کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
ضمن تشکر از تایپیک پربارتان ممنون میشم تحلیلی از ونفت داشته باشید.
بنظر سهم رشد شارپی از 160 تا 260 داشته و اکثر اندیکاتورها نشان از اصلاح سهم تا محدوده بین 230 و 240 را میده از طرفی هم از مقاومت 255 بگذره تا حوالی 300 میتونه بره تکنیکالی
در اصل خود آقای محلوجی باید به این موضوع رسیدگی کنن ولی با خودم میگم شاید نمیخوان بعضی دوستان ناراحت بشن
اینجوری که بعضی ها میان و تحلیل سهام مختلفو میپرسن اگه ایشون بخواد همه را جواب بده، فک کنم باید تحلیل همه 300-400 تا سهم مختلفو هر روز بذاره!
دوستان کمی مراعات کنن بذارن تاپیک را آقای محلوجی هدایت کنن!!!!!!!!!!!
به هرحال از همه عذر میخوام.هدف ناراحتی یا حتی فضولی نیست! تا خود ایشون چی تصمیم بگیرن
درود بر شما
موردی نیست سوالی پرسیده شود ولی در واقع تاپیک راه اندازی شده که همه دوستان در بحث موج شماری و الگوهای هارمونیک سهام شرکت کنند یعنی تحلیلها به اشتراک گذاشته شود و این مورد به تنهای به دوش بنده نباشه .
پیشاپیش ار دوستانیکه در تاپیک مشارکت میکنند متشکرم...
بنظر سهم در موج 3 بزرگ و احتمالی خود است و فعلا در زیر موج 3 از 3 از (3) احتمالی هستیم، اهداف معقول فعلی هم که فیبوهای قرمز رنگ هستن الگوی کلاسیک سرشانه کف هم در سهم تشکیل شده ...
سلام جناب محلوجی با تشکر ازشما اگه لطف کنین ویه بررسی روی فایرا داشته باشین ممنون میشم بنده بجهت یک خبر رانتی تقریبا روی فایرا تکسهم شدم اگه تایید میکنین دوستان هم منتفع شوند
سلام جناب محلوجی با تشکر ازشما اگه لطف کنین ویه بررسی روی فایرا داشته باشین ممنون میشم بنده بجهت یک خبر رانتی تقریبا روی فایرا تکسهم شدم اگه تایید میکنین دوستان هم منتفع شوند
درود
بنظر کف قیمتی فایرا 410 و مقاومت سهم 460 که در صورت گذر هدف کوتاه مدت 500
نظر