آهنگري‌ تراكتورسازي‌ ايران‌ (خاهن)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ائلچی
    ستاره دار (2)
    • Jul 2013
    • 1945

پاسخ : آهنگري‌ تراكتورسازي‌ ايران‌ (خاهن)

تو مجمع گفته بودن افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی امسال تموم میشه ولی فعلا تا اینجا که تموم نشده! با شرکت که صحبت می کنم میگن دست سازمان هستش و اونا دارن لفتش میدن و.... (هر متر زمین کارخونه رو هم حدودا 450 هزار قیمت گذاشتن). انشا ا... مزد این اعصاب خوردی رو می گیریم.

مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 1392شرکت آهنگری تراکتور سازی ایران باحضور اکثریت سهامداران درتاریخ 29 تيرماه 1393 برگزار گردید.
    در این جلسه آقای مهندس مجید باویلی تبریزی به عنوان بزرگترین سهامدار شرکت، رییس مجمع، آقاي پدرام باويلي تبريزي و عبدالمجید قندریز به عنوان ناظر وآقای جواد زراعتی خسروشاهی به‌عنوان دبیر مجمع انتخاب شدند. در این مجمع آقای مهندس حیرت انگیز به‌عنوان، مدیر عامل گزارش عملکرد یکساله شرکت آهنگری را ارائه نمود و به سوالات سهامداران حاضر در مجمع پاسخ‌های مناسب ارائه شد. پیرو تصمیمات اتخاذ شده درجلسه مجمع فوق‌العاده شرکت مبنی برپیگیری ثبت افزایش سرمایه شرکت مدیر مالی شرکت اعلام کردند که شرکت موفق به ثبت افزایش سرمایه 400درصدی نزد اداره ثبت شرکت‌ها شده و همچنین درجهت اجرای دستورات هیات مدیره اقدامات لازم درخصوص افزایش سرمایه ازمحل تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت شرکت معادل 100درصد سرمایه تازه به ثبت رسیده انجام شده که پس ازطی مراحل قانونی در سال 93 افزايش يافته و به ثبت خواهد رسيد. براساس مصوبات مجمع صورت‌های مالی سال مالی منتهی به 29اسفند ماه 1392 تصويب، سازمان حسابرسی به عنوان بازرس قانونی و حسابرس و روزنامه‌های دنیای اقتصاد واطلاعات به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت در سال 93 انتخاب شدند. همچنین براساس رای‌گیری آقایان مهندسان محمدرضا باویلی تبریزی، عبدالمجید قندریز ،پدرام باویلی تبریزی و جلال‌الدین حیرت‌انگیز به عنوان اعضای حقیقی هیات‌مدیره و شرکت پولاد قطعه به عنوان عضو حقوقی هیات مدیره انتخاب شدند.
    أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

در اصل توسط ائلچی پست شده است View Post
      تو مجمع گفته بودن افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی امسال تموم میشه ولی فعلا تا اینجا که تموم نشده! با شرکت که صحبت می کنم میگن دست سازمان هستش و اونا دارن لفتش میدن و.... (هر متر زمین کارخونه رو هم حدودا 450 هزار قیمت گذاشتن). انشا ا... مزد این اعصاب خوردی رو می گیریم.

مجمع عمومی عادی سالانه سال مالی منتهی به 29 اسفندماه 1392شرکت آهنگری تراکتور سازی ایران باحضور اکثریت سهامداران درتاریخ 29 تيرماه 1393 برگزار گردید.
      در این جلسه آقای مهندس مجید باویلی تبریزی به عنوان بزرگترین سهامدار شرکت، رییس مجمع، آقاي پدرام باويلي تبريزي و عبدالمجید قندریز به عنوان ناظر وآقای جواد زراعتی خسروشاهی به‌عنوان دبیر مجمع انتخاب شدند. در این مجمع آقای مهندس حیرت انگیز به‌عنوان، مدیر عامل گزارش عملکرد یکساله شرکت آهنگری را ارائه نمود و به سوالات سهامداران حاضر در مجمع پاسخ‌های مناسب ارائه شد. پیرو تصمیمات اتخاذ شده درجلسه مجمع فوق‌العاده شرکت مبنی برپیگیری ثبت افزایش سرمایه شرکت مدیر مالی شرکت اعلام کردند که شرکت موفق به ثبت افزایش سرمایه 400درصدی نزد اداره ثبت شرکت‌ها شده و همچنین درجهت اجرای دستورات هیات مدیره اقدامات لازم درخصوص افزایش سرمایه ازمحل تجدید ارزیابی دارایی‌های ثابت شرکت معادل 100درصد سرمایه تازه به ثبت رسیده انجام شده که پس ازطی مراحل قانونی در سال 93 افزايش يافته و به ثبت خواهد رسيد. براساس مصوبات مجمع صورت‌های مالی سال مالی منتهی به 29اسفند ماه 1392 تصويب، سازمان حسابرسی به عنوان بازرس قانونی و حسابرس و روزنامه‌های دنیای اقتصاد واطلاعات به عنوان روزنامه کثیرالانتشار شرکت در سال 93 انتخاب شدند. همچنین براساس رای‌گیری آقایان مهندسان محمدرضا باویلی تبریزی، عبدالمجید قندریز ،پدرام باویلی تبریزی و جلال‌الدین حیرت‌انگیز به عنوان اعضای حقیقی هیات‌مدیره و شرکت پولاد قطعه به عنوان عضو حقوقی هیات مدیره انتخاب شدند.

سهم بی صاحاب بازی داره....البته جو گروه خودرو خوب نیست...خکاوه گند زده به گروه...
      ///

نظر

• ائلچی
        ستاره دار (2)
        • Jul 2013
        • 1945

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
        سهم بی صاحاب بازی داره....البته جو گروه خودرو خوب نیست...خکاوه گند زده به گروه...
        تابلو دارن می کشنش پایین میثم وگرنه هر کسی که در این قیمت می فروشه داره با ضرر خارج میشه!!

نظر

• روندشناس
          عضو فعال
          • May 2014
          • 1057

خوب دیگه داره تموم میشه صف فروش تا اخر وقت همه را جمع میکنم.

نظر

• meysam_sh_2020
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 20673

تابلو دارن می کشنش پایین میثم وگرنه هر کسی که در این قیمت می فروشه داره با ضرر خارج میشه!!
            اره بابا....نمیدونم چند باید وارد بشیم....ولی اگه در پایین ترین قیمت بتونیم وارد بشیم..یه سود خوب داره توش....مگه من ول میکنم این سهموو...

دیگه مارو وارد بازی کردن...
            ///

نظر

• روندشناس
              عضو فعال
              • May 2014
              • 1057

اره بابا....نمیدونم چند باید وارد بشیم....ولی اگه در پایین ترین قیمت بتونیم وارد بشیم..یه سود خوب داره توش....مگه من ول میکنم این سهموو...

جناب میثم خان نوسانگیر حرفه ای امروز بگیر و گرنه دوروز دیگر با ید بالاتر وارد بشی. :.thumbsupsmileyanim

نظر

• ائلچی
                ستاره دار (2)
                • Jul 2013
                • 1945

میثم یه تحلیل قلرستانی ازش بزن ببینیم چند چندیم، یادمه مدیر عاملش می گفت محصولات ما رو زمین نمی مونه، تازه از اداره برق درخواست برق کرده بودن که 24 ساعته کار کنن.

نظر

• meysam_sh_2020
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 20673

میثم یه تحلیل قلرستانی ازش بزن ببینیم چند چندیم، یادمه مدیر عاملش می گفت محصولات ما رو زمین نمی مونه، تازه از اداره برق درخواست برق کرده بودن که 24 ساعته کار کنن.
                  قبلا گفتم فول ظرفیت کار کنه خاهن 50 تومن هم میتونه بسازه...فول ظرفیت یعنی ظرفتی جدید تولید که براش افزایش سرمایه داد....

-----------

قلرست عید ..عیدی دادم بهتون دیگه...نمیدونم بودی تو گروه یا نه..گفتم 50 درصد توش داره...حالا الان 390 نشستن!!

ما میگیم حق ها ازاد هم بشه 250 هم بخرن باز هم از قیمتی که ما گفتیم بخرید 50 درصد که قولشو دادیم رو میده

------------

خاهن کفش 140 دیگه!! اعصابم رو ریخت به هم ...تو این بازار لعنتی ....
                  ///

نظر

• zagros59
                    عضو عادی
                    • May 2012
                    • 78

ورود مجدد به اين سهم با جمع كردن صف فروش. با منفي احتمالي فردا خريد رو تكميل ميكنم.

نظر

• ائلچی
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2013
                      • 1945

شرکت واسه 93 قیمت شمش رو 3090 گرفته در حالی که در گزارش 9 ماهه میانگین 2980 می خریده!! (110 تومان ارزانتر)
                      البته اینم فریب کاری توش داره چون فولاژ هر کیلو شمش آلیاژی رو تو گزارشش(9 ماهه اش) 2525 فروخته ، و طی صحبتی که داشتم پرسیدم چرا شما نرخ شمش رو گرانتر از مبلغ فروش فولاژ اعلام کردیم؟ گفتن شمشی که ما می خریم مخصوص و در نتیجه گرانتر است گفتم چند میخرین گفتند 2750 تومان!!!

شرکت تو پیش بینی 94 حقوق و سربار و .... رو 20 % افزایش داده ولی تو قیمت فروش تغییری ایجاد نکرده ( که اینم گفتن ما نامه به ساپکو زدیم و پیگیر افزایش قیمت هستیم).
                      شرکت نرخ شمش مصرفی رو واسه 94 ، 3200 تومان دیده اعلام کرده، در حالی که فولاژ در پیش بینی (94) نرخ فروش رو 2600 لحاظ کرده!!

شرکتی که تعدیلای خوب و افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی داره چرا باید این طور منفی بخوره (منفی خوردن این بابا شاخص و خکاوه رو هم شرمنده کرده!)؟ چرا؟ چون بازی داره بازی، خدا میدونه کی تموم میشه ولی زمان زیادی هم تا مجمع نمونده ! آخرای برج 4 نزدیکه.

نظر

• mey
                        عضو فعال
                        • Oct 2014
                        • 4440

شرکت واسه 93 قیمت شمش رو 3090 گرفته در حالی که در گزارش 9 ماهه میانگین 2980 می خریده!! (110 تومان ارزانتر)
                        البته اینم فریب کاری توش داره چون فولاژ هر کیلو شمش آلیاژی رو تو گزارشش(9 ماهه اش) 2525 فروخته ، و طی صحبتی که داشتم پرسیدم چرا شما نرخ شمش رو گرانتر از مبلغ فروش فولاژ اعلام کردیم؟ گفتن شمشی که ما می خریم مخصوص و در نتیجه گرانتر است گفتم چند میخرین گفتند 2750 تومان!!!

شرکت تو پیش بینی 94 حقوق و سربار و .... رو 20 % افزایش داده ولی تو قیمت فروش تغییری ایجاد نکرده ( که اینم گفتن ما نامه به ساپکو زدیم و پیگیر افزایش قیمت هستیم).
                        شرکت نرخ شمش مصرفی رو واسه 94 ، 3200 تومان دیده اعلام کرده، در حالی که فولاژ در پیش بینی (94) نرخ فروش رو 2600 لحاظ کرده!!

شرکتی که تعدیلای خوب و افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی داره چرا باید این طور منفی بخوره (منفی خوردن این بابا شاخص و خکاوه رو هم شرمنده کرده!)؟ چرا؟ چون بازی داره بازی، خدا میدونه کی تموم میشه ولی زمان زیادی هم تا مجمع نمونده ! آخرای برج 4 نزدیکه.
                        پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..

نظر

• سلطان بورس
                          كاربر فعال
                          • Aug 2011
                          • 3373

این سهم با ثباغ در بورس منو ....
                          واقعا عجب گ .. هست

نظر

• arad700
                            ستاره دار (1)
                            • Jul 2013
                            • 3238

جناب سلطان ، تصمیم داشتم در 220 تومن وارد بشم ولی وقتی بازی حقوقی سهم را دیدم پشیمان شدم. این سهم حتی اگه سود انباشته 3000 میلیارد تومن ! داشته باشه به نظر من ارزش خرید نداره چون اینقدر به سهامدار استرس وارد میکنه که باید 100 برابر روی سودش بزاری پول جراحی قلب بدی چون کار سهامدار را به سکته میکشونه. البته دور از جون شما .
                            Honesty is the best policy

نظر

• ائلچی
                              ستاره دار (2)
                              • Jul 2013
                              • 1945

دوستان سهامدار عمده با کد دیگری در حال جمع کردن سهم است نمونش رو می تونید در معاملات روز 94/2/19 ببینید، در قسمت خریدار حقوقی فقط یک نفر قرار داره که اونم 50000 تا خرید داشته ولی تعداد سهام سهامدار عمده در همان روز 100000 تا افزایش داشته!!!

نظر

• سلطان بورس
                                كاربر فعال
                                • Aug 2011
                                • 3373

دوستان سهامدار عمده با کد دیگری در حال جمع کردن سهم است نمونش رو می تونید در معاملات روز 94/2/19 ببینید، در قسمت خریدار حقوقی فقط یک نفر قرار داره که اونم 50000 تا خرید داشته ولی تعداد سهام سهامدار عمده در همان روز 100000 تا افزایش داشته!!!
                                فکر کنم فقط من و شما سهامداری کردیم
                                بنظر من اینطور به نظر نمیاد . تعداد نفراتی که هر روز میخرن جز هست .
                                سهم نیاز به حمایت داره که خبری نیست . البته به حقوقی هر روز زحمت میکشه 10 هزار تا میخره !!!

نظر

در حال کار...
                                X