کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
دقیقا!
فقط امیدوارم این یارو نیاد دوباره به صف خرید عرضه کنه!....و الا فروشنده ی خردی دیگه نمونده که بفروشه!......
به جز مایی که از قبل داریم و هنوز اندک قطراتی در سود هستیم، همه ی سهامدارای بعد از بازگشایی در ضررن!
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
دقیقا!
فقط امیدوارم این یارو نیاد دوباره به صف خرید عرضه کنه!....و الا فروشنده ی خردی دیگه نمونده که بفروشه!......
به جز مایی که از قبل داریم و هنوز اندک قطراتی در سود هستیم، همه ی سهامدارای بعد از بازگشایی در ضررن!
فکر نکنم اون یارو دیگه اینقدری سهم داشته باشه، الان هم خوب دقت کنی متوجه میشی که تعدادی نداره! اردر6000 تایی رو 226 تومن میچینه ولی با تعداد 3 سفارش که خریدار رو بترسونه و سفارش رو مخفی وانمود کنه ولی اردر واقعی همون 6000 تاست.
آخر وقت اعصاب خقوقی رو خورد کردن.....از اون طرف میخریدو مثبت میکرد ....اینا از اون طرف میدادن و منفی میشد.....عجب فروشنده های سمجی داره ..مرض دارن از دستی میخوان سهمو بیارن پایین(-:
در هر حال برا ما فرقی نداره ..بیاره پایین اون پایین ده برابر الان میخریم...خرید پله ای شکست نداره
فردا ببینیم چی میشه (نیم ساعت اخر یه میل معامله شد ..)
از روزی که این سهم باز شده فقط قصد پایین آوردن سهم را داشتن
2 تا حقیقی با 2 تا حقوقی از سهم خارج شدن . حتما با هم بودن
در شرایطی که وضعیت شرکت از نظر سود از خیلی از سهام های گروه بهتر هست ولی از 280 تا 220 ریخته !!!
یک حقوقی فروشنده داره که شریف هست و حدود 2.8 دیگه داره
چند تا بازیگر رو سهم فعال بشن میتونن مجدد سهم را تا 280 بالا بیارن
این سهم رفت تو لیست سیاه من و تعدادی که از 5 ماه پیش دارم را بفروشم دیگه سمتش نمیام /:.negaran.:/
معاملات مشخص بود امروز قصد دارن بیارن پایین...حالا در ادامه باید دید زورشون میرسه یا نه (حالا گفتن این یه خط به ضرر خودمه چون دارمش) ولی خوب معاملات اینو میگه ..ولی حقوقی اخر وقت به دادمون رسید :D
خلاصه اینکه مرض دارن ..وقتی میشه بالاتر فروخت پایین میفروشن...!!
ملاک فقط خط روند نیست
همانطور که در تصویر پیدا هست سهم چندین بار به محدوده 215 -220 واکنش نشون داده و برگشته
اصل تکنیکال یعنی اینکه چندین روش را با هم ادقام کرده و بعد نتیجه نهایی را بدست آورد .
البته شما استاد هستین و جهت یادآوری گفتم
نظر