گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3072

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    10 درصد تعديل منفي به كگل تحميل ميشه
    باسلام وعرض ادب

یه موقعی اگه از 10٪بیشتر باشه چی؟!!!!!!!!!!!!

نظر

• *سامان*
      عضو فعال
      • May 2011
      • 4691

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      باسلام وعرض ادب

یه موقعی اگه از 10٪بیشتر باشه چی؟!!!!!!!!!!!!
      سهامداراش بدبخت ميشن
      مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• ata007
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 6291

سهامداراش بدبخت ميشن
        سامان جون به فکر ما هم باش دیگه :-w

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط ata007 پست شده است View Post
          سامان جون به فکر ما هم باش دیگه :-w
          والا عطا جون من به فكرتون بودم كه گفتم 10 درصد:*...اما جناب طيب ظاهرا شمشيرو از رو بستن:d

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3072

والا عطا جون من به فكرتون بودم كه گفتم 10 درصد:*...اما جناب طيب ظاهرا شمشيرو از رو بستن:d
            بازی قدرت شوخی سرش نمیشه

وبازی همچنان ادامه دار خواهد بود.

واین بازی البته در بلند مدت بنفع سهامداران عمده خواهد بود

این ...........زیاد برای اعمال قدرت وقتی ندارد ولی فعلا رو سکو قرارگرفته:d

نظر

• jey53
              عضو عادی
              • Mar 2012
              • 131

سلام دوستان
              در جلسه امروز دولت موافقت معافیت مالیاتی و گمرکی برای شرکتهای معدنی که صادرات دارند .
              مثل : گلگهر و چادرملو و منگنز ایران و آلومنیوم ایزان و معادن بافق و ومعادن و کنور و فولادیهای که صادرات دارند بیشترین تاثیر را دارند و بازار درحال جمع آوری میباشد . جهت اطلاع دوستان

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

ميگم مارو اسكل كردن قبول كنيد=)) باز معاف شدن....حكايت خنده داري شده اين دوقلوها

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3072

در اصل توسط jey53 پست شده است View Post
                  سلام دوستان
                  در جلسه امروز دولت موافقت معافیت مالیاتی و گمرکی برای شرکتهای معدنی که صادرات دارند .
                  مثل : گلگهر و چادرملو و منگنز ایران و آلومنیوم ایزان و معادن بافق و ومعادن و کنور و فولادیهای که صادرات دارند بیشترین تاثیر را دارند و بازار درحال جمع آوری میباشد . جهت اطلاع دوستان

http://www.hamfekran.com/Conferences...A2%D9%87%D9%86

باسلام

نمیشه به این خبر استناد کرد

باید بصورت رسمی از طرف دولت ابلاغ بشه

نظر

• کیوان
                    ستاره دار (1)
                    • Jun 2011
                    • 5095

در اصل توسط jey53 پست شده است View Post
                    سلام دوستان

http://www.hamfekran.com/Conferences...A2%D9%87%D9%86
                    وقتی چارت میگه میخواد بره بالا از آسمون سنگ هم بباره خبرش جور میشه و میره بالا.
                    یعنی به ابلاغ و بخشنامه و اینا نیست. میگن بره پس میره...حالا ممکنه بعدا بگن تکذیب شد! مطمئن باشید اون خبر هم در یک نقطه مقاومتی یا هدف سهم اتفاق خواهد افتاد! )
                    ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ایرج اکبری
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 10934

البته كيوان جون اينم بگم كه هنوز گزارش 12 ماهه كگل نيومده و بدون محاسبه عوارض و بهره ميتونه تعديل مثبت بده
                      با سلام این اخذ عوارض که شما بیان می کنید مربوط به شروع سال 91 می باشد و هیچ ربطی به سال 90 ندارد و تعدیل منفی نخواهد داشت حتی برای سال 91 امسال هم این نرخ عوارض منتفی می باشد و یک چیز بسیار ساده اگر شرکتی در داخل مشتری دست به نقد داشته باشد مثل کگل و کچاد که هیچ وقت بابت فروش مشکلی ندارد و می تواند تمام محصولات خود را به فروش برساند و اگرببیند که بخواهد صادرات انجام دهند که هیچ سودی شامل شرکت نمی شود بلکه موجب ضرر شرکت می شود آن چیزی که منطقی به نظر می رسد صادرات را کنسل می کند و به فروش بیشتر داخلی فکر می کند مگر تسعیر نرخ ارز را اعمال کنند که ما وتفافت ارز عوراض را پوشش دهد و هیچ جای نگارانی ندارد بعد سهم رشد می کند به قیمت 900 کم کم می رسد بعد عده ای می ایند بیان می کند چه کلاهی را ما رفته اینها همه بازی می باشد دوستان هیچ نگران تعدیل نباشید حال خودتان باز هم تصمیم بگیرید من که کمتر از هزار تومان فروشنده نیستم با تشکر :(
                      كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• *سامان*
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 4691

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                        با سلام این اخذ عوارض که شما بیان می کنید مربوط به شروع سال 91 می باشد و هیچ ربطی به سال 90 ندارد و تعدیل منفی نخواهد داشت حتی برای سال 91 امسال هم این نرخ عوارض منتفی می باشد و یک چیز بسیار ساده اگر شرکتی در داخل مشتری دست به نقد داشته باشد مثل کگل و کچاد که هیچ وقت بابت فروش مشکلی ندارد و می تواند تمام محصولات خود را به فروش برساند و اگرببیند که بخواهد صادرات انجام دهند که هیچ سودی شامل شرکت نمی شود بلکه موجب ضرر شرکت می شود آن چیزی که منطقی به نظر می رسد صادرات را کنسل می کند و به فروش بیشتر داخلی فکر می کند مگر تسعیر نرخ ارز را اعمال کنند که ما وتفافت ارز عوراض را پوشش دهد و هیچ جای نگارانی ندارد بعد سهم رشد می کند به قیمت 900 کم کم می رسد بعد عده ای می ایند بیان می کند چه کلاهی را ما رفته اینها همه بازی می باشد دوستان هیچ نگران تعدیل نباشید حال خودتان باز هم تصمیم بگیرید من که کمتر از هزار تومان فروشنده نیستم با تشکر :(
                        مگه من گفتم 90 تعديل منفي داره؟....

به همين راحتي؟ صادراتو كنسل ميكنن ميدن به داخليا؟...بعضي مواقع آدم يه چيزايي ميشنوه كه شاخ در مياره.....اونا سنگ آهن صادراتيشونو به نرخ بازار جهاني ميفروشن و حاشيه سود خيلي بالايي دارن...اگه اونو كنسل كنن بدن به داخليا كه تعديل منفيشون سنگينتر ميشه.....

نظر

• ایرج اکبری
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 10934

مگه من گفتم 90 تعديل منفي داره؟....

به همين راحتي؟ صادراتو كنسل ميكنن ميدن به داخليا؟...بعضي مواقع آدم يه چيزايي ميشنوه كه شاخ در مياره.....اونا سنگ آهن صادراتيشونو به نرخ بازار جهاني ميفروشن و حاشيه سود خيلي بالايي دارن...اگه اونو كنسل كنن بدن به داخليا كه تعديل منفيشون سنگينتر ميشه.....
                          به هیچ وجو نمی خواهم وارد بحث بشوم ببینید آقای ساده اول این که طرز بیان شما موجب سو تفاهم می شود شما بیان می کنید که ما گاهی اوقات چیزی های می شنویم که شاخ در می اوریم این طرز بیان درست نمی باشد بر فرض اگر کسی یک اشتباهی داشته باشد این گفتار درست نیست و این حرف شخصیت خود انسان را زیر سوال می برد باید بیان کنم که کیه کگل صادراتش را به قیمت جهانی به فروش راسانده است همیشه که در بورس کالا 70 الی 80 دلار بوده است سنگ آهن دانه بندی بوده شما این طوری که بیان می کنید فقط باید تحلیل شما درست باشد و دیگر هیچ هیچ کس کامل نیست بازهم زمان حلال مشکلات می باشد با تشکر
                          كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• *سامان*
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 4691

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                            به هیچ وجو نمی خواهم وارد بحث بشوم ببینید آقای ساده اول این که طرز بیان شما موجب سو تفاهم می شود شما بیان می کنید که ما گاهی اوقات چیزی های می شنویم که شاخ در می اوریم این طرز بیان درست نمی باشد بر فرض اگر کسی یک اشتباهی داشته باشد این گفتار درست نیست و این حرف شخصیت خود انسان را زیر سوال می برد باید بیان کنم که کیه کگل صادراتش را به قیمت جهانی به فروش راسانده است همیشه که در بورس کالا 70 الی 80 دلار بوده است سنگ آهن دانه بندی بوده شما این طوری که بیان می کنید فقط باید تحلیل شما درست باشد و دیگر هیچ هیچ کس کامل نیست بازهم زمان حلال مشکلات می باشد با تشکر
                            آخه مشكل من با شما اينه كه شما اصلا منظور منو از پستام متوجه نميشيد....تو بحث تسعير ارزم متوجه منظور من نشديد و اومديد پستي رو زديد كه اصلا ربطي به بحث من نداشت منم اومدم يه تشكر زدم بحثو ادامه ندادم....الانم متوجه منظور من نشديد و اومديد منو خطاب قرار داديد...منم علاقه اي به كش دادن موضوع ندارم كار منم تو اين تاپيك تموم شدست...ديگم دوقلوها رو تو سبد نداريم كه بخايم بيايم در موردشون پست بزنيم يا علي....تاپيك دو قلوها مال شما جناب اكبري

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5095

آخه مشكل من با شما اينه كه شما اصلا منظور منو از پستام متوجه نميشيد....تو بحث تسعير ارزم متوجه منظور من نشديد و اومديد پستي رو زديد كه اصلا ربطي به بحث من نداشت منم اومدم يه تشكر زدم بحثو ادامه ندادم....الانم متوجه منظور من نشديد و اومديد منو خطاب قرار داديد...منم علاقه اي به كش دادن موضوع ندارم كار منم تو اين تاپيك تموم شدست...ديگم دوقلوها رو تو سبد نداريم كه بخايم بيايم در موردشون پست بزنيم يا علي....تاپيك دو قلوها مال شما جناب اكبري
                              /:)
                              عمرا !:-w من که دارم!! :D
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

برنامه توليد 6 ميليون تن سنگ آهن از معادن گل گهر 2 و 4
                                کد خبر: 6717 تاریخ: سهشنبه 12 اردیبهشت 1391
                                مجري طرح تجهيز معادن گل گهر 2 و 4 گفت: با اتمام دوره آماده¬سازي، از مجموعه اين معادن سالانه حداقل 6 ميليون تن سنگ¬آهن استخراج خواهد شد.

به گزارش روابط عمومي سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران (ايميدرو)، سعيد صمدي با بيان اين خبر گفت: با فعاليت¬هاي صورت گرفته طي چند سال گذشته در معدن «گل¬گهر2»، حدود 50 درصد از باطله اوليه برداشت شده و با پايان باطله¬برداري و آماده¬سازي در اواسط سال 92، اين معدن به توليد اصلي و طراحي شده خود دست خواهد يافت. وي ادامه داد: در معدن «گل¬گهر4» با توجه به اينكه نسبت باطله بر ماده معدني، 8 به يك است و از طرفي نيز، عمليات استخراج 2 سال پس از معدن گل گهر2 آغاز شده، به نظر مي¬رسد براي رسيدن به ذخيره اصلي معدن 4، عمليات باطله¬برداري حدود3 سال ديگر به اتمام مي رسد.
                                مجري طرح تجهيز معادن گل گهر 2 و 4، با اشاره به استخراج 2 ميليون و 800 هزار تني سنگ آهن در سال 90، تصريح كرد: مجموع سنگ آهن استخراج شده از معادن گل¬گهر 2و4 در سال 90، حدود 2 ميليون و 800 هزارتن بود.

وي ادامه داد: در سال گذشته، 33 ميليون تن باطله¬برداري انجام شد و اين ميزان باطله-برداري نسبت به سنگ¬آهن استخراج شده، بيش از 10 برابر بوده است.

بنا به اين گزارش، معادن سنگ آهن گل گهر 2 و 4 با ذخيره بيش از 150 ميليون تن، از جمله معادن غني كشور براي تامين ماده اوليه فلز استراتژيك فولاد به شمار مي رود و برنامه ريزان درصددند با احداث كارخانه توليد كنسانتره، در محل معادن ارزش افزوده ايجاد شود.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X