پاسخ : اخبار مربوط به نفت
به خاطر اینه که سرعت حرکت نزولی نفت گرفته شد و دیگه اینکه این تاپیک بعد از 3 آذر که اکثرا از مذاکرات ناامید شده بودند مورد توجه قرار گرفت(در واقع قیمت نفت مورد توجه قرار گرفت)
و حالا بازم مذاکرات و البته هیجانات مثل امواج آبند عامل حرکت نباشه رفته رفته موج ها ضعیفتر میشه
منتهی احساسات مجلس اینا میشه گفت تو هر کشوری هستش حالا با واکنش های متفاوت تو کره و ترکیه و اخیرا کشور خودمان بارها دیدم از فنون فول کون تاک هم استفاده می کنند.
راستش آنقدر بلند شدند و کف زدند که من هم یواش یواش داشتم دلواپس می شدم البته اونجایی که از اوبا ما تشکر می کرد دوربین حواسش بود سریع برگشت جمهوری خواها بلند نشدند دست بزنند.
به هر حال سرگرمی جالبی بود یه ساعتی تماشاش کردیم
قیمت از منطقه زرد رنگ خارج بشه تاپیک بازم رونق می گیره
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است
View Post
و حالا بازم مذاکرات و البته هیجانات مثل امواج آبند عامل حرکت نباشه رفته رفته موج ها ضعیفتر میشه
منتهی احساسات مجلس اینا میشه گفت تو هر کشوری هستش حالا با واکنش های متفاوت تو کره و ترکیه و اخیرا کشور خودمان بارها دیدم از فنون فول کون تاک هم استفاده می کنند.
راستش آنقدر بلند شدند و کف زدند که من هم یواش یواش داشتم دلواپس می شدم البته اونجایی که از اوبا ما تشکر می کرد دوربین حواسش بود سریع برگشت جمهوری خواها بلند نشدند دست بزنند.
به هر حال سرگرمی جالبی بود یه ساعتی تماشاش کردیم
قیمت از منطقه زرد رنگ خارج بشه تاپیک بازم رونق می گیره
نظر