آهنگري تراكتورسازي ايران (خاهن)
Collapse
X
-
پاسخ : آهنگري تراكتورسازي ايران (خاهن)
در اصل توسط نجاT... پست شده است View Postدوست من قرار نیست سهم با این قیمت به افزایش سرمایه بره!!پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
مثل اینکه مدارک یه نقص کوچیک داشته....شرکت فرستاده....ولی به زودی میاد کدال....پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط farzen پست شده است View Postمیشه بگین نقص کوچیک مدارک چی بوده؟پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
در اصل توسط نجاT... پست شده است View Postما از دیروز مشغول خرید خاهن هستیم, اونطوری که از منبع موثق دریافت کردیم قراره بعد از افزایش سرمایه ی 100 درصدی از تجدید ارزیابی, قیمت سهم رو بالای 140 تومان باز کنند...انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !
نظر
-
فکر کنم امروز فردا بیاد کدال....این نامه این را نشون میده....پست ها اینجانب صرفا نظر شخصیست..نه مبنا برای خرید قرار بدهید..نه فروش..بنده هم حق دارم..نظرم..را هر جند غلط باشه..بگم...درست بود..ارزانی وجود...غلط بود به بزرگی خودتان ببخشید..
نظر
-
:.thumbsupsmileyanimدر اصل توسط نجاT... پست شده است View Postما از خاهن خارج شدیم با سود خوب.
هنوز جای رشد داره, مبارک دوستان باشه سودهای آتی این سهم.بعد از گرفتن دکترا من دارم ماهی گیر میشم !!!
لذتی که در خرید سهم در منفی هست، در بخشش هم نیست!!! /.:biggrinsmiley.:/
نظر
-
اطلاعات و صورتهای مالی میاندورهای 9 ماهه منتهی به 1394/09/30 (حسابرسی نشده)
9 ماهه 94 نسبت به 93 :
1- فروش : 3 درصد افزایش
2- سود ناخالص : 87 درصد افزایش
3- سود عملیاتی : 52 درصد افزایش
4- سود خالص : 7 درصد افزایش
5- سود شناسایی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 180 ریال
نظر
نظر