پاسخ : اخبار مربوط به نفت
دوست عزیز من خبر خبرگزاری مهر رو درج کردم و قصدم مقایسه با پالایشگاههای داخلی خودمان هم نبود
ظاهرا کاربر mba به مقایسه آنها با پالایشگاههای داخلی پرداخته !
البته ایشون مدعی هستند کاهش قیمت نفت باعث شده پالایشگاهها قیمت سهامشون افت کنه و وضعیت بورس اینطور بشه ، در تاپیک خکاوه اینطور بیان کردن و میگن این تقصیر دولت نیست !
در حالیکه زمانیکه شاخص بورس بعد از توافق ژنو شروع به افت کرد (از 90 هزار ) هنوز قیمت نفت سر جاش بود !
حتی زمانیکه پالایشی ها متوقف شدند هنوز قیمت نفت افت چندانی نکرده بود
تازه بازگشایی پالایشی ها 4 هزار واحد شاخص را پایین آورد که بعدشم برگشت سرجاش
در مورد سود هم همه دیدند که پالایشی ها چند سناریو اعلام کردند که در آنها اون چیزی که سود پالایشی ها رو بلعیده نرخ های تحمیلی پالایش و پخش هست !
کاهش سود پتروها با نرخ خوراک
کاهش سود معدنی ها با بهره مالکانه
کاهش سود پالایشی ها با نرخ های پالایش و پخش
کاهش سود بانکها با افزایش نرخ سود بانکی
کاهش سود و به زیان افتادن قندی ها با افزایش واردات
کاهش سود سیمانی ها به دلیل رکود در ساخت و ساز و کم تحرکی دولت با هدف پایین نشان داد تورم
و .....
برخی میگن اینا همش به دلیل کاهش قیمت نفت رخ داده ! و تقصیر دولت بی تدبیر هم نیست !!!
در اصل توسط b-asgharne پست شده است
View Post
دوست عزیز من خبر خبرگزاری مهر رو درج کردم و قصدم مقایسه با پالایشگاههای داخلی خودمان هم نبود
ظاهرا کاربر mba به مقایسه آنها با پالایشگاههای داخلی پرداخته !
البته ایشون مدعی هستند کاهش قیمت نفت باعث شده پالایشگاهها قیمت سهامشون افت کنه و وضعیت بورس اینطور بشه ، در تاپیک خکاوه اینطور بیان کردن و میگن این تقصیر دولت نیست !
در حالیکه زمانیکه شاخص بورس بعد از توافق ژنو شروع به افت کرد (از 90 هزار ) هنوز قیمت نفت سر جاش بود !
حتی زمانیکه پالایشی ها متوقف شدند هنوز قیمت نفت افت چندانی نکرده بود
تازه بازگشایی پالایشی ها 4 هزار واحد شاخص را پایین آورد که بعدشم برگشت سرجاش
در مورد سود هم همه دیدند که پالایشی ها چند سناریو اعلام کردند که در آنها اون چیزی که سود پالایشی ها رو بلعیده نرخ های تحمیلی پالایش و پخش هست !
کاهش سود پتروها با نرخ خوراک
کاهش سود معدنی ها با بهره مالکانه
کاهش سود پالایشی ها با نرخ های پالایش و پخش
کاهش سود بانکها با افزایش نرخ سود بانکی
کاهش سود و به زیان افتادن قندی ها با افزایش واردات
کاهش سود سیمانی ها به دلیل رکود در ساخت و ساز و کم تحرکی دولت با هدف پایین نشان داد تورم
و .....
برخی میگن اینا همش به دلیل کاهش قیمت نفت رخ داده ! و تقصیر دولت بی تدبیر هم نیست !!!
نظر