاشمی (حقوقی وزارت نفت)، مختاری (مشاورز ویژه وزیر نفت) و عالمی ( از طرف شرکت ملی حفاری) حضور داشتند. خادمی تصریح می کند: در آن موقع یک شرکت تولید کننده نفت، قصد داشت دکل حفاری هندی متعلق به یک شرکت انگلیسی، آمریکایی را با هزینه اجاره روزانه 220 هزار دلار وارد کند که پس از بررسی شرایط این شرکت من با واردات این دکل حفاری مخالفت کردم زیرا هزینه واردات این دکل اصلا صرفه اقتصادی نداشت و در نهایت این کمیته با وارد کردن دکل حفاری هندی مخالفت کرد. وی ادامه داد: پس از این مخالفت مجبور شدم با یکی از همکاران به هند رفته و به طور مستقیم با شرکت انگلیسی هندی آبان مذاکره کنم. مدیر عامل شرکت حفاری شمال افزود: پس از انجام مذاکرات توانستیم همان دکل هندی را که شرکت تولیدکننده نفت می خواست با اجاره 220 هزار دلار در روز وارد کشور کند با هزینه 158 هزار دلار وارد کنیم و در اینجا برای ما هم سوال شد که چه طور امکان دارد 62 هزار دلار تخفیف برای اجاره دکل قائل شد؟ خادمی بیان اینکه در حین انجام مذاکره بارها افراد ناشناسی سعی داشتند تا این مذاکرات به نتیجه نرسد، اظهار می کند: در آن دو روزی که ما در هند بودیم مجبور شدم با یکی از مسئولان ارشد وزارت نفت تماس گرفته تا آنها ما را تایید کنند و به مسئولان شرکت آبان بگویند هر آنچه در این مذاکرات مطرح می شود از طرف مسئولان ارشد صنعت نفت ایران است. وی ادامه می دهد،پس از آنکه جلسات ما به اتمام رسید به دبی رفتیم تا مسئولان آن شرکت ایرانی تولیدکننده نفت نیز به دبی بیایند تا با آنها قرارداد ببنیدم و دکلی را که با تخفیف 62 هزار دلاری اجاره کرده بودیم به این شرکت تحویل دهیم، اما پس از بازگشت به ایران دردسرهای ما شروع شد زیرا درواقع این کار ما که منافع ملی را در برداشت موجب شد تا مدیران شرکتهای تولیدکننده و اجاره کننده دکل حفاری دشمنی خود را به من آغاز کنند به طوری که یکی از مدیران همین شرکتها به طور مستقیم به من اعلام کرد این کار تو موجب شد تا ما به حق دلالی خود نرسیم و تو باید این زیان را جبران کنی!!! و در این بین بود که متوجه شدم قیمتی 220 هزار دلار برای اجاره دکل حفاری آبان از طرف دلالها مطرح شده است!!!
              آنچه مسلم است و از لابه لای حرف های مدیرعامل شرکت حفاری شمال می توان دریافت کرد حکایت از شکل گیری جریانی بسیار خطرناک در سطوح مدیران صنعت نفت ایران دارد که توجه به شرکتهای خارجی را در اولویت خود قرارداده اند و به همین دلیل قصد دارند تا دکل حفاری ایرانی را از خلیج فارس خارج تا جا برای فعالیت دکل های خارجی باز شود.
              خادمی در ادامه به اسنادی اشاره می کند که نام برخی از مدیران فعلی حال حاضر در آن دیده می شود که برخی از آنها موافق خروج دکل حفاری ملکی سحر از آبهای خلیج فارس و برخی دیگر نیز به دلیل منافع ملی با آن مخالفت کرده اند. به گزارش خبرنگار فارس پس از آنکه بخشی از این اظهارات خادمی در رسانه های داخلی منتشر شد مسئول روابط عمومی شرکت پتروپارس توضیحاتی را نسبت به علت خروج دکل حفاری ملکی سحریک با 500 نفر نیروی کار ایرانی مطرح کرد که این توضیحات به شرح زیر است:
              1) شرکت پتروپارس در سال‌های 1390 و 1391 با امضای دو قرارداد اجاره سه ساله، حدود 25 درصد قیمت دکل سحر1 (40 میلیون دلار) و حدود 40 درصد قیمت خرید دکل سحر2 (70 میلیون دلار) را به شرکت حفاری شمال پرداخت کرد تا این شرکت ایرانی بتواند دو دکل مذکور را از کشور چین خریداری کند. به عبارت دیگر، پتروپارس 110 میلیون دلار به شرکت حفاری شمال پیش پرداخت داد تا پس از آوردن دکل و شروع حفاری، در طول سه سال قرارداد و از محل اجاره دو دکل، این مبلغ بازپرداخت شود. با این قرارداد، حفاری شمال صاحب دو دکل حفاری دریائی و نیز دو قرارداد سه ساله اجاره (جهت باز پرداخت 110 میلیون دلار دریافتی) گردید که بهترین نمونه حمایت از شرکت‌های داخلی است.
              2) دکل حفاری سحر1 بعد از اتمام عملیات در فاز 12، در فاز 13 پارس جنوبی بکار گرفته شد. کارفرمای پتروپارس در این پروژه شرکت پترو پایدار ایرانیان (وابسته به سپانیر) است که به دلیل مشکلاتی موفق به پرداخت هیچ یک از صورتحساب‌ها نشده است.
              مطالبات شرکت پتروپارس از بابت این صورتحساب‌ها بیش از 100 میلیون دلار (حدود 350 میلیارد تومان) است. تشدید معضلات مالی و حجم بالای بدهی، پتروپارس را مجبور به تعلیق عملیات حفاری فاز 13 نمود که این امر منجر به توقف عملیات حفاری سحر1 شد.
              3- قرارداد دکل حفاری سحر1 به مدت 3 سال فی‌مابین شرکت پتروپارس و شرکت حفاری شمال منعقد شد و در تاریخ 7 ژانویه 2015 (17 دی 1393) پایان یافت. شرکت پتروپارس چند ماه قبل از پایان موعد قرارداد، امکان توقف فعالیت و ترخیص دستگاه مذکور را به شرکت حفاری شمال متذکر شده بود. بر همین اساس، مطابق قرارداد، قبل از 17 دیماه، آخرین ابلاغ به حفاری شمال داده شد و متعاقبا پس از ایمن سازی چاه در دست حفاری، عملیات متوقف شد.
              4- قراردادهای اجاره دکل حفاری Aban8 و دکل حفاری سحر1، دو قرارداد کاملا مجزا و مستقل از یکدیگر است که یکی از آنها با شرکت هندی Aban و دیگری با شرکت حفاری شمال در تاریخ های متفاوت منعقد شده اند و هیچ کدام جایگزین دیگری نشده است. رفتار پتروپارس با هر دو پیمانکار بر اساس مفاد قرارداد فی‌مابین بوده است.
              دکل حفاری Aban8هم اکنون در فاز 23 پارس جنوبی مستقر است که با توجه به مشکلات مالی با کارفرمای این پروژه (شرکت پتروسیا آریا، وابسته به سپانیر) ابلاغ توقف عملیات داده شده است و دکل مذکور بزودی پس از تکمیل کار در دست انجام و ایمن سازی چاه از میدان خارج خواهد شد.
              5- دکل سحر1 به لحاظ کیفیت طراحی و ماشین آلات نصب شده در آن، در سطح پایین‌تری نسبت به دکل Aban8 قرار دارد، به طوری که بازدهی و کارایی کمتری را نسبت به دکل Aban8دارد. آمار ثبت شده حاکی از آن است که زمان از دست رفته جهت تعمیرات دکل حفاری سحر1 بسیار بیشتر از دکل Aban8 است که جمیع این موارد باعث افزایش هزینه حفاری با دکل سحر1 می‌شود.
              6- نرخ‌های اعلام شده توسط حفاری شمال برای دستگاه‌های سحر1 و Aban8 خلاف واقع است. این شرکت آمادگی دارد مستندات مربوطه را به مراجع ذیصلاح ارائه نماید.
              ****
              اگرچه شرکت پتروپارس چندین بند را در مورد نحوه کار با شرکت حفاری شمال مطرح کرده است اما در این بندها هیچ اشاره ای به نیروهای داخلی که از این پس،یعنی با رفتن دکل حفاری سحر از آبهای خلیج فارس قرار است بیکار شوند نکرده است.
              حتی نسبت به این موضوع نیز بی توجه هستند که دکل حفاری سحر ملکی و متعلق به جمهوری اسلامی ایران و دکل حفاری آبان اجاره ای است.
              مسئولان شرکت پتروپارس باید توجه داشته باشند میدان دادن به خارجی ها در شرایطی که کار ایرانی و کارگر ایرانی وجود دارد به مقصدی خسارت بار منتهی می شود. همچنین ژنرال های نفتی باید پاسخ دهند که آیا در مکتب فکریشان جایگزین کردن دکل خارجی با دکل ایرانی که چندین رکورد فنی خوب برجای گذاشته چه معنایی می تواند داشته باشد؟

              نظر

              • لولی بربط زن
                عضو فعال
                • Nov 2013
                • 1862

                #892
                پاسخ : اخبار مربوط به نفت


                دبیر كل اوپك پیش بینی كرد: بهای نفت به بشکه ای 200 دلار خواهد رسید


                1393-11-09, 10:31
                کد خبر: 246997
                سرویس: اقتصادی
                قیمت نفت بیش از اندازه پایین رفته و ما در انتظاریم که سرانجام عرضه و تقاضا از سقوط بهای نفت جلوگیری و آن را متعادل سازد.
                دبیرکل سازمان کشورهای صادر کننده نفت (اوپک) گفت: قیمت نفت به پایین ترین سطح خود رسیده است اما به زودی افزایش خواهد یافت.
                به گزارش ایلنا و به نقل از خبرگزاری رویترز، «عبدالله بدری» افزود: دومین سقوط تاریخی قیمت نفت، احتمالا بهای آن را به پایین ترین سطح خود رسانده است.
                بدری در حاشیه کنفراس موسسه سلطنتی 'چاتهم هوس' (Chatham House) لندن به خبرگزاری رویترز گفت که اکنون قیمت نفت در محدوده 45 تا 50 دلار است؛ به اعتقاد وی، در پایین ترین سطح خود قرار گرفته اما به زودی شاهد افزایش قیمت نفت خواهیم بود.
                این رسانه ادامه داد: سقوط قیمت نفت بسیاری از پروژه های نفتی را متوقف کرده و یا به تاخیر انداخته است.
                دبیرکل اوپک افزود: در سال 2008 میلادی، عدم سرمایه گذاری در صنعت نفت سبب شد تا قیمت هر بشکه نفت به 147 دلار آمریکا برسد.
                بدری هشدار داد، چنانچه سرمایه گذاری کافی در صنعت نفت انجام نشود، بهای آن به بشکه ای 200 دلار خواهد رسید.
                تلویزیون دولتی آمریکا در این رابطه به نقل از رویترز گفت: «خالد فالح» مدیرعامل شرکت دولتی غول آسای نفتی 'آرامکو' در عربستان سعودی می گوید، با وجود سقوط قیمت نفت، ریاض همچنان در صنعت نفت و بالا بردن ظرفیت تولید سرمایه گذاری می کند.
                فالح، روز سه شنبه در کنفرانسی در ریاض و در جمع مقام های بلندپایه سعودی و صاحبان مشاغل عمده گفت که قیمت نفت بیش از اندازه پایین رفته و ما در انتظاریم که سرانجام عرضه و تقاضا از سقوط بهای نفت جلوگیری و آن را متعادل سازد.
                عربستان میلیاردها دلار خرج بالا بردن ظرفیت تولید نفت خود کرده است که در صورت بالا رفتن تقاضا بتواند نیاز نفتی جهانی را برآورده کند.
                این رسانه ادامه داد: عرضه بیش از تقاضا، قیمت نفت را از ماه ژوئن سال گذشته تاکنون، 60 درصد کاهش داده و آن را به بشکه ای کمتر از 49 دلار رسانده است اما با وجود سقوط قیمت آن، وزیران نفت 12 کشور اوپک در اجلاس ماه نوامبر سال گذشته تصمیم گرفتند سطح تولید خود را کاهش ندهند.
                این تلویزیون در پایان افزود: بدری در حمایت از تصمیم اوپک گفت که کاهش صادرات، میزان ذخایر نفتی در کشورهای صادرکننده را بالا خواهد برد و منجر به عدم سرمایه گذاری در صنعت نفت و در درازمدت سبب کمبود عرضه نفت خواهد شد.

                پایان پیام
                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

                نظر

                • tom cruise
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 4756

                  #893
                  پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                  مقاومت سنگین48.5دارد
                  نقشه ال سعود در فشار بر نفت شل امرکیا در حال عملی شدن است ...ظاهرا قصد دارد جهان غرب را وابسته به خود نگهدارد....
                  https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                  tom cruise in face book

                  نظر

                  • b-asgharne
                    عضو فعال
                    • Nov 2013
                    • 1052

                    #894
                    پاسخ : اخبار مربوط به نفت


                    خوب ضمن عذرخواهی از اینکه مطلب کمی طولانی خواهد بود

                    این گزارش فارس نیوز البته گزارش که درواقع حرفهای آقای خادمی مدیرعامل حفاری شمال چند روزیه که تو خبرگزاریها به خصوص فارس نیوز مدام تکرار میشه.
                    اینکه پول نگرش افراد ویا شاید حتی شخصیت(شاید) افراد رو دچار تغییر می کنه یه نمونه اش رو می تونید بالا ببینید. یاد حرف های بگم بگم یکی از مسئولان افتادم .
                    اتفاقی که افتاده اینه این شرکت مال بنیاد مستضعفان شده و این نهاد با لابی خود می خواست ملی حفاری رو هم خصوصی و بعدش تحت کنترل خودش در بیاره که منبع درآمد بیشماری می شد که البته به دلایلی نشد. و از اون موقع حفاری شمال روش برخوردش با شرکت نفت و زیر مجموعه هاش ژنرالی شده یعنی این پیمانکاره که باید تکلیف کارفرما رو مشخص کنه. در مطلب بالا خادمی زیادی از من و من استفاده کرده و 80 درصد مطالب بالا مجددا بازسازی شده انگاری خادمی نقش اول رو داره(بازسازی نشده ها مطالب فنی هست).......
                    چند تا نکته لازم دونستم راجب موارد بالا که تماما ازشون اطلاع دارم اینجا ذکر کنم(چون خودم متاسفانه عضو اون کمیته بودم و البته 5 نفر دیگر هم بودند):
                    1) آقای عالمی و خادمی زمان اون کمیته هر دو کارمند شرکت ملی حفاری ایران بودند و اتفاقا با حفاری شمال مشکل داشتند(شاید هم نوعی رقابت). اون کمیته به هر منظوری هم تشکیل شده باشد بیشتر برای کنترل قراردادهای حفاری توسط شرکت ملی حفاری ایران استفاده شد البته تو گزارش به وزیر گفتند که مثلا آمار حفاری ها و دکل ها و غیره آماده شده که این کار از قبل تو یکی از مدیریت های شرکت نفت (نمی تونم اسمش رو بگم) قبلا آماده بود از 5 سال قبل هم آماده بود.

                    2)آقای خادمی و آقای عالمی افرادی هستند تا حدودی فنی و البته اخیرا وارد جریانات موازی سیاسی شده و هر جلسه با توجه به جو جلسه سخنان متفاوتی ارائه می کنند برای مثال در جلسات شرکت نفت از دکل های شرکت پدکس دیگر شرکت زیر مجموعه بنیاد بد میگه ولی در جلسات خارج از شرکت نفت، مثلا ایدرو از این شرکت دفاع می کنه چون خودش هم زیر مجموعه بنیاد شده. آقای عالمی همیشه تو سایه حرکت می کنه و همه جا هست (کم کم تو 8 شرکت عضو هیات مدیره شده)
                    3- قبل از پیش پرداخت 110 میلیون دلاری به حفاری شمال 152 میلیون دلار چند هفته قبل از خصوصی سازیش به حفاری شمال پرداخت شد که دکل بخرد کجا دیدید دکلی که قراردادش امضا نشده پولشو پرداخت می کنند یعنی جمعا 262 میلیون دلار حفاری شمال پول دریافت کرده بود خوب آقای خادمی پس چرا اینقدر دیر این دکل ها وارد شد جواب به خاطر اینکه تغییر سیاست دادید و به جاش دکل خشکی وارد کردید موقعی که شرکت نفت نیاز مبرمی به دکل دریایی داشت البته نه هر دکلی. حالا شرکت نفت حتی تحریم هم نمی شد با مازاد حدود 15 دکل خشکی مواجه بود حالا که تحریمه کم کم 25 دستگاه نیاز نیست لابد به عنوان دکل برق استفاده خواهند شد.
                    4- آقای خادمی با آقای عالمی که تو شرکت ملی حفاری بودند دکل دربو داغون مدرس رو گفتند می خواهیم بازسازی کنیم ما مکاتبه کردیم برید دکل نو بخرید و اون رو هم بفروشید(اینقدر قدیمی و فرسوده هست) آقایون مثل همین گزارش خادمی که آی مدیرهای شرکت اجازه نمی دهند صرفه جویی کنیم خوب ما اجازه دادیم(متاسفانه) حدود 25 میلیون دلار پول خواستند دادیم و در نهایت با 85 میلیون دلار (پول یک دکل نو با مشخصات به مراتب بهتر) با 2 سال تاخیر دکل رو بدون کانتیلور(نوعی وسیله ریلی برای حرکات دکل حفاری رو چاه) تحویل گرفتند pogc از پذیرش دکل سرباز زد والبته حق هم داشت چون به دردش نمی خورد بماند که این دکل همیشه کار ندارد ولی خوب این مسئله تقصیر کی بود آقای خادمی.
                    5- اون دکل که فرمودید تخفیف نخیر تخفیف نبود بلکه خیلی از خدمات فنی جانبی که دکل قرار بود ارائه بده رو شما ازش نخواستید و این خدمات به شرکت ملی حفاری ایران که در اون زمان اینقدر توانایی نداشت منتقل کردید ضمنا بعد از مدتی دوباره از ما پول خواستید که خلاف مقررات بود.
                    6-این کمیته حدود 9 ماه پابرجا بود بفرمایید چندبار رفتید چین و سنگاپور و کیا با شما بودند و نقششون تو این سفرها و اتفقا کیا (کتبا موجوده) نرفتند و چرا؟
                    7-دکل سحر-1 چرا موقع ورود به کشور چندین ماه بدون کارکرد در حال تعمیر بود و بعد از شروع به کار چرا مدام تعمیر می شد(دکل مگه نو نبود).
                    8-چی شد که دوتن از اعضا اون کمیته شدند مدیرعامل و مدیر برنامه ریزی شرکت حفاری شمال؟
                    9-دکل های جهاد سازندگی که ادعا می کرد در داخل کشور دکل می سازند کی ناگهان نهایی کرد و ناگهانی از شرکت نفت بودجه خواستند (مدیریت مربوطه که عضو کمیته هم بود بهش خبر نداده بودند)و با چند سال تاخیر که فقط 25 درصد دکل رو داخل مونتاژ کرده بودند اون هم چه دکل هایی.
                    10-دکل امیر کبیر که تو خزر کار می کنه مگر قرار نبود با 250 میلیون دلار ساخته بشه چرا شد 450 میلیون دلار اون موقع آقای عالمی چه کاره بود
                    11- دکل ایران خزر که واسه ترکمنستان کار می کنه سال 1380(حدودا) مگر شرکت نفت نخواست (به دلیل نیاز مبرم به دکل) که دکل مذکور باز شده و مجددا تو خلیج فارس سرهم شود و مشغول به کار شود چند سال این دکل بی کار بود؟ و آقای عالمی اون موقع چی کاره بود و نقشش تو این ماجرا(آقای عالمی همیشه قائم مقام NIDC هست)؟
                    12-آقای عالمی و همکاراش چطوری تونستند پول بازسازی 8 دستگاه دکل خشکی رو بدون ذره ای پیش رفت کار دریافت کنند.
                    13-اون افراد ناشناس که آقای عالمی ادعا می کنه هم یکیشون یک کارشناس رده پایین شرکت کارفرما بوده که آقای خادمی باهاش مشاجره لفظی داشتند و تا حالا نقل قول های مختلفی از ایشون تو جلسات شنیدیم که این یکی آخرین ورژنش بود.
                    14-آقای عالمی و شما چرا تو جلسات شرکت نفت از ساخت دکل حمایت نمی کردید(البته خود من هم بهش اعتقادی ندارم چون فعلا پیمانکرای ایرانی اینکاره نیستند و باشند شرکت نفت پولی نداره ) ولی تو جلسات ایدرو(وابسته به وزارت صنایع) ازش حمایت می کردید؟
                    ......

                    در کل می خواستم اینو بگم اخبار موقعی که از شرکت یا وزارت نفت میاد بیرون فقط اهداف عامیانه داره و فقط به منظور فشار بر طرفین قراردادها و دیگر هیچ ارزش دیگری ندارند و البته نه اینکه تو دستگاه وزارت نفت و پیمانکارا فساد نیست نه حتما هست ولی اونی که بیرون میاد نیست و بیاد هم استفاده داره که اومده.
                    موفق باشید

                    آخرین ویرایش توسط b-asgharne؛ 2015/01/31, 11:18.

                    نظر

                    • مخبرالدوله
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 5228

                      #895
                      پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                      رویترز از کاهش شمار دکلهای نفتی آمریکا گزارش داد

                      افزایش 8 درصدی قیمت جهانی نفت

                      تهران - ایرنا- خبرگزاری رویترز اعلام کرد، قیمت نفت که به پایین ترین سطح خود در 6 سال گذشته رسیده بود، در پایان معاملات دیروز (جمعه) افزایش چشمگیری پیدا کرد و 8 درصد بالا رفت، زیرا کاهش بی سابقه شمار دکل های نفتی آمریکا در هفته میلادی جاری موجب هجوم خریداران برای خرید سهام نفت شد.


                      مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                      نظر

                      • محمد-پ
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 236

                        #896
                        پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                        در اصل توسط محمد-پ پست شده است View Post
                        کاری که عربستان در مورد نفت کرد بنظر میرسه کار درستی کرد و استراتژی آن درست است چرا ؟

                        گردانندگان سیاست بین الملل یا همان ایلومیناتی در حال پچ پچ هستند و میخواهند عربستان را نیز مانند عراق و سوریه و لیبی و افغانستان در راستای خاور میانه و آفریقای مورد نظر خود توسط داعش منهدم کنند و عربستان که خود از باز تولیدکنندگان القاعده و طالبان و داعش بود ناگهان از خواب پرید و حالا میخواهد به نحوی ضرب شصت نشون بده و تولید نفت و گاز شیل در اقصا نقاط ماوراء بحار را منهدم کند . اگر این نظر درست باشد باید در آینده نزدیک فعلا شاهد همگرایی مشروط و محدود ایران و عربستان باشیم .و پیشرویهای داعش نیز کند شود در اینصورت قیمت پایین نفت حتی 35 دلار تا یک محدوده زمانی مشخص که سرمایه گذاری در نفت ماسه ای را منهدم کند باید توسط ایران تحمل شود . البته این کار عربستان وجوه فرعی هم دارد که از جمله فشار به ایران برای در نظر گرفتن نظر عربستان در قضیه هسته ای هم هست . میز هسته ای دز وین را عربستان بهم ریخت.

                        ایران و کشورهای دیگر خاورمیانه در محاصره ایلومیناتی قرار گرفته اند و بزعم آنها باید ویران شوند چون باید آتش فشان بحران اقتصادی در دراز مدت با ساختن خاورمیانه ویران خاموش شود ایران با همکاری عربستان و ترکیه و مصر و پاکستان باید قضیه هسته ای را به نحو مناسب پایان دهند و ساختن خاورمیانه را در یک کنفدراسین یا اتحادیه مانند شروع کنند و از دست درازی بیشتر جنایتکاران بین المللی به حریم مردم مظلوم خاورمیانه و آفریقا جلو گیری کنند وگرنه ویران و منهدم میشوند .
                        مطلب بالا دو ماه قبل که همه کاهش قیمت نفت را توطئه بر علیه ایران میدانستند نوشته شد

                        از اخبار بر میاد که عربستان حداقل جلو توسعه شیل را گرفت و حتی تولید تعداد زیادی از چاههای شیل متوقف شده اینجا یک تناقض پیش میاد که اگر قیمت نفت دو باره فوران کند دو باره نفت شیل فعال میشود و این دور باطل میشود . اینجاست که داعش مانند عروسک خیمه شب بازی که هم در دست عربستان و هم در دست جنگ افروزان بین المللی و نفتخواران است به بازی در می آید و بسته به توان به کار گیری داعش توسط آنها قاعدتا باید هم شاهد فشار به قدرت جدید عربستان از طرف جنگ افروزان نفتی و هم حمله به تاسیسات نفتی عراق توسط داعش باشیم . سست شدن جنگ در کوبانی به منظور فشار داعش روی مناطق دارای تاسیسات نفتی ارزیابی میشود . هدف فعلی منهدم کردم عربستان و سپس ایران و ترکیه است همزمان آسیای مرکزی و آفریقا بخصوص مصر را به هم میریزند .
                        ایران و عربستان و ترکیه و مصر باید بجنبند و دست از اختلافات فرقه ای - مذهبی بردارند و ابتکار توسعه خاورمیانه نوین را خود بدست گیرند . سرمایه مادی و معنوی عربستان متعلق به همه ملل خاورمیانه است خود ملل خاورمیانه باید جلوی جنگ افروزان بایستند و از تنهدام کشورهای خاورمیانه جلوگیری کنند تجربه ویران شدن عراق و افغانستان و لیبی و یمن و سوریه جلوی چشمانمان است
                        آخرین ویرایش توسط محمد-پ؛ 2015/01/31, 13:58.

                        نظر

                        • b-asgharne
                          عضو فعال
                          • Nov 2013
                          • 1052

                          #897
                          پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                          اگر بخواهیم مسائل پشت پرده نفت و کلا اتفاقات منطقه ای را تحلیل کنیم باید از مسائل روز داخلی کشورهایی چون روسیه ترکیه، عراق، عربستان، بحرین، آذربایجان ارمنستان گرجستان اکراین یونان سوریه .. حداقل اطلاعات لازم رو داشته و آنها رو تعقیب کنیم در غیر اینصورت به مانند حل پازل سودوکو با حل چند خانه 9 تایی تازه به اشتباه بودنش پی می بریم. گردانندگان بازی های پشت پرده بین المللی جوری بازی نمی کنند که قابل تشخیص توسط مردم عادی باشد منتهی طوری نشون می دن که مردم هر منطقه دوست دارند ببینند.

                          نظر

                          • مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

                            #898
                            پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                            ۱۱ بهمن ۱۳۹۳ - ۱۶:۵۹

                            فرارو- نیروهای جدیدی که داعش از عربستان جذب کرده است، دورنمای تصرف سرزمین مادری خود را در سر می پرورانند و به گفته کارشناسان اطلاعات خاورمیانه، ممکن است در شرایطی که مسند پادشاهی دست به دست می شود، آماده حمله به این کشور شوند.


                            به گزارش سرویس بین الملل فرارو به نقل از فاکس نیوز، داعش اخیرا ویدئویی را منتشر کرده که از نیات این گروه برای حمله به عربستان که در حال حاضر دوران انتقال قدرت پس از مرگ شاه قبلی خود را سپری می کند، خبر داده است. بر اساس گزارش سایت اینتلیجنس که سازمانی برای ردیابی تبلیغات جهادی است، این تهدید توسط گروهی از شبه نظامیان سعودی که به داعش درعراق و سوریه پیوسته اند، مطرح شده و هوادارانی که در داخل عربستان هستند نیز ترغیب به حمله از داخل شده اند. این هشدار ترسناک بیانگر نیات داعش برای الحاق ثروتمندترین کشور خاورمیانه به اهداف خود است که البته مقدس ترین مکان برای مسلمانان جهان یعنی مکه را در دل خود جای داده است.


                            توبی ماتیسن، محقق دانشگاه کمبریج در بخش تحقیقات خاورمیانه به فاکس نیوز گفت: «سخت است که مدینه و مکه را بزرگترین غنیمت داعش ندانیم. شاید بتوان به اورشلیم هم فکر کرد اما اگر هدف داعش بازسازی یک خلافت باشد، این دو شهر مهم هستند.»


                            داعش که مدعی است خلافتی را در سراسر عراق و سوریه به راه خواهد انداخت، هزاران نفر را از عربستان به خدمت گرفته و طرح های خود در مورد این پادشاهی را نیز مطرح کرده است. عربستان در مرز شمالی خود با نیروهای داعش در عراق و در جنوب با ناآرامی ها در یمن که اخیرا منجر به اشغال کاخ ریاست جمهوری شد، روبرو است. این آشوب ها در حالی صورت می گیرد که عربستان پس از مرگ ملک عبدالله در 23 ژانویه انتقال آرام قدرت را تجربه کرد. این کشور اصلا زمان را برای اعلام جانشین وی از دست نداد و سلمان بن عبدالعزیز آل سعود، برادر ناتنی عبدالله را معرفی کرد.


                            جیم اسمیت، سفیر سابق اوباما در عربستان در اینباره به فاکس نیوز گفت: «روند انتقال با تسلط کامل انجام شد و اعلام شد که نگران نباشید، همه چیز در راس قدرت تا 20 سال آینده تثبیت شده است.»


                            عربستان متحد کلیدی آمریکا در منطقه محسوب می شود و علاوه بر ثروت نفتی خود، در حمله هوایی علیه داعش از ائتلاف آمریکا حمایت کرده است. این روابط آنقدر مهم است که باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا طی هفته جاری به منظور ادعای احترام به بازماندگان عبدالله و دیدار با شاه جدید، سفر خود به هند را کوتاه کرد.


                            آرون دیوید میلر، معاون رئیس جمهور در مرکز وودرو ویلسون در یادداشتی برای وال استریت ژورنال نوشت: «زمانیکه بحث به منافع آمریکا می رسد، تهدیدات تروریستی تنها موردی هستند که ممکن است به قیمت نفت آسیب بزند. و خیزش داعش، تجدید حیات القاعده در شبه جزیره عربستان، افزایش پناهگاه های تروریستی در یمن، عراق و سوریه بدین معنا است که آمریکا نیازمند متحدان محلی است.»


                            ماتیسن و اسمیت هر دو معتقدند نیروهای داعش برای پیشروی در عربستان سختی های زیادی در پیش خواهند داشت. اسمیت می گوید: «اگر آنها (داعش) انتقال پادشاهی در عربستان را نقطه آسیب پذیری تلقی کنند، این مسئله اشتباه بزرگ آنها خواهد بود.»


                            عربستان دارای یک ارتش آموزش دیده و یک نیروی هوایی درجه یک است. وی می گوید این کشور از سال 2003 در تضعیف افراط گرایان موفق بوده است. ضمن اینکه این کشور ساخت یک دیوار 600 مایلی را در مرز شمالی خود با عراق آغاز کرده است. بر اساس گزارش جورازلم پست این منطقه مرزی شامل پنج لایه حصارکشی، برج دیدبانی، نیروهای امنیتی دید در شب و دیگر نیروها می شود.




                            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                            نظر

                            • b-asgharne
                              عضو فعال
                              • Nov 2013
                              • 1052

                              #899
                              پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                              نقاشی: b-asgharne
                              39 ساله از تهران

                              نظر

                              • tom cruise
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 4756

                                #900
                                پاسخ : اخبار مربوط به نفت

                                در اصل توسط محمد-پ پست شده است View Post
                                مطلب بالا دو ماه قبل که همه کاهش قیمت نفت را توطئه بر علیه ایران میدانستند نوشته شد

                                از اخبار بر میاد که عربستان حداقل جلو توسعه شیل را گرفت و حتی تولید تعداد زیادی از چاههای شیل متوقف شده اینجا یک تناقض پیش میاد که اگر قیمت نفت دو باره فوران کند دو باره نفت شیل فعال میشود و این دور باطل میشود . اینجاست که داعش مانند عروسک خیمه شب بازی که هم در دست عربستان و هم در دست جنگ افروزان بین المللی و نفتخواران است به بازی در می آید و بسته به توان به کار گیری داعش توسط آنها قاعدتا باید هم شاهد فشار به قدرت جدید عربستان از طرف جنگ افروزان نفتی و هم حمله به تاسیسات نفتی عراق توسط داعش باشیم . سست شدن جنگ در کوبانی به منظور فشار داعش روی مناطق دارای تاسیسات نفتی ارزیابی میشود . هدف فعلی منهدم کردم عربستان و سپس ایران و ترکیه است همزمان آسیای مرکزی و آفریقا بخصوص مصر را به هم میریزند .
                                ایران و عربستان و ترکیه و مصر باید بجنبند و دست از اختلافات فرقه ای - مذهبی بردارند و ابتکار توسعه خاورمیانه نوین را خود بدست گیرند . سرمایه مادی و معنوی عربستان متعلق به همه ملل خاورمیانه است خود ملل خاورمیانه باید جلوی جنگ افروزان بایستند و از تنهدام کشورهای خاورمیانه جلوگیری کنند تجربه ویران شدن عراق و افغانستان و لیبی و یمن و سوریه جلوی چشمانمان است
                                تئوری توهم امیز توطئه که بجز در کشورهای کمونیست و جهان ششم و خصوصا ایران هیچ خریداری ندارد مخترعش هم جلال ال احمد است باید خانواده جلال احمد را زنده زنده بخاطر توهماتش در اتش سوزاند.
                                اول تناقضاتش را برطرف کنید بعد به خورد ملت بدهید
                                داعش دست پرورده عربستان است...
                                خط بعد داعش از طرف جنگ افروزان وظیفه دارد به عربتسان حمله کند تا نفت را بالا ببرند
                                اخرش داعش دست پرورده عربتسان بود یا نبود؟ اگر بود چرا حمله کند اگر نبود چرا نوشتید هست...
                                شرق الاوسط تحفه نیست که کسی دنبالش باشد...تا چند سال قبل نفت شل نبود میگفتند دنیا دنبال نفت ماست میخواهند چپاول کنند حالا میگویند زنده باد عربستان ...که نفت شل را زمین زد...
                                هزار سال قبل از امدن امریکا انگلیس عرب عجم ترک شیعه سنی سر هم را می بریدند و عقب افتادگیشان گردن شرق غرب ناندازند....خداوند اختلافات ریشه دار را سبب خیر بشریت قرار داده اگر اینها متحد شوند عین داعش میخواهند حمله کنند برده بگیرند...
                                در کوبانی بالای2000عملیات هوایی شده...میلیاردها دلار سلاح برای بغداد فرستاده شده در فرانسه علیه غرب بجرم جنگ با داعش عده ای کشته شدند...و چندین گروگان انگلیس یامریکایی سر بریده شدند..انوقت داعش ساخت غرب است!!!عین زمان جنگ که رسما نظام اعتراف کرد هزاران موشک از امرکیا برای فتح فاو گرفته که بدون انها فتح فاو شدنی نبود...و این اعترافات را خود سیاسیون نظام ایران هفته های قبل کردند...انموقع هم صدام را مزدور غرب دانستند...
                                جالب است خود ایران پایه اساس کل کل با عربستان است انوقت میگویند جنگ افروزان...جنگ افروزتر از کشورهای منطقه وجود ندارد
                                ان شا الله به خواست قوه الهی جنگ نفتی عربستان با ایران روس تا تمام شدن کل ذخایر ارزی طرفین (که این وظیفه تفرقه افکنی با اعراب بر عهده ایران است عین زمان جنگ که دهها میلیارد سرمایه ایران در اروپا خرج بمب موشک شد) و به زیر کشیدن شیطان بزرگ پوتین ادامه می یابد همانگونه که در 1980عربتسان افتخار سهیم بودن و نقش اساسی داشتن در فروپاشی شوروی داشت..همانگونه که عربتسان نتوانست با نفت8دلار نفت برنت را شکست دهد قادر به نابودی نفت شل نخواهد بود....
                                ملت فکر میکنند کشورهای غرب نیاز به نفت شل دارند برای رشد در حالیکه فقط برای اطمینان است وقتی نفت شل نباشد از منطقه میخرند وقتی گران شد تولید میکنند صنعت اقتصاد امرکیا قبل از نفت شل اولین بوده هست و خواهد بود کشورهای در پیت مثل روسیه چین ایران عربستان که بماند در حد سال نوری با ان فاصله دارند ....:Dهمین دو روز قبل گزارش سه ماهه پاییز شرکت اپل امد..درامد این شرکت به تنهایی از کل نفت ایران بیشتر بوده است .کشورهای متوهم مثل ایران باید ایزوله شوند تا دیگر توهم نزنند فکر کنند دنیا به نفتشان محتاج است..انهم نفتی که در خلقش هیچ دخالتی و فکری ندارند میگویند 100دلارش کم است ....اگر ایران دو هزارم درامد نفتی را در خوزستان و بوشهر معدن نفت گاز یعنی مالکان اصلی و وارث سرزمینها دارای نفت گاز خرج میکند هیچ حق ندارند بگویند کشورهای غرب بیش از دو هزارم ارزش نفت را به ما بدهند ....اگر نفتشان13دلار هزنیه دارد 20دلار هم سرشان زیاد است ....
                                آخرین ویرایش توسط tom cruise؛ 2015/02/01, 10:21.
                                https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
                                tom cruise in face book

                                نظر

                                در حال کار...
                                X