کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
متاسفانه وقتی که نفت نزولی بود همه میگفتند آقا بورس تموم شد رفت بورس منفجر شد حتی سهامی که ربطی به نفت نداشتند همه قرمز بودند حالا که نفت مقداری بالا اومده مذاکرات هم به یه جایی رسیده بازم منفی! فکر می کنم بازار با ذره بین دنبال یه دلیل میگرده که منفی بشه.
راستی انگار حضراتی مثل صندوق نفت ، با عرضه های وحشتناک دنبال تامین نقدینگی بودند که فکر کنم دیگه حاصل شد.
معلومه بچه ها نقد کردن و حالا حقوقی با رنج کشیدن های سنگین روی بشکه های نفت قیمت رو بالا برده و داره یکه تازی میکنه ..........کلا نوسانگیرها پیاده شدن و گردن کلفت ها سوار
با گذشت چند هفته از دوره ثبات قیمت نفت و محدود شدن معاملات بهای هر بشکه طلای سیاه در سطوح ۵۵ تا ۶۰ دلار، اظهارات روز گذشته وزیر کهنه کار عربستان سعودی هر چند منجر به کاهش چند سنتی قیمت نفت شد اما با توقیف یک کشتی توسط ایران، قیمت نفت بار دیگر در بازارهای جهانی افزایش یافت...
در نفت wti اولین مقاومت و سایه اول ایچیموکو 60.70 که احتمال زیاد از اونم رد میشه و به مقاومت بعدی یعنی 62.29 است
در نفت برنت مقاومت مهم 69.27 است که سقف کانال فرضیمونم میشه
یاد یک جمله از حضرت محمد افتادم درباره موقعیت ها چون من اولین استارت نفت رو در هفته های قبل از دست دادم و وقتی شما یک موقعیت ناب رو از دست میدید خیلی باید صبر کنید که بازم یک اونجور موقعیت پیش بیاد
نظر