اخبار مربوط به نفت
Collapse
X
-
Honesty is the best policy
نظر
-
پاسخ : اخبار مربوط به نفت
خوبه اینجا یک اعترافی کنم...
من در 10 روز 28 درصد بازدهی در نفت گرفتم
دیشب تمام این 28 درصد رو از دست دادم...
یک هفته کامل معاملات رو تعطیل میکنم و برای نوشتن یک ضوابط و قوانین مشخص برای ترید دارم تلاش می کنم...
خیلی احتیاط کنید این بازار نفت شوخی پوخی نداره
به شدت اعصابم خورد بود در دقایق اوایل...آخه لعنتی 2 دلار رشد در 20 دقیقه؟
خلاصه عرض کنم دیشب ساعت 1 رفته بودم تو پارک تخمه میشکستم نوحه میخوندم laughingsmiley
نظر
-
در اصل توسط امیر بهرامی پست شده است View Postخوبه اینجا یک اعترافی کنم...
یک هفته کامل معاملات رو تعطیل میکنم و برای نوشتن یک ضوابط و قوانین مشخص برای ترید دارم تلاش می کنم...
خلاصه عرض کنم دیشب ساعت 1 رفته بودم تو پارک تخمه میشکستم نوحه میخوندم laughingsmiley
نظر
-
در اصل توسط madio پست شده است View Postیکی از جذابترین متن های بود که تو چند سال اخیر خونده بودم
تو پارک قدم می زدم بین خطوط پیاده رو راه می رفتم
داد می زدم عزیزان این یک کاناله
که قیمت داره بین این کانال حرکت می کنه...قیمت کیه؟ خودمم
بعد راه مارپیچ شد داد می زدم به این میگن بولینگگگگگگگر
بولینگر کارش اینه که بین دوتا پوشه قیمت رو هدایت می کنه...اما گاهی اوقات قیمت هم مثل آدما در بولینگر خر میشن و از داخل چمن ها راه میرن و از خطوط جدول پارک میزنن بیروننننننن
سر راه پله ها رو داریم
چقدر شبیه مووینگ های ایچیموکو هستند
به خصوص 26 روزه پله پله ای شده
رد شدن از اینا نیروی قیمت رو میگرن...که قیمتم خودمم
اگر نتونم رد بشم خسته میشم بر می گردم اول پارک
وسط پارک داد می زدم تنکانسن مادر چرا بابا کیجونسن دیر کرده
بابابزرگ کیچو اسپن هم که پیر آدمو دغ میده همیشه 26 روز عقبه
/:.yead.:/
laughingsmiley
نظر
-
در اصل توسط negarminavi پست شده است View Postتوی این یکسال اخیر مشکل بازار ما قیمت نفت بوده واقعا؟؟؟
پارسال همین موقع که قیمت نفت سرجاش بود و افت 50 درصدی نداشت چرا یهو 600 میلیارد تومان فقط در یک روز از بازار رفت و پارک شد؟
نرخ سود بانکی که بالا رفت به قیمت نفت ربطی داره؟؟
نرخ خوراک پتروشیمی و بهره مالکانه برای محدود کردن سود پتروها و معدنی ها یا ماجرای پالایشی ها به قیمت نفت ربط داره؟
حالا پتروها و معدنی ها مشکل قیمت گذاری و خوراک و این چیزها رو داشتند، دولت با کارخانه های سیمان که این مشکلات رو نداشتن چه کرد؟ دستور دادن تعطیل کنید !
نظر
-
خلاصه عرض کنم دیشب ساعت 1 رفته بودم تو پارک تخمه میشکستم نوحه میخوندم laughingsmileyپست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
خلاصه عرض کنم دیشب ساعت 1 رفته بودم تو پارک تخمه میشکستم نوحه میخوندم laughingsmileyHonesty is the best policy
نظر
-
خلاصه عرض کنم دیشب ساعت 1 رفته بودم تو پارک تخمه میشکستم نوحه میخوندم laughingsmileyهیچ تمدنی از بیرون مغلوب نخواهد شد , مگر آنکه از درون نابود شده باشد !...ویل دورانت
نظر
-
کمتر کسی دیدم ضررهاش و اعتراف کنه
صداقت سالهاست که از کشور ما در تمامی سطوح از بین رفته
بیخود نیست که کورش کبیر از خدا خواسته کشورش را از دروغ و خشکسالی و ..... یکی شو فراموش کردم حفظ کنه
آفرین
ای کاش ما هم حداقل با خودمون صادق باشیم
انشاله که در معاملات بعدی چند برابر جبران بشه.
نظر
-
ممنون بابت لطف عزیزان...اگر نبسته بودیم درسته الان تو سود بودم ولی خب عقل می گفت پسر ببند... /:.wacsmiley.:/
دارم قوانین معاملاتیم رو می نویسم...میخوام یک تاپیک جدا باز کنم
این گوشی تو دستم می لرزید موقع بستن معامله( s3) laughingsmiley
نشریه آمریکایی راست گفت...امسال نفت نوسان می کنه مثل پلنگ...
نفت خر است /:.yead.:/
نظر
-
کاهش قیمت نفت در بودجه94 به 40 دلار
۲۵ دی ۱۳۹۳ - ۱۴:۳۱
فرارو- وزیر امور اقتصاد و دارایی با اشاره به ارائه لایحه بودجه امسال بر مبنای نفت 72 دلاری به مجلس گفت: «با در نظر گرفتن شرایط جدید در نظر داریم قیمت نفت را به 40 دلار تغییر دهیم و بازتنظیم کنیم.»
علی طیب نیا امروز - پنجشنبه - در دیدار با مراجع تقلید در قم با اشاره به کاهش قیمت نفت و آثار تحریم ها، اظهار کرد: «باید تصمیمات منطقی منطبق بر اقتصاد مقاومتی گرفته شود.»
او کاهش وابستگی به نفت را راه نجات اقتصاد ایران دانست و ادامه داد:«با توجه به وضعیت پیشآمده و فشارهایی که دشمن برای به زانو در آوردن ایران اسلامی پیش گرفته، قیمت فروش نفت با کاهش چشمگیری روبرو شده و به 40 دلار رسیده است.»
وزیر امور اقتصاد و دارایی با بیان اینکه 17 ماه از عمر دولت یازدهم می گذرد و تلاش شده تا تحریم ها که مشکلات جدی برای کشور به وجود آورده بود، مدیریت شود، گفت: «امروز نیازمند وحدت و همدلی هستیم و اختلاف قوا خواست دشمن است.»
میزان درآمد پیش بینی شده از محل درآمد نفت در لایحه بودجه سال آینده ۷۱ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شده است اما با کاهش شدید قیمت نفت دولت ناچار است تا از میزان هزینه های جاری خود بکاهد و حجم پروژ های عمرانی خود را نیز کم کند.
قیمت نفت در بودجه امسال ۱۰۰ دلار در هر بشکه پیش بینی شده بود و با وجود این که در نیمه اول سال قیمت نفت بالا بوده، انتظار می رود میزان کسری بودجه نفتی چندان زیاد نباشد با این حال محمدباقر نوبخت سخنگوی دولت پیشتر گفته بود که تا پایان سال ۳۱ هزار میلیارد تومان کسری بودجه خواهیم داشت.لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین
نظر
-
من حدودا 8 سال پیش سر دلار ین اتفاقی به مراتب بدتر برام افتاد البته الان شکر می کنم که اون تجربه من و تا حدودی بیمه کرد
ولی مطلبی مهمتر اینکه کلا تو همه بازارها مدیریت ریسک در همه حال واجبه و اگر حالا اتفاقی خلاف میلمون افتاد به خودتون فشار نیارید اینکه میگن خدای نکرده سلامتی مون تو خطر می افته رو جدی بگیرید
چند روز پیش بعد از یک سری آزمایشات متوجه شدم مشکل جدی پیدا کردم و به زودی باید برم آنژیو ......
لطفا مواظب سلامتی خودتان باشید
نظر
نظر