گل گهر - چادرملو ( کگل - کچاد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ملک الملک
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 90

من هم امیدوارم که گفته شما دوستان درست باشد و خبر من به وقوع نپیوندد.

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط ملک الملک پست شده است View Post
      آقای پناهی همیشه بعضیها سریعتر به اخبار دست پیدا میکنند .

دلیلی ندارد که بنده خبرم را بگم که از کجا آوردم.

هر کسی باید بر اساس تحلیل و اخباری که از شرکتها بدست میاورد و یا آینده آن را خوب پیش بینی میگند خرید و فروش کند.

بهتر هست کسانی که اینها را دارند بجای اینکه در خانه بنشینند و منتظر یک سود باد آورده باشند کمی همت کنند و اخبار پیرامون سهمها را جمع آوری کنند تا متضرر نشوند.

هفته گذشته در بورکس هم گفتم که قیمتهای جهانی ریزش وحشتناکی خواهند داشت ولی متاسفانه آیدی مرا مسدود کردند.
      این خبر بهره مالکانه فکر نکنید خبر ریزی میتونه باشه که شخصا خود شما قبل از همه از این خبر مطلع شده باشید!!!
      خواهش می کنم در این سایت نیز بدون ذکر منبع خبرهای این چنینی درج نفرمائید منبع دارید بسم ا...
      در ضمن قیمت نفت از محدوده 110 دلار پائینتر نیاد در هیچ کدام از مواد خام هیچ ریزشی نخواهیم داشت

ولی اگر در آینده ببینیم که خبر شما درست از آب درآمد متفقا بر شما و رانتتان ایمان خواهیم آورد!

نظر

• ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
        این خبر بهره مالکانه فکر نکنید خبر ریزی میتونه باشه که شخصا خود شما قبل از همه از این خبر مطلع شده باشید!!!
        خواهش می کنم در این سایت نیز بدون ذکر منبع خبرهای این چنینی درج نفرمائید منبع دارید بسم ا...
        در ضمن قیمت نفت از محدوده 110 دلار پائینتر نیاد در هیچ کدام از مواد خام هیچ ریزشی نخواهیم داشت

ولی اگر در آینده ببینیم که خبر شما درست از آب درآمد متفقا بر شما و رانتتان ایمان خواهیم آورد!
        با نظر شما موافق هستم چون این خبر خبر ریزی نیست و آن هم که ومعادن سهام دار عمده می باشد و هر روز داره خرید می کند و با ان مدیر مالی توانمد ایرج علی اکبریه که مو را از ماست می کشد و در مصاحبه قبلی خود هم بیان کرد که اگر افزایش بهره باشد باید افزایش سنگ اهن هم باشد با تشکر
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• ملک الملک
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 90

آقای پناهی من این خبرها را قبل از اینکه به خبر گزاریها برسد دارم ولی از نوشتن آنها سر باز میزنم که دوستان ناراحت نشوند.

ولی در مجموع هر چقدر با زمان به جلوتر پیش برویم خواهید دید که قیمتهای جهانی ریزش میکنند.

شما با نقاشی صحبت میکنید و من راه نقاشی کردن را به شما نشان میدهم.

تا دیروز همه میگفتند که قیمت نفت بالا میرود ولی دیدید که با قدرت به زیر 100 دلار سقوط کرد و این تازه اول ریزش است.

البته بنده دیگر در هیچ سایتی مطلب نخواهم زد و صرفا میخواهم خواننده باشم و از نقاشیهای دوستان لذت ببرم.

نظر

• کیوان
            ستاره دار (1)
            • Jun 2011
            • 5094

آقای پناهی من این خبرها را قبل از اینکه به خبر گزاریها برسد دارم ولی از نوشتن آنها سر باز میزنم که دوستان ناراحت نشوند.

ولی در مجموع هر چقدر با زمان به جلوتر پیش برویم خواهید دید که قیمتهای جهانی ریزش میکنند.

تا دیروز همه میگفتند که قیمت نفت بالا میرود ولی دیدید که با قدرت به زیر 100 دلار سقوط کرد و این تازه اول ریزش است.

البته بنده دیگر در هیچ سایتی مطلب نخواهم زد و صرفا میخواهم خواننده باشم و از نقاشیهای دوستان لذت ببرم.
            دوست عزیز هیچکس از اینکه کسی زودتر سود یا ضرر را اطلاع رسانی کند ناراحت نمی شود که خوشحال میشود. فقط مساله اینجا بود از آنجاییکه خبر شما فاقد لینک و منبع خبر خود شما هستید پس میزان باور و پذیرش آن از سوی خوانندگان تابعی از زمان میشود تا با گذر زمان و مشاهده آثار بتوان به درستی یا نادرستی خبر پی برد.
            با تشکر
            ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• ایرج اکبری
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 10934

یعنی می شود این طور برداشت کرد که شما هم سهام دار عمده کگل می باشد و یا همکار آقای معاون اول ریس جهمور رحیمی و یا در ایمیدرو مشغول به کار هستید با تشکر
              كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

نظر

• بابک پناهی
                عضو فعال
                • Dec 2010
                • 3208

ممنون از پاسختون

نظر

• بابک پناهی
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 3208

در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Post
                  یعنی می شود این طور برداشت کرد که شما هم سهام دار عمده کگل می باشد و یا همکار آقای معاون اول ریس جهمور رحیمی و یا در ایمیدرو مشغول به کار هستید با تشکر
                  دیدم سهامدارانی که به قول جناب ملک الملک از خبری مطلع هستند که هنوز به دست خبرگزاری ها نرسیده

نظر

• Captain Nemo
                    مدیر
                    • Dec 2010
                    • 2934

جناب ملک الملک عزیز
                    در این فروم ها همه حق اظهار نظر دارند
                    چه موافق یا مخالف
                    ولی شما در بیشتر فرومها فقط اخبار منفی درج میکنید و
                    این باعث موضع گیری دوستان میشود ...
                    منتظر اخبار خوب و خوش شما هم هستیم
                    موفق یاشید .
                    یاری اندر کس نمی​بینیم یاران را چه شد
                    دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد

شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیار
                    مهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد

نظر

• حامد
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 1490

مدیرکل دفتر صادرات گمرک در گفتوگو با فارس:
                      تعرفه صادرات گندله سنگ آهن در بودجه 91 قطعی نشده است

خبرگزاری فارس: مدیرکل دفتر صادرات گمرک گفت: گمرک خواهان مشخص شدن تعرفه صادرات گندله و کنسانتره سنگآهن خام از سوی مجلس است.

حسن علیدوستی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس در مورد وضع تعرفه 70 درصدی صادرات سنگ آهن دانه بندی شده گفت: این مطلب جدیدی نیست، بلکه مصوبه سال 89 و قبل از آن بود که در قانون بودجه سال 90 منعکس شد و فعلا به طور موقت برای دو ماه اول سال 91 هم وضع شده، اما در حال مکاتبه هستیم که در لایحه بودجه 91 که در دست بررسی قرار دارد، تکلیف این مسئله روشن شود.

مدیر کل دفتر صادرات گمرک جمهوری اسلامی یادآور شد: لایحه بودجه 91 هنوز در کمیسیون تلفیق بررسی میشود، اما خبر موثقی از تصویب نمایندگان در این مورد به دست نیامده و موضوع خبری در واقع منعکس شد، تا نمایندگان در مورد لغو یا ابقای این ماده تصمیمگیری کنند.

علیدوستی یادآور شد: سال 89و قبل از آن نیز تعرفه 70درصدی صادرات گندله و کنسانتره سنگاهن خام وضع شده بود، اما هنوز برای سال 91 قطعی نشده، چون هنوز لایحه بودجه 91 تبدیل به قانون نشده است.

مدیر کل دفتر صادرات گمرک خاطرنشان کرد: گمرک جمهوری اسلامی به عنوان مجری قانون است و از مراجع قانونگذاری و نمایندگان مجلس خواستار روشن شدن تعیین تکلیف تعرفه صادرات گندله و کنسانتره سنگآهن خام است.
                      زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                      اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• حامد
                        عضو فعال
                        • Feb 2011
                        • 1490

جناب ملك الملك اگه من بلافاصله پس از ديدن مطلب شما اقدام به فروش سهامم بدليل جلوگيري ازضرر
                        نمايم عقلاييست ؟ نياز به تحقيق نداره؟شما جاي من بوديد همين كارروميكرديد
                        ضمنا بكار بردن واژه نقاشي يه مقدار توهينه
                        زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
                        اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• daryadel120
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 578

امنیت سرمایه گذاری یعنی چه؟ آیا بورس ایران فقط برای سفته بازی شکل گرفته است؟ آیا خبرگزاری فلان برای درج این خبرهایش مورد بازخواست قرار می گیرد یا اینکه این خبر ها را می گویند که در این خبرگزاری ها بزنند ؟ آیا امید هست که صنعتی دوباره در بورس رونق بگیرد یا باز هم با رونق سهام یک صنعت مبارزه خواهد شد؟ راستی امسال چه سالی است؟ و ...
                          برخی از متغیرهای کلان اقتصادی عبارتند از: نرخ ارز، نرخ تورم، نرخ واقعی سود بانکی، نرخ رشد نقدینگی، تولیدات صنعتی، مالیات، کسری بودجه، درآمد های نفتی و ...

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

یه 14-15 میلیارد تومنی امروز از این گروه خرید کردن اونم زیر قیمت بازار - گرگ بازاریه خلاصه
                            ///

نظر

• شانس
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 152

فارس از اقدام جدید گمرک خبر میدهد
                              عوارض 70درصدی برای صادرات محصولات دانه بندی شده سنگ آهنی

.
                              .

دراین رابطه در تماس خبرنگار فارس با محمود نوریان مدیرعامل شرکت گل گهر وی چنین موضوعی را تایید کرد و گفت: از قرار معلوم چنین تصمیمی گرفته شده ولی تا کنون مصوبه ای و دستور العملی یا بخشنامه ای به ما داده نشده است.

پیگیری ها برای روشن شدن این موضوع ادامه دارد و در صورت کسب نتیجه منعکس خواهد شد.

===============================
                              متاسفانه امروزیک بار دیگر خبر گذاری فارس اقدامی در خلاف شان یک خبر گذاری اقتصادی انجام داد
                              و یک خبری که هنوز به صورت رسمی تایید نشده بود رو تو اوج تایم بازار رو خبر گذاری برد
                              این خبر اونقدر ناپخته بود که به اشتباه اقای نوریان رو مدیر عامل گل گهر معرفی کرد

در حالی که اقای نوریان مدیر عامل کچاد هستند و مدیر عمال گلگهر اقای محمد جلال مآب هستند
                              واقعا معلوم نیست که این خبر اصلا چه ربطی به اقای نوریان و شرکت چادر ملو داشت که اسم ایشون رو نوشتند
                              متاسفانه حرکات این چنین بار ها و بارها در موارد مختلف از جانب خبر گذاری فارس دیده شده
                              که فکر کنم بعد از سهامداران صدرا حالا نوبت سهام معدنی ها شده که بازیچه این گونه خبر سازی ها و حاشیه سازی ها قرار بگیرند
                              همین چند وقت پیش بود که مدیر مالی ومعادن در مصاحبشون به صراحت گفته بود که قبل از این که خبر نامه حقوق مالکانه دولت از معدنی ها بیاد رو خبر گذاری ها این خبر که به هیچ عنوان موثق و رسمی نبود رو عده ای خبر دار شده بودن و فشار فروش بی سابقه ای رو به معدنی ها اوردن و بعد در ساعت 11 اوج بازار خبر رو زده بودن
                              واقعا سود کردن به چه قیمت
                              تا کی ما باید تاوان این قصد و قرض ها رو بدیم

همه یا این داستان ها یک طرف فراموش این نکته که در برنامه پنج ساله پنجم توسعه اخذ عوارض از سنگ اهن ممنونع هست هم یک طرف
                              این از دولت اینم از خبر گذاری های دولتی
                              آخرین ویرایش توسط شانس؛ 2012/05/05, 14:28.
                              [B]تو دنیای من هنوز [COLOR="#FF0000"]تابستون کوتاه[/COLOR] و [COLOR="#FF0000"]زمین صاف[/COLOR][/B]

نظر

• کیوان
                                ستاره دار (1)
                                • Jun 2011
                                • 5094

خیلی جالبه!! :))
                                دیدم چه تند تند اون پایین میخریدند!! >:p
                                مشکل اونها نیستند! اونها که ذات دروغگو و گرگ صفتیشون تابلو هست. مشکل این عامه سهامدارانی هستند که با اینکه می دونند جریان چیه بازهم دم به تله میدهند. در این جور مواقع آدم باید سهمشو 2 دستی بچسبه، نه اینکه مفت بندازه تو گلوی گرگ!
                                آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2012/05/05, 14:50.
                                ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

در حال کار...
                                X