در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )
Collapse
X
-
/:.Heart.:/[B]خدایا چنان کن سرانجام کار.....تو خشنود باشی و من رستگار...[/B]/:.Heart.:/
-
در اصل توسط purpleayaa پست شده است View Postسید منظورم الان نبود اما به هر حال 100 سال دیگه هم اون روز بیاد من میخوام تکلیف سهامدارارو بدونم همین !
شركتي كه 100 سال زمان داشته باشد و قبل از وقوع حادثه فكر چاره نباشد خالص ارزش فعليش برابر با صفره! يعني همين الان بايد نابود بشه :D
اين مثال شما شبيه اين قضيست كه كوتاه مدتي هاي بازار هميشه در پاسخ ديد بلندمدت در سهامداري مي فرمايند: در بلندمدت همه ما ميميريم! حالا اينم همون سبكه. اولا هنوز خيلي از قسمت هاي ايران اكتشاف كامل انجام نشده ثانيا تا 100 سال ديگه احتمالا انقدر جهان تغير كرده كه سبك كسب و كارها كلا زير و رو شده و خيلي از صنايع فعلي اون زمان وجود نخواهند داشت مثل پالايشگاه، معادن و....إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
نایب رئیس انجمن سنگ آهن در گفتوگو با فارس:
عوارض صادرات سنگ آهن مصوب نشده است/ بررسی آزادسازی قیمت برای واحدهای جدید فولادی
نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان سنگ آهن با بیان اینکه دریافت عوارض صادرات سنگ آهن در حال بررسی است و هنوز مصوب و ابلاغ نشده است، گفت: آزادسازی قیمت سنگ آهن برای واحدهای جدید فولادی از سوی وزارت صنعت در حال بررسی است.
Tweet
پروا سلطانی در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، اظهار داشت: در حال حاضر واحدهای تولیدکننده سنگ آهن، این محصول را با قیمت تعیین شده از سوی ایمیدرو به واحدهای فولادی عرضه میکنند.
وی ادامه داد: در عین حال، مازاد تولید این واحدها نیز در بورس عرضه میشود که قیمت آن متناسب با قیمتهای جهانی تعیین میشود.
وی افزود: ایمیدرو به واحدهای سنگ آهن اجازه داده تا مازاد تولید خود را بر اساس میزان عرضه و تقاضا در بورس عرضه کنند که طبق آمار گمرک در سال گذشته حدود 20 میلیون تن مازاد سنگ آهن در کشور داشتیم.
سلطانی با اشاره به اجرای طرحهای جدید فولادی در کشور، گفت: از وزارت صنعت خواستهایم تا تضمینی برای عرضه سنگ آهن با قیمت مصوب به مجریان این واحدها داده نشود و اجازه بدهند تا این واحدهای فولادی از طریق خرید سنگ آهن با نرخ آزاد بتوانند با یکدیگر رقابت کنند.
وی تصریح کرد: موضوع آزادسازی قیمت سنگ آهن برای واحدهای جدید فولادی توسط وزارت صنعت در حال بررسی است که علائم مثبتی در این مورد وجود دارد، ولی هنوز پاسخ قطعی به ما داده نشده است.
* عوارض سنگ آهن هنوز قطعی نشده است
وی در مورد وضع عوارض صادرات سنگ آهن نیز گفت: این مسئله در وزارت صنعت در حال بررسی است و هنوز چیزی مصوب و ابلاغ نشده است.
نایب رئیس انجمن سنگ آهن با بیان اینکه وضع عوارض صادرات باعث از بین رفتن مزیت رقابت ایران در بازارهای جهانی میشود، گفت: برای جلوگیری از وضع این عوارض با وزارت صنعت مذاکره کردهایم و مسئولان این وزارتخانه نیز به ما قول دادهاند که در این مورد بررسیهای کارشناسی صورت گیرد.
وی تأکید کرد: مسئولان وزارت صنعت هنوز چیزی را در این خصوص مصوب نکردهاند.
* افزایش بهره مالکانه به شرط واقعی سازی پروانههای بهرهبرداری
وی در مورد افزایش بهره مالکانه معادن در بودجه 93 نیز گفت: اگر رشد بهره مالکانه به معنی واقعی شدن پروانه بهرهبرداری معادن باشد، منطقی خواهد بود.
سلطانی ادامه داد: به عنوان مثال ممکن است امکان برداشت یک میلیون تن سنگ آهن از یک معدن در سال وجود داشته باشد، ولی وزارت صنعت تنها برای برداشت 100 هزار تن آن، مجوز صادر کرده است که اگر این مجوزها اصلاح و پرانههای بهرهبرداری واقعی شوند، توان معدنکاران برای برداشت، بیشتر میشود و رشد حقوق مالکانه منطقی خواهد بود.
به گفته وی، 14 درصد از معادن سنگ آهن کشور در اختیار بخش خصوصی و 86 درصد در اختیار دولت است.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
جناب اکبری بادرودفراوان بابت زحمات جنابعالی یک سوال آیاصورت های مالی 6 ماهه حسابرسی شده رادیده اید؟می دانیدمارجین فروش گندله درEPS شرکت چقدراست؟به صفحه آخرنگاهی بیندازیدبدنیست!!!!!!!!!
نظر
-
[B]با سلام مقدار فروش نسبت به 6 ماهه اول 20 درصد افزایش ولی نرخ فروش نسبت به 6 ماهه اول 2 برابر شده و شما 23 درصد را ضربدر نرخ فروش فولاد فخوزستان 1500 تومان کنید مارچین به دست می اید با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
شایعات و شنیده های بازار امروز -1
گفته شده از پروژه گهر زمين خبر مي رسد كه اين شركت در بهار سال آينده پروژه كنسانتره سازي خود را كامل به بهره برداري مي رساند . اثرات اين مهم براي سنگ آهن گل گهر و توسعه معادن و فلزات در سود سال 1393 این دو شرکت قابل توجه خواهد بود.امری که میتواند رشد قیمتی صعودی بیش از پیش کگل و ومعادن را در پی داشته باشد.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
به گزارش پرشین تحلیل و به نقل از آی آر استیل، آخرین موجودی سنگ آهن بنادر چین با 975 هزلار تن کاهش به 83 میلیون و 840 هزار تن رسیده که نسبت به یک هفته قبل 15/1 درصد افت داشته است. آخرین شاخص قیمت سنگ آهن خلوص 62 درصد استیل ایندکس با 3 دلار افت به 135 دلار هر تن سی اف آر رسیده و سنگ آهن خلوص 58 درصد نیز با همین میزان افت 122 دلار هر تن سی اف آر چین ثبت شده است. یک هفته اخیر خریداران چینی در بازار سنگ آهن فعالیتی نداشته اند و حجم معاملات ناچیز بود. ظاهرا همه در انتظارند. روند نزولی بازار فولاد به افت قیمت سنگ آهن منجر خواهد شد از این رو بعید است در آینده نزدیک در تناژ بالا خریدی صورت گیرد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )
پیشنهاد مشاركت شركت فنلاندی برای توسعه طرحهای سنگ آهن
به گزارش خبرگزاری پانا ،مهدی کرباسیان با تاکید بر اینکه اكتشافات جدید سنگان پشتوانه طرح های فولادی است، گفت: شركت فنلاندی الاصل اتوتک برای مشاركت در اجرای طرح های توسعه سنگ آهن و گندله سازی ایران اعلام آمادگی كرد.
نماینده خاورمیانه ای این شركت در دیدار با رئیس هیئت عامل ایمیدرو با تاكید بر مطلب فوق افزود: اتوتک (Outotec) از توانایی فنی و اقتصادی لازم برای مشاركت و اجرای پروژه های توسعه سنگ آهن و گندله برخوردار است و سوابق این امر در همكاری های متقابل با شركت های بزرگ صنایع معدنی و معدنی ایران وجود دارد.
مانفرد تاپفر (Manfred Tapfer) با اشاره به ظرفیت های توسعه معادن بزرگ سنگ آهن ایران از جمله سنگان تصریح كرد: هیچ محدودیتی در همكاری مشترک و سرمایه گذاری در این بخش برای ما وجود ندارد به طوری كه قادر هستیم كارخانه هایی با ظرفیت بیش از 5 میلیون تن را در بخش تولید كنسانتره و گندله سازی ایجاد كنیم.
شركت اتوتک كه از سال 1940 در استخراج ، تولید مواد معدنی و صنایع فلزی مشغول به فعالیت است در 16 سال اخیر طرح هایی در صنایع مس و سنگ آهن (گندله و كنسانتره) ایران به اجرا در آورده است. این شركت در مهرماه سال جاری قراردادی برای احداث یك كارخانه تولید گندله به ظرفیت تولید 5 میلیون تن در ایران امضاء كرد.
مدیر فروش اتوتک در ادامه با بیان اینكه می توانیم پیشنهادهای خود را در قالب یک بسته به طرف های ایرانی ارایه دهیم اظهارداشت: با توجه به باز شدن سطح مناسبات بین المللی با ایران در ماه های اخیر و فراهم شدن شرایط مساعد در بخش همكاری های بانكی، انتظار می رود روابط اقتصادی دو طرف بسط و گسترش یابد.
رئیس هیئت عامل ایمیدرو نیز با اشاره به همكاری مستمر این شركت فنلاندی در طرح های معدنی ایران حتی در دوران پیچیده شدن شرایط تحریم گفت: در هفته های آتی برنامه های توسعه معادن سنگ آهن سنگان را اعلام خواهیم كرد و در این برنامه اولویت ما استفاده از توانمندی های بخش خصوصی و شركت های خارجی است.
مهدی كرباسیان پیشنهاد داد كه چنانچه طرف خارجی با یكی از شركت های داخلی مشاركت كند از كارآمدی بالایی در اجرا برخوردار می شود. وی در عین حال گفت: ایمیدرو با مشاركت سازمان زمین شناسی ایران طرح اكتشافات جدید در سنگان را به اجرا در می آورد كه هدف نهایی تامین مواد اولیه طرح های توسعه فولاد است.
معاون وزیر صنعت معدن و تجارت سیاست های جدید دولت برای افزایش همكاری با طرف های اروپایی را مورد تاكید قرار داد و افزود: این همكاری ها به ویژه در حوزه معدن و صنایع معدنی منافع دوسویه دارد و شركت هایی در این بین موفق تر خواهند بود كه از زمان بهترین استفاده را كنند.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )
نعمتزاده در گفتوگو با ایسنا:
بودجه صنعت و معدن جوابگو نیست/ضرورت جذب منابع از خارج و بخش خصوصی
» سرویس: اقتصادي - صنعت، معدن، تجارت
شنبه ۳۰ آذر ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۸
وزیر صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه بودجه عمومی در نظر گرفته شده برای بخش صنعت و معدن به هیچوجه جوابگوی نیازهای این بخش نیست، گفت: به همین دلیل جذب منابع مالی از خارج از کشور و همچنین بخش خصوصی داخلی برای اجرای پروژههای صنعتی و معدنی در دستور کار قرار گرفته است.
محمدرضا نعمتزاده در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره وضعیت بودجه بخش صنعت و معدن در لایحه بودجه سال 1393 کل کشور توضیح داد: ما به دنبال آن هستیم که از راههای غیردولتی تامین مالی پروژههای صنعتی و معدنی را انجام دهیم که در این راستا جذب منابع از خارج از کشور و همچنین بخش خصوصی داخلی در اولویت قرار دارد. قصد داریم بخش خصوصی را به سرمایهگذاری در پروژههای صنعتی و معدنی تشویق و ترغیب کنیم.
او با اشاره به اینکه برای اجرای طرحها هیچ بودجهای نداریم، گفت: بودجه عمومی اختصاص یافته به بخش صنعت و معدن عمدتا مربوط به انجام یک سری کارهای زیربنایی مانند اکتشاف یا کمکهای فنی و کمکهای اولیه میشود. به عنوان مثال در زمینه معدن درصدی به استناد ماده 12 که حق مالکانه دولت است را میگیریم که بخش عمده آن به خزانه واریز میشود و بخشی از آن نیز بازمیگردد.
نعمتزاده افزود: پیشبینی میشود حدود 22 درصد از منابع حاصل از بهره مالکانه معادن به همین بخش بازگردد و صرف انجام کارهای زیربنایی در بخش معدن شود.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پاسخ به این سوال که آیا بودجهای برای اجرای طرحهای هفت گانه فولادی در نظر گرفته شده است یا خیر نیز گفت: خیر. طرحهای فولادی هیچ بودجه عمومی ندارند و ما در حال شریک کردن بخش خصوصی و جذب منابع این بخش برای تکمیل طرحهای فولادی هستیم.كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )
نگاه درآمدی دولت به صادرات سنگ آهن
اقتصاد > صنعت - صادر کنندگان سنگ آهن پیشنهاد می کنند سیاست های تشویقی جای سیاست های تنبیهی را در بخش صادرات سنگ آهن بگیرد.
محمد صالحی: بعد از روی کار آمدن دولت یازدهم، تغییراتی در فضای اقتصادی کشور بوجود آمد. تولید کنندگان ازفضای به وجود آمده استقبال کردند. بعد از امضای تفام نامه ژنو، تولید کنندگان امضای این تفاهم نامه را فال نیک گرفتند و امیدوار بودند تا در فضای بسته دو سال اخیر کشور در این بخش گشیشی حاصل شود. در این میان اما مسئولین بخش معدن، وزارتخانه صنعت، معدن و تجارت تصمیمی گرفتند که به مذاق صادر کنندگان سنگ آهن کشور خوش نیامد. مسئولین این وزارتخانه برای صادر کردن سنگ آهن، عوارض تعیین کردند. این در حالی است که مسئولان بخش اقتصادی کشور در دولت یازدهم بعد از روی کار آمدن، همواره بر این نکته تاکید داشته اند که باید بخشنامه ها در بخش اقتصادی کشور به گونه ای تنظیم شوند که در شرایطی که اقتصاد کشور با مشکلات ناشی از تحریم دست و پنچه نرم می کند به سمتی برویم که این بخشنامه ها به بخش تولید کمک کند تا این موانع را به راحتی پشت سر بگذارند، نه اینکه خود این بخش نامه ها سنگی شود و راه را بیشتر بر روی بخش تولید در کشور ببندد.
ازافق 1404 در بخش تولید فولاد عقب هستیم
رییس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران می گوید: بهتر است وزارت صنعت، معدن و تجارت بیش از آنکه این تصمیم خود را عملیاتی کند، بر روی این مسئله کار کارشناسی بیشتری انجام دهد. زیرا این مسئله نیازمند کار کارشناسی بیشتر است.
محمدرضا بهرامن، ادامه داد: معادن سنگ آهن در نقاط مختلف کشور وجود دارند. این معادن چه به لحاظ هزینه اکتشاف، چه میزان سنگ آهن و چه به لحاظ عیار با هم متفاوت هستند. اینکه وزارت صنعت، معدن و تجارت بخواهد از تمام این معادن که در نقاط مختلف کشور قرار دارند و در حال حاضر مشغول صادرات سنگ آهن هستند، به یک میزان عوارض صادرات بگیرد، به هیچ وجه اقدامی منطقی و معقول نیست.
وی در پاسخ به این سوال که چرا سنگ آهن کشورمان تنها به بازار چین صادر می شود، افزود: در حال حاضر تنها بازار موجود در عرصه بین المللی برای سنگ آهن ایران، بازار چین است. دلیل این امر هم بر می گردد به سیاست های که چینی ها در بخش فولادی خود دنبال می کنند. چینی ها از تمام دنیا سنگ آهن وارد می کنند. البته باید به این نکته هم اشاره کنم که صادرات ایران به چین در بخش سنگ آهن در مقایسه با میزان وارداتی که کشور چین دارد ناچیز است. بنابراین اگر روزی چینی ها سیاست خود را در بخش واردات سنگ آهن تغییر دهند، پیدا کردن یک مشتری جدید در بازار بین المللی سنگ آهن برای ایران سخت خواهد بود.
نایب رییس خانه معدن در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه حال که این احتمال وجود دارد که اگر چینی ها سیاست های خود را در بخش واردات سنگ آهن تغییر دهند، معدنکاران ایران برای پیدا کردن بازار جدید برای صادرات سنگ آهن به مشکل بر می خورند. بهتر نیست تا مسئولان و متولیان بخش صنعت و معدن کشور به سمتی حرکت کنند تا زیرساخت های بخش تولید فولاد کشور به گونه ای شود که سنگ آهن استخراج شده در کشور به جای ثادرات جذب بازار داخلی شود؟ گفت: متاسفانه در کشور شاهد هستیم که ضعف در برنامه ریزی در این بخش وجود دارد. در حالیکه کشور ما دارای معادن سنگ آهن است، اما به دلیل سرمایه گذاری ناکافی در بخش تولید گندله برای بخش تولید فولاد، شاهد هستیم، که سالانه حدود 4 الی 5 میلیون تن گندله از خارج وارد کشور می شود. بی تردید چنانچه در بخش تولید گندله سرمایه گذاری خوبی صورت بگیرد. این امکان وجود خواهد داشت تا سنگ آهن استخراج شده در کشور در داخل کشور تبدیل به گندله شود ودر اختیار تولید کندگان فولاد قرار بگیرد.
رییس کمیسیون معادن اتاق بازرگانی ایران در پاسخ به این سوال که چه راهکارهای را به مسئولان بخش معدن کشور در این زمینه پیشنهاد می دهید، گفت: مشخصا اولین پیشنهادی که به مسئولان این بخش دارم این است که در زمینه تعیین عوارض برای صادرات سنگ آهن کار کارشناسی بیشتری انجام دهند. باید سیاست های تشویقی جای سیاست های تنبیهی را در این بخش بگیرد. بحث معدن این مزیت را در مقابل سایر بخش های تولیدی در کشور دارد که در هر مرحله از کار ایجاد ارزش افزوده می کند. باید به سمتی حرکت کنیم که بتوانیم هر چه بیشتر این ارزش افزوده را در داخل ایجاد بکنیم و ازمنافع آن منتفع شویم. وی خاطر نشان کرد: چنانچه بخواهیم به تولید 55 میلیو%:/.,!تن که در افق 1404 برای بخش فولاد کشور پیش بینی شده دستیابیم باید سرمایه گذاری مشخصتر و مدونتری در بخش تولید گندله انجام دهیم.
دولت در تنگنای کسب درآمد
کمال الدین پیرموذن از اعضای کمیسیون صنایع مجلس نهم می گوید: دولت در بودجه سال آینده به بخش درآمدهای مالیاتی و گمرگی نگاهی ویژه داشته است.
وی ادامه می دهد: دولت به درآمدهای مالیاتی و گمرکی در سال آینده با عینک خوشبینی نگاه کرده است. بنابراین تمام بخش ها، علی الخصوص وزارت صنعت، معدن و تجارت، تمام تلاش خود را خواهند کرد تا این درآمدها در بخش کمرگی محقق شود.
نماینده اردبیل در خانه ملت، در توجیه این امر توسط دولتمردان و مسئولان بخش صنعت و معدن، گفت: باید این مسئله هم مورد توجه قرار گیرد که کشور به لحاظ اقتصادی با مشکلاتی روبرو است و دولتمردان تلاش می کنند تا به طرق مختلف درآمدهای کشور را افزایش دهند. البته باید در این مسیر به گونه ای عمل کنند تا به تولیدکنندگان در بخش های مختلف فشاری وارد نیاید.
وی درباره اینکه آیا نمایندگان مجلس در جریان اعتراض تولید کنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن درباره وضع عوارض صادراتی قرار گرفته اند یا نه؟، گفت: نمایندگان بخصوص اعضای کمیسیون صنایع مجلس در جریان این اعتراض ها قرار دارند و من امیدوارم تا این بحث در هنگام بررسی لایحه بودجه در کمیسیون تلفیق مورد توجه قرار بگیرد.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )
سهم 25 درصدی سنگ آهن در صادرات غیر نفتی
اقتصاد > بازرگانی - سنگ آهن که نقش پر رنگی در افزایش درآمدهای صادراتی ایران داشته، در هشت ماهه امسال 25 حجم صادرات غیر نفتی را تشکل داده است.
علی پاکزاد: طی هشت ماهه نخست سال جاری میزان صادرات سنگ آهن از ایران به رقمی معادل 15.7 میلیون تن رسیده که با توجه به کل حجم صادرات غیر نفتی کشور (که به گزارش گمرک ایران) طی این دوره زمانی رقمی معادل 56.8 میلیون تن بوده، نشان از سهم 25 درصدی سنگ آهن در جمع صادرات غیر نفتی کشور دارد.
البته بخش عمده ای از سنگ آهن صادراتی از کشور شامل سنگ های با خلوص کمتر از 40 درصد بوده است، ارزش ثبت شده این صادرات طی هشت ماهه نخست سال جاری رقمی معادل 926 میلیون دلار بوده است، ارزش هر تن سنگ آهن صادراتی در دوره مورد بررسی معادل 64 دلار بوده که در مقایسه با ارزش 48 دلاری هر تن سنگ اهن طی سال 91 گویای رشد 33 درصدی سنگ آهن صادراتی از کشور است.
از دیگر کانی های فلزی صادر شده از کشور طی هشت ماهه نخست سال 92 می توان به مس، آلومینیوم،سرب و کروم اشاره کرد که سر جمع صادرات این کانی ها معادل 466 هزار تن بوده و ارزشی معادل 121 میلیون دلار بوده، گران ترین کانی فلزی صادر شده از کشور سرب بوده است که هر تن آن با قیمتی معادل 865 دلار از کشور خارج شده و ارزان ترین کانی فلزی سنگ آلومینیوم بوده که هر تن آن با قیمتی معادل 10 دلار از کشور خارج شده است. نکته قابل تامل آنکه دلیل بالا بودن قیمت صادراتی سرب بالا بودن سهم کنسانتره در حجم صادراتی این کانی در مقایسه سنگ خام معدنی بوده است.
قابل ذکر آنکه آمارهای گمرک نشان می دهد طی سال 91 کشور چین بالغ بر 27.7 میلیون تن کالای صادراتی ایران را با ارزشی بالغ بر 5.5 میلیارد دلار خریداری کرده است، در رتبه بعدی عراق دومین مقصد صادراتی ایران طی سال 91 محسوب می شود که بالغ بر 13.8 میلیون تن کالای صادراتی ایران با ارزشی معادل 6.25 میلیارد دلار دریافت کرده است.
این وضعیت نشان می دهد در حالی که کشور چین خریدار مواد اولیه ایرانی است، عراق کالاهای مصرفی با ارزش افزوده بالا از ایران وارد کرده است.
نگاهی به ترکیب حجمی کالاهای وارداتی چین طی سال 1391 نشان می دهد که از جمع 27 میلیون تن کالای وارداتی چین از ایران بالغ بر 21 میلیون تن سنگهای فلزی شامل آهن، کروم، مس، سرب و روی بوده است. قابل توجه آن که کل صادرات سنگ های فلزی کشور طی سال 91 معادل 21 میلیون تن است که در عمل 95 درصد آن راهی چین شده است، سر جمع صادرات صورت گرفته از سرفصل معادن کشور رقمی معادل 45.7 میلیون تن بوده است که نشان می دهد رشد درآمدهای صادرات غیر نفتی کشور طی سال 91 ناشی از سهم بالای صادرات مواد خام معدنی بوده است. در واقع اگر اتفاقی در زمینه کاهش وابستگی به صادرات نفت خام در کشور اتفاق افتاده، تنها جابجایی خام فروشی نفت با محصولات معدنی بوده است که بعد از صدور و تبدیل به کالای واسطه و یا نهایی با قیمتی چند برابر دوباره به کشور وارد می شود.هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )
امروز بهترین فرصت برای خرید "کچاد" بود! این سهم در نزدیکی حمایت خط روند خود در حال نوسان بود و در مقطعی به این خط کاملا چسبید. به نظر می رسد سهم در حال ساخت یک الگوی قدرتمند مثلث ادامه دهنده می باشد. خرید حقوقی ها نیز در روز یکشنبه و امروز بسیار قابل توجه بود و حکایت از نوسانات قابل توجه طی روزهای آینده دارد.
http://forums.boursy.com/group.php?groupid=13
نظر
نظر