گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر2309
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2127

مديرعامل بورس كالا در گفتوگو با فارس خبر داد:
    پذيرش سنگآهن در بورس طي هفته آينده عليرغم ادغام وزارت صنايع
    خبرگزاري فارس: مديرعامل بورس كالا وضعيت ورود شركتهاي سيماني در بورس كالا را بيان كرد و گفت: تا چند روز آينده كميته پذيرش براي بررسي سنگ آهن تشكيل ميشود.

سيد علي اكبر هاشميان در گفتوگو با خبرنگار اقتصادي فارس درباره مشكل عرضه سيمان و نحوه قيمت گذاري آن با تأكيد بر اينكه بورس كالا براي ورود همه شركتهاي سيماني هيچ مشكلي ندارد، بيان كرد: هر كارخانهاي كه بخواهد سيمان توليدي خود را چه پايين تر و چه بالاتر از قيمت مصوب البته با نرخ واقعي، عرضه كند بورس مشكلي ندارد.
    وي درباره قيمت مصوب سيمان و عدم افزايش قيمت با توجه به اجراي هدفمندي يارانهها افزود: در حال حاضر نيز كارخانههاي سيماني محصول خود را در خارج از بورس به قيمت واقعي ميفروشند يعني اگر قيمت مصوب 56 هزار تومان است در خارج از بورس به قيمت 45 هزار تومان ميفروشند.
    مدير عامل بورس كالا با اشاره به اينكه در برخي از نقاط كشور سيمان آنها در بخش صادراتي فعالتر است و قيمت ها بالاتر از نرخ مصوب است، تصريح كرد: سيمان يك كالاي پذيرفته شده در بورس است و قانون قيمت گذاري بر روي آن حاكم نيست.

*عرضه سنگ آهن به زودي

هاشميان در پاسخ به اين سؤال كه آيا با ادغام وزارت صنايع در بازرگاني ممكن است مراحل پذيرش سنگ آهن صادراتي به تعويق بيافتد، گفت: وزير وقت (محرابيان) موافقت خود را با عرضه اين كالا اعلام كرد و اين ادغام وزارتخانهها در اين مسئله مشكلي ايجاد نميكند.
    وي ادامه داد: روند پذيرش اين كالا در حال سپري شدن است و تا چند روز آينده جلسه كميته پذيرش براي اين كالا برگزار مي شود و احتمالاً تا هفته آينده آماده پذيرش ميشود.

*بورس نفت هنوز به صورت رسمي راه اندازي نشده است

مدير عامل بورس كالا در خصوص عرضه نفت كوره اعلام كرد: مسئولان نفتي قول دادهاند كه پس از عرضه بنزين و فعال شدن معاملات آن نفت كوره را عرضه كنند، البته عرضه بنزين مانعي براي عرضه نفت كوره نيست.
    وي در پاسخ به اين سؤال كه آيا واقعاً عرضه بنزين را ميتواند راه اندازي بورس نفت تلقي كرد، گفت: خير. عرضه بنزين به منظور راه اندازي آزمايشي بورس نفت بود و بورس كالا پيگير ورود نفت كوره خواهد بود.
    www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 2127

عضو هيئت پذيرش بورس كالا در گفتوگو با فارس خبر داد:
      تكميل مدارك سنگ آهن و بررسي آن در جلسه بعدي هيئت پذيرش

عضو هيئت پذيرش بورس كالا از تكميل مدارك شركت تهيه و توليد مواد معدني ايران براي ورود سنگ آهن خبر داد و گفت: در جلسه بعدي هيئت پذيرش با اعضاي جديد هيئت مديره بورس كالا مدارك سنگ آهن و ساير كالاها بررسي ميشود.

شاهين چراغي در گفت وگو با خبرنگار اقتصادي فارس درباره زمان جلسه هيئت پذيرش بورس كالا اظهار داشت: با توجه به اينكه جلسات هيئت پذيرش بايد هر ماه يك بار برگزار شود، اين جلسه به دليل اعلام اعضاي جدي هيئت مديره بورس كالا به تأخير افتاده و قرار است دو هفته آينده برگزار شود.
      وي افزود: بر اين اساس نخستين جلسه هيئت پذيرش با اعضاي جديد هيئت مديره دو هفته آينده برگزار ميشود، بيان كرد: با توجه به اينكه مدارك شركت تهيه و توليد مواد معدني ايران براي ورود سنگ آهن روز گذشته تكميل شد و مدارك پنبه نيز كامل شده در اين جلسه در خصوص اين دو كالاي جديد بررسي ميشود.
      عضو هيئت پذيرش بورس كالا گفت: شركت گلگهر نيز براي عرضه سنگ آهن در بورس كالا در حال تكميل مدارك بوده كه احتمالاً تا پايان هفته مدارك آن تكميل ميشود.
      وي درباره بررسي اتيلن اكسايد نيز به عنوان يك كالاي جديد در هيئت پذيرش، افزود: مدارك اين كالا مدتي پيش نقص داشت و قرار بود اين نواقص برطرف شود،در حال حاضر از آخرين مراحل آن مطلع نيستم.
      www.mahak-charity.org

نظر

• ناهید
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 1419

در مجمع ديروز تصويب شد:
        تقسيم سود 60 توماني براي هر سهم چادرملو

خبرگزاري فارس: مجمع روز گذشته شركت چادرملو تقسيم سود 60 توماني براي هر سهم را تصويب كرد.

به گزارش خبرنگار اقتصادي فارس، در پي اتمام سال مالي منتهي به 29 اسفند سال گذشته شركت چادرملو، مجمع اين شركت 600 ميليارد توماني روز گذشته برگزار و بعد از استماع گزارش عملكرد هيئت مديره و حسابرس، تصويب صورت هاي مالي مقرر شد از سود 756 ريالي هر سهم مبلغ 600 ريال معادل 70 درصد بين سهامداران تقسيم شود. اين شركت سال گذشته براي هر سهم 93 تومان سود كنار گذاشته بود.
        همچنين شركت هاي فولاد مباركه، ليزينگ اميد ، سرمايهگذاري اميد ، سرمايهگذاري استاني استان گلستان و سرمايهگذاري توسعه معادن و فلزات به عنوان اعضاء هيئت مديره اين شركت بورسي انتخاب شدند.
        حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
        خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
        خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را

نظر

• HOLY
          عضو فعال
          • Aug 2025
          • 1113

بنام خدا
          چادر بعد از صعودی که از اواخر سال گذشته آغاز کرد و تا ابتدای سال جدید هم ادامه داد از سهامی بود که شاید به نوعی بشه گفت رشد خیره کننده ای داشت البته با توجه به بنیادی مناسب و طرح توسعه ای هم که داشت شاید بشه گفت از اون سهمایی بود که برخلاف خیلی از سهام دیگه به حقش رسید ،اما پس از این اتفاقات همگرا با روند اکثر شرکتها اون هم دچار افت شد،به موج شماری سهم دقت بفرمایید .......

همونطور که در تصویر ملاحظه میفرمایین ،سهم بعد از تشکیل موج سوم بزرگ نزول خودش رو شروع کرده ،
          از اونجایی که موج اول نزولی 5 موجیست بیشتر توقع داریم اگر اصلاح را ساده فرض کنیم ، زیگزاگ داشته باشیم

اما در تصویر زیر :

در تایم روزانه سهم رو داریم ،همونطور که مشخصه در صورت شروع روند صعودی ،ابتدا سهم حرکت میکنه برای اینکه گپ تقسم سود رو پر کنه که معادل 705 تومن و فیبو 23.6 هست ،سپس حرکت سهم به سمت فیبو 38.2 خواهد بود که در قیمت 730-740 تقریبا با خط روند نزولی هم درگیر میشه که مقاومت فوق العاده قوی هست و علاوه بر موارد ذکر شده دندان الیگیتور و ابر ایچیموکو و ... بر قدرت این ناحیه اضافه میکنه ....

در امواج زیگزاگ ،موج بی ، توقع بازگشت بیش از 61.8 ٪ نهایتا از موج قبلی وجود نداره (بجز نوع خاصی از زیگزاگ که تا 78.6 هم میتونه برگرده)،اما از اونجایی که در زیگزاگ برگشت معمول 38.2٪ هست و موج بعدی هم موج ریزشیست بهتر میبینم دوستانی که سهم رو دارند و قصد خروج دارند ،برای نسبتهای بیش از 38.2 صبر نکنند و پله ایی خارج بشند (از طرفی اگر سود نقدی رو اعمال کنیم نسبت 61.8 معادل 745 تومن خواهد بود )
          با آرزوی موفقیت برای دوستان
          آخرین ویرایش توسط HOLY؛ 2011/06/06, 06:36. دلیل: علامتگذاری
          سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• rojan
            عضو فعال
            • May 2011
            • 581

با سلام

جناب holy همواره مطالب و نمودارهای مفیدتان را میخوانم هر چند شاید زیاد متوجه دیاگرامهای شما نشوم که صد البته نمی شوم ولی محبت و زحمتی که همواره برای ما کاربران در این سایت وزین میکشید از دیده پنهان نمی ماند
            پایدار و پر سود و سلامت باشید .
            آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند

نظر

• HOLY
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 1113

در اصل توسط rojan پست شده است View Post
              با سلام

جناب holy همواره مطالب و نمودارهای مفیدتان را میخوانم هر چند شاید زیاد متوجه دیاگرامهای شما نشوم که صد البته نمی شوم ولی محبت و زحمتی که همواره برای ما کاربران در این سایت وزین میکشید از دیده پنهان نمی ماند
              پایدار و پر سود و سلامت باشید .
              درود و سلام بر روژان عزیز
              روژان بزرگوار ،لطف پایدار و محبت خالصانه بزرگوارانی چون شما با هیچ چیز قابل جبران نیست .....
              بسیار سپاسگزارم

نظر

• robin
                عضو جدید
                • Jun 2011
                • 16

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                درود و سلام بر روژان عزیز
                روژان بزرگوار ،لطف پایدار و محبت خالصانه بزرگوارانی چون شما با هیچ چیز قابل جبران نیست .....
                بسیار سپاسگزارم
                با عرض ادب و احترام خدمت اساتید محترم.
                من به معنای واقعی کلمه تازه کارم ولی بسیار به مباحث بورسی علاقه مندم و دارم دنبال میکنم.اگر بی ربط سوال میکنم ببخشید چون نمیدونم کجا مطرح کنم .
                وقتی به نمودارهای گذشته برخی شرکتها نگاه میکنم در برخی مقاطع زمانی افت شدید قیمت را میبینم (برای مثال نماد کگل در اوایل سه ماهه دوم سال 89 ) سوالم از شما اینه که اگر بخواهم علت اصلی آنرا بدانم باید چکار کنم؟ راستش به اطلاعیه های این شرکت هم مراجعه کردم ولی چیزی متوجه نشدم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.با سپاس فراوان

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Aug 2025
                  • 1113

در اصل توسط robin پست شده است View Post
                  با عرض ادب و احترام خدمت اساتید محترم.
                  من به معنای واقعی کلمه تازه کارم ولی بسیار به مباحث بورسی علاقه مندم و دارم دنبال میکنم.اگر بی ربط سوال میکنم ببخشید چون نمیدونم کجا مطرح کنم .
                  وقتی به نمودارهای گذشته برخی شرکتها نگاه میکنم در برخی مقاطع زمانی افت شدید قیمت را میبینم (برای مثال نماد کگل در اوایل سه ماهه دوم سال 89 ) سوالم از شما اینه که اگر بخواهم علت اصلی آنرا بدانم باید چکار کنم؟ راستش به اطلاعیه های این شرکت هم مراجعه کردم ولی چیزی متوجه نشدم.ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.با سپاس فراوان
                  سلام دوست من
                  من خیلی مختصر میتونم اینجوری عرض کنم که ریزش سهام مختلف بعضا میتونه هماهنگ با شاخص کل و در راستای اصلاح بازار باشه به این صورت که اصولا بعد از هر صعودی به مرحله ایی میرسیم که اصطلاحا اشباء از خرید مینامند یعنی خریداری برای سهم وجود نداره و مجموعا بازار به این نتیجه میرسه به شکل هیجانی قیمتها بالا رفته ،لذا شروع به نزول میکنه تا این مطلب رو اصلاح کنه در این حالت امکان داره بهانه ایی برای اصلاح پیدا بشه اما عمدتا دلایل محکمی نیست ،اما سوای مطلب فوق امکان داره به شکل موردی و سهمی و نه در کل بازار اتفاقی رخ بده که یک سهم رو دچار ریزش کنه ،بعنوان مثال سهمی که نیمی از درآمدش در اثر صادرات هست اگر قانونی تصویب بشه که جلوی صادرات محصول این سهم گرفته بشه ،طبیعی هست که دچار افت قیمت میشه .......
                  براتون آرزوی موفقیت دارم

نظر

• robin
                    عضو جدید
                    • Jun 2011
                    • 16

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                    سلام دوست من
                    من خیلی مختصر میتونم اینجوری عرض کنم که ریزش سهام مختلف بعضا میتونه هماهنگ با شاخص کل و در راستای اصلاح بازار باشه به این صورت که اصولا بعد از هر صعودی به مرحله ایی میرسیم که اصطلاحا اشباء از خرید مینامند یعنی خریداری برای سهم وجود نداره و مجموعا بازار به این نتیجه میرسه به شکل هیجانی قیمتها بالا رفته ،لذا شروع به نزول میکنه تا این مطلب رو اصلاح کنه در این حالت امکان داره بهانه ایی برای اصلاح پیدا بشه اما عمدتا دلایل محکمی نیست ،اما سوای مطلب فوق امکان داره به شکل موردی و سهمی و نه در کل بازار اتفاقی رخ بده که یک سهم رو دچار ریزش کنه ،بعنوان مثال سهمی که نیمی از درآمدش در اثر صادرات هست اگر قانونی تصویب بشه که جلوی صادرات محصول این سهم گرفته بشه ،طبیعی هست که دچار افت قیمت میشه .......
                    براتون آرزوی موفقیت دارم
                    استاد عزیزجناب Holy
                    ممنون که جواب دادید ،هم مفید بود وهم دلگرم کننده ،،
                    میدانم که از فرمایشتون باید بعنوان سرنخ برای مطالعه مطالب مرتبط استفاده کنم .شاگرد خوبی هستم.
                    محبت بفرمایید در زمینه آموزش تحلیل تکنینال، اگر کتاب یا فایل ساده و جامعی وجود دارد معرفی بفرمایید .
                    با سپاس فراوان

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

تحلیل تکنیکال کگل

سهم طبق نمودار زیر در موج 3 بزرگ (که در نمودار تعدیل شده از محدوده 300 تومان شروع شده ) در قالب کانالی صعودی قرار دارد.

من سهم را در موج 4 از 5 از 3 بزرگ تصور میکنم که نوسانات اخیر سهم به مثلث افزایشی شباهت بسیاری دارد.

مقاومت اصلی سهم محدوده 1300 تومان معادل ضلع بالای مثلث میباشد که در صورت شکست این مقاومت و ضلع بالای مثلث به محدوده 1420 تومان و سقف کانال میاندیشد.(در ضمن میدل لاین چنگال 50% , 1290 تومان و سقف چنگال 1450 تومان میباشد که به مقاومتهای ضلع بالای مثلث و سقف کانال هم نزدیک میباشد)

هدف مثلث (در صورت شکست سطح 1300 تومان) محدوده 1550 تومان میباشد.

لازم بذکر است اولین حمایت جدی سهم در مجاورت ضلع پایین مثلث در محدوده 1160 واقع است.

[/URL][/IMG]

نظر

• Captain Nemo
                        مدیر
                        • Dec 2010
                        • 2934

ايميدرو معدن جديدي به چادرملو داد

خبرگزاري فارس:معاون سرمايه گذاري توسعه معادن و فلزات گفت: ايميدرو معدن سنگ آهن روباز و جديدي به شركت چادرملو داده است كه مقدمات تجهيز آن درحال انجام است.

مرتضي علي اكبري در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي فارس، اظهار داشت: طبق توافق به دست آمده، ايميدرو معدن سنگ آهن رو باز جديدي با ظرفيت 100 تا 150 ميليون تن ماده معدني به شركت بورسي چادرملو واگذار كرد.
                        وي ادامه داد: اين معدن در استان يزد و در محدوده ديگر معادن اين شركت قرار دارد كه مقدمات تجهيز براي اكتشاف و ارزيابي بيشتر در حال انجام بوده و به نظر مي رسد بعد از اكتشاف و باطله برداري از سال آينده به بهره برداري برسد.
                        علي اكبري با بيان اينكه هم اكنون ظرفيت توليد محصولات چادرملو 8.5 ميليون تن كنسانتره و 3.5 ميليون تن گندله در سال است، خاطر نشان كرد: اين شركت در حالي با حداكثر ظرفيت فعال است كه با توجه به بهره برداري خط 5 در اواخر سال جاري، به ظرفيت توليدي آن بازهم اضافه خواهد شد اما آثار مالي و سودآوري آن براي سال آينده خواهد بود.
                        یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                        دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                        مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• Captain Nemo
                          مدیر
                          • Dec 2010
                          • 2934

شرکت سنگ آهن گل گهر موفق شد برای سال مالی 89.12.29 مبلغ 1427 ریال سود بسازد .

نظر

• ناهید
                            عضو فعال
                            • Dec 2010
                            • 1419

حسين ملاحسين آقا در گفتوگو با خبرنگار دنياياقتصاد با اشاره به افزايش 11 درصدي نرخ دلار رسمي گفت: هرچند اين افزايش نرخ به نفع شركتهاي صادركننده خواهد بود، اما نبايد از تاثير منفي اين اتفاق بر هزينههاي طرح توسعه شركتها چشمپوشي كرد.وي با بيان اين كه گل گهر به عنوان يكي از صادركنندههاي اصلي سنگآهن از افزايش نرخ دلار تاثير مثبت ميپذيرد، گفت: اين شركت سنگآهني 5 ميليارد دلار طرح توسعه دارد كه 50 درصد اين طرحهاي توسعه به منابع ارزي نياز دارد كه از اين حيث گلگهر يكي از مصرفكنندههاي دلار نيز محسوب ميشود.
                            اين مقاممسوول با بيان اين كه افزايش نرخ دلار به گران تمام شدن هزينههاي طرحهاي توسعه شركتها منجر ميشود، ادامه داد: شركتهاي معدني و فلزي با توجه به برنامههاي توسعهاي كشور، طرحهاي توسعه بزرگي در برنامه دارند كه رشد نرخ دلار رسمي، نرخ مصارف ارزي شركتها را افزايش ميدهد.

نظر

• ناهید
                              عضو فعال
                              • Dec 2010
                              • 1419

صورتهاي مالي سال مالي منتهي به 1389/12/29 (حسابرسي شده) كگل روي كدال آمد

نظر

• Captain Nemo
                                مدیر
                                • Dec 2010
                                • 2934

آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده شرکت سنگ آهن گل گهر (کگل )
                                موضوع: آگهی دعوت به مجمع عمومی فوق العاده

الف- زمان و محل برگزاری مجمع عمومی :
                                از کلیه سهامداران ، وکیل یا قائم مقام قانونی صاحب سهم و همچنین نماینده یا نمایندگان اشخاص حقوقی دعوت میگردد تا در جلسه مجمع عمومی این شرکت که در ساعت 11:00 روز سه شنبه مورخ 1390/03/31 درمحل سالن تلاش وزارت کار و امور اجتماعي واقع در تهران خيابان وليعصر بالاتر از مسجد بلال صدا و سيما برگزار میگردد حضور بهم رسانند.

ب– دستور جلسه :
                                تصمیم گیری در خصوص افزایش سرمایه
                                تغییر نام شرکت
                                تغییر موضوع فعالیت
                                سایر موارد

نظر

در حال کار...
                                X