گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجتبی
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 514

    #1996
    پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

    فعلا این دوتا سهم رو نظاره گر باشین ... به نظرم تا دو سال اوضاع سنگ آهنی ها درام باشه
    تحلیل بنیادی و تکنیکال بورس
    https://t.me/BourseTahlil63

    نظر

    • negarminavi
      عضو فعال
      • May 2013
      • 35711

      #1997
      پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

      سقوط هفتگی سنگ‌آهن



      اقتصادنیوز: با سقوط میزان تقاضای فولاد چین و شدت گرفتن عرضه مازاد جهانی، در پایان هفته کاری بازارهای جهانی، سنگ‌آهن شدیدترین افت هفتگی خود در پنج ماه اخیر را به ثبت رساند.به گزارش رویترز، بر اساس اعلام شرکت مشاوره صنعت کواستیل، به دلیل افت تقاضا و کمبود نقدینگی، کارخانه‌های فولاد بیشتری در استان شانژی چین تولید خود را متوقف کرده‌اند.

      هر تن سنگ‌آهن برای تحویل به بندر تیانجین چین، با افتی 4/ 7 درصدی نسبت به هفته گذشته 40 دلار و 30 سنت معامله شد که بیشترین افت هفتگی این ماده خام تولید فولاد بعد از سقوط 8 درصدی در اولین هفته جولای بوده است.به گفته معامله‌گران، پیشنهادها در بازار کمیاب شده و شرکت‌های معدنکار و معامله‌گران هر دو امیدوارند تا قبل از افت قیمت بیشتر، محموله‌های خود را به فروش برسانند. یک معامله‌گر سنگ‌آهن مستقر در شانگهای اعلام کرد: «قیمت‌ها به‌شدت کاهش پیدا کرده، ولی کارخانه‌ها دنبال قیمت‌های ارزان‌تر هستند.»

      Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/news/...#ixzz3tWaU4qH0

      نظر

      • m.hossein
        Banned
        • Nov 2013
        • 3031

        #1998
        پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

        کد خبر: ۱۵۸۱۰۷
        تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۱





        مدیر مالی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در واکنش به سخنان دبیر انجمن فولاد عنوان کرد:


        حاشیه سود ناخالص بهترین معیاری است که می تواند بیانگر وضعیت سودآوری دو صنعت سنگ آهن و فولاد باشد. چرا که اعمال تأثیر مابقی درآمدها و هزینه های متفرقه به ویژه هزینه عملیاتی بر سودآوری شرکت با توجه به عملکرد مدیران آن متفاوت است.

        سومین همایش بین المللی انجمن تولید کنندگان و صادر کنندگان سنگ آهن در حالی در نهم آذر ماه جاری برگزار شد که طی آن رسول خلیفه سلطان دبیر انجمن تولید کنندگان فولاد از کاهش حاشیه سود و دپوی محصولات تولیدی شرکت های فولادی همچون فولاد مبارکه اصفهان و ذوب آهن و در مقابل افزایش حاشیه سود شرکت های معدنی و صنعتی چادرملو و گل گهر خبر داد.
        بر اساس گزارش بورس نیوز، در جلسه مذکور دبیر انجمن صنعت فولاد اظهار داشت که حاشیه سود شرکت فولاد مبارکه اصفهان از 32 به 18 درصد کاهش یافته و حاشیه سود ذوب آهن اصفهان نیز 34 درصد محاسبه می شود و در کنار آن شرکت فولاد خوزستان و خراسان از حاشیه سود کمتر از 10 درصدی برخوردارند. بر این اساس متوسط حاشیه سود فولاد سازان طی نیمه اول سال جاری یک درصد بوده، حال آنکه حاشیه سود شرکت های معدنی و صنعتی گل گهر و چادرملو در نیمه نخست امسال به ترتیب 27 و 41 درصد بوده است.
        وی همچنین به دپوی دو میلیون و 700 هزار تن از محصولات در انبارهای فولاد سازان اشاره کرد که این رقم در حالت عادی 200 هزار تن بوده است.
        از این رو این سوال مطرح می شود که چگونه صنعتی همچون سنگ آهن که طی سال های اخیر شرایط نابسامان سودآوری را پشت سر گذاشته و گزارشات نامناسب سودآوری را طی عملکرد میاندوره ای منتشر نموده و متولیان صنعت همواره تحمیل هزینه های قابل توجه ناشی از پرداخت حق انتفاع از معادن و شرایط دشوار تولید را دلایل اصلی افت سودآوری صنعت عنوان نمودند، از حاشیه سود 41 درصدی برخوردار است؟
        در این شرایط موضوع دیگری که بار دیگر در خصوص دوقلوهای سنگ آهنی مطرح شده، باز پس گیری پروانه بهره برداری آنها از دولت است. به طوریکه پوری حسینی، معاون وزیر اقتصاد و دارایی و رییس سازمان خصوصی سازی در تازه ترین اظهارات خود از حقوق صاحبان صنعت و سهامداران سنگ آهن و سازمان بورس جهت پیگیری این موضوع سخن گفته است.


        حاشیه سود نا خالص بهترین معیار سنجش وضعیت سودآوری


        در همین ارتباط، مدیر مالی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز با بیان اینکه مبنای مقایسه حاشیه سود دو صنعت فولاد و سنگ آهن درست نبوده، گفت: به نظر بنده حاشیه سود ناخالص بهترین معیاری است که می تواند بیانگر وضعیت سودآوری دو صنعت سنگ آهن و فولاد باشد. چرا که اعمال تأثیر مابقی درآمدها و هزینه های متفرقه به ویژه هزینه عملیاتی بر سودآوری شرکت با توجه به عملکرد مدیران آن متفاوت است.
        محمود سیدی با بیان این سوال که چرا می بایست مجموعه ای همچون چادرملو را که کارکنان آن کمتر از 200 نفر می باشد و هزینه عملیاتی آن ناچیز است با مجموعه ای همچون فولاد مبارکه اصفهان که هزینه عملیاتی 700 میلیارد تومانی در بودجه سال مالی 94 خود برآوردکرده، مقایسه شود؟، افزود: می بایست فاکتورهای مرتبط با تولید و فروش همچون درآمد فروش محصولات، بهای تمام شده فروش در تعیین حاشیه سود صنایع و شرکت مد نظر قرار بگیرد که در این صورت حاشیه سود ناخالص "کچاد" 45 درصد محاسبه می شود.


        معافیت مالیاتی 25 درصدی "کچاد"


        وی به معافیت مالیاتی شرکت معدنی و صنعتی چادرملو اشاره کرد و ابراز داشت: این شرکت در حالی در دوران معافیت مالیاتی 25 درصدی قرار دارد که کلیه شرکت های فولادی مشمول پرداخت مالیات هستند. از این رو در صورتیکه هزینه مالیات را از میزان سود کسر کنیم حاشیه سود خالص پس از کسر مالیات "کچاد" حدود 31 درصد محاسبه می شود که رقم قابل توجهی نمی باشد و در صورتیکه حاشیه سود خالص مورد بررسی قرار بگیرد می بایست به موضوع معافیت مالیاتی و هزینه های عملیاتی دو صنعت توجه گردد و چه دلیلی دارد تا حاشیه سود صنایع فولاد و سنگ آهن برابر یا نزدیک به هم باشد؟


        دپوی سه میلیون تنی محصولات "کچاد"


        مدیر مالی "کچاد" در خصوص دوره معافیت مالیاتی این مجموعه اظهار داشت: پایان معافیت مالیاتی در طول برنامه پنجم توسعه می باشد، اما تاکنون این معافیت برای این مجموعه اعمال نشده و مدیران شرکت در حال پیگیری این موضوع هستند. همچنین موجودی کالای آماده برای فروش شرکت چادرملو در حالی سه میلیون تن می باشد که در حالت عادی 500 هزار تن بوده است.
        سیدی در پاسخ به این سوال که پرداخت حق بهره برداری از معادن چه تأثیری بر وضعیت سودآوری شرکت اعمال کرده، گفت: به طور قطع پرداخت هزینه حق انتفاع از معادن در پرداخت هزینه های شرکت اثر گذار بوده، به طوریکه از هزینه برآوردی یک هزار و 50 میلیارد تومانی در بودجه سال مالی 94، مبلغ 342 میلیارد تومان به پرداخت هزینه حق انتفاع از معادن اختصاص دارد که بر سود خالص شرکت تأثیر می گذارد.


        توقف اجرای رأی بدوی دیوان عدالت توسط دولت


        وی در خصوص پیگیری های انجام شده از سوی شرکت چادرملو جهت باز پس گیری پروانه بهره برداری از معادن ابراز داشت: این مجموعه شکایت خود را به دیوان عدالت در خصوص پرداخت حق انتفاع از معادن و انتقال یک طرفه پروانه بهره برداری به دولت را ارائه کرد که طی رأی بدوی دیوان عدالت مقرر شد تا پرداخت حق انتفاع از معادن طی سال 92 تا انتقال پروانه بهره برداری به شرکت های سنگ آهنی متوقف شود، اما دولت به دلیل اینکه از این موضوع متضرر می شد اجرای این رأی را متوقف کرد.
        به هرحال شرکت معدنی و صنعتی چادرملو همچنان بر این اعتقاد است که انتقال پروانه بهره برداری بدون رعایت موازین قانونی بوده و به طور قطع این موضوع بر فرهنگ سهامداری نسبت به وضعیت سودآوری سنگ آهنی ها تبعات منفی بیشتری اعمال خواهد کرد و خسارات وارد آمده به سهامداران بیش از صاحبان صنعت خواهد بود. چرا که سهامداران متوجه این موضوع می شوند که دولتمردان تصمیمات خلق الساعه ای را اتخاذ می کنند که ضرر و زیان هنگفتی را به آن ها وارد می کند و موجب خارج شدن سرمایه سهامداران از بازار سهام می شود.

        نظر

        • negarminavi
          عضو فعال
          • May 2013
          • 35711

          #1999
          پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

          از سوی عضو هیات مدیره سازمان بورس مطرح شد

          پیشنهاد بورسی شدن گندله و بازگشت پروانه به دوقلوهای سنگ آهنی


          رییس کمیته برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری و ریسک سازمان بورس و اوراق بهادار خواستار تجدید نظر جدی در بخشنامه وزارت صنعت،معدن و تجارت در خصوص کاهش قیمت گندله و همچنین تعیین تکلیف پروانه بهره برداری معادن گل گهر و چادرملو شد و از این دو موضوع به عنوان ریسک‌های جدی این صنعت مهم بورس یاد کرد.

          به گزارش گروه دریافت خبر ایسنا،‌ قاسم محسنی - عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار - در برابر این سوال که به رغم تغییر شرایط اقتصادی و سیاسی کشور، هنوز ریسک های حاکم بر صنایع سنگ آهنی و پتروشیمی رفع نشده است، بر این اساس آیا سازمان بورس برای جذب سرمایه گذاران خارجی به بازار سرمایه برنامه‌ای در دستور کار خود دارد؟ عنوان کرد: در حال حاضر متولی دو صنعت سنگ آهن و پتروشیمی، وزارت خانه‌های مختلف از جمله صنعت و معدن، نفت و نیرو هستند که مشکلات صنایع مختلف را رفع کنند.

          رییس کمیته برنامه‌ریزی، سیاست‌گذاری و ریسک سازمان بورس در این میان وظیفه سازمان بورس را انتقال مشکلات صنایع به وزارت خانه های مختلف تعریف کرد که پس از ارایه و انتقال این مشکلات، از این وزارت خانه ها انتظار می رود که به رفع چالش های این صنایع بپردازند.

          محسنی با بیان اینکه سازمان بورس فاقد هرگونه نقش تصمیم گیری در صنایع مختلف است، از این سازمان به عنوان یک پل ارتباطی بین صنایع و شرکت‌ها و وزارت‌خانه ها نام برد که به واسطه این نقش، پیشنهادهایی را برای رفع مشکلات صنایع به وزارت خانه های مربوطه ارایه می دهد.

          پیشنهاد بورسی شدن گندله برای پایان مناقشه

          این مقام مسوول در سازمان بورس در خصوص پیشنهادات ارایه شده از سوی سازمان بورس برای رفع مشکلات این دو صنعت سنگ آهنی و پتروشیمی، مذاکرات صورت گرفته با مسوولین مختلف را مورد اشاره قرار داد و خاطرنشان کرد: همواره پیشنهاد ما بر این بوده است، اگر قرار بر وضع عوارض برای سنگ آهن و مطلوبیت این نرخ ها است، باید از ساز و کار بازار و مکانیزم عرضه و تقاضا استفاده شود.

          بر این اساس عضوه یات مدیره سازمان بورس، برای رفع بخشی از ریسک‌های حاکم بر صنعت سنگ آهن، پیشنهاد ورود گندله به بورس کالا را داد که به موجب آن و با تعیین قیمت این محصول در بورس کالا بر اساس مکانیزم عرضه و تقاضا، دیگر فعالان این صنعت شاهد ریسک قیمت گذاری دولتی بر این صنعت نباشیم.

          رییس کمیته برنامه‌ریزی و سیاست‌گذاری سازمان بورس در خصوص نحوه قیمت گذاری گندله، عنوان کرد: با توجه به اینکه قیمت گندله تابعی از قیمت شمش فولاد خوزستان است، باید با نظر خواهی از شرکت های سنگ آهنی و فولادی، به فرمول مشخصی در مورد آن دست یافت.در این میان سیاست کلی سازمان بورس این است که به جای قیمت گذاری محصولات که منوط به تصمیم دولتی است، تا حتی الامکان قیمت گذاری محصولات و کالاها در بورس کالا صورت پذیرد.

          این مقام مسوول در سازمان بورس که بر تعیین قیمت ها در بازار آزاد و بر مبنای عرضه و تقاضا تاکید می کرد،گفت: شرط تحقق این مساله رقابتی بودن محصولات است به گونه ای که تولیدکنندگان و مصرف کنندگان به تعداد زیاد باشند که در رقابت ، خود قیمت ها را تعیین کنند.در واقع تحقق این مساله، یک شرایط باثبات تری را برای اقتصاد به وجود می‌آورد، به گونه‌ای که این اقتصاد قابل پیش‌بینی تر است و شرایط را برای فعالیت فعالان اقتصادی تسهیل می سازد.

          محسنی ادامه داد: اما اینکه بخواهیم به موجب تصمیمات دولتی به قیمت گذاری محصولات بپردازیم و قیمت محصولات تنها به واسطه برگزاری جلسات تعیین شوند، در واقع شرایط را برای تغییرات مداوم اقتصاد فراهم می آوریم و در این میان سرمایه گذار و سرمایه گذاری است که مورد تهدید و خطر واقع می‌شود. بر این اساس همواره باید سعی کنیم که با رقابتی کردن بازارها، اجازه دهیم که قیمت‌ها در بازار تعیین شوند.

          لزوم بازنگری در بهره مالکانه

          این عضو هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در ادامه خواستار تغییرات بنیادین در اخذ حق انتفاع از معادن سنگ آهن گل گهر و چادرملو شد و خاطرنشان کرد: :این شرکت‌ها با پروانه بهره‌برداری معدن در بورس به مردم واگذار شده‌اند، بنابراین ضمن تعیین تکلیف پروانه این شرکت معتقدیم بهره مالکانه‌ای هم نباید از این شرکت‌ها دریافت شود.

          وی گفت:خوشبختانه معاونت حقوقی سازمان بورس در این خصوص پیگیری‌های مناسبی داشته و موضوع از طریق مراجع ذی ربط در حال پیگیری است.

          نظر

          • negarminavi
            عضو فعال
            • May 2013
            • 35711

            #2000
            پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

            رشد 4 درصدی سنگ‌آهن جهانی

            در پی بهبود قیمت فولاد و افزایش تمایل خریداران چینی به خرید سنگ‌آهن، محموله‌های ارزان این محصول در بازار به فروش رفت و سنگ‌آهن برای اولین بار در پنج هفته اخیر با رشد هفتگی مواجه شد. هرچند با وجود رشد 4 درصدی،‌ سنگ آهن همچنان زیر قیمت 40 دلار به ازای هر تن معامله می‌شود.

            به گزارش اقتصادنیوز به نقل از رویترز، قیمت کالای اساسی فولادسازی، توسط عرضه مازاد جهانی و سقوط تقاضای فولاد در بازار بزرگ چین به شدت ضربه خورده و طبق گفته تحلیلگران در کوتاه مدت رشد پایداری مشاهده نخواهد شد. نظرسنجی رویترز نشان می‌دهد که با این اوصاف، قیمت سنگ‌آهن برای سومین سال متوالی با سقوط مواجه خواهد شد و این افت قیمتی احتمالا به سال آینده و سال‌های بعد نیز کشیده خواهد شد.

            هر تن سنگ‌آهن 62 درصد برای تحویل به بندر تیانجین چین با رشدی 0.8 درصدی در آخرین روز هفته گذشته،‌ 38 دلار و 50 سنت معامله شد. این در حالی است که سنگ‌آهن با ثبت سومین روز رشد خود در چهار روز اخیر رشدی 4 درصدی را در پایان هفته به ثبت رساند.

            سنگ‌آهن در هفته گذشته قیمت 37 دلاری را تجربه کرد، سطحی که پایین‌ترین مقدار آن از سال 2008 بوده است.

            یک معامله‌گر سنگ‌آهن مستقر در شانگهای اعلام کرد: «شرکت‌های معدن‌کار در این هفته محموله‌های خود را با قیمتی بالاتر از هفته گذشته به فروش رساندند که این امر ناشی از بهبود قیمت فولاد چین بوده است. با این حال به نظر من انتظار نمی‌رود بازسازی بزرگی در بازار نرخ دهد، اغلب کارخانه‌ها همچنان در حال زیان‌دهی هستند.»

            در بورس شانگهای، هر تن میلگرد،‌ با رشدی 1.7 درصدی یکهزار و 712 یوان (264 دلار) معامله شد.

            بانک ANZ در یادداشتی اعلام کرد: «با توجه به عدم بهبود در تقاضای زیرساختی و مسکن چین، رشد موجود در قیمت فولاد دوام چندانی نخواهد داشت.‌»

            با این وجود معاملات آتی سنگ آهن در بورس کالای دالیان با رشدی 2.2 درصدی روبرو شد و قیمت‌ها در بورس سنگاپور نیز تقویت شد. کش کمال،‌ تحلیلگر مالی شرکت سوکدن اعلام کرد: «ممکن است در پایان سال 2016 شاهد بهبود قابل‌توجهی در قیمت سنگ‌آهن باشیم.»

            Read more: http://www.donya-e-eqtesad.com/news/...#ixzz3ukrFSEGj

            نظر

            • ایرج سابق
              عضو فعال
              • Oct 2015
              • 7434

              #2001
              پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

              ۹:۵۰ - ۱۳۹۴/۹/۲۹


              معاون نعمت‌زاده علام کرد:

              تداوم بحران صنایع معدنی در سال ۹۵/ بازنگری برنامه ششم در بخش معدن#:-S


              معاون وزیر صنعت خواستار بازنگری پیش نویس برنامه ششم توسعه در بخش معدن شد و اعلام کرد: بحران معدن و صنایع معدنی در سال ۹۵ هم ادامه خواهد یافت.
              به گزارش پایگاه خبری بورس پرس، مهدی کرباسیان درخصوص سیاست‌های معدنی بودجه سال ۹۵ کل کشور به مهر گفت: سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران به عنوان یکی از زیرمجموعه‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت، پیشنهادات مشخصی را برای توجه به بخش معدن و صنایع معدنی در بودجه سال ۹۵ به سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور ارائه داده است تا این سازمان با در نظر گرفتن تمهیدات لازم، مشکلات و چالش‌های پیش روی بخش معدنی کشور را تا حدودی حل و فصل کند.
              معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت افزود: پیش‌بینی ما این است که در سال ۹۵ هم مانند سال ۹۴، بحران معدن و صنایع معدنی به دلیل بحران جهانی و داخلی ادامه یابد که بر این اساس باید در بودجه سال ۹۵ نیز تمهیداتی در نظر گرفته شود، چراکه اگر توجه لازم صورت نگیرد، ما با مشکل و گرفتاری بیشتری مواجه خواهیم بود.
              وی درباره جایگاه بخش معدن و صنایع معدنی در پیش‌نویس برنامه ششم توسعه، تصریح کرد: در مورد برنامه ششم اعتقاد ما بر این است که در این برنامه، توجه ویژه‌ای به بخش معدن صورت نگرفته است و امیدواریم که با پیشنهادات اصلاحی که برای برنامه ششم توسعه دادیم، اوضاع بهتر شده و اصلاحات لازم صورت گیرد.
              به گفته کرباسیان، بخش معدن و صنایع معدنی در توسعه کشور و نیز ایجاد ارزش افزوده در اقتصاد، نقش مناسبی دارد و با توجه به اینکه ریشه آن در خاک است، توجه به آن می‌تواند الگوی مناسبی در اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی باشد.


              بهترین دانش آن است که سودمند باشی

              نظر

              • ایرج سابق
                عضو فعال
                • Oct 2015
                • 7434

                #2002
                پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

                تاریخ خبر: 29/09/1394 | ساعت: 13:28|



                یک واحد معدنی در نطنز بدلیل کاهش نرخ سنگ آهن تعطیل شد

                کاشان- ایرنا- مدیر داخلی معدن آهن بند نرگس بادرود گفت: با توجه به کاهش شدید قیمت سنگ آهن در بازارهای جهانی، مسئولان تصمیم به تعطیلی این واحد معدنی گرفتند.

                به گزارش ایرنا، حمیدرضا حقانی فر روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: کاهش شدید قیمت سنگ آهن در بازارهای جهانی درحالی است که هزینه تولید این محصول بسیار بالاست.

                وی با بیان اینکه قیمت سنگ آهن در سال گذشته به 60 دلار در هر تن رسید، افزود: این واحد معدنی در سال گذشته روزانه حدود 700 تن محصول تولید و برای 250 نفر به صورت مستقیم و دو هزار نفر غیرمستقیم ایجاد شغل می کرد.
                حقانی فر تاکید کرد: در سال جاری با توجه به کاهش قیمت سنگ آهن تا 6 دلار در هر تن، تولید محصول این واحد معدنی در سال جاری به حدود 300 تن در روز کاهش یافت
                .
                وی بیان کرد: این مجتمع که در بخش استخراج، فرآوری، فروش و بازرگانی فعالیت دارد در چند ماه اخیر ماهانه بین یک تا پنج میلیارد ریال متضرر شده است.

                حقانی فر خاطرنشان کرد: افزون بر 20 میلیارد ریال در این مجتمع سرمایه گذاری شده است.

                معدن آهن بند نرگس در فاصله 55 کیلومتری شهر بادرود نطنز قرار دارد.
                بهترین دانش آن است که سودمند باشی

                نظر

                • negarminavi
                  عضو فعال
                  • May 2013
                  • 35711

                  #2003
                  پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

                  نایب رئیس انجمن صادرکنندگان سنگ‌آهن:

                  گرانی حمل و نقل، ترمز صادرات سنگ‌آهن را کشید



                  نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ‌آهن پیش‌بینی کرد که تا پایان سال حدود 30 تا 32 میلیون تن سنگ آهن در کشور تولید شود که جوابگوی نیاز داخل بوده و بعید است با روند کاهشی قیمت‌های جهانی بتوان بیش از هفت تا هشت میلیون تن صادرات انجام داد.

                  بهرام شکوری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، درباره لغو تحریم‌ها در ماه جاری و تاثیر آن بر مجموعه تولید و صادرات سنگ‌آهن، اظهار کرد: اگر امروز هم تحریم‌ها برداشته شود، حتی اگر دولت مالیات نگیرد یا حقوق دولتی را صفر کند، به لحاظ اینکه زیرساخت‌های مناسب ایجاد نشده است، صادرات سنگ آهن در این قیمت‌ها بی‌معناست. زیرساخت‌های مربوط به حمل و نقل زمینی، جاده‌ای، ریلی و دریایی از فاکتورهای بسیار مهم است که تا اصلاح نشود، در قیمت‌های پایین هیچ‌گونه قدرت رقابتی را در بازار نخواهیم داشت.

                  وی با تاکید بر تاثیر کاهش قیمت جهانی سنگ آهن بر صادرات اظهار کرد: حاشیه سود سنگ آهن و حتی فولاد در مقاطعی بالا بود، به همین دلیل تحریم‌ها، نبود زیرساخت‌های لازم، نبود مناسبات بانکی یا نرخ بالای بهره‌های بانکی شاید اثرش را خیلی نشان نمی‌داد اما امروز که قیمت‌ها به حداقل خود رسیده است، کفایت، مدیریت و زیرساخت‌ها خود را نشان می‌دهند.

                  نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن با تاکید بر تاثیر تحریم‌ها بر صادرات سنگ آهن گفت: تحریم‌ها برای صادرات همه محصولات به خصوص محصولات معدنی از جمله سنگ آهن به لحاظ مراودات مالی که وجود دارد تاثیر داشته است، زیرا به دلیل تحریم‌ها روابط بانکی ممکن نبود اما بعضی از مشکلات در حوزه صادرات به تحریم‌ها ارتباطی ندارد، بخشی مربوط به خود بنگاه‌ها و بخشی مربوط به محیط داخلی و زیرساخت‌هاست.

                  شکوری با اشاره به چالش‌های حوزه سنگ آهن گفت: برای مثال قیمت را در خصوص سنگ آهن دانه‌بندی‌شده بین معادن بخش خصوصی و معادن بزرگ و شرکت‌های تولیدکننده و صادرکننده استرالیایی و برزیلی مقایسه کردیم و دریافتیم که قیمت‌های ما در معادن کاملا رقابتی است.

                  وی ادامه داد: وقتی این محصول را به مبادی صادراتی می‌رسانید به دلیل نبود زیرساخت‌های مناسب در کشور، تولیدکنندگان و صادرکنندگان هزینه‌های حمل زمینی، ریلی و دریایی بالایی را پرداخت می‌کنند، درنتیجه وقتی این محصول به مبادی صادراتی می‌رسد دیگر قابلیت رقابت را با کمپانی‌های بزرگ ندارد.

                  نایب رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان سنگ آهن افزود: مثلا هزینه حمل و نقل زمینی کشورهای دیگر نزدیک به پنج دلار است در صورتیکه هزینه حمل و نقل زمینی ما بین هشت تا 12 دلار است. همین‌طور هزینه حمل و نقل دریایی ما بین هشت تا 10 دلار است اما هزینه‌های حمل و نقل دریایی آنها دو دلار است؛ در این صورت قدرت رقابت از صادرکننده ایرانی گرفته می‌شود و این موضوعات ربطی به تحریم‌ها ندارد.

                  شکوری با بیان اینکه بخشی از زیرساخت‌ها مربوط به تحریم‌ها و بخشی مربوط به نگاه حاکمیت است، افزود: تا دیروز نفت 100 دلاری در کشور فروش رفته و ارزهای حاصله برای کشور آمده است، اما به زیرساخت‌ها اهمیت داده نشده و این پولها در زیرساخت ها هزینه نشده است.

                  وی با اشاره به توجه دولت به اهمیت موضوع زیرساخت‌ها بیان کرد: با رفع تحریم‌ها، همه دنبال این هستند که سرمایه‌گذارهای خارجی را در تولید فعال کنند در حالی که مهمترین بخشی که باید در پساتحریم در آن سرمایه گذاری شود، توسعه زیرساخت‌هاست و اولین چالشی که دولت با آن روبرو است همین موضوع است.

                  نظر

                  • negarminavi
                    عضو فعال
                    • May 2013
                    • 35711

                    #2004
                    پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

                    اطلاعات و صورت‌های مالی میاندوره‌ای 9 ماهه منتهی به 1394/09/30 (حسابرسی نشده) شرکت معدني و صنعتي گل گهر

                    9 ماهه 94 نسبت به 93:

                    1- فروش : 19 درصد کاهش
                    2- سود ناخالص : 39 درصد کاهش

                    3- سود عملیاتی : 43 درصد کاهش
                    4- سود خالص : 51 درصد کاهش

                    5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 151 ریال

                    نظر

                    • negarminavi
                      عضو فعال
                      • May 2013
                      • 35711

                      #2005
                      پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

                      9 ماهه 94 نسبت به 93 (شرکت معدني و صنعتي گل گهر) :

                      مقدار تولید : 3.83 درصد افزایش

                      مقدار فروش : 9.44 درصد افزایش

                      مبلغ فروش : 19.43 درصد کاهش

                      نظر

                      • negarminavi
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 35711

                        #2006
                        پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

                        پیش بینی درآمد هر سهم سال مالی منتهی به 1394/12/29 دوره 9 ماهه (حسابرسی نشده) شرکت معدني و صنعتي گل گهر

                        به اطلاع می رساند بر مبنای اطلاعات دریافتی از شرکت معدني و صنعتي گل گهر طی نامه شماره مورخ 1394/10/28 پیش بینی درآمد هر سهم برای سال مالی منتهی به 1394/12/29 با سرمایه 24,000,000 میلیون ریال مبلغ 212 ریال به طور خالص پس از کسر مالیات می باشد.

                        تعدیل منفی 4 درصدی پیش بینی سود سالیانه و پوشش 71 درصدی سود در 9 ماهه

                        نظر

                        • خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

                          #2007
                          پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

                          زندگی بدون تحریم سلام....

                          نظر

                          • negarminavi
                            عضو فعال
                            • May 2013
                            • 35711

                            #2008
                            پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

                            سنگ‌آهن ایران بازهم به 40 دلار نزدیک شد



                            شاخص قیمت سنگ آهن ایران با درجه خلوص 60 درصد که در هفته‌های اخیر با نوسان همراه بوده است در هفته گذشته روند افزایشی پیدا کرده و به مرز 40 دلار به ازای هر تن نزدیک شد.

                            به گزارش خبرنگار ایسنا، با آغاز سال 2016 میلادی رکود در بازار جهانی سنگ آهن همچنان ادامه دارد و کارشناسان به طور کلی برای سال 2016، اوضاع خوبی برای سنگ آهن پیش‌بینی نمی‌کنند و انتظار می‌رود که در سال جاری نیز قیمت‌ها بیش از رقم فعلی بالا نرود.

                            در حالی که دیده می‌شد در هفته‌های پایانی سال گذشته قیمت سنگ آهن با اندکی افزایش روبرو است، اما کارشناسان معتقدند که این افزایش قیمت مقطعی بوده، چراکه تغییر عمده‌ای در وضعیت عرضه و تقاضا در بازار جهانی ایجاد نشده است.

                            بر اساس این گزارش، دلیل اصلی کاهش قیمت‌ها و ایجاد رکود در بازار سنگ آهن، کاهش تقاضای این ماده در چین که بزرگ‌ترین مصرف‌کننده سنگ آهن به شمار می‌رود، کارشناسی شده است و با توجه به ایجاد رکود در بازار فولاد و کاهش تولید آن توسط چین، به نظر می‌رسد که تقاضا برای سنگ آهن در چین در سال جاری نیز افزایش نخواهد یافت.

                            البته با توجه به سرعت گرفتن رشد اقتصادی کشور هند برخی از کارشناسان پیش‌بینی می‌کنند که این کشور در آینده بتواند جایگزین چین شده و تقاضایی برای سنگ آهن در بازار جهانی ایجاد کند، که البته این برنامه مربوط به سال های آینده است.

                            به این ترتیب قیمت جهانی سنگ آهن در سال گذشته با کاهش چشمگیری روبرو شد و همین امر موجبات آن را فراهم آورد که برخی از بزرگ‌ترین معادن سنگ آهن دنیا خود را تعطیل کنند تا تعادلی در بازار ایجاد شود.

                            قیمت سنگ آهن ایران هم در این مدت تحت تاثیر قیمت جهانی با کاهش زیادی همراه بود و این در حالی است که با توجه به تحریم بودن ایران، سنگ آهن ایران با قیمتی کمتر از قیمت واقعی آن به فروش می‌رفت و این موضوع سبب شد تا برخی از مراجع اعلام قیمت سنگ آهن در دنیا که خود در این بخش ذی نفع بودند، قیمت سنگ آهن ایران را بسیار پایین تر از آنچه که بوده اعلام کنند.

                            با توجه به این وضعیت، انجمن سنگ آهن ایران بر آن شد تا با مذاکره با موسسه بین‌المللی متال بولتن، خواستار اعلام قیمت سنگ آهن ایران توسط این موسسه شود و به این ترتیب در ماه‌های گذشته متال بولتن برای اولین بار شاخص قیمت سنگ آهن ایران با درجه خلوص 60 درصد را اعلام کرد.

                            پس از اعلام این شاخص قیمت، سنگ آهن ایران به روند کاهشی قیمتی خود ادامه داد و از 52 دلار تا 35 دلار هم رسید، اما این روزها شاخص قیمت سنگ آهن ایران با اندکی افزایش همراه بوده و در هفته‌های اخیر به مرز 40 دلار نزدیک شد.

                            البته این شاخص در دو هفته گذشته با اندکی کاهش همراه بود، اما در هفته گذشته بار دیگر روند افزایشی گرفت و به 39 دلار و 71 سنت رسید.

                            هرچند که این افزایش قیمت برای سنگ آهنی‌ها خبر خوش به شمار می‌رود، اما مهم این است که این قیمت حفظ شده و در سال جاری دوباره با کاهش محسوس روبرو نشود.

                            نظر

                            • سیدامیر
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 1668

                              #2009
                              پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

                              سلام ...



                              ...کچاد هم میتونه میان مدت بازدهی بالایی داشته باشه ..

                              ...

                              نظر

                              • کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

                                #2010
                                پاسخ : گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

                                قیمت جهانی نفت رشد کرد و از 28دلار شد 35دلار
                                وقتی قیمت نفت رشد میکنه قیمت سنگ اهن و فولاد و فلزات هم رشد میکنه.
                                سال اینده رشد اقتصادی ایران بین 5الی8درصد خواهد بود.
                                با توجه به طرحهای توسعه کچاد و کگل و سرمایه گذاری خارجی و صادرات و بهبود تبادلات بین بانکی منبعد قیمت سهام کچاد و کگل بطرف قیمتهای بالای500تومان حرکت خواهند کرد.
                                .......................
                                کچاد و کگل وارد کانال صعودی شده اند.
                                مادر کچاد ومعادن و پپدرشون فولاد مبارکه هست.
                                .....................

                                نظر

                                در حال کار...
                                X