اخبار مربوط به نفت

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر بهرامی
    Banned
    • Jul 2013
    • 2201

پاسخ : اخبار مربوط به نفت

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
    اتفاقا وقتی رسید به این قیمتها یاد اون پست شما افتادم ،

شما نبودید اما من پیش خودم به تشخیص شما احسنت گفتم !

در تایم 4 ساعته یکی از بهترین ابزارهای کارم بولینگر و مویینگ 45 روزه است

وقتی بولینگر و میانیگن 45 روزه دقیقا روی هم باشن بهترین نقطه برای یک سل زیبا است

و چون نفت در اولویت سل قرار داره و بنیاد میگه سل بزنه اردر رو گذاشتم جایی که خط بالایی بولینگر و موینگ 45 هست...یعنی همین نقطه ای که علامت گذاشته ام

علامت های زرد رنگ رو دقت کنید...زیر مویینگ 45...سقف بولینگر و RSI تایید کرده و طبق خط روند RSI...

نقطه خروج هم کمی مانده به خط حمایتی میانی بولینگر و کمی بالاتر از میانگی های 26 و 9 یعنی 56.90

بخدا قسم آدم لذت می بره...اصلا بحث پولیش نیست فقط لذت ببریم

در تایم یک ساعته میانگین های تحرکاتی از خودشون نشون دادن که چند روزی هست ازشون دیده نشده و کمی صعود رو نشون میده اما این صعود جون دار نخواهد بود...

بابت لطفتون هم از شما و دیگر عزیزان خیلی مخلصیم

نظر

• tom cruise
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 4756

در اصل توسط tom cruise پست شده است View Post
      جالب است با اینکه از100دلار این سومین حمایت شلکی است کندل هفتگی بر خلاف دو تای قبلی به زور مثبته
      در واقع بجای اینکه هرچقدر کم میشود مثبت تر بشود شلتر شده....
      ناپلئونی کندل هفتگی برای سومین بار طی چند هفته مثبت شد به زور...هرچند دو دفعه قبلش سریع هفته بعدش منفی شده
      سقف4قلو58.5دارد به نظر بزند میتواند 63بک کند....
      ولی در ار اس ای و قیمت هر دو مقاومت دارد یک ساعته و4ساعته هم مقاومت سنگین دارد
      بعید نیست اظهارات وزیر نفت سعودی سبب این سعود دراین حمایت اخری شده باشد
      https://www.facebook.com/profile.php?id=10001066806953
      tom cruise in face book

نظر

• ahmad m
        ستاره دار(2)
        • Aug 2012
        • 968

رشد تا محدوده 65 دلار قطعی به نظر میرسه ولی با توجه به واگرایی مخفی مثبت قیمت و اندیکاتور در تایم ماهیانه منتظر نفت 85 دلاری هم باید بود.
        بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• mamadzar
          عضو فعال
          • Jul 2013
          • 396

درود به همه دوستان

کاری به بحث ندارم صرفا تایتل خبر رو که دیدم افسوس خوردم . به نظرم یکی از چیزایی که واقعا کشور ما رو عقب نگه داشته همین نگرش ماست . همیشه خودمون رو قربانی میبینیم و بقیه رو مقصر . ضرری که ما میکنیم از نادانیمونه نه از حقه کسی دیگه .
          وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• mamadzar
            عضو فعال
            • Jul 2013
            • 396

[QUOTE=امیر بهرامی;572201]بعد دو روز برگشتم و دیدم اردر سل که در 58.60 گذاشته بودم با t/p 56.90 انجام شده و 136 دلار بازده ای گرفتم

بی اندازه خوشحالم

نه بخاطر سود بخاطر تشخیص صحیح

http://www.forexfactory.com/amirbahrami#24-list[/QUOTE

خسته نباشی امیر جان

آقا از روی کنجکاوی یه نگاهی به لیست معاملاتت کردم ( با این سیستم فارکس فکتوری هم خیلی حال کردم ، ندیده بودم سایتش رو ! )

جسارتا یه چیزی رو حس کردم از روی لیست معاملاتت که نگاه کردم، گفتم بهت بگم شاید راهگشا باشه ، البته این رو بگم که نظر من صرفا یه نظر آماتوریه و بیشتر من باب تبادل نظر بیانش می کنم .

چیزی که به نظرم اومد توی پوزیشن هایی که داری میگیری نسبت ریسک به ریوارد رو خیلی بهش بها نمی دی ! یه جورایی حد سود و حد ضررت تقریبا یه اندازه اس ! البته خوب پیش بینیات خوب بوده و اکثرا درست بوده ولی به نظرم اگر این آیتم رو هم لحاظ کنی بهتر بشه .
            وقتی هوای شَهرت مطلوب نیست، داشتن خانه ای که دلتنگ حصارش نشی، نعمته، و ما شاکر به این نعمتیم.

نظر

• امیر بهرامی
              Banned
              • Jul 2013
              • 2201

[QUOTE=mamadzar;572271]
              در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Post
              بعد دو روز برگشتم و دیدم اردر سل که در 58.60 گذاشته بودم با t/p 56.90 انجام شده و 136 دلار بازده ای گرفتم

بی اندازه خوشحالم

نه بخاطر سود بخاطر تشخیص صحیح

http://www.forexfactory.com/amirbahrami#24-list[/QUOTE

خسته نباشی امیر جان

آقا از روی کنجکاوی یه نگاهی به لیست معاملاتت کردم ( با این سیستم فارکس فکتوری هم خیلی حال کردم ، ندیده بودم سایتش رو ! )

جسارتا یه چیزی رو حس کردم از روی لیست معاملاتت که نگاه کردم، گفتم بهت بگم شاید راهگشا باشه ، البته این رو بگم که نظر من صرفا یه نظر آماتوریه و بیشتر من باب تبادل نظر بیانش می کنم .

چیزی که به نظرم اومد توی پوزیشن هایی که داری میگیری نسبت ریسک به ریوارد رو خیلی بهش بها نمی دی ! یه جورایی حد سود و حد ضررت تقریبا یه اندازه اس ! البته خوب پیش بینیات خوب بوده و اکثرا درست بوده ولی به نظرم اگر این آیتم رو هم لحاظ کنی بهتر بشه .
              آره متاسفانه

شما درست میگید...

وقتی بهش فکر کردم دیدم نقطه ورود درسته که میتونه این نسبت رو درست کنه...

بزارید در سهام مثال بزنم که بهتر درک کنیم:

مثلا یک نفر وساپا رو در نقطه حمایتی 105 خرید میزنه و حد ضررش رو 95 هست و حد سودش در 140

این فرد به مراتب از فردی که روی 125 میخره و حد ضرر رو مجبور است روی شکست 95 بزاره و حد سود رو 140 در حاشیه امن تری قرار داره و خیلی کمتر مجبور صبر کنه...

امیدوارم لبه های معاملاتی خوبی داشته باشیم تا از هر لحاظ موفق باشیم...ممنون

نظر

• PETROLEUM
                Banned
                • May 2014
                • 853

در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post
                [/CENTER]

درود به همه دوستان

کاری به بحث ندارم صرفا تایتل خبر رو که دیدم افسوس خوردم . به نظرم یکی از چیزایی که واقعا کشور ما رو عقب نگه داشته همین نگرش ماست . همیشه خودمون رو قربانی میبینیم و بقیه رو مقصر . ضرری که ما میکنیم از نادانیمونه نه از حقه کسی دیگه .
                افسوس خوردن نداره :: یک حساب دودوتا چهارتا هست :: یک فاز پارس جنوبی رو راه انداخت توتال ولی چقدر ضرر زد بعدش ؟ خیلی محاسبه ساده ای هست ! سهم خودش رو از میعانات برداشت طبق قرارداد بیع متقابل :: بعدش هم که از یک لایه مهم زمین شناسی برداشت نکرد (که ضرر این کار برای ایران هست) :: خسارتهای دیگری هم شرکت Total به ایران زد که ناچارم بیشتر اشاره کنم
                توی مخزن سیری تاحیه A بعد از تزریق آب توسط همین شرکت حرامزاده Total ، تولید نفت کاهش یافت بجای آنکه زیاد شود ! ::: توی میدان دریایی بلال ، تمام تجهیزاتی که زیرنظر همین شرکت Total Fina Elf راه اندازی شد ، بعد از مدتی بدلیل سولفید هیدروژن بالا غیرقابل مصرف شد :: فاصله مشعل این سکو تا محوطه مسکونی را هم بروید بررسی کنید چقدر هست :: این حداقل گندکاریهایی هست که از Total سراغ دارم :: بماند که چقدر به مقامات وزارتی زمان ژنرال ! رشوه دادند (پرونده مهدی هاشمی) و حتی در خود فرانسه نیز محکوم شدند :: منتها کریستف دومارژی رئیس شرکت توتال در یک حادثه مشکوک در چند ماه قبل در مسکو دچار حادثه شد و کشته شد
                یکی از چیزهایی که ما رو عقب نگه داشت این بود که مثل مردم ژاپن کار نکردیم و فقط به فکر مفتخوری از شرکتهای خارجی شدیم !
                بحث سر این هست که وزارت نفت هم در این مورد (عدم برداشت از یکی از لایه های پارس جنوبی ) سکوت کرده !

نظر

• mamadzar
                  عضو فعال
                  • Jul 2013
                  • 396

[QUOTE=امیر بهرامی;572274]
                  در اصل توسط mamadzar پست شده است View Post

آره متاسفانه

شما درست میگید...

وقتی بهش فکر کردم دیدم نقطه ورود درسته که میتونه این نسبت رو درست کنه...

بزارید در سهام مثال بزنم که بهتر درک کنیم:

مثلا یک نفر وساپا رو در نقطه حمایتی 105 خرید میزنه و حد ضررش رو 95 هست و حد سودش در 140

این فرد به مراتب از فردی که روی 125 میخره و حد ضرر رو مجبور است روی شکست 95 بزاره و حد سود رو 140 در حاشیه امن تری قرار داره و خیلی کمتر مجبور صبر کنه...

امیدوارم لبه های معاملاتی خوبی داشته باشیم تا از هر لحاظ موفق باشیم...ممنون

دقیقا نقطه وروده که تایین کننده است . اولین آیتمی که به نظرم باید برای نقطه ورود بررسی بشه هم همین نسبت ریسک به ریواردشه .

البته در مورد مثالی که زدید بنا به شرایط ممکنه اوضاع متفاوت باشه، مثلا کسی که در 120 وارد شده بنا به دلیلی حد ضررش 110 باشه ( صرفا جهت مثال عرض می کنم )

در کل متوجه منظورتون شدم و دقیقا منظور منم از بیان این مطلب همین بود .

موفق باشی امیر جان
                  ( توی پرانتز :D : حساب ریل باز کردی امیر خان ؟! یه فعلا طبق برنامه دمو کار می کنی ؟ )

نظر

• mamadzar
                    عضو فعال
                    • Jul 2013
                    • 396

در اصل توسط PETROLEUM پست شده است View Post
                    افسوس خوردن نداره :: یک حساب دودوتا چهارتا هست :: یک فاز پارس جنوبی رو راه انداخت توتال ولی چقدر ضرر زد بعدش ؟ خیلی محاسبه ساده ای هست ! سهم خودش رو از میعانات برداشت طبق قرارداد بیع متقابل :: بعدش هم که از یک لایه مهم زمین شناسی برداشت نکرد (که ضرر این کار برای ایران هست) :: خسارتهای دیگری هم شرکت Total به ایران زد که ناچارم بیشتر اشاره کنم
                    توی مخزن سیری تاحیه A بعد از تزریق آب توسط همین شرکت حرامزاده Total ، تولید نفت کاهش یافت بجای آنکه زیاد شود ! ::: توی میدان دریایی بلال ، تمام تجهیزاتی که زیرنظر همین شرکت Total Fina Elf راه اندازی شد ، بعد از مدتی بدلیل سولفید هیدروژن بالا غیرقابل مصرف شد :: فاصله مشعل این سکو تا محوطه مسکونی را هم بروید بررسی کنید چقدر هست :: این حداقل گندکاریهایی هست که از Total سراغ دارم :: بماند که چقدر به مقامات وزارتی زمان ژنرال ! رشوه دادند (پرونده مهدی هاشمی) و حتی در خود فرانسه نیز محکوم شدند :: منتها کریستف دومارژی رئیس شرکت توتال در یک حادثه مشکوک در چند ماه قبل در مسکو دچار حادثه شد و کشته شد
                    یکی از چیزهایی که ما رو عقب نگه داشت این بود که مثل مردم ژاپن کار نکردیم و فقط به فکر مفتخوری از شرکتهای خارجی شدیم !
                    بحث سر این هست که وزارت نفت هم در این مورد (عدم برداشت از یکی از لایه های پارس جنوبی ) سکوت کرده !

دوست عزیز پست من رو خوندید ؟!! من از شرکت توتال دفاع نکردم ، من میگم راه پیشرفت اینه که کلاهمونو بگیریم باد نبره نه وقتی که باد بردش شروع کنیم به فحش دادن زمین و زمان !! مخاطبمم هم شما نبودی ، کسی بود که خبر رو در خبرگزاری قرار داده !
                    آخرین ویرایش توسط mamadzar؛ 2014/12/20, 02:12.

نظر

• Vishkia
                      عضو عادی
                      • Oct 2014
                      • 205

نفت 58 دلار
                      بازار خوبه امروز[emoji4]

نظر

• ایرج اکبری
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 10934

| تاریخ خبر: 30/09/1393 | ساعت: 9:37|
                        معاون امور بین الملل وبازرگانی وزیر نفت:

صنعت نفت خود را برای روزهای پس از تحریم آماده کند
                        تهران - ایرنا - معاون امور بین الملل وبازرگانی وزیر نفت با بیان آنکه صنعت نفت باید خود را برای برداشته شدن تحریم علیه این صنعت آماده کند، گفت: سیاست و برنامه دولت تدبیر و امید و آقای وزیر اجرای برنامه های صنعت نفت، حتی در شرایط تحریم است.
                        صنعت نفت خود را برای روزهای پس از تحریم آماده کند
                        به گزارش ایرنا از روابط عمومی وزارت نفت، امیرحسین زمانی نیا در مراسم معارفه خود که با حضور وزیر نفت برگزار شد، با اشاره به اینکه صنعت نفت ایران با تحریم ها خو گرفته است، افزود: صنعت نفت نقش مهمی در پیروزی انقلاب اسلامی داشته و آمریکایی ها با شناخت از این صنعت آن را در فهرست تحریم ها قرار دادند.

وی با اشاره به اینکه با وجود تحریم ها علیه صنعت نفت در ٣٥ سال گذشته، این صنعت همچنان نقش کلیدی دراقتصاد و امنیت ملی دارد، افزود: صنعت نفت با وجود تحریم ها و مشکلات فراوان توانسته است با حمایت کارکنان سختکوش خود چرخهای این صنعت را بچرخاند و آن را سرپا نگه دارد.

زمانی نیا، در کارنامه خود معاونت پژوهش های روابط بین الملل مرکز تحقیقات استراتژیک مجمع تشخیص مصلحت نظام، مدیریت کل سیاسی و بین الملل وزارت امور خارجه و سفارت ایران را در مالزی دارد و از مدیران ارشد دفتر ایران در سازمان ملل در دوره کمال خرازی بود. او هم اکنون عضو تیم مذاکره کننده هسته ای ایران نیزهست.
                        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• "heydar"
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 7493

اینها شوی تبلیغاتی است ..در منظر عموم میگوید صنعت نفت خود را آماده کند!!!!!

نظر

• negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

در اصل توسط "heydar" پست شده است View Post
                            اینها شوی تبلیغاتی است ..در منظر عموم میگوید صنعت نفت خود را آماده کند!!!!!
                            بله آماده کند برای فروش نفت 40-50 دلاری !

کاهش قیمت نفت خودش بدتر از تحریم است !

نظر

• PETROLEUM
                              Banned
                              • May 2014
                              • 853

ژنرال فرمودند که نفت گران تهدید است !!!
                              میگن خصلت آدمهای دروغگو و رذل ، این هست که فراموشکار هم هستند ::: چند روز قبل هم اومد گفت ، تفکر حامی داعش ، دنبال کاهش قیمت نفت هست !!!

نظر

• لولی بربط زن
                                عضو فعال
                                • Nov 2013
                                • 1862

نفت 10 دلاری زمان خاتمی منفعت بیشتری داشت تا نفت 140 دلار مموتی. درسته قیمت نفت مهمه اما مهمتر اینه چه کسی چطوری ازش استفاده کنه. درسته که این دولت سیاست اقتصادی مشخصی نداره و فعلا با انقباض داره پیش میره اما نظام بزودی ناچاره تکلیف خودشو با این نفت مشخص کنه. موضوع فراتر از دولته. فراموش نشه که محمد خامنه ای بالای 20 ساله که کلید فروش و درامدهای نفتی دستشه. کسی که مخالف هاشمیه. پس موضوع نفت موضوع نظامه و نه فقط دولت.
                                ای لولی بربط زن ! تو مست تری یا من ................ ای پیش چو تو مستی، افسون من افسانه ( مولانا )

نظر

در حال کار...
                                X