کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
طی صحبتی که با مسئولین شرکت داشتم ، گفتن 29 تومن برای حقای استفاده نشده واقعیت دارد و از مبلغ چیزی کسر نشده و حتی جناب باویلی تاکید کرده اند که حق سهامداران به طور کامل پرداخت بشه و هیچ گونه حقی از کسی ضایع نشود!
و اما این 30 تومن هزینه ای که برای هر سهم در برداشته ، اینکه جلسه ای در سازمان با حضور کارمندان مربوطه سازمان و نماینده قوه قضائیه و همچنین شركت نوردآريان فولاد (که تا بعد عید هم خوشون سهامدار بالای 20 % شرکت بودن و مدعی تخلف در هزینه حق )، که شرکت اسناد مربوط به هزینه های مربوطه را ارائه کرده که مورد موافقت سازمان قرار گرفته است.
مطلب بالا فقط جنبه اطلاع رسانی داشت ولاغیر (سهامداران ضرر دیده بهم هجوم نیارن که........) /:.smilingsmiley.:/.
طی صحبتی که با مسئولین شرکت داشتم ، گفتن 29 تومن برای حقای استفاده نشده واقعیت دارد و از مبلغ چیزی کسر نشده و حتی جناب باویلی تاکید کرده اند که حق سهامداران به طور کامل پرداخت بشه و هیچ گونه حقی از کسی ضایع نشود!
و اما این 30 تومن هزینه ای که برای هر سهم در برداشته ، اینکه جلسه ای در سازمان با حضور کارمندان مربوطه سازمان و نماینده قوه قضائیه و همچنین شركت نوردآريان فولاد (که تا بعد عید هم خوشون سهامدار بالای 20 % شرکت بودن و مدعی تخلف در هزینه حق )، که شرکت اسناد مربوط به هزینه های مربوطه را ارائه کرده که مورد موافقت سازمان قرار گرفته است.
مطلب بالا فقط جنبه اطلاع رسانی داشت ولاغیر (سهامداران ضرر دیده بهم هجوم نیارن که........) /:.smilingsmiley.:/.
من هم حق دارم هم خودسهم با صحبتی که با خانم ابرش تخلفات بورس داشتم گفتند تخلف این شرکت محرز بوده و درحال پیگیری می باشد موضوع جلسه درسته ولی شرکت هنوز مستندات خودش نیاورده مگه دفعه اولی که یه شرکت افزایش سرمایه میده و میخواد از پول سهامداراش هزینه خودش جبران کنه
الان 3 ماهه فرم مربوط به حق تقدمهای استفاده نشده رو پر کردم و براشون فکس کردم. از یک ماه پیش هم هر روز به امور مالیشون زنگ میزنم مدیرشون میگه تا ظهر میریزیم ولی تا حالا یک ریال هم نریختن. از یک ماه پیش هم فرم شکایتم به سازمان بورس فرستادم ولی تا حالا هیچ پاسخی ندادند. شرکت دزد و سازمان بورس هم رفیق دزد تشریف دارن. به نظرتون با این شرایط یک حقیقی چطوری میتونه به حقش برسه. آیا میشه به چنین سازمانی دل بست؟
دقت داشته باشيد وقتي صحبت سهامدار جزء ميشه و حق و حقوقش درحال بايمال شدن اونوقت از بورس ميشنوي كه ما فقط نقش ناظرداريم ونميتونيم حكم صادر كنيم بهتر دوستاني كه تهران تشريف دارن حضوري به كانون سازش و بقيه هم به سايت اين نهاد رفته و شكايت خود را نسبت به اين شركت ارائه دهند . به تالارهاي همسايه نيز اطلاع رساني شود ادرس. كانون سازش بورس
برای من سهمی بیست تومن واریز شده
متاسفانه ناظرین تالار همسایه که این بحث داشت پیگیری میشد با بی خردی هرچه تمام تر تاپیک رو بستند
طلبکاران این شرکت بی زحمت اینجا دور هم باشیم
دوستان شرکت میگه گزارش قبلی رو که سازمان بهش ایراد گرفته بود رو تصحیح کرده اند و نهایتا امروز عصر یا فردا صبح واسشون ارسال می کنند
در مصاحبه جدید مدیرعامل گفته شد که سازمان گذارش حسابرسی شده از ما خواسته
بحث اصلاح برای چند هفته پیش بود .
بنظرم از نیمه این ماه باید به آمدن گذارش امیدوار بود
با کشتن زمان میخواهند مفت خوری تقدمها را کاسب بشوند و یا انگشت شصتی به سهامداران نشاندهند/ اگر سازمان رای را به انها دهد بر همگان اشکار میشود که سازمان با خاهن دستشان در یک کاسه است
در مصاحبه جدید مدیرعامل گفته شد که سازمان گذارش حسابرسی شده از ما خواسته
بحث اصلاح برای چند هفته پیش بود .
بنظرم از نیمه این ماه باید به آمدن گذارش امیدوار بود
بنده مصاحبه ای را اینجا نقل قول نکردم، صحبتی که دیروز شده بود رو بازگو کردم تا اطلاعی به سهامداران شرکت باشه.
نظر