کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
فعلا خودروییها در تایید و تکذیب افزایش نرخ گیر کردن و از دو طرف میکشن تا ببینیم چی پیش میاد به همین علت گروه خودرویی فعلا روند ساید و نوسانی دارند که بنظر جالب نیست ..
خرید در منفی مناسبتر است مقاومت 250 سهم سنگین است..
موفق باشید ...
درود مجدد
منفی امروز ثتران پولبک به خط رود شکسته شده بود و فرصت خرید /:.grlim:./
اهداف احتمالی 280 و 335
همچننین توریل هم خوب مقاومت خودشو در پرایس و RSI شکست و در روند صعودی قرار گرفت بنظر در 3 از 3 از (5) هستیم اهداف هم که همان فیبوهای قرمز هست/.:blushsmiley:./
قبلا حوالی 700 در سایت پیشنهاد به خرید داده بودم تقریبا 100 تومن پایینتر .
جناب محلوجی سلام.دیدم اینجا موج شماری هم روی سهمها انجام میدین گفتم چند تا سوال بپرسم:
من تازه دارم موج شماری یاد میگیرم،واسه همین اگه سوالام آماتوریه ازتون عذر میخوام: 1-نقطه ی صفر رو چطوری باید پیداکنیم؟
2-این درسته:w3=162%w2 Or 200%w2 Or 262%w2؟اگه درسته سوالم اینجاست:مگه موج 2 نزولی و موج 3 صعودی نیست؟پس چطوری این نسبت رو باید اندازه بگیریم وبه کجا اضافه کنیم تا حدود موج3 بدست بیاد؟(اگه زحمتی نیست با یه نمودار توضیح بدین)
3-این چی؟درسته:w3=100%w1 Or 162%w1 Or 262%w1؟اگه درسته سوالم اینه که :مثلا برای w3=162%w1این مقدار رو از نقطه صفر باید اندازه بگیریم یا از 1؟بعدش این مقدار رو باید به جایی که موج2 تموم میشه اضافه کنیم؟
4-ویژگی های abc چیه؟منظورم اینه که توی صعود تشکیل میشه یا نزول ؟اندازه امواج چجوری باید باشه ؟.... دومین و سومین سوال اساسی ترین مشکل منه
اوه اوه چقدر زیاد شد،شرمنده
ببخشید مزاحم میشم
با تشکر و سپاس فراوان
با سلام
استاد نظری هم راجع به شکربن و حفارس لطف کنید ... ممنون از زحماتتون /:.Heart.:/
درود
شکربن دو مقاومت مهم در 280 و 300 داره در صورت گذر روند صعودی میشه
حفارس حمایت 160 از دست بده خروج مناسب تره ..
نگاهی به شاخص ساختمانی
بنظر شاخص انبوه سازی در این سناریو یک سیکل 8 موجه را تکمیل کرده است، 5 موجه ایمپالس و 3 موج زیگزاک ...
فعلا با تارگتهای بالا در این سناریو کاری نیست چرا که هنوز تایید نشده در موج 3 هستیم
لذا با شکست خط روند نزولی میان مدت در 700 و تثبیت شاخص ساختمانی در روند صعودی فعلی قرار میگیرد که انتظار میره بین 1 الی 3 ماه آینده به اهداف احتمالی 885 و 966 برسد .
تارگت احتمالی 1047 حوالی 4 الی 5 ماه آینده در دسترس خواهد بود.
موفق باشید ...
آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2014/08/13, 12:12.
جناب محلوجی سلام.دیدم اینجا موج شماری هم روی سهمها انجام میدین گفتم چند تا سوال بپرسم:
من تازه دارم موج شماری یاد میگیرم،واسه همین اگه سوالام آماتوریه ازتون عذر میخوام: 1-نقطه ی صفر رو چطوری باید پیداکنیم؟
2-این درسته:w3=162%w2 Or 200%w2 Or 262%w2؟اگه درسته سوالم اینجاست:مگه موج 2 نزولی و موج 3 صعودی نیست؟پس چطوری این نسبت رو باید اندازه بگیریم وبه کجا اضافه کنیم تا حدود موج3 بدست بیاد؟(اگه زحمتی نیست با یه نمودار توضیح بدین)
3-این چی؟درسته:w3=100%w1 Or 162%w1 Or 262%w1؟اگه درسته سوالم اینه که :مثلا برای w3=162%w1این مقدار رو از نقطه صفر باید اندازه بگیریم یا از 1؟بعدش این مقدار رو باید به جایی که موج2 تموم میشه اضافه کنیم؟
4-ویژگی های abc چیه؟منظورم اینه که توی صعود تشکیل میشه یا نزول ؟اندازه امواج چجوری باید باشه ؟.... دومین و سومین سوال اساسی ترین مشکل منه
اوه اوه چقدر زیاد شد،شرمنده
ببخشید مزاحم میشم
با تشکر و سپاس فراوان
درود
1- آخرین پیوت ماژور (کف یا سقف) در تایم هفتگی
سوال 2 و 3
برای بدست آوردن سقف 3 از همان مقادیری که در صفحه اول تاپیک گذاشتم و زیرش خط قرمز کشیدم استفاده کنید
اکستنشن 161.8 و 262.8 % موج 1 برای 3 معمولی و 425% برای 3 اکستندد شده هر چند امکان دارد در برخی موارد 3 گسترده تر شود که سعی کنید از زیر موج های تشکیل شده بعدی برای پیدا کردن اهداف استفاده کنید .
برای رسم فیبوها از داینامیک تریدر استفاده کنید اول از منوی فیبو APP W3 W1 را انتخاب کنید و به ترتیب از نقطه شروع انتهای 1 و انتهای 2 برای برای پیدا کردن PRZ 3 استفاده کنید.
از منوی فیبو اکستنشن W3 W2 انتخاب کنید و از انتهای 1 به صفر رسم کنید.
4- بله در هر دو ترند و کانتر ترند تشکیل میشه،
بحث اندازه گیری امواج طولانیست و اگر به آموزش همه مواردی که خواسته اید کامل بپردازم باید از اول شروع به آموزش کنم که قبلا همه این موارد در جزوه آموزشی که 10 ماه نگارشش زمان برد، آمده است ...
محال است آدمی چیزی را بدست آورد که خود هرگز آنرا نبخشیده باشد ، پس عشقی در حد کمال ببخش تا عشقی در حد محال بدست آری .
با تشکر از زحمات بیدریغ شما.
درود بر شما
ما موظفیم برای رفع گرفتاریهای خود تلاش کنیم؛ ولی بدانیم راه رفع گرفتاریها فقط تلاش مستقیم برای برداشتن آن گرفتاری نیست. گاه برآوردن حاجت دیگران و گره از کار دیگران گشودن، صدها گره از زندگی ما را باز میکند.
اینکه جدیدا برخی شدن فروشنده های تحلیلهایشان !!! که همه را مدیون سال گذشته و اون صعودهاي فضايي هستن! مرا وادار به ایجاد تاپیک کرد ...
موفق باشید ..
آخرین ویرایش توسط شاهین محلوجی؛ 2014/08/14, 12:04.
در اصل خود آقای محلوجی باید به این موضوع رسیدگی کنن ولی با خودم میگم شاید نمیخوان بعضی دوستان ناراحت بشن
اینجوری که بعضی ها میان و تحلیل سهام مختلفو میپرسن اگه ایشون بخواد همه را جواب بده، فک کنم باید تحلیل همه 300-400 تا سهم مختلفو هر روز بذاره!
دوستان کمی مراعات کنن بذارن تاپیک را آقای محلوجی هدایت کنن!!!!!!!!!!!
به هرحال از همه عذر میخوام.هدف ناراحتی یا حتی فضولی نیست! تا خود ایشون چی تصمیم بگیرن
من یک مبتدی ام! نمودارها فقط برای دریافت نظر دوستان و اساتید می باشد و ملاک ترید خودم هم تا اطلاع ثانوی نیست/.:blinksmiley.:/
سلام وصبح جمعه همه دوستان بخیر وشادی..................در جای خوندم که ارزش روز جمعه بیشتر از روز عید فطر وعید قربان نزد خداوند است. خوب بریم سراق تحلیل خگستر از منظر امواج..............تایم مونتلی
خگستر آتیش زیر خاکستر.....................تا600-700جای رشد داره -موج شماری قرمز مونتلی-موج شماری زرد ویکلی- موج شماری سفید دیلی.................خرید در این قیمتها اوکازیون میباشد.........این سهم خودروای نسبت به همگروهای بزرگش زودتر به هدف خودش خواهد رسید.
نظر